KUCHARZ Wyw艂oczka oferta pracy Zajazd GAJ脫WKA Tadeusz Margol

Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 15 - 18 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z kart膮 da艅.
Data publikacji: 2018-09-24
Lokalizacja: Wyw艂oczka (lubelskie)
Pracodawca: Zajazd GAJ脫WKA Tadeusz Margol
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:22-470 Wyw艂oczka 154, powiat: zamojski, woj: lubelskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z kart膮 da艅.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie/Umowa o 艣wiadczenie us艂ug
Zmianowo艣膰 pracy: nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: 15 - 18 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Wyw艂oczka
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: lubelskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: zamojski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Zwierzyniec
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: 15 - 18 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.10.2018
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: umiej臋tno艣ci w zawodzie kucharz
wymagania_wymaganiaDodatkowe_zawody_0: Pozostali kucharze
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Mile widziane do艣wiadczenie zawodowe, umowa zlecenie zawierana jest dla sprawdzenia ch臋ci i umiej臋tno艣ci do pracy, p贸藕niej podpisywana jest umowa na pe艂ny etat z wi臋kszym wynagrodzeniem.
Nazwa pracodawcy: Zajazd GAJ脫WKA Tadeusz Margol
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Zamo艣ciu
Adres pracodawcy:
22-470 Wyw艂oczka 154, powiat: zamojski, woj: lubelskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: lubelskie
Powiat pracodawcy: zamojski
Gmina pracodawcy: Zwierzyniec
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Wyw艂oczka
Numer budynku pracodawcy: 154
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Zamo艣ciu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 24.09.2018
Oferta pracy wa偶na do: 20.10.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 24.09.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 24.09.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Zasady BHP oraz HCCP obowi膮zuj膮ce w zak艂adzie pracy, zapoznanie ze stanowiskiem pracy.Obieg towar贸w, obr贸bka wst臋pna produkt贸w.Nauka menu restauracji, zapoznanie z serwowanymi daniami.Nauka sporz膮dzania sa艂atek, sur贸wek, obr贸bka cieplna produkt贸w.Planowanie zakupu surowc贸w, towar贸w, magazynowanie surowc贸w.Sporz膮dzanie potraw, dekoracje, serwis.
kontakt przez PUP - 2017-03-06 - My艣lib贸rz (zachodniopomorskie)
Obs艂uga i nadz贸r nad prac膮 maszyny stolarskiej tj. wyr贸wniarki do drewna, ustawianie programowanie, wykonywanie na podstawie obrabianych, wykonywanych element贸w meblowych, dob贸r drewna i p艂yt, przygotowanie ich do ob贸bki mechanicznej, dopasowanie i sklejanie lub 艂膮czenie w inny spos贸b element贸w meblowych.
kontakt przez PUP - 2016-03-14 - Zakrzewo (wielkopolskie)
Kucharz
Przedsi臋biorstwo Wielobran偶owe INTER KOMPLEKS Sp. z o o - 2016-12-05 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
zgodnie z charakterystyk膮 pracy
RESTAURACJA PODMIEJSKA KAROL WALENDOWSKI - 2018-03-13 - Piekarzew (wielkopolskie)
Praca przy przygotowywaniu posi艂k贸w wed艂ug menu
ASC Group Joanna Starosta - 2018-06-25 - K臋dzierzyn-Ko藕le (opolskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-08-16 - Bielsk Podlaski (podlaskie)
kucharz w pizzerii
Pizzeria "Don Pablo" Pawe艂 Berkowski - 2015-11-25 - Inowroc艂aw (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla grup sportowych, wydawanie posi艂k贸w w bufecie szwedzkim dla grup z Rosji, Ukrainy, Litwy, ustalanie menu dla grup
kontakt przez PUP - 2017-12-07 - G贸rki Wielkie (艣l膮skie)
organizacja pracy w kuchni, przygotowanie posi艂k贸w dla grup zorganizowanych i indywidualnych os贸b
JAN TYRA艁A O艣rodek Sportu i Rekreacji - 2017-07-17 - Polanica-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
Sta偶 dla os. bezrobotnych do 30 roku 偶ycia
kontakt przez PUP - 2018-05-10 - Gajewo (warmi艅sko-mazurskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-05-23 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw.
kontakt przez PUP - 2016-08-19 - Stalowa Wola (podkarpackie)
oczyszczanie stali przed przygotowaniem do produkcji, praca zwi膮zana z du偶ym wysi艂kiem fizycznym
TECHMA KONSTRUKCJE S.A. - 2018-07-12 - Ostrzesz贸w (wielkopolskie)
j.w.
Przedszkole Nr 18 - 2016-03-17 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w. Dbanie o porz膮dek i czysto艣膰 w pomieszczeniach kuchennych.
MMB GROUP SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-11-07 - Stronie 艢l膮skie (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla klient贸w indywidualnych, catering贸w, dbanie o czysto艣膰 kuchni, stosowanie wytycznych HACCAP.
Jerczak J贸zef EURO HANDEL - 2016-03-15 - Gorzyce (艣l膮skie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW I NAPOJ脫W KUCHNI INDYJSKIEJ; WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE LUB 艢REDNIE, UMIEJ臉TNO艢膯 PRZYGOTOWYWANIA POTRAW I NAPOJ脫W KUCHNI INDYJSKIEJ, 2-5 LAT DO艢WIADCZENIA W PRACY NA STANOWISKU KUCHARZ KUCHNI INDYJSKIEJ, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, MILE WIDZIANA ZNAJOMO艢膯 J臉ZYKA ANGIELSKIEGO I HINDI;
KATHMANDU SP脫艁KA CYWILNA JOLANTA GRABARZ ILONA GRABARZ - 2016-05-09 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Znajomo艣膰 pe艂nej kuchni ukrai艅skiej
PPHU Dziedzic - 2017-02-07 - Gdynia (pomorskie)
Do zada艅 nale偶y: przygotowanie da艅 typowych dla kuchni niemieckiej oraz umiej臋tno艣膰 przygotowania potraw z r贸偶nych gatunk贸w ryb. Restauracja specjalizuje si臋 w daniach rybnych.
Cafe-Restaurant Aquamarin Kathrin Prietz - 2015-06-29 - Niemcy (Niemcy)
jw.
Us艂ugi Og贸lnobudowlane "G贸ral" Nowak Stanis艂aw - 2018-03-29 - Warszawa (mazowieckie)
Wykszta艂cenie zawodowe; wymagane do艣wiadczenie zawodowe na ww. stanowisku; obs艂uga klienta oraz kasy fiskalnej; zamawianie i przyjmowanie towaru; dbanie o czysto艣膰 na stanowisku pracy; praca w dni wolne; miejsce pracy: Gliwice ul. Fornalskiej
"SOBIESKI" S.C. 艢WIERK W艁ADYS艁AW, 艢WIERK ROBERT - 2016-11-18 - Gliwice (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w, przygotowywanie cateringu dietetycznego,obs艂uga klienta,prace porz膮dkowe
kontakt przez PUP - 2017-07-10 - Ostr贸da (warmi艅sko-mazurskie)
sprzeda偶 posi艂k贸w typu FAST-FOOD
Nifares - 2016-03-29 - Mielec (podkarpackie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-02-15 - Warszawa (mazowieckie)
obowi膮zki zwi膮zane z prac膮 na stanowisku zbrojarza
Zak艂ad Produkcji Materia艂贸w Budowlanych ZPCh Kazimierz Ginter - 2018-09-03 - Chojnice (pomorskie)
Samodzielne gotowanie
P.P.H.U. " PRZEMYK" Tadeusz Okulski - 2016-02-22 - W艂adys艂awowo (pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej, plack贸w gozleme, pizzy tureckiej pide, kebab贸w adana, iskender, sis, pilaw, bulgur, s艂odkich wypiek贸w typu baklava; praca w godz.: 9-13, 13-17, 17-21
KERPIC KEBAB HOUSE - 2016-02-19 - Opole (opolskie)
Przyrz膮dzanie posi艂k贸w kuchni polskiej w restauracji w Galerii Bronowice
''POLAKOWSKI GALERIE'' SP. Z O.O. - 2016-02-11 - Krak贸w (ma艂opolskie)
przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w
ALTEGRADIUS Artur Pesta - 2017-01-17 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
obr贸bka surowc贸w, przygotowanie i wytwarzanie gotowych posi艂k贸w, obs艂uga cateringu, obs艂uga klienta, utrzymanie czysto艣ci.
kontakt przez PUP - 2014-09-19 - Katowice (艣l膮skie)