KUCHARZ* Świnoujście oferta pracy KAPAKO S.C. Sylwester Kożyb, Robert Paczkowski, Patryk Kaczmarek
Stanowisko: KUCHARZ*
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw
Data publikacji: 2016-11-14
Lokalizacja: Świnoujście (zachodniopomorskie)
Pracodawca: KAPAKO S.C. Sylwester Kożyb, Robert Paczkowski, Patryk Kaczmarek
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Norberta Barlickiego 4C/1, 72-602 Świnoujście, powiat: m. Świnoujście, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ*
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Świnoujście
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Świnoujście
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Świnoujście
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 21.11.2016
Data zakończenia pracy: 20.11.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, kierunek: gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: kurs kucharza
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy:
KAPAKO S.C. Sylwester Kożyb, Robert Paczkowski, Patryk Kaczmarek
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Świnoujściu
Adres pracodawcy:
Norberta Barlickiego 4C/1, 72-602 Świnoujście, powiat: m. Świnoujście, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: m. Świnoujście
Gmina pracodawcy: Świnoujście
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Świnoujście
Ulica pracodawcy: Norberta Barlickiego
Numer budynku pracodawcy: 4C
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Świnoujściu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 16.11.2016
Oferta pracy ważna do: 28.11.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 16.11.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 14.11.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonym jadłospisem.
SP ZOZ SANATORIUM MSWiA W SOPOCIE - 2016-12-22 - Sopot (pomorskie)
Wg programu stażu.
kontakt przez PUP - 2018-02-01 - Lądek-Zdrój (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków w formie szwedzkich stołów. Praca w godz. 7-19, co drugi dzień.
Ośrodek Rekreacji, Rehabilitacji i Wypoczynku w Zaździerzu 12 Dębów Kruszewska Edyta - 2018-06-14 - Zaździerz (mazowieckie)
wyksz. zawodowe gastronomiczne lub osoba z doświadczeniem w gastronomii, osoba zarejestrowana w PUP przed 07.,11.2016, profil II, spełniająca warunek art. 49 (2-6)
kontakt przez PUP - 2016-11-24 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW WEGAŃSKICH, DAŃ MAKROBIOTYCZNYCH I POSIŁKÓW KUCHNI ROW SUROWEJ, TWORZENIE MENU W OPARCIU O SEZONOWOŚĆ WARZYW I OWOCÓW; WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, UMIEJĘTNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA POTRAW WEGAŃSKICH, MAKROBIOTYCZNYCH, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, PODSTAWOWA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ANGIELSKIEGO;
FUNDACJA AMAR POŻYWIENIE DLA ZDROWIA - 2016-07-14 - Szczecin (zachodniopomorskie)
rozdrabnianie warzyw na tarce; krojenie i sporządzenie kebaba za pomocą noża; obsługa kasy fiskalnej; praca w godz.: 10-18 lub 14-22
Zaza Kebab- Firat Celikkol - 2016-03-02 - Opole (opolskie)
przygotowywanie śniadań, obiadów, kolacji dla pensjonariuszy, gotowanie, przygotowywanie ciast, dozór nad kuchnią i magazynem, dbanie o porządek na kuchni, prowadzenie dokumentacji HCCP do Sanepidu.Kontakt: e-mail:krystynasolec (at) wp.pl
Ośrodek Rehabilitacyjno - Wypoczynkowy "Krystyna" P.Szlosek Solec Zdrój - 2016-04-20 - Solec-Zdrój (świętokrzyskie)
Przygotowywanie kebaba. Praca na 1/2 etatu (w godz. 12-20).
Ardolino Anna PIZZERIA BELLA NAPOLI - 2017-10-02 - Dąbrówka (małopolskie)
Obróbka termiczna mięs, ryb, warzyw. Przygotowanie potraw zgodnie z zaleceniami.
kontakt przez PUP - 2017-06-07 - Legionowo (mazowieckie)
-Przygotowywanie śniadań,-Nie wymagamy doświadczenia w zawodzie,-Kontakt telefoniczny: 58 535-25-37.
ZAMEK GNIEW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-03-08 - Gniew (pomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków. Tradycyjna kuchnia polska.Wynagrodzenie od minimalnego, do uzgodnienia z pracodawcąPraca na dwie zmiany, przeważnie w godz. między 11.00 a 20.00.
LIFE LINE KRYSTYNA KLEPACZ - 2016-05-24 - Barlinek (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków z pobranych z magazynu produktów, porcjowanie produktów spożywczych, właściwa organizacja pracy pracowników na zmianie; praca w godz. 5.00-13.00, 9.00-17.00, 12.00-20.00.
33 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY W NOWEJ DĘBIE - 2017-12-08 - Nowa Dęba (podkarpackie)
•przygotowywanie potraw i dań zgodnie z obowiązującymi standardami,•dbanie o najwyższą jakość i smak potraw,•planowanie i ustalanie menu,•sporządzanie zapotrzebowania na produkty,
Leśna Oaza Centrum Medycyny Paliatywnej sp. z o.o. sp. k. - 2018-06-08 - Okoniny Nadjeziorne (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie posiłków
Instytut Zdrowia "SOFRA" SPÓŁKA Z O. O. - 2016-01-18 - Karpacz (dolnośląskie)
PROWADZENIE KADR I PŁAC, ROZLICZANIE UMÓW ZLECEŃ;WYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE LUB WYŻSZE, PROWADZENIE KADR I PŁAC, ROZLICZANIE UMÓW ZLECEŃ, MIN. 3 LATA DOŚWIADCZENIA;CV NA ADRES E-MAIL: biuro (at) biurosukces.pl
SUKCES BIURO RACHUNKOWE S.C. KSYMENA ROMAN-RÓŻYNEK RAFAŁ RÓŻYNEK - 2016-11-07 - Szczecin (zachodniopomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-01-16 - Warszawa (mazowieckie)
Samodzielny kucharz w szkole
PIOTR SZCZUTKOWSKI PLIMOT - 2017-09-01 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie dań zgodnie z jadłospisem oraz ich wydawanie. Utrzymywanie czystości i porządku na stanowisku pracy w czasie jej trwanie i po jej zakończeniu.
Specjalny Ośrodek Szkolno-Wychowaczy - 2017-04-19 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-05-16 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie potraw, garmaż, katering
BAR "LOTOS" S.C. W.CHEBDOWSKA I M.CHEBDOWSKI - 2017-06-27 - Kwidzyn (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków dla placówek oświatowych.
Catering Spiżarnia Jakub Stegliński - 2017-01-17 - Aleksandrów Łódzki (łódzkie)
gotowanie, samodzielne przygotowywanie posiłków, zarządanie zespołem (oferta GCP Konoiecpol)
Firma Handlowa "ZAWISZA" Restauracja "CEZAR" Aleksandra Zawisza - 2016-12-05 - Dąbrowa Zielona (śląskie)
UMIEJĘTNOŚĆ SAMODZIELNEGO GOTOWANIA
BAKAMI CATERING JUZWISZYN-WRONA BARBARA - 2017-10-26 - Ząbkowice Śląskie (dolnośląskie)
kompleksowa obsługa konsumenta w zakładach gastronomicznych oraz prowadzenie dokumentacji sprzedaży i rozliczeń kelnerskich, serwowanie pożywienia szybko przygotowywanego i na poczekaniu - fast food
IRPOLL Sp. z o.o. - 2016-01-08 - Biała Podlaska (lubelskie)
obsługa pojazdów i naprawy
kontakt przez PUP - 2017-02-09 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-27 - Warszawa (mazowieckie)
pomoc w przygotowaniu potraw
Firma "ARTPOL" Wacław Zoń - 2018-06-26 - Chrzanów (małopolskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-06-13 - Cisna (podkarpackie)
Praca w restauracji i hotelu
KARCZMA MŁYN S.R.O SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ODDZIAŁ W POLSCE Kamienica 368 - 2017-12-29 - Kamienica (małopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-30 - Warszawa (mazowieckie)