KUCHARZ Wołów oferta pracy Pizzeria "PAPI" Ewa Drogoń
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowanie pizzy ( kontakt z pracodawcą tel. 787123410 )
Data publikacji: 2016-01-13
Lokalizacja: Wołów (dolnośląskie)
Pracodawca: Pizzeria "PAPI" Ewa Drogoń
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Gen. Władysława Sikorskiego 7, 56-100 Wołów, powiat: wołowski, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowanie pizzy ( kontakt z pracodawcą tel. 787123410 )
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wołów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: wołowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wołów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 13.01.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, inne
Nazwa pracodawcy: Pizzeria "PAPI" Ewa Drogoń
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Wołowie
Adres pracodawcy:
Gen. Władysława Sikorskiego 7, 56-100 Wołów, powiat: wołowski, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv + list motywacyjny
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: wołowski
Gmina pracodawcy: Wołów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wołów
Ulica pracodawcy: Gen. Władysława Sikorskiego
Numer budynku pracodawcy: 7
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Wołowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 13.01.2016
Oferta pracy ważna do: 13.02.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 13.01.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 13.01.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków kuchni cateringowej
Grek RTC S.A. - 2016-07-27 - Zgierz (łódzkie)
Umiejętność pracy w zespole, dobra komunikatywność. Odpowiedzialność za przygotowanie dań kuchni wietnamskiej pod nadzorem wietnamskiego szefa kuchni.
kontakt przez PUP - 2017-08-22 - Nowy Dwór Mazowiecki (mazowieckie)
konserwacja terenów wokół obiektu wypoczynkowego
PW Karabela-ck sp. zoo - 2017-04-14 - Kretowiny (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków, dań, obiadów, farszy, obsługa - przygotowywanie dań na imprezy okolicznościowe, wyroby garmażeryjne.
kontakt przez PUP - 2018-01-24 - Szprotawa (lubuskie)
Ukladanie towaru na półkach, przyjmowanie dostawwydawanie towaru klientomprowadzenie dokumentacji magazynowej
MARACANA Katarzyna Budzaj - 2016-01-21 - Bronisze (mazowieckie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków, szybka i zorganizowana praca na kuchni, utrzymanie porządku w miejscu pracy, umiejętność pracy w zespole.
Zachodniopomorska Wojewódzka Komenda OHP - 2016-11-17 - Mielenko Drawskie (zachodniopomorskie)
* Przygotowanie, wykończenie i serwowania dań na ciepło i zimno* Domowe potrawy z kuchni turyńskiej oraz dania kuchni międzynarodowej * Tworzenie i przygotowanie dań w formie bufetu* Obsługa śniadań
ZAV- Internationaler Personalservice Sachsen-Anhalt-Thüringen - 2015-07-20 - Niemcy (Niemcy)
wyrabianie ciasta, mycie naczyń, przygotowywanie surówek, kręcenie pizzy, hamburgerów, zapiekanek, frytek.
kontakt przez PUP - 2017-07-27 - Łękawica (małopolskie)
gotowanie potraw kuchni polskiej, I umowa na okres próbny, praca w godz. 10.00-22.00, co drugi dzień
1. EURO TRADE AND FINANCIAL SERVICES - Marcin Pilszak. - 2016-07-04 - Bogatynia (dolnośląskie)
Sadzenie sadzonek w lesie, koszenie chwastów oraz samosiejek w lesie, grodzenie upraw leśnych.
PPHU EURO & BIO Justyna Cieślak - 2017-03-22 - Strzmiele (zachodniopomorskie)
PRACA NA STANOWISKU KUCHARZ
FIRMA KATERINGOWA Dorota Siemaszko - 2016-05-09 - Polkowice (dolnośląskie)
prezentacja oferty handlowej, obsługa klienta, podpisywanie umów
kontakt przez PUP - 2016-03-18 - Drezdenko (lubuskie)
przygotowywanie posiłków, przestrzeganie standardów przygotowywania produktów
"AMREST" Sp. z o.o. - 2016-05-19 - Stary Chrząstów (łódzkie)
Gastronomia - przygotowanie i wydawanie posiłków ceipłych i zimnych
kontakt przez PUP - 2016-02-29 - Łódź (łódzkie)
Operator dźwięku
kontakt przez PUP - 2016-05-18 - Płońsk (mazowieckie)
Opieka nad osobami z niepełnosprawnością.
kontakt przez PUP - 2017-03-16 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
1. Prowadzenie rejestru podmiotów zajmujących się ubojem zwierząt rzeźnych, rozbiorem i przetwórstwem mięsa, skupem i przetwórstwem mięsa zwierząt łownych, przetwórstwem ryb, skorupiaków, mięczaków i ich przetworów, przetwórstwem i przechowywaniem środków spożywczych pochodzenia zwierząt, w tym mleka i jego przetworów.2. Kontrola przestrzegania wymaganych warunków weterynaryjnych i sanitarnych.3. Realizacja programu badań monitoringowych.4. Pobieranie próbek do celów diagnostycznych.5. Kontrola prawidłowości realizacji zadań przez urzedowych lekarzy weterynarii.6. Wydawanie decyzji administracyjnych i postanowień w zakresie badania zwierząt rzeźnych i mięsa oraz warunków zdrowotnych żywności.7. Przeprowadzanie postępowania mandatowego oraz przygotowywanie wniosków do odpowiednich sądów i prokuratur.8. Współpraca w zakresie sparw merytorycznych z organizacjami rządowymi, samorządowymi i innymi organizacjami zajmującymi się oceną jakości środków spożywczych pochodzenia zwierzęcego.
Powiatowy Inspektorat Weterynarii - 2017-06-28 - Wejherowo (pomorskie)
przygotowanie 40000 sztuk pierogów - współpraca z pracownikami z Ukrainy
kontakt przez PUP - 2017-12-22 - Kościerzyna (pomorskie)
Samodzielne prowadzenie kuchni(obiady, usługi cateringowe).
NALEŚNIKARNIA - USŁUGI CATERINGOWE URSZULA KOSIOREK - 2017-01-03 - Otwock (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, dań obiadowych
kontakt przez PUP - 2017-05-15 - Działdowo (warmińsko-mazurskie)
Zakres obowiązków: produkcja posiłków na potrzeby kuchni szpitalnej, inne zadania związane z pracą kuchni. Kontakt kandydatów z pracodawcą: e-mail: kadry (at) 4wsk.pl ,telefon: 261-660-215, kontakt osobisty od 8 do 14Miejsce wykonywania pracy: 4 Wojskowy Szpital Kliniczny z Polikliniką SP ZOZ we Wrocławiu, ul R. Weigla 5.
4 Wojskowy Szpital Kliniczny z Polikliniką SP ZOZ we Wrocławiu - 2015-12-09 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłkówPrzygotowywanie i wypiek pizzy
Maciej Michalczuk "Przy Kominku" Pizza Club - 2018-01-03 - Białystok (podlaskie)
Obsługa klientów
CHUANGYI SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-03-21 - Wągrowiec (wielkopolskie)
Gotowanie, przygotowywanie potraw w kuchni hotelowej
kontakt przez PUP - 2017-11-14 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań, wybórnaczyń do podawania dań, nadzór nad jakością, nadzorowanie świeżości składników, ustalanie wzorów wydawanych potraw. Znajomość zasad dotyczących żywienia , dopilnowanie porządku i zasad higieny w kuchni
Przedsiębiorstwo NASTAPOL Stanisław Nastarowicz - 2017-10-02 - Wiewiórczyn (łódzkie)
Przygotowywanie mięs i ryb, przygotowywanie zamównionych dań oraz przygotowywanie dań na imprezy grupowe.
DROMAR R.L.Bożek - 2016-06-23 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków, dbałość o stan sanitarny pomieszczeń kuchennych, wydawanie posiłków; praca w godz. 7-15; kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 8-14
Miejski Ośrodek Pomocy Rodzinie w Słupsku - 2016-07-22 - Słupsk (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
"Geovita" S.A. - 2017-02-14 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
przygotowanie menu, planowanie i przyrządzanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-02-03 - Wisła (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-30 - Warszawa (mazowieckie)