KUCHARZ Szczecin oferta pracy Młodzieżowy Ośrodek Wychowawczy
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 888 PLN
Zakres obowiązków: dbanie o odpowiednią gramaturę i kaloryczność posiłków, porcjowanie i wydawanie posiłków o wyznaczonych godzinach, współpraca z intendentką, przyjmowanie z magazynu produktów, kwitowanie odbioru w raportach żywieniowych, rozdrabnianie warzyw, owoców i innych surowców
Data publikacji: 2019-11-19
Lokalizacja: Szczecin (zachodniopomorskie)
Pracodawca: Młodzieżowy Ośrodek Wychowawczy
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Kamienna 22, 71-883 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
dbanie o odpowiednią gramaturę i kaloryczność posiłków, porcjowanie i wydawanie posiłków o wyznaczonych godzinach, współpraca z intendentką, przyjmowanie z magazynu produktów, kwitowanie odbioru w raportach żywieniowych, rozdrabnianie warzyw, owoców i innych surowców
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 888 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: + wysługa lat
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Szczecin
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Szczecin
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Szczecin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 888 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.12.2019
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 3)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
aktualna książeczka do badań sanitarno - epidemiologicznych
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy: Młodzieżowy Ośrodek Wychowawczy
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Policach
Adres pracodawcy:
Kamienna 22, 71-883 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: m. Szczecin
Gmina pracodawcy: Szczecin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Szczecin
Ulica pracodawcy: Kamienna
Numer budynku pracodawcy: 22
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Policach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 19.11.2019
Oferta pracy ważna do: 31.12.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 19.11.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 19.11.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?4a26e4bd74c806904bf41b41e6f9371d
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków w barze i ich wydawanie, obróbka produktów żywnościowych, utrzymywanie porządku w kuchni. Wykształcenie zawodowe lub po szkoleniu kucharz, doświadczenie zawodowe mile widziane, wymagane są podstawowe umiejętności zawodowe oraz utrzymywanie czystości w miejscu pracy. Wynagrodzenie do uzgodnienia w zależności od umiejętności i kwalifikacji kandydatów. Pracodawca prosi o przesyłanie CV na adres e-mail: ankahasse (at) gmail.com
W.C.T. HAASE Wladyslaw, Czeslaw, Tadeusz Haase Spółka jawna - 2016-04-25 - Dobrzewino (pomorskie)
Gotowanie. Przygotowanie potraw.
F.P.H.U. "GASTRO- SERWIS II" Janusz Langfort - 2016-10-20 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie dań zgodnie z ustalonym menu.
kontakt przez PUP - 2019-04-02 - Bukowsko (podkarpackie)
zgodny ze st.
NOVBAU BIS ŁUKASZ NOWICKI - 2017-01-12 - Grabownica (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw, napojów i deserów w tym na przyjęcia okolicznoścoiwe. Obsługa narzędzi, maszyn i urządzeń kuchennych. Gastronomiczny rozbiór miesa
J&M "BRACIA MAŁKIEWICZ" s.j. - 2017-07-25 - Olszyna (lubuskie)
przygotowaywanie dań kuchni tajskiej, tworzenie menu, możliwe delegacje od 1 tygodnia do 6 miesięcy w ramach pełnego oddelegowania do Poznania lub Koszalinapraca na umowę na czas określony, praca w godzinach 9:00-21:00 (dwa dni pracy/dwa dni wolne)praca w restauracjach należących do spółki SR7 we Wrocławiuoferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-04-04 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków. Dźwiganie 12 kg. Praca na umowęo pracę w Kołobrzegu w godz. 6-14, 12-20, również w soboty i niedziele.
CENTRUM ZDROWIA I RELAKSU "VERANO" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-11-05 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
wysoka znajomość sztuki kulinarnej i wprowadzenie nowinek kulinarnych, umiejętność tworzenia nietuzinkowych dekoracji, kreatywność na wysokim poziomie
FIRMA GASTRONOMICZNA Bożena Walczak - 2019-09-20 - Starogard Gdański (pomorskie)
przygotowywanie dań kuchni indyjskiej; umowa na 3 lata.
kontakt przez PUP - 2019-05-10 - Pabianice (łódzkie)
gospodarowanie produktami potrzebnymi do wykonania dań, odpowiedzialność za przechowywanie produktów w odpowiednich warunkach, utrzymanie estetyki i higieny w miejscu pracy, dbałość o dobry stan techniczny zaplecza gastronomicznego
Przedsiębiorstwo Handlowe IQRA Shabir Hussain - 2019-09-26 - Starachowice (świętokrzyskie)
ewidencja ruchu samochodowo - osobowego, patrole po obiekcie, ochrona mienia przed włamaniem i kradzieżą na obiekcie.
SOLID SECURITY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-08-10 - Bieruń (śląskie)
sporządzanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-03-10 - Sandomierz (świętokrzyskie)
kuchnia domowa
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Iwona Sadowska - 2018-03-05 - Zaścianki (podlaskie)
Przygotowywanie i produkcja potraw mącznych tj. pierogi, pielemieni, uszka, bliny, naleśniki, gołąbki, zupy, mięso, potrawy regionalne. Umowa o pracę na czas określony. Praca od poniedziałku do piątku: 8:00-16:00. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-09-27 - Wrocław (dolnośląskie)
-
"VILLA HOFF" KARAPUDA & KARAPUDA Sp. J. - TRZĘSACZ - 2016-08-25 - Trzęsacz (zachodniopomorskie)
Przygotowanie i wydawanie posiłków, dbanie o czystośc na stanowisku pracy, sprawdzanie stanów magazynowych. Przygotowanie menu na imprezy okolicznościowe, praca w godz.10-20
KRUSZYWA Sp. z o.o - 2016-03-11 - Luboszyce (opolskie)
Wykonywanie posiłków w zakresie kuchni azjatyckiej
PIEROŻKARNIA Angelika Sztachowska - 2017-10-10 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
Montaż szalunków systemowych oraz wykonywanie deskowania indywidualnie. Praca na terenie Polski.
kontakt przez PUP - 2017-09-14 - Kraków (małopolskie)
pomoc w przygotowaniu potraw
kontakt przez PUP - 2016-07-15 - Sandomierz (świętokrzyskie)
według stanowiska
PARTNERSHIP CATERING SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-10-18 - Słomniki (małopolskie)
x
25 Wojskowy Oddział Gospodarczy w Białymstoku - 2017-01-04 - Białystok (podlaskie)
.
NIEPUBLICZNY OŚRODEK EDUKACYJNY DLA DZIECI DO LAT 7 - 2016-06-21 - Gostyń (wielkopolskie)
- Przygotowywanie posiłków - żywienie zbiorowe- Pracodawca zapewnia zakwaterowanie i wyżywienieKontakt telefoniczny 601-777-730
FENIKS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-02-04 - Jastrzębia Góra (pomorskie)
Gotowanie i wydawanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2019-04-18 - Miłki (warmińsko-mazurskie)
praca kucharza na samodzielnym stanowisku
kontakt przez PUP - 2018-01-08 - Ostrzyce (pomorskie)
Praca w kuchni, przygotowywanie posiłków.Praca w stołówce AGH w Krakowie.
WOJCIECH JAWORSKI FIRMA HANDLOWO - USŁUGOWA " TAWO " - 2017-11-22 - Kraków (małopolskie)
zgodny, praca w Rogóźnie
Firma Handlowa Mariusz Hulewicz - 2018-02-26 - Rogóźno (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw, nadzór nad jakością zamówionych produktów i przyrządzanych z nich dań, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami, dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP i p.poż. w kuchni, nadzorowanie świeżości używanych składników spożywczych, znajomość zasad dotyczących żywienia i wcielanie ich w przygotowanie potrawy.
kontakt przez PUP - 2019-02-04 - Leśna (dolnośląskie)
utrzymywanie w czystości wszystkich pomieszczeń, pomoc w obsłudze mieszkańców, obsługa monitoringu
kontakt przez PUP - 2018-07-18 - Łochyńsko (łódzkie)
przygotowanie posiłków z menu lokalu/kuchnia arabska,indyjska,bengalska/,dbanie o czystość lokalu,pomoc w obsłudze klientów.
Wielki Kebab Sp.z o.o. - 2018-09-17 - Wąbrzeźno (kujawsko-pomorskie)