KUCHARZ Chocianowice oferta pracy Stobrawskie Centrum Seniora sp. zo.o.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 650 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków dla Pensjonariuszy.
Data publikacji: 2019-05-17
Lokalizacja: Chocianowice (opolskie)
Pracodawca: Stobrawskie Centrum Seniora sp. zo.o.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:46-280 Chocianowice 113a, powiat: kluczborski, woj: opolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków dla Pensjonariuszy.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 650 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Chocianowice
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: opolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kluczborski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Lasowice Wielkie
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 650 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.06.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy: Stobrawskie Centrum Seniora sp. zo.o.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Oleśnie
Adres pracodawcy:
46-280 Chocianowice 113A, powiat: kluczborski, woj: opolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Brak danych.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: opolskie
Powiat pracodawcy: kluczborski
Gmina pracodawcy: Lasowice Wielkie
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Chocianowice
Numer budynku pracodawcy: 113A
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Oleśnie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 17.05.2019
Data dodania oferty pracy: 15.05.2019
Oferta pracy ważna do: 30.06.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 17.05.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 15.05.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?a7a7930c0a4d3f8009e7c5d412ceb7a6
Podobne oferty pracy
- Przygotowywanie potraw. Zastępca szefa kuchni.- Miejsce wykonywania pracy: Restauracja Mediterraneo.- Wynagrodzenie: 3500 do 4500 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na czas nieokreślony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Godziny pracy do uzgodnienia (elastyczne godziny pracy). Praca również w Weekendy (Soboty, niedziele). Wymagane wykształcenie min. zawodowe. Wymagane doświadczenie w zawodzie kucharza minimum 1 rok. Wymagane umiejętności związane z zawodem kucharza. Wymagana znajomość języka angielskiego w stopniu komunikatywnym w mowie. Kontakt WYŁĄCZNIE e-mail: a.perzynska (at) swr.pl
FUNDACJA JASZKA - 2017-03-17 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie i wydawanie dań zgodnie z przyjętymi standardami, dbanie o odpowiednią estetykę potraw zamawianie towaru.
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE ROBERT KOWAL - 2019-01-17 - Duszniki-Zdrój (dolnośląskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-01-23 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie dań kuchni ormiańskiej
kontakt przez PUP - 2018-08-28 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków
F.H.U. HOTEL GÓRSKO Maria Sadkiewicz-Bill - 2016-01-07 - Wieliczka (małopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - Warszawa (mazowieckie)
-
PPHU "CENTO -MIŚ" s.c. Roman Miś,Rafał Miś - 2018-02-14 - Gogolin (opolskie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej, azerbejdżańskiej i uzbeckiej
AZERLAND SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-10-26 - Warszawa (mazowieckie)
Przyjmowanie, weryfikacja składowanie i wydawanie towaru, przeprowadzanie inwentaryzacji stanów magazynowych.
AUTO-PARTNER HOLDING Sp. z o.o. Sp. k. - 2017-12-21 - Gdańsk (pomorskie)
Wprowadzannie znanych przepisów, przygotowywanie dań wg receptur, obsługa bankietów i imprez okolicznościowych, podstawowa znajomość prowadzenia rozliczeń kosztowych i inwentaryzacji;Miejsce pracy: Wrocław, ul. Paprotna;Sala G
kontakt przez PUP - 2017-03-20 - Wrocław (dolnośląskie)
Przyrządzanie dań, propozycje kuchni polskiej
1. Dawid Mirowski D2-HURT-DETAL 2. Restauracja Klimat - 2017-03-27 - Bytom (śląskie)
Przygotowywanie sushi
kontakt przez PUP - 2017-05-16 - Puławy (lubelskie)
Przygotowywanie samodzielnie potraw zgodnie z a la carte. Umiejętność prowadzenia profesjonalnej kuchnii. Umiejętność kierowania personelem niższego stopnia.
FIRMA HANDLOWA MGR INŻ.DARIUSZ KUCZYŃSKI - 2016-04-06 - Kruklin (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie dań z karty menu, wydawanie gotowych dań kelnerom, dbanie o porządek w miejscu pracy.
Rycka Adam Gościniec Nad Strumykiem - 2015-12-21 - Zabełków (śląskie)
Sprawne przygotowywanie dań z karty (kuchnia polska i włoska), estetyczne podawanie posiłków, zgłaszanie potrzeb zakupowych.
Restauracja Valentino Chleb i Wino - 2016-05-17 - Motycz (lubelskie)
przygotowanie tostów, hamburgerów, zapikeanek, mycie i korojenie warzyw, przygotowywanie koktajli, kaw, herbat i pozostałych produktów z karty menu
kontakt przez PUP - 2017-11-07 - Bystrzyca Kłodzka (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków obiadowych - konieczna samodzielność
AGMAR Agnieszka Wojna - 2016-09-01 - Łódź (łódzkie)
według zakresu obowiazków
kontakt przez PUP - 2017-05-07 - Tłuszcz (mazowieckie)
Praca w restauracji. Przygotowywanie potraw różnych kuchni z naciskiem na tradycyjną kuchnie norweską.WYMAGANIAWykształcenie:Zawodowe jako kucharz. Brak formalnego wykształcenia może zastąpić doświadczenie zawodoweDoświadczenie zawodowe: Wymagane jako kucharz – różne kuchnie, doświadczenie w tradycyjnej kuchni norweskiej będzie dodatkowym atutem.Znajomość języków: Komunikatywna znajomość języka polskiego i angielskiego Inne istotne wymagania:- komunikatywność, umiejętność pracy w zespole, - schludność, dokładność, kreatywność,- posiadanie wiedzy dot. funkcjonowania kuchni
Elvekanten Spiseri AS - 2016-12-08 - Norwegia (Norwegia)
Przygotowanie posiłków dla gosci hotelowych, pomoc w pracach kuchennych. Praca od poniedziałku do niedzieli w równoważnym systemie czasu pracy w Szczyrku - Hotel "ELBRUS" (grafik do ustalenia).
"ABIS" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-07-06 - Szczyrk (śląskie)
Odpowiedzialność za całokształt pracy kuchni oraz nadzór nad podległymi pracownikami.Dbałość o dobór jakościowy i ilościowy produków do przygotowywania posiłków, odpowiedzialność za jakość sporządzanych posiłków i punktualność ich wydawania,odpowiedzialność za stan sanitarno - higieniczny pomieszczeń kuchni, zaplecza, naczyń i wydawanych posiłków. Nadzór nad układaniem jadłospisów i przestrzeganie ich, rozliczanie ilościowe produków do produkcji posiłków, przechowywanie próbek zgodnie z wymaganiami sanepidu, przestrzeganie zasad HACCP
Fundacja "Praca dla Niewidomych" ZAZ KRZYŻEWO - 2017-08-04 - Krzyżewo (podlaskie)
przygotowanie potraw obsługa bufetu
kontakt przez OHP - 2016-01-20 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
gotowanie posiłków; przygotowywanie dań, receptur i menu; przygotowywanie indywidualnych zamówień na imprezy okolicznościowe i ich kalkulacja; podział pracy w kuchni; dbanie o jakość potraw i gramaturę; ustalanie harmonogramu pracy
"Firma Turystyczno Handlowa Wieża pod Bocianem", "Biuro Usług Turystycznych SUNNY-TRAVEL" Kowalski Henryk - 2019-05-15 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
dbałość o porządek w miejscu pracy, punktualność, pilnowanie dostaw i świeżości produktów, przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej i arabskiej,
JABIA INTERNATIONAL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-03-29 - Parczew (lubelskie)
praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-05-16 - Puławy (lubelskie)
Przyrządzanie potraw kuchni hinduskiej, dekorowanie potraw, dbanie o estetykę i higienę w miejscu pracy. Umowa o pracę na czas określony (proponowany okres zatrudnienia: 3 lata).: Praca dwuzmianowa w godz.: 7:00-15:00; 12:00-20:00., wg grafiku cały tydzień. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2019-03-14 - Wrocław (dolnośląskie)
•przygotowywanie i wydawanie posiłków regeneracyjnych •przygotowanie i wydawanie pozostałych posiłków•nadzór nad towarem w magazynie, •przyjmowanie towaru zgodnie z zamówieniem,•dbanie o wysoką jakość i termin ważności, •utrzymanie wysokiego standardu przygotowanych posiłków oraz dbałość o ich jakość i wygląd, •dbanie o czystość w kuchni
Prime Food sp. z o.o. - 2016-04-01 - Przechlewo (pomorskie)
ZGODNIE ZE STANOWISKIEM.SANIA KUCHNI LOKALNEJ
DARIUSZ KUNA PHU AGMA - 2016-10-24 - Łódź (łódzkie)
Samodzielne przygotowywanie potraw, organizacja imprez okolicznościowych, zamawianie towaru, wypełnianie dokumentacji HACCP. Praca w systemie na 2 dni pracy 2 dni wolne w godzinach od 12.00 do 22.00.
kontakt przez PUP - 2017-08-22 - Zabrze (śląskie)
- przygotowywanie posiłków wg. oryginalnych receptur kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2018-01-09 - Łódź (łódzkie)