KUCHARZ/WYP. LUB DOP. ST PR UM NR 25/2016/ Gorz贸w Wielkopolski oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ/WYP. LUB DOP. ST PR UM NR 25/2016/
Wynagrodzenie: od 1聽900 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: zgodnie ze stanowiskiem
Data publikacji: 2016-03-24
Lokalizacja: Gorz贸w Wielkopolski (lubuskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Gorz贸w Wielkopolski, powiat: m. Gorz贸w Wielkopolski, woj: lubuskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: zgodnie ze stanowiskiem
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 1聽900 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/WYP. LUB DOP. ST PR UM NR 25/2016/
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Gorz贸w Wielkopolski
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: lubuskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Gorz贸w Wielkopolski
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 1聽900 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 25.03.2016
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: gimnazjalne
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Gorzowie Wielkopolskim
Adres pracodawcy:
Walczaka 110, 66-400 Gorz贸w Wielkopolski, powiat: m. Gorz贸w Wielkopolski, woj: lubuskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: lubuskie
Powiat pracodawcy: m. Gorz贸w Wielkopolski
Gmina pracodawcy: Gorz贸w Wielkopolski
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Gorz贸w Wielkopolski
Ulica pracodawcy: Walczaka
Numer budynku pracodawcy: 110
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Gorzowie Wielkopolskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 24.03.2016
Data dodania oferty pracy: 21.03.2016
Oferta pracy wa偶na do: 31.03.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 24.03.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 21.03.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Wed艂ug stanowiska - kuchnia staropolska
ROBERT W膭SOWICZ KUCHNIA STAROPOLSKA "U BABCI MALINY", WILLA "U BABCI MALINY" - 2016-01-11 - Krak贸w (ma艂opolskie)
wz
kontakt przez PUP - 2018-07-17 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie da艅, prace zwi膮zane z utrzymaniem czysto艣ci w kuchni
Dora Metal Sp. z o. o. Czarnk贸w - 2016-03-23 - Czarnk贸w (wielkopolskie)
Praca w "Restauracji Pod Or艂em",Praca w godzinach 10-22 /jeden dzie艅 pracy, jeden dzie艅 wolny/Pracodawca poszukuje osoby z co najmniej 3-letnim do艣wiadczeniem w pracy na stanowisku kucharza [nie wliczaj膮 si臋 w to praktyki!]Kontakt osobisty lub telefoniczny: 58 531-52-69
RESTAURACJA POD OR艁EM S.C. - 2018-04-11 - Tczew (pomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-11-21 - Kozienice (mazowieckie)
realizacja zam贸wie艅, zamawianie towaru i przygotowywanie potraw; praca dwuzmianowa w godzinach 10:00-18:00 i 14:00-22:00.
kontakt przez PUP - 2018-07-19 - Pi艂a (wielkopolskie)
"Przygotowywanie posi艂k贸w dla go艣ci przebywaj膮cych w o艣rodku SPeS, sporz膮dzenie potraw z zastosowaniem narz臋dzi i urz膮dze艅 znajdujacych si臋 na wyposa偶eniu kuchni. Praca wymaga samodzielno艣ci, umiej臋tno艣膰 uk艂adania jad艂ospisu, znajomosci zapotrzebowania racji 偶ywno艣ciowych dla organizmu, znajomosci i wdra偶ania systemu bezpiecze艅stwa 偶ywno艣ci HACCP.
Stowarzyszenie Mi艂o艣nik贸w Pustelni Z艂otego Lasu w Rytwianach - 2018-05-10 - Rytwiany (艣wi臋tokrzyskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.Praca na umow臋 o prac臋 w r贸wnowa偶nym systemie czasu pracy w godz. 7-20 w Ko艂obrzegu. Praca r贸wnie偶 w weekendy.
MAGNAT SPA PALACE Sp. z o.o. - 2017-01-10 - Grzybowo (zachodniopomorskie)
Zarz膮dzanie powierzonym dzia艂em kuchni, przygotowywanie da艅 kuchni bengalskiej i orientalnej.
HOSSIN AFZAL "JAYMA INTERNATIONAL" - 2018-05-11 - Piotrk贸w Trybunalski (艂贸dzkie)
Praca w kuchni
Przedsi臋biorstwo Wielobran偶owe MARKUS-BIS W 艁ebie Roman Marek - 2016-06-15 - 艁eba (pomorskie)
realizacja zamowie艅 , zamawianie towaru , kontrola jako艣ci da艅
TIRSPED Sp z o. o. - 2016-10-14 - Godkowo (warmi艅sko-mazurskie)
- wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-06-07 - Mi臋dzych贸d (wielkopolskie)
klejenie pierog贸w, pielmieni, cepelin贸w na oczach klient贸w
WRO EU INVEST Sp. z o.o. - 2016-03-02 - Pozna艅 (wielkopolskie)
Obs艂uga klienta,pomoc przy produkcji
SKLEP "ARKADIUSZ" SP .J. - 2016-02-15 - Sopot (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W W RESTAURACJI HOTELOWEJ
PURO HOTEL sp. z o.o. - 2017-09-22 - Gda艅sk (pomorskie)
Przygotowanie potraw kuchni polskiej i w艂oskiej. Wynagrodzenie ok. 17-22 z艂/h brutto (14-18 z艂/h netto) - na okresie pr贸bnym. Praca 5 dni w tygodniu (poniedzia艂ek - niedziela), zmiany wg grafiku - do uzgodnienia.
FOOD & FRIENDS MSHG Sp. z o.o. Sp.k. - 2017-10-12 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Praca w o艣rodku wypoczynkowym, przygotowywanie posi艂k贸w
ANPA firma Produkcyjno-Handlowa - 2017-05-11 - Grotniki (艂贸dzkie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
KAR-BIS Lucjan Karwowski - 2016-06-07 - Grajewo (podlaskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-04-18 - Sielpia Wielka (艣wi臋tokrzyskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Ewa Majorczyk EUFORIA - 2016-07-21 - Racot (wielkopolskie)
1.Uzgadnianie, w ramach strategicznej oceny oddzia艂ywania na 艣rodowisko, zakresu i stopnia szczeg贸艂owo艣ci informacji wymaganych w prognozie oddzia艂ywania na 艣rodowisko sporz膮dzanej dla projekt贸w studium uwarunkowa艅 i kierunk贸w zagospodarowania przestrzennego gminy oraz dla projekt贸w miejscowych plan贸w zagospodarowania przestrzennego,2. Opiniowanie, w ramach strategicznej oceny oddzia艂ywania na 艣rodowisko, projekt贸w studium uwarunkowa艅 i kierunk贸w zagospodarowania przestrzennego gminy oraz projekt贸w miejscowych plan贸w zagospodarowania przestrzennego,3. Uczestniczenie, na wniosek organu samorz膮dowego, w post臋powaniu w sprawie oddzia艂ywania przedsi臋wzi臋cia na 艣rodowisko,4. Wydawanie opinii w sprawie potrzeby przeprowadzenia oceny oddzia艂ywania przedsi臋wzi臋cia na 艣rodowisko dla przedsi臋wzi臋膰 zaliczanych do mog膮cych potencjalnie znacz膮co oddzia艂ywa膰 na 艣rodowisko,5. Wydawanie opinii w zakresie zakresu raportu o oddzia艂ywaniu na 艣rodowisko,6. Uzgadnianie pod wzgl臋dem wymaga艅 higienicznych i zdrowotnych projekt贸w dotycz膮cych budowy oraz zmiany sposobu u偶ytkowania obiekt贸w,7. Opiniowanie dokumentacji projektowej pod wzgl臋dem wymaga艅 higienicznych i zdrowotnych dotycz膮cych budowy oraz przebudowy obiekt贸w budowlanych lub ich cz臋艣ci,8. Wydawanie opinii sanitarnych o mo偶liwo艣ci zmiany sposobu u偶ytkowania obiektu, uczestniczenie w odbiorach nowo wybudowanych obiekt贸w lub obiekt贸w w kt贸rych nast膮pi艂o rozszerzenie dzia艂alno艣ci lub zmiana sposobu u偶ytkowania,9. Kontrole obiekt贸w w trakcie budowy, na wniosek strony, uczestniczenie w dopuszczeniu do u偶ytkowania obiekt贸wnowo wybudowanych.
Powiatowa Stacja Sanitarno-Epidemiologiczna - 2015-11-20 - Boles艂awiec (dolno艣l膮skie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2016-06-15 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
dostawa towar贸w na terenie UE (wyjazdy na 3 tygodnie 1 tydzie艅 w kraju w zale偶no艣ci od potrzeb )
Classic Mebel Rafa艂 R贸偶ycki - 2017-03-13 - Wierusz贸w (艂贸dzkie)
- przygotowywanie posi艂k贸w- nadz贸r nad prac膮 kuchennych- ustalanie memu- obs艂uga piec贸w konwekcyjnych, maszyn Kuter- obs艂uga rozdrabniarki typu "wilk", Spomasz - Nak艂o
kontakt przez PUP - 2018-06-18 - Ko艣cierzyna (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w. Praca na umow臋 o prac臋 w godz. 7-19 w r贸wnowa偶nym systemie czasu pracy w Ustroniu Morskim.
Przedsi臋biorstwo Us艂ug Turystyczno Rehabilitacyjnych WODNIK H. i M. Rudniccy Sp. J. - 2016-11-29 - Ustronie Morskie (zachodniopomorskie)
Przygotowanie prostych posi艂k贸w.
艁owcy Pracy Jakub B臋dkowski - 2017-11-14 - Tur贸w (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w
F.H.U. AGRO Adam Grol - 2016-08-11 - Katowice (艣l膮skie)
gotowanie posi艂k贸w, przygotowywanie da艅, receptur, menu; przygotwywanie indywidualnych zam贸wie艅 na imprezy okoliczno艣ciowe i ich kalkulacja, podzia艂 pracy w kuchni, dbanie o jako艣膰 potraw i gramatur臋, ustalanie harmonogramu pracy.
"Firma Turystyczno Handlowa Wie偶a pod Bocianem", "Biuro Us艂ug Turystycznych SUNNY-TRAVEL" Kowalski Henryk - 2017-06-14 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
Kompleksowa obs艂ug臋 Klienta.
kontakt przez OHP - 2018-05-10 - Olesno (opolskie)
przygotowanie produkt贸w do wykonania da艅. Gotowanie posi艂k贸w, pieczenie ciast, przygotowanie deser贸w.
SUBIEKT s.c. J.Wyrzykowski M.Krynicki - 2017-02-10 - Jelenia G贸ra (dolno艣l膮skie)