KUCHARZ Miastko oferta pracy Firma Handlowo-Gastronomiczna "IBIS" Władysława Bucław
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: samodzielne przygotowywanie posiłków
Data publikacji: 2019-07-11
Lokalizacja: Miastko (pomorskie)
Pracodawca: Firma Handlowo-Gastronomiczna "IBIS" Władysława Bucław
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wybickiego 1, 77-200 Miastko, powiat: bytowski, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: samodzielne przygotowywanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Miastko
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: bytowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Miastko
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 11.07.2019
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: doświadczenie w zawodzie
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
Firma Handlowo-Gastronomiczna "IBIS" Władysława Bucław
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Bytowie
Adres pracodawcy:
Stolarska 3, 77-200 Miastko, powiat: bytowski, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: bytowski
Gmina pracodawcy: Miastko
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Miastko
Ulica pracodawcy: Stolarska
Numer budynku pracodawcy: 3
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Bytowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 11.07.2019
Data dodania oferty pracy: 11.07.2019
Oferta pracy ważna do: 03.08.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 11.07.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 11.07.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?ec623c8f200193768918d310f7ef26bd
Podobne oferty pracy
Spawanie konstrukcji stalowych, spawanie rur, spawanie konstrukcji metalowych.
USŁUGI SPAWALNICZO-MONTERSKIE "LIDA" LIDIA TATARA-KULCHYTSKAIA - 2017-02-07 - Barlinek (zachodniopomorskie)
umiejętność pracy w zespole, komunikatywność, przygotowywanie potraw według przepisów w jęz. wietnamskim,
"VIET-ANH" Lê Văn Vụ - 2017-08-02 - Ząbki (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2015-12-07 - Kraków (małopolskie)
Produkcja garmażeryjna, zakres - drobne mięsa, ryby, pasztety.
WĘDLINKA SP. JAWNA TERESA I JAN KORDUS - 2016-11-09 - Łódź (łódzkie)
W ZAWODZIE. PRACA POLANICA ZDRÓJ.10 00 - 22 0015,00ZŁ ZA GODZINĘISTNIEJE MOŻLIWOŚĆ ORGANIZACJI TRANSPORTU LUB ZWROTU KOSZTÓW DOJAZDU
kontakt przez PUP - 2017-05-05 - Polanica-Zdrój (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków, śniadań obiady domowe.
BARAŃSKI JACEK Firma "Jacek" - 2019-04-25 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
przygotowywanie potraw
FABIO GROUP SŁAWOMIR SZCZERBA - 2019-10-29 - Świętochłowice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków.
IMBIR I KURKUMA MARIUSZ KRYNICKI - 2018-09-20 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków. Dźwiganie 12 kg. Praca na umowęo pracę w Kołobrzegu w godz. 6-14, 12-20, również w soboty i niedziele.
Centrum Zdrowia i Relaksu VERANO Sp. z o.o. - 2018-07-20 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Przygotowanie posiłków. Praca na umowę zlecenie w równoważnym systemie czasu pracy w godz. 7.00-19.00 w Kołobrzegu.
F.U. "Oliwia" Janusz Mazur - 2016-02-04 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków dla mieszczkańców DPSPraca w godz. 7:00 - 15:00Miejsce wykonywania pracy: DPS Łódź, ul. Narutowicza 114
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ - 2018-11-30 - Łódź (łódzkie)
Wykonywanie zleceń transportowych na terenie krajów europejskich
STĘPIEŃ SPÓŁKA Z O.O. - 2018-08-30 - Bytom (śląskie)
przygotowywanie posiłków, sporządzanie pizzy
Przedsiębiorstwo Handlkowo Usługowe Paweł Skóra - 2017-10-23 - Kiełkowice (śląskie)
Przygotowywanie i porcjowanie posiłków, dbanie o najwyższą jakość, smak i estetykę wydawanych posiłków, dbanie o zgodność kaloryczną przygotowywanych posiłków z ich planowaną wartością.
Uzdrowisko Świeradów Czerniawa Sp. z o.o. Grupa PGU - 2018-02-23 - Świeradów-Zdrój (dolnośląskie)
kucharzpraca od godz 12.00 do 20.00dwie soboty w miesiącu pracujące, za soboty pracujące przysługują dni wolne
Zakład Produkcyjno-Usługowo-Handlowy Wilk-Pol Wilk Henryk - 2016-11-23 - Mielec (podkarpackie)
-zapoznanie z systemem HACAP-obsługa maszyn i urzadzeń-praca w kuchni
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "GASTROTEX" Mariola Pajdowska - 2017-08-17 - Drawsko Pomorskie (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków, ciast w lokalu gastronomicznym, sporządzanie potraw kuchni polskiej i ukraińskiej oraz podstawowych potraw dla nróżnych diet
kontakt przez PUP - 2018-07-20 - Olsztyn (śląskie)
zgodnie z zawodem, gotowanie dla pacjentów
kontakt przez PUP - 2019-10-25 - Kraków (małopolskie)
Sporządzanie potraw.
Bar "Słoneczna Polana" Andrzej Gębicki - 2015-12-09 - Włodzimierzów (łódzkie)
dbanie o odpowiednią gramaturę i kaloryczność posiłków, porcjowanie i wydawanie posiłków o wyznaczonych godzinach, współpraca z intendentką, przyjmowanie z magazynu produktów, kwitowanie odbioru w raportach żywieniowych, rozdrabnianie warzyw, owoców i innych surowców
Młodzieżowy Ośrodek Wychowawczy - 2019-11-19 - Szczecin (zachodniopomorskie)
poprawa jakości mięsa klasy II poprzez usuwanie ściegien i chrząstek
kontakt przez PUP - 2017-03-13 - Gotardy (mazowieckie)
Gotowanie potraw kuchni azjatyckiej, wydawanie poleceń podwładnym językiem bengalskim
kontakt przez PUP - 2015-12-14 - Koluszki (łódzkie)
przygotowanie potraw kuchni indyjskiej
kontakt przez PUP - 2018-02-15 - Kłodawa (wielkopolskie)
Przygotowanie posiłków
FIRMA HANDLOWA "MIRO" MIROSŁAW BEM - 2017-06-22 - Łeba (pomorskie)
Przyszykowywanie posiłków na kuchni hotelowej
kontakt przez OHP - 2017-03-01 - Austria (Austria)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-09-04 - Warszawa (mazowieckie)
Praca w restauracji, przygotowanie posiłków według receptury, dbałość o estetykę i odpowiedni smak przyrządzonych posiłków, racjonalne gospodarowanie produktem i jego efektywne wykorzystanie, obsługa gości hotelowych, imprez okolicznościowych, umiejętność pracy w zespole, dobra organizacja pracy. Godz. pracy 13-21. Kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 7-15.
ARMO Sp. z o.o. - 2017-05-26 - Zajączkowo (pomorskie)
aktywna sprzedaż - branża narzędziowa, budowanie realcji z klientem, dbanie o pozytywny wizerunek firmy, praca na terenie woj.lubuskiego, strona firmy: www.masterio.pl
WUTECH Spółka Cywilna Dariusz Skrzypczak,Magdalena Skrzypczak - 2017-11-22 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
sprzedaż bezpośrednia produktów firmy do klientów (sklepy, markety)
OD BACY Marcin Baca - 2018-09-21 - Dobra (małopolskie)
w zawodzie
CENTRUM EDUKACJI I DIALOGU - 2017-08-02 - Ząbkowice Śląskie (dolnośląskie)