KUCHARZ Zbąszyń oferta pracy Pizzeria "PICCOLO" Irena Wójcik-Śliwa
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 900 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków
Data publikacji: 2019-05-17
Lokalizacja: Zbąszyń (wielkopolskie)
Pracodawca: Pizzeria "PICCOLO" Irena Wójcik-Śliwa
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Pl. Wolności 2, 64-360 Zbąszyń, powiat: nowotomyski, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 900 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: Praca w godzinach:13.00-23.00Praca na 1/2 etatu
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zbąszyń
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: nowotomyski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Zbąszyń
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 900 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 17.05.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe
Nazwa pracodawcy: Pizzeria "PICCOLO" Irena Wójcik-Śliwa
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Nowym Tomyślu
Adres pracodawcy:
Kolejowa 2, 64-300 Nowy Tomyśl, powiat: nowotomyski, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv, świadectwa pracy
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: nowotomyski
Gmina pracodawcy: Nowy Tomyśl
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Nowy Tomyśl
Ulica pracodawcy: Kolejowa
Numer budynku pracodawcy: 2
Profil działalności pracodawcy:
Restauracje i inne stałe placówki gastronomiczne
Nazwisko osoby zgłaszającej: Irena Wójcik- Śliwa
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Nowym Tomyślu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 17.05.2019
Oferta pracy ważna do: 17.06.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 17.05.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 17.05.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?da070311c29add8315e7c6e6ebb2b845
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw, nadzór nad jakością zamówionych produktów i przyrządzanych z nich dań, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami, dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP i p.poż. w kuchni, nadzorowanie świeżości używanych składników spożywczych, znajomość zasad dotyczących żywienia i wcielanie ich w przygotowanie potrawy.
kontakt przez PUP - 2019-02-04 - Leśna (dolnośląskie)
Praca przy woku, przygotowanie wszystkich oferowanych w restauracji dań chińskich, tworzenie menu, dokonywanie zakupów artykułów kuchni chińskiej. Praca w godzinach od 9:00 do 21:00, dwie zmiany, dwa dni pracy, dwa dni wolnego. Umowa o pracę na czas określony
kontakt przez PUP - 2016-08-16 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 6-14, 7-19, 12-20 w Kołobrzegu.
Uzdrowisko Kołobrzeg S.A. - 2017-02-03 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie śniadań, obiadów i kolacji
SZKOLNE SCHRONISKO MŁODZIEŻOWE W GDAŃSKU - 2017-05-31 - Gdańsk (pomorskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2018-01-17 - Działyń (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie dań o wysokiej jakości, wsparcie kucharza Chef de Partie poprzez przygotowanie dań, kontrola norm jakości i higieny, kontrola jakości zamawianych dań.
kontakt przez OHP - 2017-05-10 - Niemcy (Niemcy)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2018-08-21 - Kielce (świętokrzyskie)
jw.
Zespół Szkół Fototechnicznych - 2017-11-17 - Warszawa (mazowieckie)
Mechaniczna instalacja, serwis, optymalizacja i modernizacja nowych i istniejących maszyn przemysłowych i urządzeń Rozruch Wsparcie produkcjipraca w delegacji za granicą
W&K Industriemontage Sp. z o.o. - 2018-09-13 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowanie wstepne potraw mięsnych, rybnych, mącznych ze szczególnym wskazaniem kuchni Ukraińskiej. Obróbka termiczna, gotowanie klasyczne, pieczenie, smażenie klasyczne w urządzeniach Rational, piece konwekcyjne.
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - Wrocław (dolnośląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-04-16 - Warszawa (mazowieckie)
- Przygotowywanie posiłków - żywienie zbiorowe- Pracodawca zapewnia zakwaterowanie i wyżywienieKontakt telefoniczny 601-777-730
FENIKS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-02-25 - Jastrzębia Góra (pomorskie)
Przygotowanie posiłków dla pracowników; wydanie posiłków; dbanie o estetykę stołówki.
Tarczyński S.A. - 2018-12-20 - Ujeździec Mały (dolnośląskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-10-19 - Ławy (mazowieckie)
Przygotowywanie i gotowanie potraw, sprzątanie działu żywienia.
kontakt przez PUP - 2018-12-10 - Piła (wielkopolskie)
oferta pracy subsydiowana skierowana do osób bezrobotnych, które nie ukończyły 30 roku życia: obieranie, krojenie, przygotowanie miejsca pracy, gotowanie, przygotowanie pizzy, wypiekanie pizzy.
kontakt przez PUP - 2017-10-16 - Otwock (mazowieckie)
Przyrządzanie posiłków - dania kuchni polskiej.
Michał Orawczak - 2016-03-24 - Kęty (małopolskie)
Odtważanie i gotowanie dań z karty.
kontakt przez PUP - 2016-10-19 - Sopot (pomorskie)
- Zapewnienie najwyższego poziomu jakości potraw- Przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturami- Organizacja pracy działu kuchni, w tym zarządzanie- Znajomość kontroli jakości i czystości HACCP- Sumienność i odpowiedzialność
Ośrodek Wczasowy "Contessa" Dziwnówek - 2016-02-17 - Dziwnówek (zachodniopomorskie)
Przygotowanie elementów do spawania.Spawanie w zakresie posiadanych uprawnień.Czytanie rysunku technicznego, dokumentacji technologicznej.Stosowanie narzędzi ślusarskich.Obsługiwanie elektronarzędzi.
ROTTECH Sp. z o.o. - 2016-07-21 - Wodzisław Śląski (śląskie)
przygotowywanie potraw kuchni gruzińskiej
kontakt przez PUP - 2018-08-31 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
wykształcenie gastronomiczne, pasja do gotowania lub predyspozycje do wykonywania tego zawoduwymagane doświadczenie i dobre umiejętności chęci do pracy2 zmiany: 8-16, 14-22wynagrodzenie: 2500 zł brutto + premia (uzależniona od umiejętności)
RESTAURACJA PENSJONAT "LIDO" DANUTA KOWALSKA - 2017-12-22 - Antonin (wielkopolskie)
Samodzielne sporządzanie potraw, uzgadnianie z klientem menu, nadzór nad jakością i świeżością potraw, wybór maszyn i sprzętu do podawania dań, racjonalne zarządzanie składnikami, udzielanie informacji na temat składników.
kontakt przez PUP - 2017-12-14 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)
gotowanie potraw ukraińskich
kontakt przez PUP - 2018-12-21 - Koszalin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie i serwowanie dań kuchni tureckiej
CITY KEBAB Yuksel Osmanov - 2016-01-14 - Gubin (lubuskie)
Przygotowanie posiłków zgodnie z know-how, dbanie o czystość swojego stanowiska pracy.
KRUMIX ŁUKASZ KRUTAK - 2018-01-04 - Głuchołazy (opolskie)
zgodnie ze stanowiskiem, równoważny czas pracy
kontakt przez PUP - 2016-06-16 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Wykonywanie prostych czynności remontowo-budowlanych, rozbiórka budynków, utrzymanie porządku na budowie.
WIZ SPACESHIP SP. Z O.O. - 2019-02-14 - Gdańsk (pomorskie)
sprzewdawca na stacji paliw
NATEL s.c. N.Z. - 2017-12-04 - Nowe Miasto (mazowieckie)
Sporządzanie potraw kuchni hinduskiej, regionalnej, napojów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń
kontakt przez PUP - 2018-12-17 - Łódź (łódzkie)