KUCHARZ Wrocław oferta pracy Zespół Placówek Oświatowych nr 3
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie śniadania, obiadu, kolacji, pobieranie artykułów żywności od intendenta, monitorowanie i sporządzenia kart temperatur zgodnie z HACCP, dbanie o porządek w kuchnipraca na umowe na czas określony w możliwością przedłużenia na czas nieokreślony, praca według grafiku od poniedziałku do piątku, dyspozycyjność w przedziale godzinowym 6:00-21:00oferta dostępna w sali G
Data publikacji: 2017-06-27
Lokalizacja: Wrocław (dolnośląskie)
Pracodawca: Zespół Placówek Oświatowych nr 3
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Borowska 101, 50-551 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie śniadania, obiadu, kolacji, pobieranie artykułów żywności od intendenta, monitorowanie i sporządzenia kart temperatur zgodnie z HACCP, dbanie o porządek w kuchnipraca na umowe na czas określony w możliwością przedłużenia na czas nieokreślony, praca według grafiku od poniedziałku do piątku, dyspozycyjność w przedziale godzinowym 6:00-21:00oferta dostępna w sali G
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wrocław
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Wrocław
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wrocław
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.09.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie zasadnicze zawodowe lub średnie zawodowegastronomiczne, minimum 1-2 lata stażu pracy jako kucharz
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: Zespół Placówek Oświatowych nr 3
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Adres pracodawcy:
Borowska 101, 50-551 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: m. Wrocław
Gmina pracodawcy: Wrocław
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wrocław
Ulica pracodawcy: Borowska
Numer budynku pracodawcy: 101
Profil działalności pracodawcy: RP.411-292/11
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 28.06.2017
Oferta pracy ważna do: 28.07.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 28.06.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 27.06.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie dań kuchni polskiej, ukraińskiej i rosyjskiej
"COLOS" Joanna Franczak - 2018-01-31 - Pawłówek (kujawsko-pomorskie)
Samodzielne przygotowywanie potraw, dbanie o porządek na stanowisku pracy.
FOOD INDUSTRY sp. z o.o. sp.k. - 2016-05-19 - Września (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków wg karty menu oraz ich wydawanie zgodnie z przyjętymi standardami.
KONSORCJUM 2 SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-03-29 - Lublin (lubelskie)
Kucharz/ Pizzer
BISTRO CAPONE - 2016-01-28 - Wiśniowa (podkarpackie)
przygotowywanie dań obiadowych
Zespół Rekreacyjno-Restauracyjny "Berpol" - 2016-02-02 - Brynica (opolskie)
Montaż instalacji elektrycznych w budynkach mieszkalnych
Fraunholz Personalservice Udo Fraunholz - 2016-03-03 - Niemcy (Niemcy)
Tworzenie i opracowywanie menu. Przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej. Tworzenie nowych receptur dań ukraińskich.
Tsunami Sp. z o.o. - 2016-06-09 - Gdańsk (pomorskie)
umiejętność gotowania- przygotowywania posiłków, organizacji czasu pracy, utrzymywanie czystości i porządku na stanowisku pracy,
Tawerna Zorba Elzbieta Boniewska- Świszcz - 2018-02-26 - Ciechanów (mazowieckie)
prace związane z przygotowaniem posiłków gastronomocznych
kontakt przez PUP - 2016-02-17 - Zgierz (łódzkie)
przygotowywanie posiłków dla uczniów w stołówce szkolnej
Zespół Szkół Ogólnokształcących Nr 16 - 2017-09-19 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Kucharz
AmRest Sp. z o.o. - 2017-09-04 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowywanie i opracowanie dań znajdujących się w karcie menu, bezpośrednia podeległość szefa kuchni
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO HANDLOWO USŁUGOWE EKSPORT-IMPORT Leokadia Wójcik - 2016-07-05 - Tarnowskie Góry (śląskie)
Przygotowywanie hamburgerów, lemoniady, frytek, sosów, zgodnie z recepturą.
DANIEL BARTECZKO - 2017-07-31 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
Przygotowywanie posiłków, dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowanych posiłków, prcjowanie i wydawanie posiłków, utrzymywanie należytej czystości i porzadku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych
Gminna Spółdzielnia "SCh" Strzyżów - 2016-10-13 - Strzyżów (podkarpackie)
Sporządzanie dań kuchni ukraińskiej dla gości restauracji w tym zdecydowanej większości klientom zagranicznym oraz porozumiewanie się ze współpracownikami.
ŻANETA KAMIŃSKA - 2016-11-15 - Rewal (zachodniopomorskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2017-02-01 - Lądek-Zdrój (dolnośląskie)
Wykształcenie zawodowe, kierunek/specjalność: kuchnia amerykańska, 2 lata stażu pracy. Kontakt telefoniczny z pracodawcą.
WARIACI SP. Z O.O. W ORGANIZACJI - 2016-12-01 - Rybnik (śląskie)
przygotowywanie posiłków, opracowanie menu i utrzymanie czystości
Krzysztof Czarnocki - 2017-10-10 - Płońsk (mazowieckie)
przygotowanie posiłków
Podolecka Beata - 2017-08-04 - Sandomierz (świętokrzyskie)
w zawodzie
SANTÉ - RESTAURACJA I CATERING DIETETYCZNY SANDRA RYBNICKA - 2016-10-12 - Ząbkowice Śląskie (dolnośląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-21 - Warszawa (mazowieckie)
Transport na terenie kraju, wypełnianie deklaracji celnych w języku ukraińskimMiejsce pracy: teren kraju
Robert Żak Transport Krajowy i Międzynarodowy - 2017-01-20 - Jelcz-Laskowice (dolnośląskie)
Oferta dla osób do 30 roku życia. Przygotowywanie dań w kuchni.
kontakt przez PUP - 2017-09-13 - Łódź (łódzkie)
Praca w charakterze kucharza. Mile widziana książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych. Wymagane doświadczenie zawodowe na ww. stanowisku
P.P.U.H. "Staruszek" Maria Lasak - 2016-02-19 - Krzyżanowice (śląskie)
praca w kuchni
P.H.U. "NIKO" Edyta Rezmer - 2017-07-10 - Lubichowo (pomorskie)
praca w restauracji
Firma Handlowo-Usługowa" MAJA" "Gospoda Rycerska" W. Maj - 2016-02-10 - Szydłów (świętokrzyskie)
Brak danych
Pod Borem Warzybok sc - 2016-09-06 - Rzetnia (wielkopolskie)
Praca w "Restauracji Pod Orłem",Praca w godzinach 10-22 /jeden dzień pracy, jeden dzień wolny/Pracodawca poszukuje osoby z co najmniej 3-letnim doświadczeniem w pracy na stanowisku kucharza [nie wliczają się w to praktyki!!!]Kontakt osobisty lub telefoniczny: 58 531-52-69
Restauracja POD ORŁEM s.c. Krzysztof i Maciej Rosinek - 2017-08-23 - Tczew (pomorskie)
Wymagane wykształcenie zawodowe, książeczka sanepidowska, moga być osoby z orzeczeniem o niepełnosprawności. Mile widziane doświadczenie w gastronomii. Praca w Smażalni Ryb. Kontakt z pracodawcą telefoniczny lub osobisty.
KAJA WIOLETTA KRZĄKAŁA - 2017-11-06 - Rybnik (śląskie)
Gotowanie potraw (kuchnia polska), smażenie, serwowanie potraw.
PPHU PABLO & ARNI S.C. P. Pożarlik, A. Gamoń - 2018-03-27 - Koszalin (zachodniopomorskie)