KUCHARZ Brzozów oferta pracy Firma ANGRE Aneta Masłyk, Grzegorz Pytko Sp. J. Brzozów
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków.
Data publikacji: 2018-10-03
Lokalizacja: Brzozów (podkarpackie)
Pracodawca: Firma ANGRE Aneta Masłyk, Grzegorz Pytko Sp. J. Brzozów
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Armii Krajowej 2, 36-200 Brzozów, powiat: brzozowski, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Brzozów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: brzozowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Brzozów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 04.10.2018
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
Firma ANGRE Aneta Masłyk, Grzegorz Pytko Sp. J. Brzozów
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Brzozowie
Adres pracodawcy:
Osiedlowa 4, 36-200 Brzozów, powiat: brzozowski, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv.
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: brzozowski
Gmina pracodawcy: Brzozów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Brzozów
Ulica pracodawcy: Osiedlowa
Numer budynku pracodawcy: 4
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Brzozowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 03.10.2018
Oferta pracy ważna do: 31.10.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 03.10.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 03.10.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków wg. karty menupraca w godz. 11-22
Gądek Konrad GAKO - Sklep Motoryzacyjny - 2016-04-27 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2016-04-04 - Zakopane (małopolskie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-04-13 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
przygotowanie dań obiadowych, obróbka cieplna warzyw i owoców, rozbiór mięsa
kontakt przez PUP - 2016-05-12 - Gorlice (małopolskie)
praca w gastronomii
RABMER HANDEL MASZYNAMI BUDOWLANYMI JAN CZOPEK * - 2016-05-06 - Karpacz (dolnośląskie)
przygotowywanie dań kuchni polskiej oraz pizzy
Firma Usługowo-Handlowa Marcin Gosik - 2017-05-05 - Olsztynek (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie i produkacja wyrobów garmażeryjnych, mięsnych, rybnych z przeznaczeniem na catering i imprezy okolicznościowe
kontakt przez PUP - 2016-05-16 - Bełchatów (łódzkie)
przygotowywanie potraw ukraińskich
kontakt przez PUP - 2016-04-27 - Górki Wielkie (śląskie)
praca w kuchnii
Firma Handlowa "MIRO" - 2016-06-30 - Łeba (pomorskie)
Przygotowanie potraw,utrzymanie porządku na kuchni, przestrzeganie przepisów HCCP i wymogów sanepidu.
Przedsiębiorstwo Hotelarsko - Turystyczne ODYS Sp. z o.o. - 2016-09-06 - Tresna (śląskie)
Sumienne i terminowe wykonywanie zleconych przez pracodawcę zadań, przyjmowanie i rozdział korespondencji. Rejestrowanie pism wychodzących i przychodzących, odbieranie telefonów i przekazywanie informacji, łączenie rozmów, sporządzanie pism, zestawień, tabel.
kontakt przez PUP - 2016-03-23 - Łomianki (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, DBANIE O SWOJE STANOWISKO PRACY;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE-GASTRONOMICZNE, AKTUALNA KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE NA PODOBNYM STANOWISKU
Sztuka Kulinarna Paweł Seliga - 2017-10-27 - Szczecin (zachodniopomorskie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2016-12-19 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
organizacja wyżywieniaprzygotowanie posiłków
Biuro Podróży "SKONTO" MAREK MALINOWSKI - 2016-03-18 - Śmiardowo Złotowskie (wielkopolskie)
Przygotowanie posiłków dla dzieci w wieku 3-6 lat, około 50.Prace porządkowe, przygotowanie próbek żywieniowych.Kontakt kandydatów z pracodawcą: (71) 798-68-16sala G
PRZEDSZKOLE NR 82 - 2017-09-08 - Wrocław (dolnośląskie)
Obsługa urządzeń gastronomicznych, przygotowywanie i wydawanie posiłków gościom zajazdu.
Wanda Wakuła - Zajazd Chodowiak - 2017-12-22 - Chodów (mazowieckie)
przygotowywanie potraw dla gości hotelowych
HOTEL ARŁAMÓW S.A. - 2018-09-12 - Arłamów (podkarpackie)
praca w Restauracji Kawelin
CASABLANCA CATERING Sp. z o.o. - 2016-12-09 - Białystok (podlaskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków, szybka i zorganizowana praca w kuchni, utrzymanie porządku w miejscu pracy, umiejętność pracy w zespole.
Zachodniopomorska Wojewódzka Komenda OHP - 2017-06-28 - Mielenko Drawskie (zachodniopomorskie)
w/g potrzeb
PROMETEUSZ Finanse sp z o.o. - 2017-09-04 - Kielce (świętokrzyskie)
Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej.
NAZAR FAST FOOD S.C. - 2016-05-10 - Gdynia (pomorskie)
praca ogólnoprodukcyjna, obróbka, skrawanie, spawanie
"Meblomet" Spółdzielnia Pracy Mszana Dolna - 2018-06-13 - Mszana Dolna (małopolskie)
- pakowanie- sortowanie- zdobienie świec
kontakt przez OHP - 2016-01-20 - Gniewkowo (kujawsko-pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-02-17 - Warszawa (mazowieckie)
obsłuag urzadzeń do wytwarzania wyrobów, obsaługa urzadzeń pomocniczych do podowania surowcó, sprwdzanie stanu technicznego maszyn, urzadezń oraz narzędzi w procesie wyrobów z tworzyw sztucznych, kontrolowanie pracy maszyn i urzadzeń,. wykonywanie czynności związanych z obróbką wykańczającą. montopwanie oprzyrządowania maszyn i urzadezń, realizownia planów produkcyjnych
kontakt przez PUP - 2017-12-18 - Łuków (lubelskie)
Zaopatrywanie lokalu w produkty żywnościoweSkładanie zamówień na materiały u bengalskich dostawców na obecną chwilę , biorąc pod uwagę zapotrzebowanie i możliwości firmy, potrzebuje pracownika jedynie na umowę zlecenie, wraz ze wzrostem firmy będzie możliwa w przyszłości zmiana na umowę o pracę
AMIN SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-02-03 - Błonie (mazowieckie)
robienie ciasta, siekanie warzyw oraz składników, wypiek pizzy
kontakt przez PUP - 2018-09-10 - Żyrardów (mazowieckie)
Przygotowanie posiłków na imprezy okolicznościowe i w restauracji - kuchnia staropolska z elementami nowoczesności.
Soplicowo Filmowe Marek Pinkowski - 2016-05-10 - Cichowo (wielkopolskie)
nauczanie dzieci słabowidzacych
kontakt przez PUP - 2018-08-28 - Ruda-Huta (lubelskie)
Przyrządzanie potraw według receptur zakładu pracy
Restauracja Słoneczna Sp. z o. o. - 2016-01-07 - Syrynia (śląskie)