KUCHARZ/PRZYGOTOWYWANIE POTRAW Z MENU Wrocław oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ/PRZYGOTOWYWANIE POTRAW Z MENU
Wynagrodzenie: do 18,82 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw z menu kuchni europejskiej, obsluga sprzętu gastronomicznego. Praca na umowę zlecenia; ok. 168 godzin pracy miesięcznie. elastyczny czas pracy-dyspozycyjnośc w godz. 9:00-21:00. Proponoawny okres wykonywania pracy: 1 rok. Oferat dostępna w sali G
Data publikacji: 2019-01-07
Lokalizacja: Wrocław (dolnośląskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie potraw z menu kuchni europejskiej, obsluga sprzętu gastronomicznego. Praca na umowę zlecenia; ok. 168 godzin pracy miesięcznie. elastyczny czas pracy-dyspozycyjnośc w godz. 9:00-21:00. Proponoawny okres wykonywania pracy: 1 rok. Oferat dostępna w sali G
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie/Umowa o świadczenie usług
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 18,82 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: stawka godzinowa
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/PRZYGOTOWYWANIE POTRAW Z MENU
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wrocław
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Wrocław
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 18,82 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.02.2019
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie ogólnokształcące
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: średnie zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
książeczka do celów sanitarno- epidemiologicznych
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie min.średnie każde; staż pracy min. 1 miesiąc jako kucharz; znajomość oraz umiejętności przygotowania dań kuchni europejskiej, w szczególności śródziemnomorskiej oraz obsługi urządzeń gastronomicznych. książeczka do cełów sanitarno-epidemiologicznych
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 1
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Adres pracodawcy:
Gliniana 20/22, 50-525 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: .
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: m. Wrocław
Gmina pracodawcy: Wrocław
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wrocław
Ulica pracodawcy: Gliniana
Numer budynku pracodawcy: 20/22
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 08.01.2019
Oferta pracy ważna do: 28.01.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 08.01.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 07.01.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Kucharz w przedszkolu. Przygotowywanie posiłków dla dzieci.
GRAŻYNA DEREBECKA, ALEKSANDRA URBAŃSKA S.C. - 2017-07-21 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
wg harmonogramu stażu
kontakt przez PUP - 2018-04-10 - Radziejów (kujawsko-pomorskie)
sporządzanie dań kuchni tajskiej właściwy dobór produktówznajomość przepisów surowców stosowanych wyłącznie w Tajlandii
kontakt przez PUP - 2017-03-24 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie dań i posiłków
Agroturystyka Mirosław Jarząbek, Stępień - 2017-01-03 - Stępień (warmińsko-mazurskie)
GASTRONOMIA. Przygotowywanie dań kuchni rosyjskiej i ukraińskiej wg oryginalnej receptury.
kontakt przez PUP - 2018-04-09 - Łódź (łódzkie)
W ZAWODZIE
KAUFLAND POLSKA MARKETY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2016-06-28 - Ząbkowice Śląskie (dolnośląskie)
utrzymywanie porządku
INWEMER SYSTEM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-09-26 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
sporządzanie potraw, ciast, napojów i deserów,przygotowywanie i produkcja wyrobów i półproduktów kulinarnych
MŁODZIEŻOWY OŚRODEK SOCJOTERAPII "JĘDRUŚ" - 2018-06-14 - Józefów (mazowieckie)
Sporzadzanie posilków zgodnie z recepturami. Prowadzenie dokumentacji zgodnie z przepisami GHP, GMP i HACCP.Sporządzanie probek żywnościowych zgodnie z obowiązujacymi przepisami. Utrzymanie czystości w kuchni i pomieszczeniach do niej należnych.
CRR KRU SASANKA W ŚWINOUJŚCIU - 2017-11-22 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-04-06 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
sporządzanie różnych potraw, deserów, ciast z zastosowaniem narzędzi i maszyn dostępnych w zakladzieGodziny pracy: od 10.00 do 18.00; od 13.00 do 21.00Praca w Restauracji "Trylinka" ul. Trylińskiego 2 w Olsztynie lub Restauracji "Słoneczna Polana" ul. Sielska 38 w Olsztynie
Restauracja "TRYLINKA" Zielaskiewicz&Maderski s. c. Andrzej Zielaskiewicz, Sebastian Maderski - 2018-03-15 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków, pomoc kucharzowo głównemu, głównie wypiekanie pizzy, współpraca z kelnerami
RANDSTAD POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-02-19 - Ruda Śląska (śląskie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej, kebabów adana, iskender, pide, pilaw, słodkich wypieków typu baklava; praca w godz.: 9-13, 12-16, 16-20
KERPIC KEBAB HOUSE - 2016-09-14 - Opole (opolskie)
- Zafugowanie, docinanie, przygotowywanie podłoża itp. Praca na terenie Katowic i okolic.- Wynagrodzenie: od 15,00 zł/brutto/godzinę. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Docelowo praca na umowę o pracę na czas nieokreślony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 7:00-15:00 + możliwość pracy w soboty. Wykształcenie BEZ znaczenia. Mile widziane doświadczenie zawodowe na stanowisku glazurnika lub posadzkarza lub płytkarza lub pomocnika glazurnika lub pomocnika posadzkarza lub pomocnika płytkarza, ale NIEKONIECZNIE -> istnieje możliwość przyuczenia. Mile widziana umiejętność układania płytek ściennych i podłogowych. Kontakt WYŁĄCZNIE telefoniczny (Tel. 609-443-899) w godzinach: 7:00-18:00.
"JAN" JAN WYDRA - 2018-06-22 - Katowice (śląskie)
- praca w restauracji koreańskiej, - gotowanie potraw koreańskich, - kontakt z koreańskim zarządem spólki. Praca w godz.: 8:00-12:00, 1/2 etatu.
kontakt przez PUP - 2017-10-30 - Wrocław (dolnośląskie)
prace ogólnobudowlane, podawanie zaprawy, mieszanie zaprawy, proste prace budowlane
MAR-BUD Mariusz Tomasiewicz - 2018-10-29 - Osiny (lubelskie)
Przyrządzanie potraw kuchni kaukaskiej w szczególności ormiańskiej i gruzińskiej, Miejsce wykonywania pracy: Lublin, teren kraju
kontakt przez PUP - 2018-06-21 - Lublin (lubelskie)
zgodnie z charakterystyką pracy
RESTAURACJA PODMIEJSKA KAROL WALENDOWSKI - 2017-01-02 - Piekarzew (wielkopolskie)
Przygotowanie oraz estetyczne ich podawanie,zabezpieczanie produktów żywnościowych, utrzymanie w czystości urządzeń oraz pomieszczeń
kontakt przez PUP - 2016-09-19 - Turów (śląskie)
Przygotowywanie śniadań/lunchu w hotelowej restauracji (w zależności od grafiku sporządzanego przez szefa kuchni). Przygotowywanie bufetu śniadaniowego. Dbanie o wyżywienie dla pracowników (zapewnienie śniadania, przygotowywanie baru sałatkowego, uzupełnianie żywności w lodówce pracowniczej). Poza szczytem sezonu – także zmywanie i sprzątanie restauracji po zamknięciu lokalu (godz. 22). Przyjmowanie zamówionej żywności.
Turtagrø Hotel A/S - 2015-12-15 - Norwegia (Norwegia)
j.w.
DUSSMANN POLSKA SPÓŁKA Z O. O. - 2016-04-06 - Warszawa (mazowieckie)
Praca przy produkcji sprężarek do pneumatycznych układów hamulcowych stosowanych w samochodach ciężarowych, autobusach i ciągnikach rolniczych. Kontrola stanu technicznego maszyn i urządzeń (w tym maszyn CNC: tokarki, frezarki, szlifierki, centra obróbcze), demontaż i montaż podzespołów, naprawa wrzecion, układów hydraulicznych i pneumatycznych. Wymagana jest znajomość zasad konstrukcji podstawowych zespołów maszyn (wrzeciona, skrzynie, przekładnie).
kontakt przez PUP - 2017-10-27 - Łódź (łódzkie)
przygotowanie posiłków dla osób starszych i małych dzieci, dbanie o czystość w kuchni, w tym mycie i dezynfekcja naczyń kuchennych
DZIENNY DOM POMOCY W OŚWIĘCIMIU - 2018-10-25 - Oświęcim (małopolskie)
Wprowadzanie danych do programu magazynowego; doświadczenie zawodowe mile widziane
FELONA Spółka z o.o. - 2016-04-27 - Kępno (wielkopolskie)
przygotowanie potraw garmażeryjnych
kontakt przez PUP - 2018-04-03 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Kucharz
FIRMA "PROMYK" HANDEL-GASTRONOMIA SPÓŁKA CYWILNA Stanisława i Adam Machaj - 2016-01-19 - Lesko (podkarpackie)
Przygotowywanie obiadów
Bistro - Cafe - Pub - "City" Bogusław Jan Góralczyk - 2018-02-06 - Karlino (zachodniopomorskie)
Wymagane doświadczenie w zawodzie, książeczka sanitarno-epidemiologiczna.
d/b GASTRO Restauracje-Catering Dorota Bernadzik - 2016-03-30 - Racibórz (śląskie)
Przygotowywanie posiłków, obróbka artykułów spożywczych. Obsługa maszyn i urządzeń gastronomicznych. Utrzymanie czystości na stanowisku pracy. Praca w godz. od 10.00 - 22.00 co drugi dzień.
ZYGMUNT GRYZ F.P.H. "CZARDASZ" - 2019-01-02 - Iwkowa (małopolskie)
Przygotowywanie pizzy i dań włoskich.
"NON SOLO PIZZA" POREDA EWA - 2016-11-03 - Łomża (podlaskie)