KUCHARZ Świętochłowice oferta pracy FABIO GROUP SŁAWOMIR SZCZERBA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw
Data publikacji: 2019-10-29
Lokalizacja: Świętochłowice (śląskie)
Pracodawca: FABIO GROUP SŁAWOMIR SZCZERBA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:41-600 Świętochłowice, powiat: m. Świętochłowice, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
praca w systemie 2/2 (2 dni pracy w godzinach 11-22, 2 dni wolne), wynagrodzenie (od 2250zł. brutto+premie) zależne od posiadanych umiejętności i kwalifikacji - do ustalenia z pracodawcą
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Świętochłowice
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Świętochłowice
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Świętochłowice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 29.10.2019
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagany zawody dla kandydatów: Pozostali kucharze (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: KSIĄŻECZKA SANEPIDOWSKA
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
pksiążeczka sanepidowska (może być nieaktualna)
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: FABIO GROUP SŁAWOMIR SZCZERBA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Świętochłowicach
Adres pracodawcy:
Dworcowa, 41-600 Świętochłowice, powiat: m. Świętochłowice, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Świętochłowice
Gmina pracodawcy: Świętochłowice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Świętochłowice
Ulica pracodawcy: Dworcowa
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Świętochłowicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 29.10.2019
Oferta pracy ważna do: 29.11.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 29.10.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 29.10.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?d6a3f579db5c61c3b39405c488dfc657
Podobne oferty pracy
Kucharz
kontakt przez PUP - 2019-09-27 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków
Joanna Ginter Restauracja EDEN - 2016-04-07 - Cichowo (wielkopolskie)
PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW DLA KLIENTÓW INDYWIDUALNYCH Z UWZGLĘDNIENIEM DIET SPECJALNYCH, PRODUKCJA POTRAW I DESERÓW ORAZ CIAST, DOBRA ORGANIZACJA PRACY, UTRZYMYWANIE PORZĄDKU W KUCHNI ORAZ NA MAGAZYNIE, WYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI FRANCUSKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA, BRAK PRZECIWWSKAZAŃ DO PRACY, 9 LAT DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE, GODZINY PRACY OD 10-18.
kontakt przez PUP - 2018-10-18 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Według programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-09-29 - Lipinki (małopolskie)
określone we wniosku
kontakt przez PUP - 2016-04-29 - Resko (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-05-02 - Ruda Śląska (śląskie)
samodzielne organizowanie i wykonywanie czynności powierzonych na stanowisku, przestrzeganie zasad dobrej praktyki higienicznej i produkcyjnej w tym: przestreganie higieny osobistej, przestrzeganie technologii sporządzonych potraw, bieżące i prawidlowe sporządzanie prób pokarmowych, dbanie o prawidlowy stan sanitarno-porządkowy pomieszczeń, czystość urządzeń i sprzetu kuchennego, mycie i dezynfekcja, nadzór nad systemem monitorowania punktów kontroli (temperatury urządzeń chłodniczych, potraw), prawidlowe gospodarowanie środkami czystości, wydawanie potraw i obsługa mieszkanców na jadalni, wykonywanie innych zadań zleconych przez przełożonego
kontakt przez PUP - 2017-01-26 - Ruda Śląska (śląskie)
- Generowanie zamówień do dostawców w systemie w oparciu o bieżące zapotrzebowanie- Koordynowanie terminów realizacji dostaw zgodnie z planem produkcyjnym- Aktualizacja obecnych oraz tworzenie nowych struktur asortymentowych- Tworzenie zestawień zapotrzebowania składników pod aktualne zamówienie- Rozwiązywanie bieżących problemów dotyczących produkcji i zamówień- Kontakt z klientami oraz dostawcami
MOPEX HIS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2018-11-15 - Pokój (opolskie)
PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW, PIZZY - MOŻLIWOŚĆ PRZYUCZENIA,
ZAKŁAD GASTRONOMICZNY "ELMI" RÓŻAK ELŻBIETA - 2019-01-24 - Brzeźnica (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków
NARODOWA FUNDACJA POMOCY - 2019-06-25 - Brześć Kujawski (kujawsko-pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-01-20 - Warszawa (mazowieckie)
- umiejętność samodzielnego sporządzania potraw
KRZYSZTOF KASPRZYK 1)KRZYSZTOF KASPRZYK 2)LOFTHOUSE S.C. - 2017-09-08 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
Przyrządzanie potraw kuchni tradycyjnej
Janosik Bar Restauracyjny Wycisk Dariusz - 2017-12-15 - Bytom (śląskie)
przygotowywanie potraw, planowanie jadłospisu zagodnego z wymogami
DANUTA LAMCZYK PHU "TERMINAL" - 2018-03-02 - Charzykowy (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-09-29 - Jawor (dolnośląskie)
samodzielne prowadzenie kuchni w resteuracji Siódme Niebo Nowe Sójki 3
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Elektrobud Usługi Instalacyjne Ziętek Kutno - 2017-07-07 - Kutno (łódzkie)
sprzedaż art.spożywczych,przemysłowych
kontakt przez PUP - 2017-10-10 - Drążdżewo (mazowieckie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków. Dbanie o porządek i czystość w pomieszczeniach kuchennych.
MMB GROUP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-11-07 - Stronie Śląskie (dolnośląskie)
przygotowywanie pizzy, obsługa klienta, sprzedaż towarów
Żuberek Rafał Stanisław Firma "RAFF" - 2018-08-30 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Montaż fasad, stolarki otwotowej (okna, drzwi), malowanie listew i stolarki budowlanej.
REAL ESTATE INVESTMENT TRUST SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-02-03 - Bielsko-Biała (śląskie)
przygotowywanie potraw oraz wyrobów i półproduktów kulinarnych;
kontakt przez PUP - 2019-10-01 - Iława (warmińsko-mazurskie)
Praca wg standardów sieci, przygotowanie potraw wg standardów, samodzielna praca na stanowisku, dbanie o porządek stanowiska pracy, przestrzeganie zasad HACCP.
IZABELA FIGURSKA - 2017-11-10 - Rumia (pomorskie)
Dbanie o czystość stanowiska pracy, przygotowanie posiłków, uzupelnienie stanow magazynowych, dbanieo estetykę wydawanych potraw
Med-Active Mariusz Mastej RESTAURACJA TOSKANIA - 2017-03-28 - Jasło (podkarpackie)
Praca w kuchni. Przyrządzanie dań obiadowych, sałatek oraz pizzy. Istnieje możliwość przyuczenia - nabycie praktycznych umiejętności robienia pizzy dla osób z wykształceniem gastronomicznym, mile widziani absolwenci. Wymagania: książeczka zdrowia mile widziana, ale nie wymagana, chęci do pracy.
SOLAR-SUN Sebastian Jacek - 2017-07-17 - Rumia (pomorskie)
Uwaga! Oferta na stanowisko refundowane przez PUP, dla osób bezrobotnych w wieku do 30 lat, zarejestrowanych w PUP.Zakres obowiązków:dbanie o czystość i żywność w kuchni, obróbka artykułów spożywczych, przygotowanie potraw i deserów, wydawanie dań i napojów
kontakt przez PUP - 2016-04-05 - Tama Brodzka (kujawsko-pomorskie)
- przygotowywanie dań, w tym dań kuchni wschodniej wg oryginalnych receptur kuchni wschodniej
kontakt przez PUP - 2019-02-15 - Łódź (łódzkie)
prace pomocnicze w kuchni i barze; dowóz do klienta
Choszczewski Krzysztof Firma "SZRONEX" - 2018-08-13 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
Ochrona obiektu PEC w Wałbrzychu.
"Intersecurit" Zbigniew Kowalski Sp. Jawna - 2018-01-22 - Wałbrzych (dolnośląskie)
Wykonywanie różnymi technikami i metodami- zgodnie z normami surowcowymi- różnych asortymentów potraw kuchni kaukaskiej, posługiwanie sie narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowaniu potraw i napojów, wykańczanie porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych. Utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy (mycie wyparzanie, suszenie i polerowanie naczyń kuchennych oraz sprzętu kuchennego), a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy, przestrzeganie przepisów bhp i ppoż obowiązujących w zakładzie. Miejsce wykonywania pracy: Lublin, teren kraju.
kontakt przez PUP - 2018-07-06 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie dań kuchni arabskiej, tureckiej, bengalskiej.
BEPARI FOOD Mashudur Rahman - 2019-02-05 - Lubartów (lubelskie)