KUCHARZ/KUCHARKA Ujeździec Mały oferta pracy Tarczyński S.A.
![Największy wybór odzieży](/pracodawcy/banner-zakupy.avanti24.pl.png)
Stanowisko: KUCHARZ/KUCHARKA
Wynagrodzenie: od 2 700 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowanie posiłków dla pracowników; wydanie posiłków; dbanie o estetykę stołówki.
Data publikacji: 2018-12-20
Lokalizacja: Ujeździec Mały (dolnośląskie)
Pracodawca: Tarczyński S.A.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:55-100 Ujeździec Mały 80, powiat: trzebnicki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowanie posiłków dla pracowników; wydanie posiłków; dbanie o estetykę stołówki.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 700 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KUCHARKA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Ujeździec Mały
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: trzebnicki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Trzebnica
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 700 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 07.01.2019
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: gotowanie i przygotowywanie potraw
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: zdolności organizacyjne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Oferujemy: zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę w Centrali Firmy Ujeździec Mały; atrakcyjne wynagrodzenie adekwatne do posiadanego doświadczenia i umiejętności; pakiet świadczeń socjalnych i pozapłacowych (prywatna opieka medyczna, ubezpieczenie pracownicze, deputat oraz bony w okresie świątecznym); bezpłatny transport do pracy; bezpłatna stołówka dla pracowników.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: Tarczyński S.A.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Miliczu
Adres pracodawcy:
55-100 Ujeździec Mały 80, powiat: trzebnicki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: trzebnicki
Gmina pracodawcy: Trzebnica
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Ujeździec Mały
Numer budynku pracodawcy: 80
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Miliczu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 21.12.2018
Oferta pracy ważna do: 04.02.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 21.12.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 20.12.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
wg wniosku
kontakt przez PUP - 2017-06-07 - Świdnica (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
Związek Nauczycielstwa Polskiego ZG "LOGOS" DOM NAUCZYCIELA w Augustowie - 2019-01-14 - Augustów (podlaskie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z kartą dań, obsługa gastronomiczna gości, dbałość o stanowisko pracy, przestrzeganie zasad BHP, obsługa kasy fiskalnej.
kontakt przez PUP - 2017-09-13 - Gniezno (wielkopolskie)
przygotawanie pieciu posiłków (śniadanie, II śniadanie, obiad, podwieczorek, kolacja), ustalanie menu, obsługa sprzetu gastronomicznego, opracowanie dokumentów HCCP
Żaneta Mele - 2016-01-12 - Nowa Wieś Tworoska (śląskie)
praca w kuchni, realizacja posiłków, realizacja zamówień
kontakt przez PUP - 2018-09-24 - Chojnice (pomorskie)
Przygotowanie dań tureckich (kebab, musaka, karniarik).
kontakt przez PUP - 2019-01-17 - Kolonia Piaski (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków
F.H.U. AGRO Adam Grol - 2016-08-11 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie potraw arabskich.
"Kebab Turecki" Małgorzata Więckowska - 2017-08-29 - Kraszewo (mazowieckie)
- gotowanie
Ośrodek wypoczynkowy - Wiesław Ernst - 2016-05-10 - Skarszewy (pomorskie)
- PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI REGIONALNYCH, KUCHNI POLSKIEJ - WYDAWANIE ZUP, II DANIA, SURÓWEK W SYSTEMIE ZMIENNYM- UZUPEŁNIANIE DAŃ W BEMARACH,- DOSTARCZANIE CZYSTEJ ZASTAWY NA STANOWISKA WYDAWCZE,- DBANIE O CZYSTOŚĆ BEMARÓW NA POSZCZEGÓLNYM STANOWISKU PRACY- DBANIE O CZYSTOŚĆ WSZYSTKICH POMIESZCZEŃ
OTYLYA CATERING HUBERT HOŁOWATY SP. JAWNA - 2018-09-25 - Krasne (podkarpackie)
Zgodny
KAMP Wioletta Szczotek - 2016-05-25 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna); gastronomiczny rozbiór mięsa różnych zwierząt; Wykonywanie różnymi technikami i metodami- zgodnie z normami surowcowymi- różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnych i przetworów mięsnych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych. Posługiwanie się tymi narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń, wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych, układanie i zarządzanie bufetem szwedzkim
GERVITA FAMILIE SP. Z O.O. - 2018-04-25 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie sushi oraz potraw z owoców morza itp.
"ABART" Andrzej Bryński - 2016-08-12 - Nowy Sącz (małopolskie)
- przygotowywanie posiłków kuchni ukraińskiej,- utrzymywanie porzadku na stanowisku- komunikacja z zespołem ukraińskim w czasie pracy
kontakt przez PUP - 2017-12-13 - Kościerzyna (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-12-21 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie dań wg. receptury azjatyckiej i arabskiej ( falafel, samosa, chicken, chapat, roti)
kontakt przez PUP - 2018-09-25 - Rawa Mazowiecka (łódzkie)
Przygotowywanie i podawanie potraw kuchni wietnamskiej z mięsa, drobiu, ryb, owoców, warzyw i innych. Miejsce pracy: Wrocław ul. DrobneraKontakt kandydatów z pracodawcą telefonicznyOferta w sali: G
kontakt przez PUP - 2016-12-02 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw według karty menu.
PHU EURO CENTERTOP S. J. - 2016-04-05 - Skrudki (lubelskie)
Przygotwywanie posiłków.Praca na umowę o pracę w godz. 7-22 według grafiku w Kołobrzegu, również w weekendy.
SOLNY INVESTMENT Sp. z o.o. - 2018-01-09 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie pizzy (wyrabianie ciasta i pieczenie), przygotowywanie i sprzedaż dań szybkiej obsługi: kebaba, hamburgerów, , surówek, napojów itp.
BAR "FIFARAFA" ILONA KARMOLIŃSKA - 2018-02-14 - Olesno (opolskie)
praca w kuchni + wyjście do klienta
Firma Budowlano Remontowa GOSTOMSKI Cz.Gostomski - 2017-07-20 - Papiernia (pomorskie)
GOTOWANIE, UTRZYMYWANIE STANOWISKA PRACY W CZYSTOŚCIWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE-KUCHARZGODZINY PRACY: 06.00-14.00, PONIEDZIAŁEK-PIĄTEK, WOLNE WEEKENDYMIEJSCE PRACY W PUBLICZNYM PRZEDSZKOLU I ŻŁOBKU W PRZECŁAWIUPRACODAWCA PROSI O KONTAKT TELEFONICZNY PRZED SPOTKANIEM 514-440-072 LUB 698-630-124
DIETA CARE AGNIESZKA ZIELIŃSKA - 2018-08-01 - Przecław (zachodniopomorskie)
wz
kontakt przez PUP - 2016-08-31 - Warszawa (mazowieckie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-12-20 - Warszawa (mazowieckie)
przyrządzanie posiłków w świetlicy socjoterapeutycznej
kontakt przez PUP - 2018-02-27 - Poznań (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków zgodnie ze standardami zbiorowego żywienia (sniadanie , obiad , kolacja), dbanie o jakość i smak potraw, przestrzeganie wszelkich norm oraz procedur zapewniających bezpieczeństwo żywnoąci oraz systemu HACCPMiejsce pracy Droginia
Maria Czernecka CENTRUM SENIORA - 2016-10-05 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie potraw
Obiekty Sanatoryjno-Wczasowe "Północ" sp z o.o. w Kołobrzegu - 2016-02-04 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
w/g programu
kontakt przez PUP - 2018-03-01 - Włodawa (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z kartą dań.
Zajazd GAJÓWKA Tadeusz Margol - 2018-09-24 - Wywłoczka (lubelskie)
Wydawanie gotowych dań, przygotowywanie dań typu fast food.
POLISAFE sp. z o.o. sp. k. - 2018-03-23 - Wolbrom (małopolskie)