KUCHARZ Nadrzecze oferta pracy FHU ETA Aneta D膮browiecka
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽250 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie da艅.
Data publikacji: 2019-10-23
Lokalizacja: Nadrzecze (lubelskie)
Pracodawca: FHU ETA Aneta D膮browiecka
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:23-400 Nadrzecze 36, powiat: bi艂gorajski, woj: lubelskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie da艅.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽250 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Nadrzecze
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: lubelskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: bi艂gorajski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Bi艂goraj
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Czy jest to praca sta艂a?: 1
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca sta艂a, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽250 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 23.10.2019
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: kucharz
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: organizacja 偶ywienia i us艂ug gastronomicznych
Nazwa pracodawcy: FHU ETA Aneta D膮browiecka
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Bi艂goraju
Adres pracodawcy:
23-400 Nadrzecze 36, powiat: bi艂gorajski, woj: lubelskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Brak danych.
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: lubelskie
Powiat pracodawcy: bi艂gorajski
Gmina pracodawcy: Bi艂goraj
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Nadrzecze
Numer budynku pracodawcy: 36
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Bi艂goraju
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 23.10.2019
Oferta pracy wa偶na do: 31.10.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 23.10.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 23.10.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?5d20a7fac88dfc5b95d7198acf0f9eea
Podobne oferty pracy
Przygotowanie potraw kuchni arabskiej
kontakt przez PUP - 2018-02-10 - Krosno (podkarpackie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI SYRYJSKIEJ; WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE, ZNAJOMO艢膯 KUCHNI SYRYJSKIEJ, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN. 3-LETNIE DO艢WIADCZENIE NA STANOWISKU, MILE WIDZIANA ZNAJOMO艢膯 J臉ZYKA SYRYJSKIEGO LUB ANGIELSKIEGOMIEJSCE PRACY-UL. ROMERA I UL. OP艁OTKI
kontakt przez PUP - 2017-06-27 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-07-04 - Za艣cianki (podlaskie)
Przygotowanie i wydawanie posi艂k贸w.
Zachodniopomorska Wojew贸dzka Komenda Ochotniczych Hufc贸w Pracy - 2017-08-29 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE DA艃 DO SPRZEDA呕Y W LOKALACH GASTRONOMICZNYCH PRACODAWCY; WYMAGANIA: DO艢WIADCZENIE W ZAKRESIE PRZYGOTOWYWANIA DA艃 WED艁UG RECEPTURY KUCHNI ORIENTALNEJ
BINGO JAROS艁AW FIGIEL I WSP脫LNICY SP. J. - 2017-02-24 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w kuchni orientalnej
kontakt przez PUP - 2016-04-01 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
kontakt przez PUP - 2017-10-04 - Prudnik (opolskie)
wykonywanie podstawowych czynno艣膰i zwi膮zanych z przygotowaniem posi艂k贸w dla r贸偶nych grup os贸b przebywaj膮cych w Sanatorium: pobieranie suroc贸w i p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych, zabezpieczenie przed zepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych, pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami przy przytowoaniu potraw i napoj贸w. wyka艅czanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych, utrzymywanie czysto艣ci na stanowisku pracy, porz膮dkowanie pomieszcze艅 produkcyjnych po zako艅czeniu pracy. Przestrzeganie BHP i PPO呕. Dba艂o艣膰 o dobry wizerunek firmy.
kontakt przez PUP - 2018-02-18 - Wysowa-Zdr贸j (ma艂opolskie)
Zapoznanie z przepisami i regulaminami,sporz膮dzenie potraw zgodnie z jad艂ospisem, dba艂o艣膰 o racjonalne wykorzystanie produkt贸w 偶ywno艣ciowych w czasie obr贸bki wst臋pnej i termicznej, przygotowanie potraw na wyznaczony czas oraz przestrzeganie w艂a艣ciwej wagi porcji, znajomo艣膰 zasad GMP i GHP ( Dobra Praktyka Produkcyjna, Dobra Praktyka Higieniczna)
O艣rodek Szkole艅 Specjalistycznych Stra偶y Granicznej Luba艅 - 2019-06-27 - Luba艅 (dolno艣l膮skie)
przyjmowanie zlece艅 pogrzebowych
kontakt przez PUP - 2016-03-02 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
"MIKO-TUR" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-04-25 - Funka (pomorskie)
Przygotowywanie da艅, menu.
kontakt przez PUP - 2015-11-23 - B艂onie (mazowieckie)
gotowanie potraw, uk艂adanie menu, dba艂o艣膰 o ci膮g艂o艣膰 zam贸wie艅
MAXPOL Traning Center Sp. z o.o. - 2016-06-27 - Swarz臋dz (wielkopolskie)
wyksztalcenie zawodowe gastronomiczne, sta偶 pracy min. 1 rok, aktualna ksi膮zeczka sanepid, przygotowywanie da艅 bezglutenowych oraz potraw kuchni vega艅skiej,
kontakt przez PUP - 2017-01-03 - Z膮bki (mazowieckie)
wykszta艂cenie 艣rednie zawodowe kucharz, sta偶 pracy 5 lat, znajomo艣膰 j臋zyka angielskiego lub francuskiego, przygotowanie potraw, ustalanie karty da艅, nadz贸r nad jako艣ci膮 zam贸wionej 偶ywno艣ci, dopilnowanie przestrzegania przepis贸w BHP, j臋zyki s膮 potrzebne do t艂umaczenia receptur,
kontakt przez PUP - 2017-05-04 - Z膮bki (mazowieckie)
wymagania: wykszta艂cenie zawodowe handlowe, mile widziane do艣wiadczenie, samodzielno艣膰zakres obowi膮zk贸w: sprzeda偶 art. spo偶ywczych, prowadzenie dokumentacji sklepowej, przyjmowanie towaru, obs艂uga klienta
GMINNA SP脫艁DZIELNIA "SAMOPOMOC CH艁OPSKA" - 2018-05-17 - Krotoszyn (wielkopolskie)
obs艂uga maszyn do produkcji zak艂adek obuwniczych (kreator.komponenty (at) gmail.com)
KREATOR-KOMPONENTY Sp. z o.o. - 2015-11-25 - Przytkowice (ma艂opolskie)
Pomoc przy formowaniu i wypieku pieczywa
PIEKARNIA "PRECEL" ZPH - Micha艂 Grudysz - 2015-11-17 - Polanica-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
Produkcja wyrob贸w cukierniczych.
PATISSERIE S.C. - 2018-05-07 - Gda艅sk (pomorskie)
KUCHARZ - PIZZER - POMOC KUCHENNA.Przygotowywanie da艅 dla klient贸w pizzerii Quattro.Godziny pracy: 10:00 - 22:00
"SZWEJK" S.C. CISZEK KATARZYNA, KOSIBA MIROS艁AW - 2019-08-19 - D臋bica (podkarpackie)
przygotowywanie i serwowanie potraw kuchni arabskiej
Agata Badawy MIDO - 2016-05-05 - Oro艅sko (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykszta艂cenie 艣rednie zawodowe, mile widziane gastronomiczne, umiej臋tno艣ci: zmys艂 gastronomiczny, znajomo艣膰 kuchni ukrai艅skiej, uprawnienia: aktualna ksi膮偶eczka sanepidu, do艣wiadczenie zawodowe: min. p贸艂 roku, znajomo艣膰 kuchni ukrai艅skiej, mile widziana znajomo艣膰 j. angielskiego. Og贸lny zakres obowi膮zk贸w: przygotowanie potraw w/g oryginalnych receptur, dbanie o dob贸r sk艂adnik贸w najlepszej jako艣ci, w艂a艣ciwe przechowywanie produkt贸w, uk艂adanie menu oraz zarz膮dzanie wydatkami na produkty spo偶ywcze, przygotowywanie da艅 kuchni ukrai艅skiej.
kontakt przez PUP - 2017-11-15 - Lublin (lubelskie)
wymagania: wykszta艂cenie bez znaczenia, do艣wiadczenie mile widziane (mo偶liwo艣膰 przyuczenia)Zakres obowi膮zk贸w: wypiek pizzy
PAPA-PIZZA Piotr Chromi艅ski - 2018-06-25 - Krotoszyn (wielkopolskie)
sporz膮dzanie potrwa, ciast z zastosowaniem maszyn i urz膮dze艅
INVEST TOWER Sp.z o.o. - 2016-05-20 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-10-29 - Warszawa (mazowieckie)
-
kontakt przez PUP - 2019-03-13 - Kucz贸w (艣wi臋tokrzyskie)
praca w kuchni z wdro偶onym systemem HACCP, przygotowywanie posi艂k贸w i diet od podstaw
P.P.H. KUDASZEWICZ Barbara Kudaszewicz - 2018-07-25 - Sulbiny (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w obiadowych
kontakt przez PUP - 2015-11-24 - Lipsko (mazowieckie)
- przygotowywanie obiad贸w,- porcjowanie mi臋sa,- przygotowywanie sur贸wek i sa艂atek,- porcjowanie i pakowanie potraw do transportu w termosach, - przyrz膮dzanie i pieczenie pizzy,- utrzymywanie w czysto艣ci pomieszcze艅, w kt贸rych przygotowywane s膮 posi艂ki
kontakt przez PUP - 2017-11-04 - Kobylanka (ma艂opolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W KUCHNI POLSKIEJ- 3 POSI艁KI DZIENNIE, ZASADY 呕YWIENIA DZIECI W WIEKU: 7-16 LATWYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE, 艢REDNIE, 3 LATA PRAKTYKI, UPRAWNIENIE: KUCHARZSTAWKA ZA GODZIN臉 21,00 Z艁, 184 GODZINY PRACY W MIESI膭CUMIEJSCE PRACY: UL TELIGI 5 72-351 POGORZELICA
PRZEDSI臉BIORSTWO HANDLOWO - US艁UGOWE "KAMI" DOROTA STANKIEWICZ - 2019-02-25 - Szczecin (zachodniopomorskie)