KUCHARZ ZMIANOWY Łęczyca oferta pracy GASTRO - FOOD Edyta Znyk - Piotrowska
Stanowisko: KUCHARZ ZMIANOWY
Wynagrodzenie: od 4 000 PLN
Zakres obowiązków: • Przygotowanie dań zgodnie z recepturami i standardami• Utrzymanie i dbanie o jakość w każdym aspekcie pracy – od produktu po czas przygotowania i wydania dań
Data publikacji: 2021-03-01
Lokalizacja: Łęczyca (łódzkie)
Pracodawca: GASTRO - FOOD Edyta Znyk - Piotrowska
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Lotnicza 2a, 99-100 Łęczyca, powiat: łęczycki, woj: łódzkie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
• Przygotowanie dań zgodnie z recepturami i standardami• Utrzymanie i dbanie o jakość w każdym aspekcie pracy – od produktu po czas przygotowania i wydania dań
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|11
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|5
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 4 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ ZMIANOWY
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łęczyca
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 10
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: łęczycki
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1004
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Łęczyca
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 4 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.03.2021
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka sanitarno-epidemiologiczna
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: dobra organizacja czasu pracy
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: 6 miesięcy doświadczenia zawodowego
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_1: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_2: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
• Dobrej organizacji pracy własnej i współpracy z zespołem• Pozytywnego nastawienia i pracowitości - także pod presją czasu• Dbałości o jakość produktu i czystość na stanowiskach pracy
Wymagania odnośnie stażu pracy:
[cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 0, [cbop.i18n.stazSerializer.miesiace]: 6
Nazwa pracodawcy: GASTRO - FOOD Edyta Znyk - Piotrowska
danePracodawcy_nip: 7292480104
danePracodawcy_regon: 101339832
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łęczycy
Adres pracodawcy:
Lotnicza 2a, 99-100 Łęczyca, powiat: łęczycki, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie do pracy
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 10
Powiat pracodawcy: łęczycki
danePracodawcy_kodPowiatu: 1004
Gmina pracodawcy: Łęczyca
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Łęczyca
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0969250
Adres strony pracodawcy: www.salaleczyca.pl
Ulica pracodawcy: Lotnicza
Numer budynku pracodawcy: 2a
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łęczycy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 01.03.2021
Oferta pracy ważna do: 31.03.2021
Data udostępnienia oferty pracy: 01.03.2021
Data przyjęcia oferty pracy: 01.03.2021
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
https://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?6c41119f1d1135208ac4485c04c4485e
Podobne oferty pracy
samodzielne przygotowywanie posiłków
Firma Handlowo-Gastronomiczna "IBIS" Władysława Bucław - 2019-07-11 - Miastko (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
Karczma "Koszarka" Ewa Gawryluk - 2016-11-09 - Ploski (podlaskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wynagrodzenie 2000 zł brutto do uzgodnienia, wstępnie kontakt telefoniczny z pracodawcą po godz. 10.00
Zakład Produkcyjno-Usługowo-Handlowy Restauracja "Karczma Pod Kluką" Anna, Mariusz i Paweł Stachyra - 2017-03-15 - Słupsk (pomorskie)
Samodzielna praca na kuchni, przygotowywanie potraw i ich wydawanie, utrzymanie czystości na miejscu pracy. Miejsce pracy: ul. Św. Antoniego 15, 50-073 Wrocław, Forma zawarcia umowy: zlecenie ok 100 godzin miesięcxznie, dyspozycyjność w godzinach 9-24.Termin wykonania umowy: 3 lata kontakt kandydatów z pracodawcą twelefoniczny. Oferta w sali: G
kontakt przez PUP - 2019-09-24 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw na sali restauracyjnej w obecności gości- live cooking. Praca w Kołobrzegu w godz. 6-19.
PRIMA HOTELS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA (Hotel Maxymilian) - 2019-01-15 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Przygotowanie potraw kuchni arabskiej. Kontakt z innymi kucharzami tamtejszej kuchni. Odczytywanie przepisów w języku arabskim, tworzenie menu.
ALBASHA ABOUEGELLA HASSAN - 2019-02-21 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
wg wniosku
kontakt przez PUP - 2017-01-18 - Brzeg (opolskie)
Sporządzanie portaw kuchni japońskiej zgodnie z normami i recepturami. Przygotowywanie zamówień produktów i półproduktów.
kontakt przez PUP - 2019-10-29 - Radzymin (mazowieckie)
.
kontakt przez PUP - 2019-09-11 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie potraw z surowców i półproduktów. Staż w godz. 10.00-18.00
kontakt przez PUP - 2020-03-13 - Chełmiec (małopolskie)
- Pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych;- zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych;- obróbka wstępna surowców, rozbiór mięsa różnych zwierząt- dbanie o wysoką jakość i poprawność serwowanych potraw;
kontakt przez PUP - 2020-10-13 - Resko (zachodniopomorskie)
-Prezentacja potraw(bufet)Przygotowanie potraw zgodnie z obowiązującymi standardami.Przygotowanie potraw a la cart zgodnie ze standardami,przepisami i obowiązującymi gramaturami.Racjonalne gospodarowanie towarem,minimalizowanie strat.Dbanie o odpowiednia estetykę potraw.Utrzymanie porządku i higienyw miejscu pracy.Dbanie o właściwy stan techniczny urządzeń kuchennych.
LOGO-LIFT STANISŁAW GOŚ - 2019-09-10 - Karpacz (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
Przedsiębiorstwo Handlowe Wielobranżowe "BRETANIDE" Krystyna Czerwińska - 2017-01-16 - Bugaj (wielkopolskie)
Kucharz
Andrzejczuk Sp. z o.o. - Apartamenty "Nad Parsętą" - 2015-08-06 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
wykonywanie wszystkich czynności związanych z przygotowaniem i wydawaniem posiłków
Szpital Rehabilitacyjno - Kardiologiczny w Kowanówku - 2016-02-22 - Kowanówko (wielkopolskie)
- przygotowanie dań.Miejsce pracy: ul. Dokerska 2a, 54-142 WrocławForma zawarcia umowy: umowa o pracę na czas określontj: 3 lata , praca wg grafiku w godzinach 10-24 Termin wykonania umowy: Oferta w sali: G
MOBILE PIZZA Filip Oziębłowski - 2020-07-21 - Wrocław (dolnośląskie)
Zgodnie ze stanowiskiem - tradycyjna kuchnia polska
SERWIS SMAKU S.C. - 2018-09-04 - Gdynia (pomorskie)
Obsługa stoiska mięsno-wędliniarskiego. Praca w godzinach 6:00-21:00.
THREE Dariusz Kupiec - 2017-02-27 - Sterkowiec (małopolskie)
przyrządzanie posiłków, zestawów obiadowych, pizzy
"MIKO" PIOTR SOŁTYSIAK W WOLI DALSZEJ - 2017-03-02 - Łańcut (podkarpackie)
Utrzymanie porzadku na terenie zakładu
PROSBUD S.C. KRZYSZTOF ŻEREBIEC, BRONISŁAW ŻEREBIEC, TERESA ŻEREBIEC - 2020-07-03 - Księżpol (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków, obsługa klienta
Mała Gastronomia "GNIAZDKO" Barbara Wróblewska - 2019-11-14 - Brańsk (podlaskie)
Przygotowywanie tradycyjnych potraw kuchni ukraińskiej i gruzińskiej, utrzymywanie porządku i higieny w miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2020-10-22 - Krasna (podkarpackie)
- prowadzenie sekretariatu- prowadzenie korespondencji z klientem krajowym i zagranicznym w języku niemieckim (preferowany) lub angielskim (alternatywnie)
METAL-PRODUKT-MRĄGOWO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-03-13 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie dań, posiłków oraz ich wydawanie, organizowanie przyjęć i cateringów.
RESTAURACJA STAROBRZESKA - 2016-12-06 - Oława (dolnośląskie)
przyuczenie do zawodu kucharza
kontakt przez OHP - 2016-08-12 - Zielona Góra (lubuskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-04-05 - Rybitwy (warmińsko-mazurskie)
obsługa maszyn falcujących, falcowanie zgodnie z przyjętymi parametrami, systemtayczne monitorowanie stanu maszyny - serwis wewnętrzny, kontrola jakości, realizacja zleceń produkcyjnych
BENIAMIN SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2018-09-06 - Ciele (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie poptraw wg receptur kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2017-02-16 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE PIZZY I DAŃ Z KARTY
kontakt przez PUP - 2016-07-21 - Skierniewice (łódzkie)
Obsługa klientów, dbanie o czystość lokalu, przygotowywanie posiłków z menu lokalu, współpraca z pozostałymi pracownikami.II zmiany 1/2 etatuWynagrodzenie 1400 zł brutto
kontakt przez PUP - 2021-03-12 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)