KUCHARZ Kołobrzeg oferta pracy PRIMA HOTELS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA (Hotel Maxymilian)
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 770 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw na sali restauracyjnej w obecności gości- live cooking. Praca w Kołobrzegu w godz. 6-19.
Data publikacji: 2019-01-15
Lokalizacja: Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Pracodawca: PRIMA HOTELS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA (Hotel Maxymilian)
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Borzymowskiego 3-4, 78-100 Kołobrzeg, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie potraw na sali restauracyjnej w obecności gości- live cooking. Praca w Kołobrzegu w godz. 6-19.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 770 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kołobrzeg
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kołobrzeski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kołobrzeg
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 770 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.01.2019
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
książeczka do celów sanitarno - epidemiologicznych
wymagania_wymaganiaPozadane_jezyki_0:
niemiecki, w mowie - A1 - początkujący, w piśmie - A1 - początkujący
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy:
PRIMA HOTELS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA (Hotel Maxymilian)
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kołobrzegu
Adres pracodawcy:
Borzymowskiego 3-4, 78-100 Kołobrzeg, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: kołobrzeski
Gmina pracodawcy: Kołobrzeg
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kołobrzeg
Ulica pracodawcy: Borzymowskiego
Numer budynku pracodawcy: 3-4
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kołobrzegu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 16.01.2019
Oferta pracy ważna do: 15.02.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 16.01.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 15.01.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
odbiór towaru,sprawdzanie pod względem ilościowym i jakościowym,wykładanie towaru,prace porządkowe
"FHC-2" Sp.zo.o. - 2018-06-15 - Zawoja (małopolskie)
jw.
Centrum Medyczne Enel-Med - 2019-01-18 - Warszawa (mazowieckie)
J.W.
kontakt przez PUP - 2018-10-31 - Warszawa (mazowieckie)
- Przygotowanie posiłków kuchni polskiej (śniadań, obiadów) w bufecie studenckim. - Wynagrodzenie: 2100-2500 zł brutto + premia uznaniowa, do uzgodnienia na rozmowie kwalifikacyjnej. Praca na umowę o pracę na początek okres próbny do trzech miesięcy. Następna umowa na czas określony do 30.06.2019 r. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. - Praca od środy do niedzieli. Praca: 8:00-16:00. Wymagania: wykształcenie zawodowe kierunek dowolny. Wymagane min. 2 lata doświadczenia na stanowisku kucharza. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna) lub gotowość do jej wyrobienia ---> Książeczka sanepidu będzie wymagana podczas podjęcia pracy (koszty jej wyrobienia ponosi osoba podejmująca pracę). Kontakt telefoniczny (tel.: 604-580-635) w godz.: 8:00-20:00.
P.H.U.T CHLUBA LEON - 2018-09-17 - Katowice (śląskie)
RefDo30przygotowanie posiłków gotowych (dań i zup) według ściśle okreśłonych receptur
EAT-ME SP. O.O. - 2018-08-02 - Piaseczno (mazowieckie)
przyrządzanie dań kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2018-08-14 - Łódź (łódzkie)
planowanie, organizowanie produkcji gastronomicznej, przygotowanie różnych potraw kulinarnych z różnych grup surowców z zachowaniem wartości odżywczych
Lokal Gastronomiczny MALIBU Danuta Bugaj - 2017-07-20 - Zawiercie (śląskie)
Zgonie ze stanowiskiem
BTS SOLUTION Sp. z o.o. - 2016-06-30 - Łęgowo (pomorskie)
Przygotowywanie potraw zzgodnie ze standardami restauracji, dbanie o prawidłowe przechowywanie żywności i sprzetu, utrzymanie czystości na stanowisku.
Puby i Restauracje Sp. z o.o. - 2017-09-09 - Gdańsk (pomorskie)
-sporządzanie kalkulacji potraw,-przygotowywanie surowców do potraw,-sporządzanie potraw, serwowanie potraw,-utrzymywanie w czystości stanowisk pracy
kontakt przez PUP - 2017-07-07 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Gotowanie posiłków (możliwosć przyuczenia do stanowiska)
"ABIZ" PRZEDSIĘBIORSTWO PRYWATNE DULEWICZ ZBIGNIEW - 2018-09-14 - Turek (wielkopolskie)
Przygotowywanie dań
Handel i Gastronomia Krzysztof Osadowski - 2017-03-22 - Mielno (zachodniopomorskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2018-09-18 - Węgorzewo (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie zamówień
"Fidziukiewicz i Spółka" Spółka Jawna - 2018-04-04 - Bielsk Podlaski (podlaskie)
przygotowywanie posiłków
Restauracja ANIS Magdalena Torbus- Flasza - 2018-01-29 - Wałcz (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw bengalskich i indyjskich
kontakt przez PUP - 2017-01-23 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowanie posiłków (żywienie odbiorowe)
"Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowo-Handlowe OLIWIER Mariusz Słupecki" - 2016-05-10 - Barcin (kujawsko-pomorskie)
Przyrządzanie posiłków zgodnie z obowiązującym jadłospisem i zasadami technologii, odpowiedzialność za jakość i terminowość posiłków, dbanie o racjonalne zużycie produktów, utrzymywani e pomieszczeń i sprzętu w czystości i porządku zgodnie z przepisami sanitarno-epidemiologicznymi, dbanie o powierzony sprzęt kuchenny, przestrzeganie przepisów BHP, przeciwpożarowych i HACCP, wykonywanie innych czynności poleconych przez dyrektora.
kontakt przez PUP - 2018-08-14 - Częstochowa (śląskie)
przygotowanie burgerów, karkówki i sałatek
Dubaj Burgerownia Anita Michalak - 2018-01-09 - Łuków (lubelskie)
sporządzanie posiłków zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ W MIELNIE - 2018-11-28 - Mielno (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie dań i posiłków na cateringi, dbanie o stanowisko pracy.
GRANATOIL GRANISZEWSCY SPÓŁKA JAWNA - 2018-02-23 - Zagórze (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw w restauracji hotelowej. Praca w równoważnym systemie czasu pracy w godz. 7.00-19.00 i 19.00-7.00 od poniedziałku do niedzieli w Szczyrku (grafik do ustalenia, istnieje możliwość zakwaterowania pracownika).
CENTRUM KONGRESÓW I REKREACJI ORLE GNIAZDO SP. Z O. O. - 2016-02-09 - Szczyrk (śląskie)
Dokonywanie obróbki wstępnej przygotowywanych posiłków, znajomość należności żywieniowych, przestrzeganie punktów kontroli HACCP, fachowe i zgodne z zasadami przestrzeganie przyrząconych posiłków
31 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY W ZGIERZU (JEDNOSTKA WOJSKOWA NR 2573) - 2018-08-07 - Zgierz (łódzkie)
koordynowanie pracy przydzielonego zespołu kierowców ukraińskich, kontrola, nadzór nad nimi, pozyskiwanie ładunków od klienta bezpośredniego
EM GROUP SP. Z O.O. POZNAŃ - 2017-11-07 - Rawicz (wielkopolskie)
Obsluga stanów magazynowych - przyjęcie i wydawanie towaru z magazynu. Mile widziane doświadczenie zawodowe.
PPHU TOMPOL TOMASZ PIETRUS - 2018-11-21 - Myjomice (wielkopolskie)
obróbka garmażeryjna i dbanie o czystość
kontakt przez PUP - 2018-01-29 - Inowłódz (łódzkie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-06-06 - Warszawa (mazowieckie)
przyrządzanie fast-foodów i innych potraw
"SKLEPO-BAR" JERZY URBAN W ŻOŁYNI - 2016-08-11 - Żołynia (podkarpackie)
prace w kuchni, przygotowanie posiłków dla konsumentów, utrzymanie porządku na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2016-08-04 - Osówka (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków kuchni polskiej
kontakt przez PUP - 2016-11-04 - Toruń (kujawsko-pomorskie)