KUCHARZ Kromerowo oferta pracy APEXLAND MAREK ADAMCZYK
Zapoznaj się z ofertą sklepu internetowego na wanny.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: praca w gastronomii; sporządzanie potraw; obsługa gości baru
Data publikacji: 2015-12-29
Lokalizacja: Kromerowo (warmińsko-mazurskie)
Pracodawca: APEXLAND MAREK ADAMCZYK
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:11-010 Kromerowo 28, powiat: olsztyński, woj: warmińsko-mazurskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
praca w gastronomii; sporządzanie potraw; obsługa gości baru
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
po 3 miesięcznym okresie próbnym możliwość dalszej pracy na czas określony ok. 2 lat
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kromerowo
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: warmińsko-mazurskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: olsztyński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Barczewo
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 18.01.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
pracodawca po 3 miesięcznym okresie próbnym deklaruje możliwość dalszej pracy na czas określony ok. 2 lat
Nazwa pracodawcy: APEXLAND MAREK ADAMCZYK
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Urząd Pracy Powiatu Olsztyńskiego
Adres pracodawcy:
11-010 Kromerowo 28, powiat: olsztyński, woj: warmińsko-mazurskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
aktualne badania do celów sanitarno-epidemiologicznych; osoby zainteresowane proszone są o przesyłanie CV na adres mailowy rekrutacja (at) kurtschellerbistro.pl
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: warmińsko-mazurskie
Powiat pracodawcy: olsztyński
Gmina pracodawcy: Barczewo
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kromerowo
Numer budynku pracodawcy: 28
Oferta zgłoszona przez: Urząd Pracy Powiatu Olsztyńskiego
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 29.12.2015
Oferta pracy ważna do: 28.01.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 29.12.2015
Data przyjęcia oferty pracy: 29.12.2015
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie dań kuchni polskiej
P.P.H.U. "MALIBU" Jolanta Małańczak - 2015-11-19 - Wierzchowice (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań.
SALAHDINE Belkhir Ahmida - 2016-07-05 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z obowiązującymi standardami i karta menu.
kontakt przez OHP - 2018-02-06 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
obsługa klienta, wykładanie i ekspozycja towarów, zamawianie towarów
kontakt przez PUP - 2016-05-27 - Tarnów (małopolskie)
Przygotowywanie dań, prace typowe dla kucharza
kontakt przez OHP - 2017-11-29 - Niemcy (Niemcy)
obowiązki kucharza
kontakt przez OHP - 2016-01-15 - Iława (warmińsko-mazurskie)
praca w kuchni restauracji "Zajazd pod Zamkiem"
kontakt przez PUP - 2018-07-25 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie potraw kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2016-08-05 - Radomsko (łódzkie)
Operator maszyn i urządzeń linii technologicznej do produkcji styropianu; jedna zmiana; kontakt z pracodawcą wstępnie telefoniczny (10-18) w celu umówienia terminu spotkania oraz e-mailowy
EUROSTYROPIAN Jarosław Domaradzki - 2015-12-01 - Głobino (pomorskie)
Oferta dla osób spełniających warunki Regulaminu Refundacji Wyposażenia/Doposażenia,ścieżka dostępu: http://www.pup.gliwice.pl/firma/oferty_pracy_subs_wyposazenie.html i jednocześnie zakwalifikowane bądź kwalifikujące się do II profilu pomocy, pomiędzy 30 a 50 rokiem życia;Mile widziane wykształcnie gastronomiczne, minimum dwa lata doświadczenia zawodowego mile widziane oraz książeczka sanepidowska; praca w kuchni; miejsce pracy Gliwice;
kontakt przez PUP - 2015-11-27 - Gliwice (śląskie)
przygotowywanie potraw i napojów
kontakt przez PUP - 2016-03-30 - Bolesławiec (dolnośląskie)
Przygotowywanie, porcjowanie i wydawanie posiłków, dbanie o czystość naczyń, obsługa urządzeń kuchennych
kontakt przez PUP - 2018-06-01 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków i potraw kuchni włoskiej, polskiej i ukraińskiej na sprzęcie wysokiej klasy oraz koordynowanie pracy zespołu (ok. 30 osób)
kontakt przez PUP - 2018-04-13 - Zielona Góra (lubuskie)
przygotowywanie produkcji gastronomicznej (między innymi obieranie, krojenie, panierowanie), przyrządzanie potraw zgodnie z recepturami, utrzymanie czystości na stanowisku i w lokalu (podłogi, naczynia, sprzęty), praca co drugi dzień i co drugi weekend
"FS" Jadwiga Szeliga - 2018-08-10 - Sosnowiec (śląskie)
•przygotowywanie surówek i sałatek• Składanie zamówień na brakujące i potrzebne towary•dbałość o estetykę i smak potraw•przygotowywanie potraw zgodnie ze standardami •właściwe wykorzystywanie sprzętu kuchennego• nadzór nad magazynami z żywnością•dbanie o prawidłowe wydawanie posiłków
NOWA TY ALICJA KIERWIŃSKA - 2017-11-22 - Jastrzębia Góra (pomorskie)
- Przygotowywanie potraw kuchni polskiej w tym naleśników, sałatek, deserów.- Wynagrodzenie: 1850 zł/brutto + premie. Praca na umowę o pracę na czas nieokreślony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 9:00-17:00, 14:00-22:00 + soboty, niedziele + niektóre święta (według grafiku). Wymagane wykształcenie min. zawodowe. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 1 rok na stanowisku kucharza. Wymagana aktualna Książeczka sanepidu. Umiejętność pracy z ludźmi. Umiejętność przygotowywania potraw kuchni polskiej oraz naleśników, pancakes, zup, sałatek, deserów.
kontakt przez PUP - 2016-06-14 - Katowice (śląskie)
gotowanie i przygotowanie posiłków, udział w przygotowywaniu menu, koordynacja, przygotowanie zestawów dietetycznych
BREX Sp. z o.o. - 2018-04-25 - Strzegowo (mazowieckie)
GOTOWANIE;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOŚWIADCZENIE W PLACÓWKACH ZBIOROWEGO ŻYWIENIA, MILE WIDZIANE PRAWO JAZDY KAT.B;GODZINY PRACY: 07.00-15.00;PRACODAWCA PROSI O KONTAKT TELEFONICZNY 698630124; MIEJSCE PRACY: PRZYLEP/ ZA GUMIEŃCAMI
DIETA CARE AGNIESZKA ZIELIŃSKA - 2016-04-11 - Przylep (zachodniopomorskie)
Samodzielne stanowisko kucharza/kucharki
OGRÓD SMAKÓW SUTOWICZ ŁUKASZ - 2017-12-07 - Namysłów (opolskie)
Przygotowywanie posiłków,mile widziane doświadczenie. Praca w godzinach od 12:00 do 20:00
RESTAURACJA EWADA - 2017-01-19 - Obra (wielkopolskie)
znajomość przygotowywania posiłków z karty menu. Przygotowywanie póproduktów. Znajomość kuchni polskiej.Oferta pracy przeznaczona jest dla osób zarejestrowanych w PUP Puck
VERAPL Spółka z o.o. Wierzchucino - 2017-08-03 - Wierzchucino (pomorskie)
wg programu
kontakt przez PUP - 2016-08-10 - Siemkowice (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków wg receptur kuchni tureckiej, wydawanie posiłków. Zatrudnienie na 1/2 etatu.
kontakt przez PUP - 2018-03-07 - Rzgów (łódzkie)
Przygotowywanie potraw kuchni hinduskiej.
kontakt przez PUP - 2018-05-10 - Płock (mazowieckie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw azjatyckich i wietnamskich
kontakt przez PUP - 2017-08-04 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
obsługa klienta ,przygotowanie posiłków,odbiór towaru
kontakt przez PUP - 2016-07-08 - Chrzanów (małopolskie)
SZYCIE KONFEKCJI DAMSKIEJ OBSŁUGA MASZYN TYPU STĘBNÓWKA ,OWERLOK
BEMORE SP ZO.O. - 2018-06-13 - Zgierz (łódzkie)
- przygotowywanie posiłków kuchni ukraińskiej.
kontakt przez PUP - 2017-03-09 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
obróbka mechaniczna i termiczna surowców,mycie naczyń kuchennych,przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-04-24 - Głogów (dolnośląskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków dla 50 osób
"Halny" s.c. Jacek Konar, Kazimierz Witecki - 2017-11-06 - Krynica-Zdrój (małopolskie)