KUCHARZ Węgielnia oferta pracy Domy Seniora Nowicka, Ojster Spółka Jawna
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 500 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków, samodzielna praca w kuchni.
Data publikacji: 2018-03-01
Lokalizacja: Węgielnia (wielkopolskie)
Pracodawca: Domy Seniora Nowicka, Ojster Spółka Jawna
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:64-305 Węgielnia 3b, powiat: nowotomyski, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków, samodzielna praca w kuchni.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Węgielnia
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: nowotomyski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Miedzichowo
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 02.03.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: Doświadczenie zawodowe
Nazwa pracodawcy: Domy Seniora Nowicka, Ojster Spółka Jawna
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Nowym Tomyślu
Adres pracodawcy:
Kolejowa 2, 64-300 Nowy Tomyśl, powiat: nowotomyski, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV, dokument poświadczający prawo do wykonywania zawodu
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: nowotomyski
Gmina pracodawcy: Nowy Tomyśl
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Nowy Tomyśl
Ulica pracodawcy: Kolejowa
Numer budynku pracodawcy: 2
Profil działalności pracodawcy:
Zakwaterowanie i opieka nad osobami w podeszłym wieku.
Nazwisko osoby zgłaszającej: Agnieszka Kuryłowicz
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Nowym Tomyślu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 01.03.2018
Oferta pracy ważna do: 30.03.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 01.03.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 01.03.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie i wydawanie posiłków
"GOŚCINIEC SANGUSZKO" F.G.H. ZOFIA AĆIMOVIĆ - 2017-01-23 - Szamotuły (wielkopolskie)
przygotowywanie i podawanie potraw i napoi i deserów z zakresu kuchni bengalskiej i tureckiej
kontakt przez PUP - 2018-04-30 - Poznań (wielkopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-08 - Warszawa (mazowieckie)
w/g potrzeb
Stowarzyszenie / Fundacja "NADZIEJA RODZINIE" w Kielcach - 2018-04-12 - Kielce (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków.Warunki pracy podlegają negocjacjom z pracodawcą.
Pizzeria RAZ DWA TRZY Małgorzata Grebas - 2017-03-29 - Świętoszów (dolnośląskie)
NAPRAWA I KONSERWACJA SAMOCHODÓW
kontakt przez PUP - 2016-05-24 - Skierniewice (łódzkie)
szef kuchni, nadzór nad kucharzami, w Areszcie Śledczyn oddział w Stawiszynie, pracownik cywilny
kontakt przez PUP - 2017-09-22 - Stawiszyn (mazowieckie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków /kuchnia polska), wynagrodzenie od 17zł/godz/cv na adres e-mail:recepcja (at) paszkowka.pl
Pałac w Paszkówce Sp. z o.o. - 2016-10-10 - Paszkówka (małopolskie)
obsługa wielopiły
Z.P.H.U. "ELMAR" Michał Szymocha - 2015-11-06 - Brzózki (śląskie)
praca w gastronomii; sporządzanie potraw; obsługa gości baru
APEXLAND MAREK ADAMCZYK - 2015-12-29 - Kromerowo (warmińsko-mazurskie)
PRZYGOTOWANIE DAŃ KUCHNI WIETNAMSKIEJ, CZYTANIE PRZEPISÓW I RECEPTUR KUCHNI WIETNAMSKIEJ
kontakt przez PUP - 2017-09-21 - Grójec (mazowieckie)
samodzielne stanowisko-pierogarnia
GARMAŻ "GARCEK" PRODUKCJA WYROBÓW GARMAŻERYJNYCH I MINI CATERING JACEK STELMACH, PIEROGARNIA "STAROMIEJSKA" - 2016-07-22 - Lębork (pomorskie)
- umiejętność pracy w zespole- chęć uczenia się- komunikatywność
PIEKARNIA SKALSKI GRZEGORZ SKALSKI - 2016-05-20 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
- gotowanie potraw kuchni arabskiej
kontakt przez PUP - 2016-06-07 - Krosno (podkarpackie)
Zarządzanie procesem przygotowania posiłków- śniadań, obiadów i kolacji dla 95 uczesników obozu, tworzenie menu w porozumieniu z komendantem obozu oraz zamawianie produktów u intendenta. Każdego dnia do pomocy kierowani są harcerze, którymi kieruje kucharz.
ZWIĄZEK HARCERSTWA RZECZYPOSPOLITEJ - OKRĘG WIELKOPOLSKI - 2017-06-27 - Mostowo (zachodniopomorskie)
praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-04-28 - Alwernia (małopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem pracy, praca w kuchni
STANKIEWICZ JAROSŁAW JS-REMONT - 2016-11-10 - Sierpc (mazowieckie)
Gotowanie potraw, grillowanie mięs.Praca na umowę zlecenie 168godz./mc. Miejsce pracy: Hotel Azyl w Katach Wrocławskich. Kontakt z pracodawcą email: aneta.graczyk (at) hotelazyl.pl, tel. 71 391 32 93.Oferta dostępna w sali G.
HOTEL AZYL SP.ZO.O. - 2016-07-01 - Kąty Wrocławskie (dolnośląskie)
1. Wykonywanie prac związanych z utrzymaniem właściwego stanu sanitarnego pomieszczeń i warunków higienicznych podopiecznych.2. Pomoc w sprzątaniu pokoi.3. Utrzymanie właściwego stanu sanitarnego łazienek.4. Dbanie o czystość odzieży i pościeli.
kontakt przez PUP - 2018-03-07 - Sieradza (małopolskie)
Przygotowywanie potraw i posiłków
BEA Restauracja Pokoje Gościnne ROBERT BAC - 2016-05-10 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-03-15 - Hel (pomorskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potrawy, ciasta, napojów i deserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń w zakładzie gastronomicznym i przedsiębiorstwie zajmującym się przygotowywaniem i produkcją wyrobów i półproduktów kulinarnych. Utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy, a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy. Przestrzeganie przepisów bhp i ppoż. obowiązujących w zakładach żywienia zbiorowego.
RESTAURACJA & PUB "KORONA" - 2018-09-13 - Augustów (podlaskie)
Wybór surowców, przygotowywanie i sporzadzanie dań wietnamskich,wprowadzanie nowych dań.
KIM OANH CAO - 2018-01-04 - Sochaczew (mazowieckie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-03-18 - Warszawa (mazowieckie)
gotowanie, smażenie, pieczenie potraw
kontakt przez PUP - 2018-03-27 - Gorlice (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z kartą dań.
kontakt przez PUP - 2016-02-25 - Lipa (podkarpackie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-01-25 - Warszawa (mazowieckie)
do uzgodnienia
"BSB" Firma Produkcyjno-Handlowa - 2017-09-07 - Radom (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw, nadzorowanie nad jakością dań, wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-06-20 - Świeradów-Zdrój (dolnośląskie)
wz
kontakt przez PUP - 2018-02-06 - Warszawa (mazowieckie)