KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ K/M (J. NEPALSKI) Warszawa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ K/M (J. NEPALSKI)
Wynagrodzenie: od 2聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: jw.
Data publikacji: 2015-12-14
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: jw.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽000 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ K/M (J. NEPALSKI)
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Warszawa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m.st. Warszawa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.02.2016
Data zako艅czenia pracy: 31.01.2019
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: sporz膮dzanie potraw kuchni indyjskiej
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wymagania: wykszta艂cenie zawodowe gastronomiczne; do艣wiadczenie zawodowe: 2 lata na ww. stanowisku; komunikatywna znajomo艣膰 j臋zyka nepalskiego (do czytania przepis贸w) i podstawowa znajomo艣膰 j臋zyka polskiego; umiej臋tno艣ci: obs艂uga pieca Tandoori; znajomo艣膰 kuchni indyjskiej, nepalskiej i tajskiej. Obowi膮zki: przygotowywanie da艅 kuchni indyjskiej, tajskiej, nepalskiej, obs艂uga pieca Tandoori.
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Grochowska 171b, 04-111 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Grochowska
Numer budynku pracodawcy: 171b
Oferta zg艂oszona przez: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 14.12.2015
Oferta pracy wa偶na do: 28.12.2015
Data udost臋pnienia oferty pracy: 14.12.2015
Data przyj臋cia oferty pracy: 14.12.2015
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw
JOB Performance Sp. z o.o. - 2016-12-06 - Gorz贸w Wielkopolski (lubuskie)
wykonywanie r贸偶nych potraw kuchni polskiej i r贸偶nych diet, zabezpieczanie surowc贸w i p贸艂produkt贸w przed zepsuciem, pobieranie surowc贸w i p贸艂[produkt贸w z magazynu
CHRIS TURYSTYKA I REKREACJA MAGDALENA ALCHIMOWICZ - 2016-05-11 - Radk贸w (dolno艣l膮skie)
wst臋pnaobr贸bka i sportzadzanie da艅 z karty menu, potraw regionalnych kuchni poskiej i innych narod贸w praz potraw i deser贸w na przyj臋cia okoliczno艣ciowe. Wyka艅czanie porcjowanie i dekorowanie wyrob贸w kulinarnych.
kontakt przez PUP - 2017-08-04 - Ku藕nica Skakawska (艂贸dzkie)
przygotowywanie posi艂k贸w oraz wesel i innych imprez
METAMORFOZA MA艁GORZATA NIEWIAROWSKA - 2016-12-07 - Olecko (warmi艅sko-mazurskie)
- Dbanie o przestrzeganie zasad BHP oraz w艂a艣ciwe wykorzystanie sprz臋tu kuchennego. Uczestniczenie w przygotowaniu nowego menu. Sporz膮dzanie posi艂k贸w zgodnie w wymogami racjonalnego 偶ywienia. Dbanie o utrzymanie porz膮dku.- Wynagrodzenie: 1850 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na czas okre艣lony. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 6:00-16:00, 7:00-17:00. Wymagane wykszta艂cenie min. zawodowe o kierunku gastronomicznym.
kontakt przez PUP - 2015-12-29 - Katowice (艣l膮skie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-01-20 - Warszawa (mazowieckie)
- poznanie zak艂adu, kuchni i pomieszcze艅 pomocniczych;- pomoc w przygotowywaniu posi艂k贸w;- gospodarowanie artyku艂ami 偶ywno艣ciowycmi;- mycie naczy艅 i sprz臋tu kuchennego;- sprz膮tanie kuchni.
kontakt przez PUP - 2016-07-05 - Bobrek (ma艂opolskie)
gotowanie: Kuchnia Polska, 艢l膮ska, dbanie o czysto艣膰
PUH "MAJA" PATRYCJA 艢LUSAREK - 2018-02-27 - Chorz贸w (艣l膮skie)
Pe艂na obs艂uga gastronomiczna kuchni, przygotowanie potraw, serwowanie, zam贸wienia towaru, remament
Best Food Factory Sp. z o.o. - 2017-07-14 - 呕yrard贸w (mazowieckie)
Miejsce pracy: Dow贸dztwo 1. Podlaskiej Brygady Obrony Terytorialnej 15-601 Bia艂ystok ul. Kawaleryjska 70Zakres wykonywanych zada艅 na stanowisku:udzia艂 w opracowywaniu i uaktualnianiu dokumentacji dotycz膮cej udzia艂u jednostki wojskowej w zapobieganiu sytuacjom kryzysowym i likwidacji ich skutk贸w oraz funkcjonowania wzmocnienia s艂u偶by dy偶urnej;udzia艂 w opracowaniu i aktualizacji dokumentacji s艂u偶by dy偶urnej JW.;udzia艂 w procesie planowania dzia艂alno艣ci bie偶膮cej i rozliczeniowej w ramach planowania rocznego i kwartalnego;udzia艂 w przygotowywaniu przedsi臋wzi臋膰 dotycz膮cych szkolenia JW;udzia艂 w opracowywaniu koncepcji oraz dokumentacji planistycznej 膰wicze艅 w JW. udzia艂 w opracowaniu i prowadzeniu dokumentacji planowania i rozliczania dzia艂alno艣ci bie偶膮cej, zgodnie z wymogami instrukcyjnymi na podstawie obowi膮zuj膮cych dokument贸w normatywnych;udzia艂 w prowadzeniu obowi膮zuj膮cej ewidencji i sprawozdawczo艣ci w obszarze odpowiedzialno艣ci kom贸rki wewn臋trznej JW.udzia艂 w opracowaniu dokumentacji planistycznej, meldunk贸w, zestawie艅 z zakresu.
Jednostka Wojskowa Nr 4857 w Bia艂ymstoku - 2016-11-02 - Bia艂ystok (podlaskie)
Przygotowanie potraw z ryb i dziczyzny.
ZAV IPS RPS - 2016-02-11 - Niemcy (Niemcy)
zgodnie z probramem sta偶u
kontakt przez PUP - 2017-02-09 - Zielonka (艣wi臋tokrzyskie)
przygotowanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-04-27 - Chojnice (pomorskie)
wed艂ug stanowiska
kontakt przez PUP - 2015-12-03 - Krak贸w (ma艂opolskie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej
Punkt Eksport-Import Sp. z o.o - 2016-01-27 - Gorz贸w Wielkopolski (lubuskie)
przygotowywanie i wydawanie potraw kuchni wschodniej
"PASJA" Sp贸艂ka Cywilna S. Za艂uski, P. Wilgucki - 2017-08-03 - Gorz贸w Wielkopolski (lubuskie)
gotowanie potraw, zup,sos贸w, mi臋s, sa艂atek
Fast Diet Food Edyta Grala Catering Dietetyczny - 2016-04-12 - Ostro艂臋ka (mazowieckie)
SPORZ膭DZANIE POTRAW KUCHNI INDYJSKIEJ, TAJSKIEJ;WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITANO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, ZNAJOMO艢膯 KUCHNI ORIENTALNEJ, MIN. 3 LATA DO艢WIADCZENIA ZAWODOWEGO, ZNAJOMO艢膯 J臉ZYKA ANGIELSKIEGO MILE WIDZIANA;PRACA W GODZ. 12-22
kontakt przez PUP - 2018-07-05 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Umiej臋tnie czytanie rysunku technicznego, skuteczne usuwanie awarii maszyn produkcyjnych, przegl膮du parku maszyn i wykonywanie czynno艣ci konserwacyjnych
G贸rnicza Fabryka Narz臋dzi Sp贸艂ka z o.o. - 2016-01-19 - Radzy艅 Podlaski (lubelskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, utrzymanie czysto艣ci na stanowisku pracy, obs艂uga kasy
SU艁TAN KEBAB Marcin Haponik - 2016-08-11 - Malbork (pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-02-26 - Mor膮g (warmi艅sko-mazurskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-23 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie da艅 dla go艣ci hotelu i restauracjiI zmiana 7:00-15:00II zmiana 15:00-23:00
kontakt przez PUP - 2016-11-07 - Mielec (podkarpackie)
Kucharz lub pomoc kuchenna
FIRMA HANDLOWO-US艁UGOWA "JEZ" ZYGMUNT JERZY, ZYGMUNT JANUSZ - 2018-04-25 - Le偶ajsk (podkarpackie)
przygotowywanie potraw kuchni bengalskiej
kontakt przez PUP - 2016-01-28 - Piaseczno (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w
LECH SIEJEK GOSPODA POD BA呕ANTEM - 2017-06-02 - Racot (wielkopolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w w restauracji pracowniczej.
COMPASS GROUP POLAND SP. Z O.O. - 2017-06-08 - 艢widnica (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, cateringu. Wykszta艂cenie min. podstawowe. Mile widziane do艣wiadczenie zawodowe na podobnym stanowisku. Tel.: 509 307 652 Dariusz Frybel. Adres e-mail: hubertus_hotel (at) o2.pl
"HUBERTUS" SP. Z O.O. - 2016-12-09 - S艂o艅sk (lubuskie)
Przygotowywanie potraw kuchni ukrai艅skiej, wypiek ciast ukrai艅skich, umowa zlecenie plus ZUS, 80 godzin w miesi膮cu, tak偶e w weekendy, dyspozycyjno艣膰 w godz. 5:30 - 22:00.
kontakt przez PUP - 2015-12-02 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
zgodnie ze stanowiskiem
Zagroda Kociewska Leszek Rehmus - 2017-08-24 - Godziszewo (pomorskie)