KUCHARZ Zbąszyń oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie poisłków i pakowanie CATERINGu. Obsługa urządzeń gastronomicznych.
Data publikacji: 2019-07-05
Lokalizacja: Zbąszyń (wielkopolskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Zbąszyń, powiat: nowotomyski, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie poisłków i pakowanie CATERINGu. Obsługa urządzeń gastronomicznych.
Forma zatrudnienia: Umowa o dzieło
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zbąszyń
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: nowotomyski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o dzieło
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 05.07.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
ukraiński, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_1:
rosyjski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Nowym Tomyślu
Adres pracodawcy:
Kolejowa 2, 64-300 Nowy Tomyśl, powiat: nowotomyski, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: nowotomyski
Gmina pracodawcy: Nowy Tomyśl
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Nowy Tomyśl
Ulica pracodawcy: Kolejowa
Numer budynku pracodawcy: 2
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Nowym Tomyślu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 05.07.2019
Oferta pracy ważna do: 26.07.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 05.07.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 05.07.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?463c41c8af5d50345e2225b77f6dd5c2
Podobne oferty pracy
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-14 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie/ serwowanie potraw.(wynagrodzenie 2775 zł- 2980 zł brutto/mc)
FRANGOS KAMIL PIANKO, DANIEL GREC S.C. - 2018-03-20 - Łomża (podlaskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji "Paola"
Firma Produkcyjno-Handlowa "Paola" Eksp.-Imp. w Kraczkowej - 2016-08-17 - Kraczkowa (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw (zup, drugich dań - kuchnia polska), wydawanie potraw. Umowa o pracę na okres próbny, następnie na czas nieokreślony. Praca na dwie zmiany: 8-16, 11-19. Oferta dostępna w sali G. Kontakt z pracodawcą - tel.: 691 33 10 36, e-mail: mb.januszkiewicz (at) gmail.com
Firma MIRJAN Mirosława Januszkiewicz - 2016-06-30 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej.
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA VIOL-MAR MAREK HYBŚ - 2016-05-23 - Kalisz (wielkopolskie)
tyczenie fundamentów ścian nośnych, ocenianie materiałów do prac murarskich, przygotowanie zapraw, wykonywanie murów, ścian nośnych, praca na wysokości, murowanie ogólne,
kontakt przez PUP - 2017-08-28 - Wołomin (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw w restauracji w Iwkowej.
ZYGMUNT GRYZ F.P.H. "CZARDASZ" - 2016-01-11 - Iwkowa (małopolskie)
Nadzór nad robotami budowlanymi
PBM POŁUDNIE SPÓŁKA AKCYJNA - 2019-03-22 - Warszawa (mazowieckie)
wykształcenie zawodowe gastronomiczne, doświadczenie jako kucharz.
ARTMI SPÓŁKA AKCYJNA - 2017-02-03 - Krotoszyn (wielkopolskie)
gastronomia przemysłowa, żywienie zbiorowe, przygotowywanie posiłków, nadzór nad pomocnikami
Przesiębiorstwo Usługowo-Handlowe MARTINA CATERING Sp. z o.o. - 2016-09-02 - Śnieciska (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków, współpraca z działem sprzedaży w zakresie organizowania imprez, ustalanie menu i kalkulacji kosztów, przeprowadzanie remanentów.
kontakt przez PUP - 2018-09-12 - Sanok (podkarpackie)
Wykonywanie potraw kuchni ormiańskiej, ustalanie karty dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami, dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP w kuchni, rozdzielanie prac pomocnikom pracującym w kuchni.
kontakt przez PUP - 2018-04-27 - Lublin (lubelskie)
- przyrządzanie dań z menu- obsługa klienta- obsługa kasy fiskalnej- dbanie o czystość na stanowisku pracy
Gastronomia-Bar Rafik Shousha - 2018-05-14 - Władysławowo (pomorskie)
Kucharz - samodzielne stanowisko
Kawiarnia "TATRZAŃSKA" Jan Kudelski, Wojciech Kudelski, Małgorzata Kudelska - 2017-11-10 - Tarnów (małopolskie)
Przygotowanie i porcjowanie posiłków. Planowanie jadłospisu i zakupów. Mycie naczyń, sprzątanie jadalni, kuchni, magazynów oraz wykonywanie innych czynności porządkowych. Wydawanie posiłków i napojów. Obliczanie wartości kalorycznych posiłków zgodnie z potrzebami żywieniowymi dzieci i młodzieży.
kontakt przez PUP - 2016-01-21 - Zagórzany (małopolskie)
•Obsługa frezarek ze sterowaniem FANUC na podstawie dostarczonej dokumentacji technicznej oraz schematów niezbędnych do prawidłowego wykonania zlecenia,•Do codziennych prac należy ustawianie i programowanie maszyn (produkcja jednostkowa i mało seryjna), maszyny w tym cztero-osiowe,•Wszystkie zadania będą wymagały umiejętności czytania ze zrozumieniem rysunku technicznego,•Dobór narzędzi oraz nadzór nad obróbką na maszynie CNC•Praca z rysunkiem technicznym oraz narzędziami pomiarowymi•Samodzielne, terminowe wykonywanie elementów według specyfikacji i dokumentacji•Organizacja miejsca pracyDwie zmiany: 6-14-22Kontakt z pracodawcą: INFO (at) OEL-GROUP.COM.PL lub 717955000
Osborne Engineering Sp. z o.o. - 2018-11-09 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowanie potraw kuchni tureckiej, tj. kofte, iskender, kebab, moussaka, zup, sosów i sałatek
kontakt przez PUP - 2018-02-21 - Duchnice (mazowieckie)
przygotowywanie i wydawanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-04-21 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z opracowanym harmonogramem, przygotowywanie półproduktów itp.
"KINO" s.c. - 2017-02-21 - Płock (mazowieckie)
-
USŁUGI GASTRONOMICZNE ŁUKASZ KRUPA - 2016-04-04 - Mrzeżyno (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z menu restauracji, utrzymywanie kuchni w czystości, współpraca z pracownikami, właścicielem, klientami. Praca w godz.: 11-19. Umowa o pracę tymczasową. Przewidywany okres zatrudnienia: 18 miesięcy. Miejsce wykonywania pracy: VIS Sp. z o.o., ul. Ruska 47/48, 50-079 Wrocław.
kontakt przez PUP - 2018-11-09 - Wrocław (dolnośląskie)
- Gotowanie potraw kuchni wegańskiej.- Wynagrodzenie: 1750 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca co drugi dzień w godzinach: 11:00-20:00 + soboty, niedziele: 12:00-19:00 - według grafiku. Wymagane wykształcenie min. zawodowe gastronomiczne. Mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku. Mile widziana książeczka sandinowska (może być nieaktualna). Mile widziana znajomość kuchni wegańskiej, ale niekoniecznie -> pracodawca zapewnia przyuczenie w tym zakresie. Kontakt WYŁĄCZNIE telefoniczny (Tel. 515-819-961) w godzinach: 9:00-16:00.
Bistro wegańskie Aleksandra Żerkowska - 2015-11-10 - Katowice (śląskie)
Obsługa elektronarzędzi, pomoc przy pracach murarskich, zbrojeniowych, szalunkowych, przy wykonywaniu więźby dachowej i pokryć dachowych.
kontakt przez PUP - 2017-12-27 - Bełchatów (łódzkie)
praca w kuchni, przygotowywanie posiłków dla dzieci do lat 3
kontakt przez PUP - 2018-09-05 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Kucharz
FHU FAMA Adrian Kijowski - 2018-09-27 - Tarnów (małopolskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciasta, napojów i deserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń w zakładzie gastronomicznym i przedsiębiorstwach zajmujących się przygotowywaniem i produkcją wyrobów i półproduktów kulinarnych
kontakt przez PUP - 2019-02-21 - Zagórnik (małopolskie)
Przygotowywanie potraw według karty menu
PPHU ,,ALEX'' ALEKSANDER SERWATKA - 2017-08-22 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
KUCHARZ
kontakt przez PUP - 2016-08-10 - Dębica (podkarpackie)
wymagane doświadczenie w pracy na ww. stanowisku (przede wszystkim kuchnia polska)2 zmiany: 8-16, 14-22wynagrodzenie: 3,600 zł brutto
Gościniec Zębcowski s.c.Elżbieta Grochowska, Maria Derblich - 2017-03-20 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
Przygotowywanie według tradycyjnych receptur kuchni arabskiej, indyjskiej, bengalskiej, czytanie receptur, układanie menu, składanie zamówień za granicę.
kontakt przez PUP - 2017-07-13 - Wyszków (mazowieckie)