KUCHARZ Poznań oferta pracy SPOŁEM Gastronomiczna Spółdzielnia Spożywców
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 700 PLN
Zakres obowiązków: praca w kuchni przy produkcji potraw wg receptur
Data publikacji: 2019-01-16
Lokalizacja: Poznań (wielkopolskie)
Pracodawca: SPOŁEM Gastronomiczna Spółdzielnia Spożywców
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Teren Poznania, 61-001 Poznań, powiat: m. Poznań, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: praca w kuchni przy produkcji potraw wg receptur
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 700 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: brutto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Poznań
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Poznań
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Poznań
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 700 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 16.01.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: umiejętność pracy w zespole
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: doświadczenie zawodowe
wymagania_wymaganiaDodatkowe_uprawnienia_0: KSIĄŻECZKA SANEPID
Nazwa pracodawcy:
SPOŁEM Gastronomiczna Spółdzielnia Spożywców
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Poznaniu
Adres pracodawcy:
WILCZAK 3, 61-623 Poznań, powiat: m. Poznań, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail, Termin: kontakt osobisty, telefoniczny lub mailowy, Godziny : 8-15
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: m. Poznań
Gmina pracodawcy: Poznań
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Poznań
Ulica pracodawcy: WILCZAK
Numer budynku pracodawcy: 3
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Poznaniu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 16.01.2019
Oferta pracy ważna do: 16.02.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 16.01.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 16.01.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Ząrzadzanie podległym zespołem, przydzielanie i kontrola zadań na poszczególnych stanowiskach, nadzór nad jakością wykonywanych zadań obsługowo-naprawczych, dokumentowanie prac w warsztacie, czuwanie nad terminowością prowadzonych prac, nadzór nad wyposażeniem warsztatu, współpraca z innymi firmami w zakresie zaopatrzenia w części zamienne, akcesoria, opony i płyny eksploatacyjne
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe BP Tour Piotr Brewczak - 2017-10-12 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-03-14 - Augustów (podlaskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-04-25 - Warszawa (mazowieckie)
Praca w charakterze kucharza. Przygotowywanie dań kuchni polskiej. Prowadzenie zmiany.
PHU "ALPOL" s.c - 2016-11-14 - Rochna (łódzkie)
praca przy wydawaniu dań, gotowaniu dań, przygotowywaniu menu;
IZABELA KOZŁOWSKA-DECHNIK MANDRAGORA - 2018-10-15 - Lublin (lubelskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2016-10-07 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw z zakresu kuchni vegańskiej, wegwtariańskiej, wysokobiałkowej, bezglutenowej i ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2016-05-18 - Zielona Góra (lubuskie)
Wykształcenie zawodowe kierunkowe; min. 2 lata doświadczenia w zawodzie; aktualna książeczka sanepidu; znajomość procedur HACCP; znajomość zasad obsługi urządzeń i sprzętu kuchennego; znajomość zasad pobierania i przechowywania próbek posiłków, znajomość zasad wstępnej obróbki żywności; umiejętność utrzymania stanu sanitarno-higienicznego pomieszczeń kuchennych, sprzętów i urządzeń technicznych; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
4 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY - 2017-11-23 - Gliwice (śląskie)
przygotowywanie potraw, dbanie o stanowisko pracy, znajomość zasad żywienia, zarządzaniem budżetem na wydatki spożywczze, praca w systemie dwu zmianowym 6 dni w tygodniu od 7-17 w wymiarze 1/2 etatu
kontakt przez PUP - 2016-12-08 - Walendów (mazowieckie)
Przytogowywanie tradycyjnych dań kuchni marokańskiej (sałat, dań głównych, deserów)
HAMZA EL AYOUBI MARRAKECH SHISHA - 2016-03-09 - Gdańsk (pomorskie)
Pozostali pracownicy obsługi biura gdzie indziej niesklasyfikowani
kontakt przez PUP - 2016-03-31 - Rypin (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków dla mieszka ńców ZDPS. Wymagane 5 letnie doświadczenie na stanowisku
Zespół Domów Pomocy Społecznej prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Franciszkanek Rodziny Maryi Wieleń - 2016-05-05 - Wieleń (wielkopolskie)
samodzielność w przygotowaniu potraw kuchni chińskiejwg receptur oraz przygotowanie wszelkich potraw mięsnych wyrób makaronu wg tradycyjnych chińskich przepisów.
Restauracja "KOTWICA" Dariusz Kowalski - 2016-02-17 - Międzywodzie (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posilków dania kuchni polskiej i włoskiej
Bistro-Kawiarnia Pizzeria "Pepino" Beata Szczygieł - 2018-02-06 - Grodzisk Wielkopolski (wielkopolskie)
kucharz (kuchnia włoska)
Piccola Italia Emanuele Memmola - 2016-08-11 - Mielec (podkarpackie)
Wykształcenie gastronomiczne, min. 2 lata doświadczenia. Praca w restauracji, współpraca z renomowanymi szefami kuchni, możliwość rozwoju osobistego, awansu. Kontakt osobisty oraz telefoniczny z pracodawcą.
HOTEL RESTAURACJA TIMBERLAND HOLECKI RYSZARD - 2017-06-06 - Orzesze (śląskie)
Kucharz-pizzer
kontakt przez PUP - 2016-04-18 - Radłów (małopolskie)
jw
Szkoła Podstawowa Nr 279 im. Batalionów AK GUSTAW i HARNAŚ - 2018-08-24 - Warszawa (mazowieckie)
obróbka wstepna surowców, wykonywanie potraw z różnych surowców, wykańczanie, porcjowanie i dekorowanie potraw, przestrzeganie przepisów BHP
kontakt przez PUP - 2016-10-03 - Orneta (warmińsko-mazurskie)
- obsługa urządzeń kuchennych,- produkcja dań gorących i wyrobów garmażeryjnych,- oróbka warzyw,- wydawanie zestawów śniadaniowych i obiadowych.
kontakt przez PUP - 2018-01-29 - Raducki Folwark (łódzkie)
Przygotowywanie i podawanie potraw, właściwe przechowywanie składników, zapewnienie sprawnego funkcjonowania kuchni.
DE FACTO Pacia Ireneusz - 2018-04-10 - Olkusz (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków, dbanie o czystość stanowiska pracy, pakowanie zamówień
FOOD-RES Beata Kubatek - 2016-04-11 - Rzeszów (podkarpackie)
Obsługa kasy fiskalnej, obsługa klienta, wykładanie towaru, sprzątanie sklepu. Praca na umowę o pracę w godz. 5.30-13.30; 11-19 w Kołobrzegu.
"Sklep Spożywczy Pod Dachami" - Bożena Kowalczuk - 2017-04-25 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
Port Sztynort Sp. z o.o. - 2016-03-02 - Sztynort (warmińsko-mazurskie)
Obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw; pobieranie surowców i półproduktów z magazynu; zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych; ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi; obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna); wykonywanie różnymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców, mleka i przetworów, jaj, mięsa i przetworów mięsnych, drobiu, ryb oraz potraw jarskich; posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń; planowanie i nadzorowanie pracy personelu kuchni w trakcie przygotowania posiłków codziennie dla ok.100 dzieci; wykańczanie, doprawianie, porcjowanie i estetyczne wydawanie posiłków; sporządzanie potraw wg jadłospisu oraz potraw dla różnych diet; utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie naczyń oraz sprzętu kuchennego), a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy; przestrzeganie przepisów bhp i ppoż. obowiązujących w zakładach żywienia zbiorowego oraz procedur HACCP; stosowanie zasad działań marketingowych w działalności gastronomicznej.
Przedszkole Miejskie Nr 9 "AKADEMIA PRZYGODY" - 2018-11-07 - Legionowo (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI ORIENTALNEJ ORAZ WYRÓB MAKARONU; WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, UMIEJĘTNOŚĆ WYROBU MAKARONU ORAZ PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI CHIŃSKIEJ, 5 LAT DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE; PRACODAWCA PROSI PO KONTAKT TELEFONICZNY;
RESTAURACJA KOTWICA DARIUSZ KOWALSKI - 2016-12-14 - Szczecin (zachodniopomorskie)
• Obsługa firmy w zakresie elektryki.• Przeglądy naprawy.• Usuwanie awarii.
PERFECTDOOR Sp. z o.o. - 2016-10-10 - Kunów (świętokrzyskie)
Staż z PO WER na 5 miesiące dla osób do 30 roku życia (- dla osób do 25 roku życia wsparcie zostanie udzielone w okresie 4 miesięcy od daty rejestracji - dla osób powyżej 25 roku życia wsparcie zostanie udzielone od momentu przystąpienia do projektu)MIEJSCE ODBYWANIA STAŻU I ZGŁASZANIA KANDYDATÓW: POMORSKA 55GODZ.PR.: 08-16WYMAGANIA ORGANIZATORA: WYKSZTAŁCENIE MIN. TECHNICZNE KIERUN-KOWE, OBSŁUGA KOMPUTERA, UPRAWNIENIA ELEKTRYCZNE
kontakt przez PUP - 2017-05-23 - Szczecin (zachodniopomorskie)
sporzadzanie dań na bufet z zakresu kuchni azjatyckiej, włoskiej, greckiej, hiszpańskiej, polskiej, rosyjskiej i ukraińskiej
DOM INWEST Sp. Jawna T. i E. Japtok - 2016-11-28 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Znajomośc kuchni arabskiej - przepisów; umiejętność przyrzadzania orientalnych potraw
kontakt przez PUP - 2017-02-08 - Łódź (łódzkie)