KUCHARZ K/M (KUCHNIA CHI艃SKA) Warszawa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ K/M (KUCHNIA CHI艃SKA)
Wynagrodzenie: od 3聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie posi艂k贸w w barze, obs艂uga klient贸w, przygotowywanie menu w j臋zyku polskim i chi艅skim; dbanie o czysto艣膰 i higien臋 w kuchni.
Data publikacji: 2019-03-04
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
przygotowywanie posi艂k贸w w barze, obs艂uga klient贸w, przygotowywanie menu w j臋zyku polskim i chi艅skim; dbanie o czysto艣膰 i higien臋 w kuchni.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 3聽000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: praca w godz. 8-16
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ K/M (KUCHNIA CHI艃SKA)
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Warszawa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m.st. Warszawa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 3聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 04.03.2019
Data zako艅czenia pracy: 28.02.2022
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy:
Pozostali kucharze (wymagany sta偶 - lata: 0, miesi膮ce: 3)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: podstawowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
chi艅ski, w mowie - B1 - 艣rednio zaawansowany, w pi艣mie - B1 - 艣rednio zaawansowany
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: Kuchnia chi艅ska
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wymagania: wykszta艂cenie podstawowe; 3 miesi膮ce do艣wiadczenia zawodowego; znajomo艣膰 kuchni chi艅skiej; komunikatywna znajomo艣膰 j臋zyka chi艅skiego. Obowi膮zki: przygotowywanie posi艂k贸w w barze, obs艂uga klient贸w, przygotowywanie menu w j臋zyku polskim i chi艅skim; dbanie o czysto艣膰 i higien臋 w kuchni.
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 0, miesi膮ce: 3
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Grochowska 171b, 04-111 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Grochowska
Numer budynku pracodawcy: 171b
Oferta zg艂oszona przez: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 05.03.2019
Oferta pracy wa偶na do: 18.03.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 05.03.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 04.03.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
- przyrzadzanie posi艂k贸w wg jad艂ospisu, zgodnie z normami i wymogami racji pokarmowych dla dzieci w wieku do 3 lat - wsp贸艂praca z intendentem w zakresie sporz膮dzania jad艂ospis贸w - prawid艂owe porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w o okre艣lonych godzinach - przygotowywanie codziennych pr贸bek z ka偶dego posi艂ku i ich odpowiednie zabezpieczenie - przestrzeganie wzorowego porz膮dku i czysto艣ci w pomieszczeniach kuchennych i magazynie - mycie i dezynfekowanie urz膮dze艅 kuchennych - wykonywanie czynno艣ci zwi膮zanych z systemem HAACCP
Zesp贸艂 Wczesnej Edukacji Nr 1 - 2018-09-17 - Gdynia (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w w oparciu o jad艂ospis dekadowy z uwzgl臋dnieniem walor贸w smakowych; Przynoszenie p贸艂produkt贸w, produkt贸w i poddawanie ich obr贸bce wst臋pnej i wt贸rnej zgodnie z zasadami GMP i GHP; Zmywanie i dezynfekcja naczy艅 zgodnie z rozwieszonymi instrukcjami HACCP; Zachowywanie wymaganej czysto艣ci w pomieszczeniach przedprodukcyjnych, produkcyjnych, socjalnych.Zachowanie wymaganej czysto艣ci sprz臋tu kuchennego. Wykonywanie zalece艅 kierownika kuchni; Zwracanie uwagi na oszcz臋dne zu偶ycie wody i gazu orazzachowanie szczeg贸lnej uwagi przy za艂膮czaniu i wy艂膮czaniu gazu. Przestrzeganie instrukcji obs艂ugi urz膮dze艅 mechanicznych (kot艂贸w, patelni,itp.) Wype艂nianie dokument贸w GMP i GHP. Zwracanie szczeg贸lnej uwagi na w艂a艣ciwe i higieniczne przygotowanie posi艂k贸w.
DOM POMOCY SPO艁ECZNEJ IM.艢W.BRATA ALBERTA PROW.PRZEZ ZG.S. ALBERTYNEK - 2017-12-22 - Poraj (艣l膮skie)
ZGODNIE Z PROGRAMEM
kontakt przez PUP - 2017-03-02 - Skierniewice (艂贸dzkie)
przygotowywanie napoj贸w, deser贸w lodowych, posi艂k贸w typu fast food i inne prace na obszarze restauracji; praca w godz. 8.00 -24.00 - wg grafika;
kontakt przez PUP - 2017-06-22 - Zgorzelec (dolno艣l膮skie)
roboty ociepleniowo-elewacyjne, dekarskie, spawalnicze, murarsko-tynkarskie
kontakt przez PUP - 2016-06-08 - D膮browa G贸rnicza (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w, wydawanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2019-01-30 - Z艂otoryja (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w kuchni ukrai艅skiej
JOLANTA BOROWIEC "MAT NAT" - 2018-01-11 - Mostki (艣wi臋tokrzyskie)
Wypiekanie pizzy, przygotowywanie sk艂adnik贸w.
kontakt przez PUP - 2017-11-20 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
przygotowywanie kuchni ukrai艅skiej i Fusion, nowoczesnych ods艂on da艅, kuchni molekularnej, potraw ciep艂ych
kontakt przez PUP - 2018-04-17 - J贸zefos艂aw (mazowieckie)
Gotowanie, obieranie i szatkowanie warzyw. Mile widziane osoby z orzeczeniem o niepe艂nosprawno艣ci, mile widziane prawo jazdy kat B. Wynagrodzenie do uzgodnienia.
"TWOJA KUCHNIA" BISTRO MIROS艁AW JERMAK - 2018-01-29 - Wejherowo (pomorskie)
Rozliczanie czasu pracy pracownik贸w; prowadzenie akt osobowych pracownik贸w; znajomo艣膰 zasad prowadzenia dokumentacji kadrowej; ewidencje, harmonogramy
kontakt przez OHP - 2016-01-08 - Katowice (艣l膮skie)
przygotowanie da艅 kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2018-03-24 - Rzesz贸w (podkarpackie)
Przygotowywanie i wydawanie potraw wed艂ug receptur, przestrzeganie zasad HACCAP w kuchni restauracyjnej
CAFE BISTRO "SANTA KRUSS" AGATA KRUSS - 2017-10-30 - Koszalin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Firma Handlowa "Jezierski" W艂odzimierz Jezierski - 2016-01-18 - Korytnica (艣wi臋tokrzyskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-02-16 - Jelenia G贸ra (dolno艣l膮skie)
konserwacja i drobne naprawy maszyn szwalniczych
POZIOMKA SP脫艁KA CYWILNA SEBASTIAN KWIECI艃SKI, KLAUDIUSZ KWIECI艃SKI - 2018-03-23 - M艂awa (mazowieckie)
Oobr贸bka wst臋pna warzyw i ziemniak贸w, zmywanie naczy艅 kuchennych i sto艂owych , sprz膮tanie pomieszcze艅 produkcyjnych i kuchennych, przygotowywanie posi艂k贸w i wydawanie ich na sto艂贸wk臋.
kontakt przez PUP - 2017-08-02 - Krasnystaw (lubelskie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napoj贸w w barze orientalnym, przyrz膮dzanie potraw indyjskich i tajskich
kontakt przez PUP - 2017-05-14 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
Praca w zawodzie kucharzaPraca r贸wnie偶 w weekendy
"Tropikalna Sztandera" w 呕ninie - 2016-03-17 - 呕nin (kujawsko-pomorskie)
praca w kuchni
BIURO US艁UG W "POD ANIO艁EM" - HANNA KATARZYNA ZDROJEWSKA - 2018-06-21 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
praca na samodzielnym stanoiwsku kucharza/ki
O艣rodek Nad Dokaw膮 - Noga Arkadiusz - 2016-04-05 - Pszczyna (艣l膮skie)
.
TRANSPETROL-BIS Sp. z o.o. - 2018-04-11 - Borek Wielkopolski (wielkopolskie)
- bran偶a gastronomiczna- przygotowanie da艅 kuchni indyjskiej- praca stojaca, wysoka temperatura
kontakt przez PUP - 2019-01-28 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Gotowanie wed艂ug zasad i receptur kuchni tajskiej. Przygotowywanie i zamawianie produkt贸w, przygotowywanie i zamawianie przypraw, przygotowywanie napoj贸w, uk艂adanie menu, wprowadzanie nowych potraw do jad艂ospisu.
kontakt przez PUP - 2016-11-04 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie da艅 i posi艂k贸w do restaurcji i cateringi, dbanie o stanowisko pracy.
GRANATOIL GRANISZEWSCY SP脫艁KA JAWNA - 2018-07-18 - Zag贸rze (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw. Zatrudnienie od zaraz, praca na dwie zmiany w zakresie godzin 12.00-22.00, praca r贸wnie偶 w dni wolne
STAJNIA SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-08-20 - Pi艂a (wielkopolskie)
praca w kuchni przy produkcji potraw wg receptur
SPO艁EM Gastronomiczna Sp贸艂dzielnia Spo偶ywc贸w - 2019-01-16 - Pozna艅 (wielkopolskie)
Zgodnie ze stanowiskiem. Zg艂oszenia telefoniczne.
kontakt przez PUP - 2016-03-03 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
spawanie zbiornik贸w
WIMEST s.j Zak艂. Prod. Pomp w P-szu-M.Tarczy艅ski, W.Szewczak - 2016-05-18 - Przasnysz (mazowieckie)
Przyjmowanie i realizacja zam贸wie艅 klient贸w. Przygotowywanie potraw. Obs艂uga ekspresu ci艣nieniowego. Dba艂o艣膰 o czysto艣膰 lokalu. Praca w kuchni.Godziny pracy: 7.00 - 16.00 od poniedzia艂ku do pi膮tku, w soboty 7.00 - 14.00.R贸wnowa偶ny czas pracy.Etat lub 1/2 etatu - do uzgodnienia.Oferta r贸wnie偶 dla os贸b z orzeczonym stopniem niepe艂nosprawno艣ci.
kontakt przez PUP - 2018-12-18 - Zabrze (艣l膮skie)