KUCHARZ Torzym oferta pracy PRZEDSI臉BIORSTWO HANDLOWO-US艁UGOWE MAREK RUTYNOWSKI
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽600 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowanie posi艂k贸w- catering. Restauracja ,, Z艁OTA GROTA'' Tel.68 341 3034 Marek Rutynowski
Data publikacji: 2019-11-12
Lokalizacja: Torzym (lubuskie)
Pracodawca: PRZEDSI臉BIORSTWO HANDLOWO-US艁UGOWE MAREK RUTYNOWSKI
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Saperska 12, 66-235 Torzym, powiat: sul臋ci艅ski, woj: lubuskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowanie posi艂k贸w- catering. Restauracja ,, Z艁OTA GROTA'' Tel.68 341 3034 Marek Rutynowski
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽600 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Torzym
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: lubuskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: sul臋ci艅ski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Torzym
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽600 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 12.11.2019
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: brak lub niepe艂ne podstawowe
Nazwa pracodawcy:
PRZEDSI臉BIORSTWO HANDLOWO-US艁UGOWE MAREK RUTYNOWSKI
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Sul臋cinie
Adres pracodawcy:
Saperska 6/5, 66-235 Torzym, powiat: sul臋ci艅ski, woj: lubuskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Skierowanie
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: lubuskie
Powiat pracodawcy: sul臋ci艅ski
Gmina pracodawcy: Torzym
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Torzym
Ulica pracodawcy: Saperska
Numer budynku pracodawcy: 6
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Sul臋cinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 12.11.2019
Oferta pracy wa偶na do: 11.12.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 12.11.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 12.11.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?8895f9bb7e3f757fad1670f9092b55e2
Podobne oferty pracy
Obs艂uga maszyn produkcyjnych
BUSINESS SOLUTIONS Wojciech Kar艂owski - 2017-01-20 - Be艂chat贸w (艂贸dzkie)
-przygotowywanie da艅 typu fastfood i pizzy-obs艂uga klientaOferta sta偶u - przeznaczona dla os贸b bezrobotnych do 30 roku 偶ycia - zarejestrowanych w Powiatowym Urz臋dzie Pracy w Nakle nad Noteci膮.
kontakt przez PUP - 2016-03-03 - Szubin (kujawsko-pomorskie)
samodzielne przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸wpraca w godz. 8-18
ALKOHOLE I WINA 艢WIATA DELIKATESY Sabina Bednarska - 2016-01-05 - Jasienica (艣wi臋tokrzyskie)
wyksztalcenie zawodowe-kucharz, do艣wiadczenie mile widziane, umiejetno艣膰 gotowania, ch臋膰 do pracy.Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie potraw, obs艂uga gastronomiczna, porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w, dbanie o porz膮dek w miejscu pracy.
Wawrzyniak Sp. z o.o. - 2017-08-14 - Perzyce (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w itp.
Pawe艂 Hamerlak "HAMER LUNCH" s.c. Pawe艂 Hamerlak, Ma艂gorzata Hamerlak - 2018-07-10 - Pi艅cz贸w (艣wi臋tokrzyskie)
Przygotowywanie potraw wed艂ug oryginalnych receptur kuchni orientalnej
kontakt przez PUP - 2019-04-04 - G艂owno (艂贸dzkie)
- przygotowywanie posi艂k贸w i ich wydawanie ( pizza )- praca w przedziale godz. 10:00 - 18:00 / 16:00 - 24:00
kontakt przez PUP - 2019-07-03 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-03-24 - Gorz贸w Wielkopolski (lubuskie)
jw
kontakt przez PUP - 2016-08-08 - Warszawa (mazowieckie)
przyrz膮dzanie potraw kuchni w艂oskiej, gotowanie, utrzymywanie czysto艣ci w ponieszczeniach kuchennych, zam贸wienia artyku艂贸w spo偶ywczych
Renata Olechowska Pizzeria Pierrot - 2017-11-30 - Teresin (mazowieckie)
obs艂uga klient贸w, przyjmowanie dostaw, dba艂o艣膰 o estetyk臋 i czysto艣膰 sklepu
kontakt przez PUP - 2016-07-29 - P艂ock (mazowieckie)
przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w
ALTEGRADIUS Artur Pesta - 2016-09-05 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
- przygotowanie posi艂k贸w dla uczni贸w w szkole i w przedszkolu
kontakt przez PUP - 2016-01-20 - Kisielice (warmi艅sko-mazurskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-11-21 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie posi艂k贸w.
kontakt przez PUP - 2018-09-26 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-01-13 - Warszawa (mazowieckie)
sporz膮dzanie da艅 zgodnie ze standardami Restauracji (przekazywane podczas przyjmowania do pracy), zarz膮dzanie osobami na stanowisku pomocy kuchennych. Praca w godz. 13-21. Kontakt osobisty z pracodawc膮 w godz. 13-19.
Restauracja Anna De Croy Jaros艂aw Domaradzki - 2016-08-12 - S艂upsk (pomorskie)
Przygotowywanie da艅.
FHU ETA Aneta D膮browiecka - 2019-10-23 - Nadrzecze (lubelskie)
jw
Q Catering Barbara Latkowska - 2016-09-30 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
1.Ryszard Balkowski - PPUT Balkar, 2.P.U.T BALTUR s.c. Bonderowicz Andrzej, Balkowski Ryszard - 2017-02-17 - Stary Giera艂t贸w (dolno艣l膮skie)
Prace stolarskie przy produkcji drzwi
Czajka Producent Drzwi i Mebli Sp. Z.O.O. - 2019-02-15 - I艂awa (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie pod karte menu,obs艂uga go艣cia indywidualnego,kuchnia zimna i gor膮ca.
PRZEDSI臉B. PRODUKC.-HANDLOWO-US艁UG. WINYL-POL WYBACZ SP. JAWNA - 2017-06-20 - Bogucin (lubelskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-09-18 - Radom (mazowieckie)
przygotowywanie potraw, wydawanie posi艂k贸w i inne bie偶膮ce prace na zajmowanym stanowisku.
kontakt przez PUP - 2016-06-22 - Bia艂e (mazowieckie)
Praca w restauracji. Przygotowywanie potraw a la carte kuchni mi臋dzynarodowej takich jak: pizza, pasty, dania z grilla, owoce morza.WYMAGANIAWykszta艂cenie:Zawodowe jako kucharzDo艣wiadczenie zawodowe: Wymagane, co najmniej 6 lat jako kucharz w restauracjach gdzie serwuje si臋 dania a`la carteZnajomo艣膰 j臋zyk贸w: Komunikatywna znajomo艣膰 j臋zyka angielskiego Inne istotne wymagania:- osoba komunikatywna, umiej膮ca pracowa膰 w zespole, pod presj膮 czasu, jak r贸wnie偶 wsp贸艂pracowa膰 z go艣膰mi hotelowymi,- osoba schludna, dok艂adna, kreatywna, zajmuj膮ca si臋 gotowaniem z pasj膮,- osoba posiadaj膮ca wiedz臋 dot. funkcjonowania kuchni zar贸wno pod wzgl臋dem ekonomicznym jak i zaopatrzeniowym.
Sj枚loftet Varn ANS - 2016-10-31 - Norwegia (Norwegia)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-09-23 - Warszawa (mazowieckie)
monta偶 instalacji sanitarnych
kontakt przez PUP - 2016-07-19 - Homrzyska (ma艂opolskie)
przygotowanie, gotowanie potraw kuchni orientalnejpraca na umow臋 zlecenie nie mniej ni偶 60 godzin w miesi膮cuoferta dost臋pna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-06-22 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
wed艂ug wniosku
kontakt przez PUP - 2017-04-28 - 艢widnica (dolno艣l膮skie)
Przechowywanie 偶ywno艣ci, utrzymywanie czysto艣ci i porz膮dku na stanowisku pracy, obr贸bka artyku艂贸w spo偶ywczych, przygotowywanie potraw i deser贸w, wydawanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-03-07 - Stary S膮cz (ma艂opolskie)