KUCHARZ Szymbark oferta pracy Lidia Czapiewska Centrum Edukacji i Promocji Regionu
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 4聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Poszukujemy kandydata na Kucharza . Praca w systemie dwuzmianowym.Wymagania : punktualno艣膰, zaanga偶owanie w wykonywan膮 prac臋, uczciwo艣膰, do艣wiadczenie zawodowe , aktualna ksi膮偶eczka do Cel贸w Sanitarno-EpidemiologicznychOferujemy : prac臋 w przyjemnej atmosferze, praca na sta艂e, umowa o prac臋, atrakcyjne zarobki, elastyczny grafik
Data publikacji: 2019-02-18
Lokalizacja: Szymbark (pomorskie)
Pracodawca: Lidia Czapiewska Centrum Edukacji i Promocji Regionu
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Szymbarskich Zak艂adnik贸w 12, 83-315 Szymbark, powiat: kartuski, woj: pomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Poszukujemy kandydata na Kucharza . Praca w systemie dwuzmianowym.Wymagania : punktualno艣膰, zaanga偶owanie w wykonywan膮 prac臋, uczciwo艣膰, do艣wiadczenie zawodowe , aktualna ksi膮偶eczka do Cel贸w Sanitarno-EpidemiologicznychOferujemy : prac臋 w przyjemnej atmosferze, praca na sta艂e, umowa o prac臋, atrakcyjne zarobki, elastyczny grafik
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 4聽000 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Szymbark
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: pomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: kartuski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: St臋偶yca
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Czy jest to praca sta艂a?: 1
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca sta艂a, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 4聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.03.2019
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 1)
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: aktualna ksi膮偶eczka sanitarno- epidemiologiczna
wymagania_wymaganiaDodatkowe_wyksztalcenia_0: gimnazjalne
Nazwa pracodawcy:
Lidia Czapiewska Centrum Edukacji i Promocji Regionu
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Kartuzach
Adres pracodawcy:
Szymbarskich Zak艂adnik贸w 12, 83-315 Szymbark, powiat: kartuski, woj: pomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie lub CV
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, e-mail, Termin: pon-pt, Godziny : 07-15
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: kartuski
Gmina pracodawcy: St臋偶yca
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Szymbark
Ulica pracodawcy: Szymbarskich Zak艂adnik贸w
Numer budynku pracodawcy: 12
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy:
Podstawowy zakres prowadzonej dzia艂alno艣ci - organizacja turystyki w regionie.
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Kartuzach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 19.02.2019
Oferta pracy wa偶na do: 17.03.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 19.02.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 18.02.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
- Praca biurowa polegaj膮ca na wpisywaniu danych w komputer. Wymagana znajomo艣膰 pakietu office.- Wynagrodzenie: 15,00 z艂 brutto/godzin臋. Praca na umow臋 zlecenie na czas nieokre艣lony.- Zlecenie w godzinach: 7:30-15:30, 8:00-16:00, 9:00-17:00. Wymagania: wykszta艂cenie 艣rednie. Dobra znajomo艣膰 obs艂ugi komputera w zakresie MS Office. Kontakt e-mail: katowice (at) polcargo.pl
"POLCARGO INTERNATIONAL" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-02-07 - Katowice (艣l膮skie)
-
Zak艂ad Produkcyjno-Handlowo-Us艂ugowy "Dana" Danuta Banaczek - 2017-03-28 - Skar偶ysko-Kamienna (艣wi臋tokrzyskie)
obs艂uga uk艂adarki do nawierzchni bitumicznej, praca na terenie powiatu wadowickiego i s膮siednich powiat贸w.
PRDM Wadowice Sp. z o.o. - 2018-12-13 - Barwa艂d Dolny (ma艂opolskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-07-26 - Jaros艂awiec (zachodniopomorskie)
na podstawie uzgodnie艅 z producentami tureckimi dobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji w malej gastronomii, planowanie posi艂k贸w i ukladanie prostego menu
kontakt przez PUP - 2016-10-27 - Bia艂a Podlaska (lubelskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2015-12-14 - Warszawa (mazowieckie)
praca w zawodzie
TANIE OBIADANIE Dariusz Polcyn - 2016-12-09 - Ruda 艢l膮ska (艣l膮skie)
- Przygotowanie posi艂k贸w kuchni polskiej (艣niada艅, obiad贸w) w bufecie studenckim. - Wynagrodzenie: 2100-2500 z艂 brutto + premia uznaniowa, do uzgodnienia na rozmowie kwalifikacyjnej. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek okres pr贸bny do trzech miesi臋cy. Nast臋pna umowa na czas okre艣lony do 30.06.2019 r. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy. - Praca: 8:00-16:00. Wymagania: wykszta艂cenie zawodowe kierunek dowolny. Wymagane min. 2 lata do艣wiadczenia na stanowisku kucharza. Wymagana Ksi膮偶eczka sanepidu (mo偶e by膰 nieaktualna) lub gotowo艣膰 do jej wyrobienia ---> Ksi膮偶eczka sanepidu b臋dzie wymagana podczas podj臋cia pracy (koszty jej wyrobienia ponosi osoba podejmuj膮ca prac臋). Kontakt telefoniczny (tel.: 604-580-635) w godz.: 8:00-20:00.
P.H.U.T CHLUBA LEON - 2018-10-19 - Katowice (艣l膮skie)
Pomoc w przygotowaniu i opracowaniu proces贸w technologicznych oraz sk艂ad贸w surowcowych da艅 znajduj膮cych si臋 w karcie menu.
FIRMA " CARO" JANINA BYCZEK - 2017-02-23 - Bobosz贸w (dolno艣l膮skie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2016-03-17 - Pozna艅 (wielkopolskie)
przyrz膮dzanie potraw wg tradycyjnych przepis贸w kuchni chi艅skiej wsp贸艂praca z szefem kuchni narodowo艣ci chi艅skiej
kontakt przez PUP - 2017-03-16 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
zgodny ze stanowiskiem
GOSPODARSTWO ROLNE EDEN SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-09-25 - Gwi藕dziny (warmi艅sko-mazurskie)
sporz膮dzanie r贸znego rodzaju potraw
kontakt przez PUP - 2019-03-12 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Przygotowanie i wydawanie posi艂k贸w dla dzieci, robienie zakup贸wpraca na 1/2 etatu od 12.00-16.00
Towarzystwo Przyjaci贸艂 Dzieci-Oddzia艂 Miejski w Mielcu - 2017-03-03 - Mielec (podkarpackie)
przygotowywanie sushi - do przyuczenia
Art HG Hanna G艂贸wczyk - 2016-09-21 - Bytom (艣l膮skie)
wyksztalcenie zawodowe-kucharz, do艣wiadczenie mile widziane, umiejetno艣膰 gotowania, ch臋膰 do pracy.Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie potraw, obs艂uga gastronomiczna, porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w, dbanie o porz膮dek w miejscu pracy.
Wawrzyniak Sp. z o.o. - 2017-09-14 - Perzyce (wielkopolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
BIESZCZADZKA OSTOJA ZDZIS艁AW PIETRYKA HOSZ脫W - 2016-03-29 - Hosz贸w (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw kuchni arabskiej.
kontakt przez PUP - 2017-07-18 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
przygotowywanie posi艂k贸w, dbanie o porz膮dek na kuchni, dbanie o powierzony sprz臋t
Firma Handlowo Us艂ugowa Przemys艂aw B艂a偶 - 2018-02-28 - Rzesz贸w (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw wg zam贸wie艅, nadz贸r nad jako艣ci膮 potraw, przygotowywanie potrwa wg receptur i standard贸w, kontrola zasad przestrzegania higieny, estetyczne prezentowanie potraw i da艅, dbanie o prawid艂owe magazynowanie 偶ywno艣ci, obs艂uga sprz臋tu kuchennego. Praca w godz. 6:00-14:00, 14:00-22:00, 22:00-6:00. Kontakakt osobisty lub e-mailowy: praca (at) phlyson.pl
ARKONA Sp. z o.o. - 2016-09-20 - Inwa艂d (ma艂opolskie)
obs艂uga stanowiska gastronomicznego KEBAB
Firma PERFEKTO Robert Hupty艣 - 2015-12-11 - Cieszyn (艣l膮skie)
Kuchnia w艂oska - obs艂uga pieca i grilla, kuchnia 艣r贸dziemnonomrska (艣wie偶e ryby i owoce morze), Praca na 艣wie偶ej wo艂owinie, wykonywanie deser贸w, uk艂adanie menu.Umowa zlecenie oko艂o 160 h w m-cu, praca w godz. 11:00-00:00
kontakt przez PUP - 2018-08-13 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2019-03-01 - Grudzi膮dz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw z menu kuchni europejskiej, obsluga sprz臋tu gastronomicznego. Praca na umow臋 zlecenia; ok. 168 godzin pracy miesi臋cznie. elastyczny czas pracy-dyspozycyjno艣c w godz. 9:00-21:00. Proponoawny okres wykonywania pracy: 1 rok. Oferat dost臋pna w sali G
kontakt przez PUP - 2019-01-07 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Przygotowanie posi艂k贸w w GOW Po艂onina
kontakt przez PUP - 2019-01-15 - Korbiel贸w (艣l膮skie)
przygotowywanie wszelkiego rodzaju potraw wg. tradycyjnych receptur kuchni ukrai艅skiej, przestrzeganie przepis贸w BHP obowi膮zuj膮cych w gastronomii, dbanie o czysto艣膰 na stanowisku pracy, inne prace zlecone przez pracodawc臋 w zakresie gastronomii
kontakt przez PUP - 2017-09-18 - Piaseczno (mazowieckie)
.
kontakt przez PUP - 2016-03-11 - Sk臋pe (kujawsko-pomorskie)
Gotowanie i serwowanie potraw, przygotowywanie posi艂k贸w, wydawanie gotowych potraw.
kontakt przez PUP - 2019-01-08 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Przygotowywanie i wydawanie potraw. Utrzymanie kuchni w czysto艣ci.
HOTEL TAJTY - SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-11-23 - Wilkasy (warmi艅sko-mazurskie)
w艂a艣ciwa organizacja pracy personelu kuchennego, dbanie o przestrzeganie zasad BHP oraz w艂a艣ciwe wykorzystanie sprz臋tu kuchennego, uczestnictwo w planowaniu jad艂ospis贸w i przygotowaniu wed艂ug niego posi艂k贸w, sporz膮dzanie posi艂k贸w w wymogami racjonalnego 偶ywienia, porcjowanie posi艂k贸w, dba艂o艣膰 o najwy偶sz膮 jako艣膰, smak i estetyk臋 wydawania posi艂k贸w, dba艂o艣膰 o zgodno艣膰 kaloryczn膮 przygotowanych posi艂k贸w z ich zaplanowan膮 wartosci膮, wydawanie posi艂k贸w o wyznaczonych godzinach, pobieranie produkt贸w spo偶ywczych z magazynu 偶ywno艣ciowego w ilo艣ciach przewidzianych receptur膮 - zabezpieczenie ich przed przerobieniem, kwitowanie odbioru w raportach 偶ywieniowych, dbanie o utrzymanie porz膮dku i przestrzeganie higieny osobistej, dbanie o czysto艣膰 pomieszcze艅 kuchennych, utrzymanie w stanie u偶ywalno艣ci powierzony sprz臋t kuchenny, natychmiastowe zg艂aszanie intendentowi powsta艂ych usterek oraz wszelkich nieprawid艂owo艣ci stanowi膮cych zagro偶enie zdrowia lub 偶ycia, mozliwo艣膰 uczestniczenia w zakupach wyposa偶enia kuchni, codzienne pobieranie pr贸b 偶ywieniowych i w艂a艣ciwe ich przechowanie, stosowanie norm i zasad zawartych w ksi臋gach HACCP, GHP, wykonanie prac zleconych przez dyrektora wp艂ywaj膮ce na podniesienie jako艣ci prac plac贸wki
Szko艂a Podstawowa Nr 11 z Oddzia艂ami Integracyjnymi im. Kornela Makuszy艅skiego - 2017-08-01 - Zielona G贸ra (lubuskie)