KUCHARZ Słupsk oferta pracy Zakład Produkcyjno-Usługowo-Handlowy Restauracja "Karczma Pod Kluką" Anna, Mariusz i Paweł Stachyra
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: zgodnie ze stanowiskiem, wynagrodzenie 2000 zł brutto do uzgodnienia, wstępnie kontakt telefoniczny z pracodawcą po godz. 10.00
Data publikacji: 2017-03-15
Lokalizacja: Słupsk (pomorskie)
Pracodawca: Zakład Produkcyjno-Usługowo-Handlowy Restauracja "Karczma Pod Kluką" Anna, Mariusz i Paweł Stachyra
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Kaszubska 22, 76-200 Słupsk, powiat: m. Słupsk, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
zgodnie ze stanowiskiem, wynagrodzenie 2000 zł brutto do uzgodnienia, wstępnie kontakt telefoniczny z pracodawcą po godz. 10.00
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Słupsk
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Słupsk
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Słupsk
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.03.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: mile widziane doświadczenie
Nazwa pracodawcy:
Zakład Produkcyjno-Usługowo-Handlowy Restauracja "Karczma Pod Kluką" Anna, Mariusz i Paweł Stachyra
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku
Adres pracodawcy:
Kaszubska 22, 76-200 Słupsk, powiat: m. Słupsk, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Godziny : wstępnie kontakt telefoniczny po godz. 10.00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Słupsk
Gmina pracodawcy: Słupsk
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Słupsk
Ulica pracodawcy: Kaszubska
Numer budynku pracodawcy: 22
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 15.03.2017
Oferta pracy ważna do: 14.04.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 15.03.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 15.03.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-05 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków w kuchni żywienia zbiorowego w szkole podstawowej.
INVESTO Kamil Stopikowski - 2016-08-10 - Serock (mazowieckie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2018-01-15 - Włoszczowa (świętokrzyskie)
sporządzanie posiłków dla dzieci, mycie naczyń,prowadzenie dokumentacji wg procedur HACCP, dbanie o swoje stanowisko pracy
Publiczne Przedszkole "Leśny Zakątek" w Łaskarzewie - 2016-05-24 - Łaskarzew (mazowieckie)
dbanie o ład i porządek w przedszkolu, przestrzeganie przepisów bezpieczeństwa i higieny pracy,Wykonywanie prac naprawczo remontowych na terenie przedszkola i ogrodu przedszkolnego.
kontakt przez PUP - 2017-02-21 - Biały Dunajec (małopolskie)
Sprzątanie szatni i toalet
GRAŻYNA WIŚNIEWSKA, DEWU - Domicela Wiśniewska - 2016-01-20 - Gdańsk (pomorskie)
przygotwywanie potraw, kuchni śródzemnomorskiej i ukraińskiej
F.H.U. "Centrum" Maria Palmowska - 2016-01-04 - Karpacz (dolnośląskie)
praca w barze typu fast food
J+J SP Z O O - 2017-07-04 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
Zgodnie ze stanowiskiem.
Hotel "BARTAN" Bożenna Gast - 2017-08-30 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków dla mieszkańcówUtrzymanie porządku i czystości pomieszczeń produkcyjnych
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ W NOWOGARDZIE - 2017-11-10 - Nowogard (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków, prace pomocnicze w kuchni
Bar Gastronomiczny Na Skarpie Anna Krawczyk-Krzemińska - 2018-04-13 - Siemiany (warmińsko-mazurskie)
wykładnie towarów w markecie
kontakt przez OHP - 2017-01-18 - Rybnik (śląskie)
PRODUKCJA I GOTOWANIE DAŃ KUCHNI BRAZYLIJSKIEJ, UTRZYMANIE CZYSTOŚCI STANOWISKA PRACYWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI BRAZYLIJSKIEJ, UMIEJĘTNOŚĆ PRODUKCJI I PRZYGOTOWYWANIA DAŃ KUCHNI BRAZYLIJSKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MILE WIDZIANA DOBRA ZNAJOMOŚĆ J. ANGIELSKIEGO I PORTUGALSKIEGOPRACA W GODZINACH: 11:00-23:00
kontakt przez PUP - 2018-07-10 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków.Wysokość wynagrodzenia do uzgodnienia. Praca w godz. 05.00-13.00; 08.00-16.00; 10.00-18.00. Kontakt z pracodawcą osobisty, telefoniczny 790 204 088 lub e-mail: kawamarcafe (at) gmail.com
Grupa Ambasador sp. z o.o. sp.K - 2017-09-10 - Płońsk (mazowieckie)
według stanowiska
Kanu Club Nowy Zyzdrój - 2016-03-21 - Nowy Zyzdrój (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-04-06 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
ZGODNIE ZE STANOWISKIEM
BASZTOWA USŁUGI GASTRONOMICZNE KASPROWICZ TOMASZ - 2016-06-27 - Nowe Miasto Lubawskie (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie nadzień do naleśników, przygotowywanie ciasta do naleśników, smażenie i dokoracyjne podanie.Miejsce pracy: Wrocław Kontakt z pracodawcą telefoniczny. Oferta w sali: G
kontakt przez PUP - 2017-02-02 - Wrocław (dolnośląskie)
-
Pub LA ROCCA Daniel Dargacz - 2017-02-01 - Kościerzyna (pomorskie)
Pieczenie chleba.
"ŚWIERKOWSCY" Jolanta Świerkowska - 2018-04-13 - Jędrzejów (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków według podanych receptur, dbanie o czystość kuchni, praca zgodnie z zasadami HCCP, ścisła współpraca z innymi działami hotelu
KOLUMNA PARK Sp. z o.o. - 2016-02-22 - Przygoń (łódzkie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-02-02 - Warszawa (mazowieckie)
Kontakt z klientami, podtrzymywanie kontaktu z klientami,umawianie spotkań dla pośredników nieruchomościami.
LuxDom Nieruchomości - Mateusz Janczura - 2016-12-02 - Kielce (świętokrzyskie)
zgodny z charakterem stanowiska pracy tj. m.in. przygotowywanie posiłków zgodnie z zaleceniami bezpośredniego przełożonego na zmianie brygadzisty, sporządzenie posiłków zgodnie z normami żywienia oraz przestrzeganie przepisów i standardów kulinarnych, wydawanie posiłków, przestrzeganie godzin wydawania i ilości wydawanych posiłków, utrzymanie czystości w pomieszczeniach kuchni, zmywalni i jadalni, a także utrzymanie czystości maszyn, urządzeń oraz sprzętu kuchennego i naczyń stołowych
Dom Pomocy Społecznej "MAGNOLIA" w Głogowie - 2018-07-06 - Głogów (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków typu fast food
FIRMA HANDLOWA MAX S. C. - 2017-03-13 - Pyrzyce (zachodniopomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2018-04-24 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
wykształcenie zawodowe-hydraulik, doświadczenie mile widziane, mile widziane prawo jazdy kat B. Praca na terenie Polski - codzienny powrótZakres obowiązków: montaż i serwis urządzeń, przegląd i konserwacja urządzeń, naprawa usterek, wymiana wadliwych części, prace hydrauliczne
ROSMOSIS- Wawrzyniak sp. z o.o. - 2016-10-21 - Perzyce (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków dla uczniów w stołówce szkolnej
Zespół Szkół Ogólnokształcących Nr 16 - 2017-10-20 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Podstawowe czynności związane z przygotowaniem potraw podawanych na miejscu i na wynos. Wykształcenie ponadgimnazjalne, znajomość podstaw gastronomii, praktyczna wiedza w zakresie wykonywanego zawodu, umiejętność szybkiego przyswajania zakresu obowiązków oraz komunikatywność między pozostałymi pracownikami.
Pizzeria Sorrento - 2016-06-08 - Luzino (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
LOGSTA STANISLAVAS BUTKUS - 2017-07-31 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)