KUCHARZ Dębica oferta pracy Witold Grobelny Dwór na Wolicy Restauracja & Pensjonat
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 500 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań i potraw.Praca w godzinach 11 - 23 przez 2 dni + 2 dni wolne.
Data publikacji: 2019-08-07
Lokalizacja: Dębica (podkarpackie)
Pracodawca: Witold Grobelny Dwór na Wolicy Restauracja & Pensjonat
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Leśna 183, 39-200 Dębica, powiat: dębicki, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie dań i potraw.Praca w godzinach 11 - 23 przez 2 dni + 2 dni wolne.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Dębica
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: dębicki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: m.Dębica
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 08.08.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Doświadczenie zawodowe - mile widziane. Umiejętność samodzielnego gotowania.
Nazwa pracodawcy:
Witold Grobelny Dwór na Wolicy Restauracja & Pensjonat
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Ropczycach
Adres pracodawcy:
Leśna 183, 39-200 Dębica, powiat: dębicki, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: dębicki
Gmina pracodawcy: m.Dębica
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Dębica
Ulica pracodawcy: Leśna
Numer budynku pracodawcy: 183
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Ropczycach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 08.08.2019
Oferta pracy ważna do: 07.09.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 08.08.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 07.08.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?398c7cafa2f334a1805617da95ab0cdc
Podobne oferty pracy
Obsługa klientów, dbanie o porządek, przyprawianie potraw, obsługa grilla do kebaba, krojenie i podawanie mięsa dla klientów, robienie sałatek, przyjmowanie towaru od dostawców i rozliczanie się z nmi.
kontakt przez PUP - 2020-02-17 - Płońsk (mazowieckie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków, utrzymanie czystości na stanowisku pracy.
"Rodzinne Bistro" Katarzyna Michalska - 2016-05-05 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
wg zgłoszenia
GUL MAREK - 2016-01-07 - Strzeszyn (zachodniopomorskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków
MULTICONCEPT Sp. z o. o Warszawa - 2019-12-09 - Iława (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie dań kuchni khmerskiej z oryginalnych przepisów.
TAMARYND S.C. - 2016-03-29 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków. Praca dwuzmianowa w Szczyrku, od poniedziałku do niedzieli w godzinach 10-14, 13-17.
kontakt przez PUP - 2019-12-20 - Szczyrk (śląskie)
Wydawanie posiłków profilaktycznychSprzątanie stołówek i stanowisk pracyPrzygotowywanie posiłków Przygotowywanie napojów zimnych i gorących
kontakt przez PUP - 2016-06-14 - Sokołów Podlaski (mazowieckie)
liczenie towaru
kontakt przez OHP - 2016-03-14 - Wałbrzych (dolnośląskie)
Obowiązki:- Przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami oraz przyjętymi standardami - Ścisła współpraca z innymi pracownikami - Utrzymywanie czystości stanowiska pracy- Dbanie o estetykę podawanych potraw - Przestrzeganie przepisów systemu HACCPPraca w godz. 14.00-22.00
Discover Poland Tour Sp. z o.o.Sp.k. - 2016-05-18 - Broszkowice (małopolskie)
Obsługa wesel. Przygotowywanie posiłków dla wczasowiczów w restauracji.
ARKADIA4U SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-04-20 - Sokole-Kuźnica (kujawsko-pomorskie)
wymagania: wyksztalcenie zawodowe -kucharz, doświadczenie mile widziane, umiejętność gotowania, chęć do pracy.Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw, obsługa gastronomiczna, porcjowanie i wydawanie posiłków, dbanie o porządek w miejscu pracy.
Wawrzyniak Group sp. z o.o. i sp. komandytowa - 2018-04-27 - Perzyce (wielkopolskie)
Praca w kuchni : żywienie zbiorowe. Praca jednozmianowa: 6:00-14:00 od poniedziallu do piątku, wg grafiku sobota, niedziela. Umowa o pracę na czas nieokreślony. Proponowany okres zatrudnienie: 3 lata. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-06-26 - Wrocław (dolnośląskie)
Prace pomocnicze przy produkcji, montaż, podmontaz czesci, obsługa maszyn : zgrzewarka, prasy (tłocznia), urządzęń montażowych.
kontakt przez PUP - 2016-07-22 - Tychy (śląskie)
Gotowanie potraw kuchni tradycyjnej. Przygotowywanie i obsługa imprez.
B.W.B. SP. ZO.O. - 2016-01-12 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków, sporządzanie listy zakupów
kontakt przez PUP - 2020-07-03 - Dzierżoniów (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków
"EUROPA" s.c. Jarońska Patrycja, Teresa Dominiak - 2016-03-22 - Dąbrowice Stare (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym- kuchni chińskiej, przyrządzanie potraw chińskich.
kontakt przez PUP - 2018-04-20 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Samodzielne przygotowywanie dań gorących lub zimnych, przystawek, pilnowanie zapotrzebowania na towar, dbanie o jakość i estetyke, wydawanie dań, utrzymywanie porzadku na stanowisku pracy, umiejetność organizacji pracy i pracy w zespole, praca w godz. 6-14/8-16.
MARCINIAK Usługi Gastronomiczne s.c. - 2016-07-13 - Opole (opolskie)
- Przygotowywanie dań kuchni polskiej. Przygotowywanie steków. Przygotowywanie posiłków na bankiery, lunch-y, konferencje, śniadania. Wydawanie posiłków. Dbanie o porządek i czystość w miejscu pracy.- Wynagrodzenie: 13 zł/brutto/godzina. Praca na umowę zlecenie na 6 miesięcy, z możliwością podpisania kolejnej umowy.- Zlecenie wykonywane w godzinach: 6:30-23:00 + soboty, niedziele, święta. Wymagane wykształcenie min. średnie gastronomiczne. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 9 lat na stanowisku kucharza (przerwa w zawodzie nie może być dłuższa niż 1 rok). Wymagane aktualna książeczka sanepidu. Wymagana znajomość kuchni polskiej.
kontakt przez PUP - 2016-12-21 - Katowice (śląskie)
WYMAGANIA: wykształcenie min. średnie lub zawodowe, komunikatywność, GIEŁDA PRACY 03.11.16 GODZ. 10.00 +CV
CCC SPÓŁKA AKCYJNA - 2016-10-13 - Szczecin (zachodniopomorskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2020-10-05 - Suwałki (podlaskie)
krojenie kebaba, przyrządzanie potraw kuchni tureckiej
OKSUZ Sp. z o.o. - 2017-08-04 - Głogów (dolnośląskie)
Przedszkole Miejskie nr14 w Łodzi ul. Lubeckiego 5 zatrudni od 1 września osobę na stanowisku kucharki. Możliwość zatrudnienia na czas nieokreślony. zgłoszenia e-mail przedszkole14 (at) home.pl lub tel. 42 6783674
Przedszkole Miejskie Nr 14 - 2017-08-10 - Łódź (łódzkie)
Pomoc nauczycielowi w sprawowaniu opieki nad dzieckiem niepełnosprawnym ruchowo.
kontakt przez PUP - 2016-11-02 - Boruja Kościelna (wielkopolskie)
Przygotowanie potraw dla gości hotelowych oraz na przyjęcia okolicznościowe, obróbka surowców dostarczanych przez dostawców. Wymagane wykształcenie zawodowe lub średnie, mile widziane doświadczenie, ogólna wiedza kulinarna.
kontakt przez PUP - 2016-07-05 - Mysłowice (śląskie)
WYMAGANIAProwadzenie zajęć.Opieka na dziećmi.Prowadzenie dokumentacji przebiegu nauczania.Wykształcenie:Wyższe (w tym licencjat) specjalność wychowanie przedszkolne
KOLOROWE PRZEDSZKOLE W LASZKACH - 2020-02-25 - Laszki (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków , znajomość kuchni ukraińskiej.
kontakt przez PUP - 2016-09-06 - Murzasichle (małopolskie)
ZAKRES OBOWIĄZKÓW: przygotowywanie posiłków, gotowanie, obróbka wstępna półproduktówWYMAGANIA: doświadczenie w pracy w gastronomii (godziny pracy do uzgodnienia)
kontakt przez PUP - 2016-09-05 - Lubliniec (śląskie)
wz
kontakt przez PUP - 2016-10-28 - Warszawa (mazowieckie)
Praca w "Restauracji Pod Orłem",Praca w godzinach 10-22 /jeden dzień pracy, jeden dzień wolny/Pracodawca poszukuje osoby z co najmniej 3-letnim doświadczeniem w pracy na stanowisku kucharza [nie wliczają się w to praktyki!!!]Kontakt osobisty lub telefoniczny: 58 531-52-69
Restauracja POD ORŁEM s.c. Krzysztof i Maciej Rosinek - 2017-08-23 - Tczew (pomorskie)