KUCHARZ Emilianów oferta pracy MAX KRYŚKIEWICZ SPÓŁKA JAWNA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowanie potraw.Dbanie o estetykę potraw. Gospodarowanie towarem.
Data publikacji: 2018-09-19
Lokalizacja: Emilianów (mazowieckie)
Pracodawca: MAX KRYŚKIEWICZ SPÓŁKA JAWNA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:05-250 Emilianów, powiat: wołomiński, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowanie potraw.Dbanie o estetykę potraw. Gospodarowanie towarem.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Emilianów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: wołomiński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Radzymin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.10.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: mile widziane doswiadczenie zawodowe
Nazwa pracodawcy: MAX KRYŚKIEWICZ SPÓŁKA JAWNA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Wyszkowie
Adres pracodawcy:
05-250 Emilianów, powiat: wołomiński, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: wołomiński
Gmina pracodawcy: Radzymin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Emilianów
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Wyszkowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 19.09.2018
Oferta pracy ważna do: 30.09.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 19.09.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 19.09.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
gotowanie potraw, szykowanie i wydawanie potraw, dbanie o czystość kuchni oraz pomieszczeń kuchennych, szkolenie kulinarne, szkolenie BHP, szkolenie HACAP, przestrzeganie przepisów BHP i HACAP, obsługa gości, catering
kontakt przez PUP - 2016-04-13 - Gryfów Śląski (dolnośląskie)
Wynagrodzenie 2000 zł netto - zależne od doświadczenia i umiejętności
REA GROUP Sp. z o.o. Sp-ka Komandytowa - 2016-08-22 - Nowe Pole (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie dań typu fast-food, utrzymywanie czystości w miejscu pracy, wpsółpraca w zespole
Andrzej Wojtyła Usługi Gastronomiczne "Wypas" - 2018-05-07 - Zamość (lubelskie)
w/g stanowiska
TUDOM Jacek Dziedzina - 2016-03-09 - Kielce (świętokrzyskie)
Przygotowanie dań kuchni orientalnej. Praca na dwie zmiany w godz.: 7-15, 13-21. Równoważny system czasu pracy. Miejsce pracy: lokale należące do firmy Amalfi s.c. we Wrocławiu, Wrocław, ul. Legnicka 58. Proponowany okres zatrudnienia: 2 lata.
AMALFI s.c. - 2018-08-14 - Wrocław (dolnośląskie)
zgody ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2015-12-17 - Będzin (śląskie)
zgodnie ze stanowiskiem.System, rozkład czasu pracy oraz wynagrodzenie do uzgodnienia z pracodawcą.
Restauracja "Pod Dębem" - 2017-03-24 - Ustka (pomorskie)
wykonywanie zewnętrznych i wewnętrznych instalacji
B.IJ. Spółka zo.o. Pustelinik Jan - 2017-07-14 - Chybie (śląskie)
-
Hanna Zarakowska MAZAR - 2016-03-22 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej, wschodniej, rosyjskiej, ukrainskiej oraz róznego rodzaju diet, obrabianie wstepne surowców (mięs, ryb, warzyw, grzybów), weryfikacja surowców i póproduktów do produkcji kulinarnych, zabezpieczniae przed zepsuciem.Miejsce pracy: Wrocław, ul. Żurawia84 h pracy w miesiącu, dyspzoycyjność 10-18Sala G
kontakt przez PUP - 2017-11-24 - Wrocław (dolnośląskie)
do uzgodnieniaPracodawca oferuje: bezpłatne zakwaterowanie, praca 5 dni w tygodniu (w pizzerii od środy do niedzieli w godz. 14-22), umowa o pracę lub inną formę zatrudnienia.
JK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-04-04 - Trzebownisko (podkarpackie)
obsługa maszyny numerycznej
kontakt przez PUP - 2016-06-27 - Okonek (wielkopolskie)
w zakresie stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-06-10 - Człuchów (pomorskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-03-24 - Radom (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-09-17 - Warszawa (mazowieckie)
Praca na kuchni
kontakt przez PUP - 2017-01-30 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
kucharz - pizzer
kontakt przez PUP - 2017-12-08 - Zielona Góra (lubuskie)
przygotowywanie posiłków dla dzieci
INTEGRACYJNY DOM DZIECKA IM. PAULINKA - 2017-11-21 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków z pobranych z magazynu produktów, porcjowanie produktów spożywczych, właściwa organizacja pracy pracowników na zmianie; praca w godz. 5.00-13.00, 9.00-17.00, 12.00-20.00.
33 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY W NOWEJ DĘBIE - 2017-12-21 - Nowa Dęba (podkarpackie)
zgodnie z charakterystyką pracy
RESTAURACJA KTWPARK - 2017-05-16 - Kalisz (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw, porcjowanie,układanie jadłospisów,obsługa sprzetu gastronomicznego
Zespół Szkół Licealnych i Technicznych - 2017-01-27 - Gubin (lubuskie)
Zgodnie z załączonym programem stażu
kontakt przez PUP - 2016-04-19 - Rajcza (śląskie)
sporządzanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-09-18 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
praca w kuchni
D.W.LIMBA - 2016-12-14 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Planowanie posiłków oraz przygotowywanie stanowiska pracy zgodnie z wymogami higieniczno - sanitarnymi, obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna)
kontakt przez PUP - 2016-06-29 - Piła (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw, zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług orazprzestrzeganie norm i standardów produkcji. Dodatkową odpowiedzialnościąKucharza będzie estetyczne prezentowanie potraw i dań, dbanie o prawidłowemagazynowanie żywności i sprzętu oraz przestrzeganie zasad postępowania zżywnością
PUB MASKA - 2017-05-31 - Opole (opolskie)
przygotowywanie produkcji, przyrządzanie potraw, dekorowanie, serwowanie na półmiski, utrzymanie czystości.
kontakt przez PUP - 2016-11-14 - Stargard (zachodniopomorskie)
prowadzenie baru piwnego wraz ze sporządzaniem potraw z zakresu małej gastronomii, obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2017-03-17 - Starachowice (świętokrzyskie)
Przygotowywanie potraw i napoi kuchni indyjskiej – dział curry i tandori. Praca na sezon. Pomoc kucharzom w trakcie Gladmat Food Festival oraz zastępstwa w czasie urlopów.Wykształcenie:Wykształcenie kierunkowe w zawodzie kucharzaDoświadczenie zawodowe: Kandydat powinien mieć min. 4 lata doświadczenia w pracy na stanowisku kucharza w przygotowywaniu potraw kuchni indyjskiej (Restauracja / Hotel)Znajomość języków: Komunikatywna znajomość języka angielskiego
INDIA TANDOORI RESTAURANT AS - 2016-02-24 - Norwegia (Norwegia)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2018-03-15 - Radom (mazowieckie)