KUCHARZ Zabłoty oferta pracy DOM POMOCY SPOŁECZNEJ W ZABŁOTACH
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: Obróbka produktów wykorzystywanych do przygotowywania potraw, sporządzanie posiłków, porcjowanie, wydawanie, sprzątanie (mycie, dezynfekcja).
Data publikacji: 2020-09-17
Lokalizacja: Zabłoty (łódzkie)
Pracodawca: DOM POMOCY SPOŁECZNEJ W ZABŁOTACH
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:97-425 Zabłoty 19, powiat: bełchatowski, woj: łódzkie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Obróbka produktów wykorzystywanych do przygotowywania potraw, sporządzanie posiłków, porcjowanie, wydawanie, sprzątanie (mycie, dezynfekcja).
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę w zastępstwie
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|22
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Praca 7 dni w tygodniu (40 godzin w tygodniu), również w święta w godzinach 6:00-14:00; 11:00-19:00. Oprócz wynagrodzenia zasadniczego wypłacany jest dodaterk stażowy oraz dodatek zmianowy.
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zabłoty
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 10
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: bełchatowski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1001
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Zelów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.10.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, kierunek: kucharz
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
wymagania_wymaganiaKonieczne_uprawnieniaSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie ogólnokształcące
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Praca w zespole, znajomość HACCP
Nazwa pracodawcy: DOM POMOCY SPOŁECZNEJ W ZABŁOTACH
danePracodawcy_nip: 7691575177
danePracodawcy_regon: 590470600
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Bełchatowie
Adres pracodawcy:
Żeromskiego 21/21, 97-425 Zelów, powiat: bełchatowski, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 10
Powiat pracodawcy: bełchatowski
danePracodawcy_kodPowiatu: 1001
Gmina pracodawcy: Zelów
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Zelów
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0968664
Ulica pracodawcy: Żeromskiego
Numer budynku pracodawcy: 21
danePracodawcy_nrLokalu: 21
Nazwisko osoby zgłaszającej: Alicja Szcepankiewicz
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Bełchatowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 17.09.2020
Data dodania oferty pracy: 17.09.2020
Oferta pracy ważna do: 16.10.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 17.09.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 17.09.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?9156c4c103a5a78e1d5355d935b8785f
Podobne oferty pracy
Szef Kuchni będzie odpowiedzialny z nadzorowanie jakości serwowanych dań, przestrzeganie obowiązujących norm i standardów, podejmowanie inicjatyw we wprowadzaniu nowych potraw, zamawiane towaru i surowców, zapewnienie dobrej organizacji pracy podległego personelu, racjonalne gospodarowanie towarem oraz nadzór nad gospodarką materiałową.
Gminna Spółdzielnia "SCh" Strzyżów - 2015-11-27 - Strzyżów (podkarpackie)
1. przygotowywanie potraw,2. utrzymanie porządku na stanowisku pracy, 3. czystość w kuchni i pomieszczeniachprzyległych,4. organizacja pracy na kuchni5. bałość o wysoką jakość i smakserwowanych posiłkówProponowany okres zatrudnienia 36 miesięcy
kontakt przez PUP - 2018-03-07 - Kąty Wrocławskie (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków z kart
Inter Nos Sp. z o.o. - 2018-05-18 - Błędno (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁÓW , WYRÓB PIZZY
FIRMA HANDLOWA "AK-POL" Wacław Kuszela - 2017-08-11 - Stara Jastrząbka (podkarpackie)
przygotowanie wstępnego produktu, gotowanie i pieczenie, sprzedaż przygotowanych potraw, tworzenie menu
kontakt przez PUP - 2017-11-08 - Głogów (dolnośląskie)
Sporządzaniepotraw, posługiwanie się narzedziami, maszynami i urządzeniami, dekorowanie i wydawaniepotraw
Restauracja Kasztelanka Lilla Halamus - 2019-09-25 - Sieradz (łódzkie)
przygotowywanie potraw
KAPAKO S.C. Sylwester Kożyb, Robert Paczkowski, Patryk Kaczmarek - 2016-11-14 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Sporządzanie potraw kuchni wschodniej i ukraińskiej z wyrobów gotowych i półfabrykatów.
"MAR-ROM" Marian Janiszek i wspólnicy - 2016-10-11 - Gielniów (mazowieckie)
wg zawodu
A & SZ Sp. z o.o. Sp. komandytowa - 2016-10-14 - Zielona Góra (lubuskie)
Sporządzanie posiłków zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia oraz istniejącym jadłospisem, porcjowanie posiłków do konsumpcji, dbanie o najwyższą jakość, smak i estetykę przygotowanych posiłków, dbanie o zgodność kaloryczną przygotowanych posiłków z ich zaplanowaną wartością, codzienne pobieranie prób żywnościowych i właściwe ich przechowywanie zgodnie z zaleceniami stacji sanitarno-epidemiologicznej, stosowanie norm i zasad zawartych w księgach HACCP Domu Pomocy Społecznej w Rokocinie, utrzymywanie w stanie używalności powierzonego sprzętu kuchennego, pobieranie produktów z magazynu żywnościowego w ilościach przewidzianych w zapotrzebowaniu żywnościowym i właściwe ich zabezpieczenie do czasu przygotowania i podania posiłków, przestzreganie przepisów BHP i p.poż.
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ W ROKOCINIE - 2019-03-07 - Rokocin (pomorskie)
przygotowanie środków do produkcji wyrobów, wykonywanie wyrobów garmażeryjnych, obsługa maszyn
kontakt przez PUP - 2017-09-29 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie śniadań,pieczenie potraw potrzebnych do produkcji,przygotowywanie sałatek
kontakt przez PUP - 2016-08-17 - Częstochowa (śląskie)
Zgodny
Restauracja "Rynek 21" Dominika Kucharska - 2017-03-29 - Łasin (kujawsko-pomorskie)
Praca na stanowisku kucharza.
PIZZERIA MAJKA 2 WITOLD SKOWRON - 2020-05-13 - Twierdza (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-07-17 - Maszewo (zachodniopomorskie)
-Utrzymanie czystości i porzadku w pomieszczeniach kuchennych, przygotowywanie posiłków, przestrzeganie przepisów BHP, przestrzeganie terminów badań okresowych,dobra organizacja pracy.
Hotel Biathlon Sport & Spa Sp. z o.o. Sp.k. - 2019-08-01 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
przeszkolenie z BHP i PPOZ, obróbka artykułów spożywczych(mycie, odbieranie, szatkowanie, dzielenie na części, rozdrabnianie) poznanie, obsługa i konserwacja urządzeń, poznanie z zakresu dietetyki, wiedzy i żywienia, zapoznanie z recepturami, zapoznanie się z kasą fiskalną oraz jej obsługa, utrzymanie czystości naczyń, pomieszczeń kuchennych i zaplecza gastronomicznego, poznanie zasad higieny w odniesieniu do produktów spożywczych
kontakt przez PUP - 2016-04-06 - Domaszewnica (lubelskie)
przygotowywanie składników i ciasta do pizzy, formowanie i wypiekanie,przygotowywanie dań głównych, obsługa pieca do pizzy i opiekacza.Praca w ramach umowy zlecenie na okres 3 lat, w systemie 2-zmianowy, w Ksawerowie, Pabianicach i na terenie województwa łodzkiego.
kontakt przez PUP - 2020-06-30 - Ksawerów (łódzkie)
Rozładunek i przyjęcie towarów, przygotowanie i wydanie towarów, dbałość o powierzony towar, zapewnienie sprawnego i bezpiecznego przepływu towarów przez magazyn, weryfikacja zgodności ilościowej i jakościowej przyjmowanych oraz wydawanych towarów.
RECO POLSKA PRODUKCJA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-01-21 - Kalisz (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków dla gości baru i restauracji, pieczenie ciast, dekorowanie potraw, organizacjia pracy w kuchni.
HANTOL SERWIS Robert Babicz - 2016-07-06 - Dreglin (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków do szpitali. Wymagane wykształcenie gastronomiczne, doświadczenie oraz książeczka zdrowia. Zgłoszenia telefoniczne lub mailowe do pracodawcy.
GASTRO SERWIS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-05-27 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie dań i potraw.Praca w godzinach 11 - 23 przez 2 dni + 2 dni wolne.
Witold Grobelny Dwór na Wolicy Restauracja & Pensjonat - 2019-08-07 - Dębica (podkarpackie)
prygotowywaniwe posiłków
kontakt przez PUP - 2019-05-17 - Kraśnik (lubelskie)
samodzielne organizowanie i wykonywanie czynności powierzonych na stanowisku, przestrzeganie zasad dobrej praktyki higienicznej i produkcyjnej w tym: przestreganie higieny osobistej, przestrzeganie technologii sporządzonych potraw, bieżące i prawidlowe sporządzanie prób pokarmowych, dbanie o prawidlowy stan sanitarno-porządkowy pomieszczeń, czystość urządzeń i sprzetu kuchennego, mycie i dezynfekcja, nadzór nad systemem monitorowania punktów kontroli (temperatury urządzeń chłodniczych, potraw), prawidlowe gospodarowanie środkami czystości, wydawanie potraw i obsługa mieszkanców na jadalni, wykonywanie innych zadań zleconych przez przełożonego
kontakt przez PUP - 2017-01-26 - Ruda Śląska (śląskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-09-22 - Radom (mazowieckie)
Katering, przygotowywanie dań kuchni ciepłej i zimnej (śniadania i obiady).
kontakt przez PUP - 2017-09-13 - Legionowo (mazowieckie)
przygotowywanie wyrobów mącznych - gotowanie
kontakt przez PUP - 2015-12-02 - Żagań (lubuskie)
wg harmonogramu
kontakt przez PUP - 2018-02-01 - Wyszków (mazowieckie)
- WYKONYWANIE CZYNNOŚCI ZWIĄZANYCH Z PRODUKCJĄ I DYSTRYBUCJĄ POSIŁKÓW, MIĘDZY INNYMI: ODBIÓR SUROWCÓW Z MAGAZYNU, PRZYGOTOWANIE PÓŁPRODUKTÓW, SPORZĄDZANIE POTRAW, PORCJOWANIE GOTOWYCH POSIŁKÓW, - DBANIE O JAKOŚĆ, SMAK POTRAW ORAZ ESTETYKĘ PODANIA PRZYGOTOWANYCH POTRAW, - POBIERANIE PRÓB POKARMOWYCH, WŁAŚCIWE ICH OPISANIE I PRZECHOWYWANIE, - PROWADZENIE MAGAZYNU PODRĘCZNEGO, - WŁAŚCIWA OBSŁUGA SPRZĘTU KUCHENNEGO I INNYCH URZĄDZEŃ TECHNICZNYCH ZNAJDUJĄCYCH SIĘ W KUCHNI ZGODNIE ZE ZNAJOMOŚCIĄ INSTRUKCJI OBSŁUGI MASZYN NA STANOWISKU PRACY, - PRZESTRZEGANIE PRZEPISÓW HIGIENICZNO-SANITARNYCH, DYSCYPLINY PRACY, BHP, PPOŻ I HACCAP
109 SZPITAL WOJSKOWY Z PRZYCHODNIĄ - SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ - 2020-09-01 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-10-12 - Puławy (lubelskie)