KUCHARZ Brunów oferta pracy Pałac Brunów Edward Rzeźwicki
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: ze skierowaniem- informacja starosty; umowa na czas określony, praca jednozmianowa od 13.00 do 21.00, wynagrodzenie 2250zł, wykształceni8e: min średnie gastronomiczne, staż pracy/ doświ8adczenie zawodowe: min 3 lata w zawodzie, charakterystyka pracy: przygotowanie potraw, miejsce pracy: Brunów 27,59-600 Lwówek Śląski
Data publikacji: 2019-10-18
Lokalizacja: Brunów (dolnośląskie)
Pracodawca: Pałac Brunów Edward Rzeźwicki
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:59-600 Brunów 27, powiat: lwówecki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
ze skierowaniem- informacja starosty; umowa na czas określony, praca jednozmianowa od 13.00 do 21.00, wynagrodzenie 2250zł, wykształceni8e: min średnie gastronomiczne, staż pracy/ doświ8adczenie zawodowe: min 3 lata w zawodzie, charakterystyka pracy: przygotowanie potraw, miejsce pracy: Brunów 27,59-600 Lwówek Śląski
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: wynagrodzenie miesięczne
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Brunów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: lwówecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Lwówek Śląski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 16.12.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, kierunek: gastronomiczne
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy: Pałac Brunów Edward Rzeźwicki
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Lwówku Śląskim
Adres pracodawcy:
59-600 Brunów 27, powiat: lwówecki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: lwówecki
Gmina pracodawcy: Lwówek Śląski
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Brunów
Adres strony pracodawcy: www.brunow.pl
Numer budynku pracodawcy: 27
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Lwówku Śląskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 18.10.2019
Data dodania oferty pracy: 17.10.2019
Oferta pracy ważna do: 16.11.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 18.10.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 17.10.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?7cbb681e9e371cf817c23944f278ffc1
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie dań według tradycyjnych receptur kuchni nepalskiej lub indyjskiej lub bengalskiej.Praca pon- niedz w systemie zmianowym w godz. 8-22
kontakt przez PUP - 2019-09-26 - Wodzisław Śląski (śląskie)
Przygotowywanie posiłków: pizza, naleśniki, pierogi, placki, zapiekanki.
PHU Barbara Lasota - 2019-04-03 - Nysa (opolskie)
praca na kuchni w pensjonacie, wykonywanie zadań powierzonych przez szefa kuchni
Pracownia Sprzętu Alpinistycznego Małachowski s.c. - 2015-11-25 - Dębowiec (śląskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2016-02-10 - Żuromin (mazowieckie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej, mile widziana innowacyjność połączona z tradycją kulinarną (Restauracja z zielonym piecem)
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Magdalenka Alina Janeczek - 2019-09-20 - Olsztynek (warmińsko-mazurskie)
- przygotowywanie produktów np. kanapek, sałatek, napojów, deserów oraz ogólna obsługa urządzeń;- sprzedaż produktów - obsługa kasy fiskalnej, zestawianie i wydawanie zamówień;- prace magazynowe - uzupełnianie zapasów;- utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń;- prace porządkowe na sali restauracyjnej oraz na terenie zewnętrznym wokół restauracji.
McDonald's Polska Sp. z o.o. - 2016-04-26 - Gdańsk (pomorskie)
przyrządzanie potraw wg tradycyjnych przepisów kuchni chińskiej, współpraca z szefem narodowości chińskiej
kontakt przez PUP - 2016-12-20 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie dań kuchni wschodniej, tworzenie menu restauracji, zarządzanie personelem i organizacja pracy na kuchni
kontakt przez PUP - 2018-10-18 - Białystok (podlaskie)
Przygotowanie potraw.Serwowanie kawy
kontakt przez PUP - 2019-04-17 - Babin (wielkopolskie)
MARYNOWANIE, PANIEROWANIE, SMAŻENIE, UTRZYMANIE DOSTĘPNOŚCI PRODUKTU, UTRZYMANIE CZYSTOŚCI STANOWISKA, PRZYJMOWANIE DOSTAW;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE MIN.ZAWODOWE, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, DYSPOZYCYJNOŚĆ, KOMUNIAKTYWNOŚĆ, PODZIELNOŚĆ UWAGI, UMIEJĘTNOŚĆ PRACY W ZESPOLE;CZAS PRACY RÓWNOWAŻNY W GODZINACH 08.00-24.00;NA SPOTKANIA Z PRACODAWCĄ UMAWIAĆ SIĘ TEL 604527496
AMREST SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-10-12 - Szczecin (zachodniopomorskie)
gotowanie, smażenie i wydawanie posiłków, sprzątanie kuchni i sali
kontakt przez PUP - 2018-02-13 - Bobolice (zachodniopomorskie)
NOSZENIE CEGIEŁ, ZAPRAWY MURARSKIEJ, ŁADOWANIE ROZŁADOWYWANIE MATERIAŁÓW BUDOWLANYCH, WYKONYWANIE PRAC ROZBIÓRKOWYCH, POSŁUGIWANIE SIĘ NARZĘDZIAMI TJ. TACZKA, KILOF, ŁOPATASala D
FOKUS FLOWER & SPECIAL SP. Z O.O. - 2017-09-18 - Siechnice (dolnośląskie)
sporządzanie potraw zgodnie z recepturą i z zachowaniem zasad systemu HACCP
"Bati" Biernot Bożena - 2017-09-14 - Cieszyn (śląskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2017-06-29 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
prace w domu
kontakt przez PUP - 2016-01-07 - Sienno (mazowieckie)
Kucharz będzie odpowiedzialny/a za przygotowanie potraw i dań,zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług oraz przestrzeganie norm i standardów HACCP, estetyczne i prawidłowe prezentowanie potraw i dań, dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności i sprzętu oraz przestrzeganie zasad postępowania z żywnością.OFERUJEMY- umowę o pracę- pracę w profesjonalnym zespole- możliwość rozwoju zawodowego i awansu w największej sieci hoteli w Polsce i Europie Środkowo-Wschodniej- szkolenia podnoszące umiejętności zawodowe- szereg benefitów socjalnych, w tym prywatną opiekę medyczną, kartę MultiSport Jeśli spełniasz nasze wymagania to z radością powitamy Cię W NASZYM ZESPOLE!ZGŁOSZENIAwww.orbis.pl/ kariera
"ORBIS"SA ODDZIAŁ NOVOTEL WE WROCŁAWIU - 2017-07-27 - Wrocław (dolnośląskie)
praca przy produkcji żywności/garmażerka/ oraz pomoc przy prdukcji pieczywa
FT Sp. z o.o. - 2016-02-17 - Celestynów (mazowieckie)
wg programu stazu PO WER dla osób do 30 roku życia
kontakt przez PUP - 2017-12-20 - Marzenin (łódzkie)
prace związane ze stanowiskiem, zatrudnienie na 1/2 etatu, dwie zmiany w godz. 8.00-20.00
DYRDA ANDRZEJ PHPU i G "ADEX" ZAJAZD ORION - 2018-12-10 - Poręba (śląskie)
poszukiwanie i selekcja osób chętnych na kursy
Krystian Żak Blue Education - 2018-07-24 - Piekary Śląskie (śląskie)
Zgodnie ze stanowiskiem; dwie zmiany w godz. 5.00-13.00 i 13.00-21.00, kontakt z pracodawcą e-mailowy.
Pensjonat Blanka Krzysztof Koblański - 2015-11-30 - Rowy (pomorskie)
Całościowa obsługabiura zgodnie z zachowaniem zasad firmy, Wykonywanie obowiązków powierzonych przez pracodawcę w terminie z zachowaniem odpowiedniej jakości świadczonych usług na rzezc klientów. Sprawdzanie i odbieranie poczty w formie tradycyjnej i elektronicznej. Nadzzór nad dokumentami firmowymi z którymi pracownik ma styczność, oraz ich odpowiednie zabezpieczenie. Odbieranie połączeń telefonicznych wraz z rozmową i kierowanie ich do odpowiednich organów w firmie. Wykonywanie zadań mających na celu podwyższenia sprzedaży usług, organizacje spotkań z klientami. Przekazywanie przełożonemu lub pracodawcy wyników z prowadzonej przez siebie pracy. Organizacja własnej pracy w celu prawidłowego funkcjonowania biura. Zachowanie w tajemnicy danych pracowników i całego przedsiębiorstwa. Zastępowannie współpracowników w razie ich nieobecności.
Agencja Pracy A-Z Center Sp. z o.o. - 2016-09-21 - Namysłów (opolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-02-10 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie i wydanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-06-23 - Gorlice (małopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-01-25 - Warszawa (mazowieckie)
Praca w zawodzie
kontakt przez PUP - 2017-01-26 - Rząska (małopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-12 - Warszawa (mazowieckie)
Odpowiedzialnośc za przygotowywanie potraw, zapewnienie najwyższej jakości produktów, prowadzenie racjonalnej gospodarki surowcowej, utrzymanie porządku w miejscu pracy
HOTEL ALHAR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-03-15 - Lubliniec (śląskie)
sporządzanie i gotowanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-08-03 - Piła (wielkopolskie)
Obróbka wstępna warzyw, owoców, mięsa oraz ryb, pomoc w przygotowywaniu dań mięsnych rybnych oraz deserów.
Firma Produkcyjno-Handlowo-Usługowa ABRO - 2016-06-08 - Rumia (pomorskie)