KUCHARZ Szczecin oferta pracy MŁODZIEŻOWY OŚRODEK SOCJOTERAPII NR 2
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: -PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW (ŚNIADAŃ,OBIADÓW,KOLACJI)-UTRZYMANIE CZYSTOŚCI W POMIESZCZENIACH KUCHNIKONTAKT OSOBISTYMIEJSKI OŚRODEK SOCJOTERAPII NR 2UL. JAGIELLOŃSKA 58 70-382 SZCZECINCV NA ADRES MAILOWY: G.PMOS5 (at) WP.PL
Data publikacji: 2020-01-31
Lokalizacja: Szczecin (zachodniopomorskie)
Pracodawca: MŁODZIEŻOWY OŚRODEK SOCJOTERAPII NR 2
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:JAGIELLOŃSKA 58, 70-382 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
-PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW (ŚNIADAŃ,OBIADÓW,KOLACJI)-UTRZYMANIE CZYSTOŚCI W POMIESZCZENIACH KUCHNIKONTAKT OSOBISTYMIEJSKI OŚRODEK SOCJOTERAPII NR 2UL. JAGIELLOŃSKA 58 70-382 SZCZECINCV NA ADRES MAILOWY: G.PMOS5 (at) WP.PL
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: +WYSŁUGA LAT
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Szczecin
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Szczecin
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Szczecin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.03.2020
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: SAMODZIELNOŚĆ
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: DOŚWIADCZENIE W ZAWODZIE KUCHARZA
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: DOBRA ORGANIZACJA PRACY
Nazwa pracodawcy: MŁODZIEŻOWY OŚRODEK SOCJOTERAPII NR 2
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Szczecinie
Adres pracodawcy:
JAGIELLOŃSKA 58, 70-382 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: m. Szczecin
Gmina pracodawcy: Szczecin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Szczecin
Ulica pracodawcy: JAGIELLOŃSKA
Numer budynku pracodawcy: 58
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Szczecinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 31.01.2020
Oferta pracy ważna do: 29.02.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 31.01.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 31.01.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?88920d9cf2d24d6c9130ff11dd9e867f
Podobne oferty pracy
- obsługa klientów, przygotowywanie potraw kuchni włoskiej
Da Grasso Pizzeria Usługi Finansowe Murawski Leszek - 2016-07-26 - Wysokie Mazowieckie (podlaskie)
- przygotowywanie i wydawanie posiłków
RESTEURACJA "ZACISZE" USŁUGI TRANSPORTOWE W PNIEWACH - 2018-03-01 - Pniewy (wielkopolskie)
kierowca samochodu ciężarowego
kontakt przez PUP - 2017-02-03 - Wągrowiec (wielkopolskie)
pomoc mechanikowi w naprawie pojazdów samochodowych, wykonywanie prostych prac wulkanizacyjnych związanych z montowaniem i naprawianiem kół i opon, wywarzanie kół i sprawdzanie ciśnienia w kołach, dbanie o czystość urządzeń, maszyn i pojazdów oraz pomoc w konserwowaniu urzadzeń
kontakt przez PUP - 2017-10-20 - Chełm (lubelskie)
przygotowywanie potraw
SODEXO POLSKA Sp. z o. o. - 2016-12-05 - Augustów (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków, dań kuchni tajskiej.
kontakt przez PUP - 2017-09-11 - Łódź (łódzkie)
jw.
OCHOTA S.C. Adam Banaszek, Artur Czarnocki - 2016-06-02 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie posiłków, ustalanie menu, dbałość o czystość na miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2017-02-07 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie kebaba, sosu, sałatek
kontakt przez PUP - 2017-10-05 - Gołdap (warmińsko-mazurskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-29 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie dań zgodnie ze standartami restauracji
kontakt przez PUP - 2016-04-19 - Krosno (podkarpackie)
odpowiedzialność za przedstawianie ofert handlowych (sprzedaż artykułów spożywczych z Turcji) dla klientów, głównie restauracji tureckich. Praca w godz. 9-17 od pon do pt
kontakt przez PUP - 2017-03-24 - Janki (mazowieckie)
-przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej zgodnie z oryginalnymi przepisami;
kontakt przez PUP - 2019-03-28 - Gorzkowice (łódzkie)
PRAWIDŁOWE I TERMINOWE WYKONYWANIE ZADAŃ, PRZESTRZEGANIE PRZEPISÓW BHP I PPOŻ, PRZESTRZEGANIE DYSCYPLINY PRACY, ZACHOWANIE ŁADU, PORZĄDKU, CZYSTOŚCI NA STANOWISKU PRACY, DBAŁOŚĆ O NALEŻYTY STAN TECHNICZNY NARZĘDZI PRACY I WYPOSAŻENIA, POSIADANIE AKTUALNYCH BADAŃ LEKARSKICH, PRZYGOTOWANIE POTRAW WG SPECYFIKACJI FIRMY, WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, PRACA NA PIECU KONWEKCYJNYM, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI POLSKIEJ, EUROPEJSKIEJ I WSCHODNIOEUROPEJSKIEJ, GOTOWANIE DLA POTRZEB ŻYWIENIA ZBIOROWEGO, HCCP, OBRÓBKA MIĘSA, CATERING, MINIMUM 2 LATA DOŚWIADCZENIA ZAWODOWEGO NA STANOWISKU KUCHARZA, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JEZYKA ROSYJSKIEGO, PRACA W GODZINACH 07.00-19.00, 09.00-21.00
kontakt przez PUP - 2018-11-28 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przyrządzanie potraw kuchni tradycyjnej
Janosik Bar Restauracyjny Wycisk Dariusz - 2017-10-24 - Bytom (śląskie)
Przgotowanie sushi (maki, nigri), filetowanie, smażeenie, grilowanie ryb inne pracy w kuchni w zależności od potzreb, udział w imprezach okolicznościowych śluby, eventy, targi, catering.
kontakt przez PUP - 2014-11-07 - Łódź (łódzkie)
do uzgodnienia
BAR-RESTAURACJA "KRYJÓWKA" TERESA DZIEDZIC - 2016-01-04 - Rzeszów (podkarpackie)
Przechowywanie żywności, utrzymywanie czystości i porządku na stanowisku pracy, obróbka artykułów spożywczych, przygotowywanie potraw i deserów, wydawanie potraw.Praca w systemie 12h co drugi dzień w godzinach 10:00-22:00.
"RE MAR", Renata Golonka - 2017-09-26 - Stary Sącz (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2017-02-07 - Kiełpino (pomorskie)
Przyrządzanie różnego rodzaju potraw, ciast i deserów.
kontakt przez PUP - 2017-03-30 - Kęty (małopolskie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw wietnamskich i azjatyckich
kontakt przez PUP - 2017-10-04 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
praca na kuchni
kontakt przez OHP - 2018-04-23 - Frombork (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków.Praca na 1/2 etatu.
kontakt przez PUP - 2016-02-15 - Stalowa Wola (podkarpackie)
wykonywanie dań kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2017-03-07 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
jw.
HR SYSTEMS sp. z o.o. - 2017-09-27 - Warszawa (mazowieckie)
Prace typowe dla kucharza , dodatkowo sporządzanie menu wg zaleceń szefa kuchni, robienie zakupów i dbanie o ciągłość i prawidłowość wydawania potraw.
Landgasthof Zur Wildbahn - 2016-03-24 - Niemcy (Niemcy)
gotowanie potraw
SANATORIUM UZDROWISKOWE "CHEMIK" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-04-04 - Duszniki-Zdrój (dolnośląskie)
-
Dom Opieki Społecznej w Białymstoku - 2017-10-06 - Białystok (podlaskie)
Przygotowywanie potraw, wydawanie posiłków, dbanie o porządek w miejscu pracy.
Zajazd "Karliczek u Marka" S. C.Marek Brunon, Marek-Bugiel Teresa - 2015-12-02 - Świerklany Dolne (śląskie)
- Przygotowanie posiłków, wprowadzenie nowych receptur, dbanie o zachowanie zasad BHP, inne prace zlecone przez pracodawcę.- Wynagrodzenie: 13,15 do 16 zł/brutto/godzina. Praca na umowę o pracę na czas określony 1 rok. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. Dla osób zainteresowanych możliwość pracy w niepełnym wymiarze czasu pracy na 1/2 lub 3/4 etatu.- Praca w godzinach: 11:30-19:30, w piątek, sobotę w godzinach: 11:30-21:30. Wymagane wykształcenie min. podstawowe. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 3 miesiące w gastronomii. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna) lub gotowość do jej wyrobienia ---> Książeczka sanepidu będzie wymagana podczas podjęcia pracy (koszty jej wyrobienia ponosi osoba podejmująca pracę 50% oraz pracodawca 50%). Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (12:00-18:00) (Tel. 501-180-725) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Pocztowa 10, 40-002 Katowice).
REBURGER SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-03-07 - Katowice (śląskie)