KUCHARZ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: Przgotowanie sushi (maki, nigri), filetowanie, smażeenie, grilowanie ryb inne pracy w kuchni w zależności od potzreb, udział w imprezach okolicznościowych śluby, eventy, targi, catering.
Data publikacji: 2014-11-07
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przgotowanie sushi (maki, nigri), filetowanie, smażeenie, grilowanie ryb inne pracy w kuchni w zależności od potzreb, udział w imprezach okolicznościowych śluby, eventy, targi, catering.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 08.02.2016
Data zakończenia pracy: 08.02.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: PRAWO JAZDY KAT. B*
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: książeczka zdrowia
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 08.02.2016
Oferta pracy ważna do: 08.03.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 08.02.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 07.11.2014
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
-
Kompleks Handlowo-Gastronomiczno-Hotelowy JANTA Maria Janta - 2017-10-18 - Dziemiany (pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe Jarosław Piórkowski - 2018-04-16 - Rychnowo (warmińsko-mazurskie)
wykształcenie gastronomiczne, pasja do gotowania lub predyspozycje do wykonywania tego zawoduwymagane doświadczenie i dobre umiejętności chęci do pracy2 zmiany: 8-16, 14-22wynagrodzenie: 2500 zł brutto + premia (uzależniona od umiejętności)
RESTAURACJA PENSJONAT "LIDO" DANUTA KOWALSKA - 2018-04-18 - Antonin (wielkopolskie)
Samodzielne przygotowanie posiłków, obróbka wstępna warzyw i owoców, pobieranie produktów z magazynu, przestrzeganie receptur, dbanie o porządek, przestrzeganie przepisów ppoż, nadzór nad pracą pomocy kuchennej.
CATERMED S.A. - 2016-06-21 - Suwałki (podlaskie)
Oferta dla osób do 30 roku życia. Nauka i praca przy produkcji reklam. Obróbka reklam, wydruków, montaż reklam.
kontakt przez PUP - 2017-03-16 - Łódź (łódzkie)
Praca w kuchni, przygotowanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-03-23 - Gilowice (śląskie)
przygotowywanie posiłków i ich wydawanie - dbałość o estetykę dań - dbanie o czystość miejsca pracy
WORKGROUP RADOSŁAW PODOSEK - 2016-12-21 - Zakopane (małopolskie)
Ślusarz operator maszyn
MERAMONT SPÓŁKA AKCYJNA - 2017-05-19 - Września (wielkopolskie)
Przygotowywanie dań kuchni ukraińskiej, garmażu, przystawek, dań obiadowych.
Villa Eva - 2017-02-21 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie śniadań, obiadów i podwieczorków w przedszkolu.
kontakt przez PUP - 2016-06-03 - Żelków-Kolonia (mazowieckie)
kucharz Algorytm art. 51.1
ZESPÓŁ SZKÓŁ W BATORZU - 2016-08-11 - Batorz (lubelskie)
Wykształcenie kierunkowe lub doświadczenie zawodowe; książeczka sanepidowska; dzień pracy/ dzień wolnego; kuchnia tradycyjna; praca od 06:00 w Knurowie;
BAR-RESTAURACYJNY "GWAREK" JÓZEFA JURCZYGA - 2018-08-10 - Knurów (śląskie)
Przygotowanie potraw kuchni arabskiej
kontakt przez PUP - 2018-02-10 - Krosno (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków.
Ośrodek Narciarsko-Rekreacyjny PRZYŁĘKÓW Sp. z o.o. - 2017-03-22 - Przyłęków (śląskie)
Kucharz/barmanJedna zmiana:od 15-23
Magda Krystian M&K - 2016-05-13 - Chorzelów (podkarpackie)
wg załącznika
kontakt przez PUP - 2016-01-27 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
wg stanowiska
Oberża "WILCZY GŁÓD" Józef Sala - 2016-08-17 - Krzyszkowice (małopolskie)
1. Przygotowywanie posiłków,2. Przygotowywanie produktów i półproduktów3. Dbanie o porządek i czystość stanowiska pracy
kontakt przez OHP - 2018-08-01 - Babin (wielkopolskie)
Gotowanie zgodne ze standardami hoteli 4 gwiazdkowych
kontakt przez PUP - 2016-05-30 - Międzyzdroje (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej, praca w godzinach od 10.30 do 19.30 od poniedziałku do niedzieli - według grafiku
Bar Kolorowa Antoni Zarzecki - 2017-05-31 - Michałowice (mazowieckie)
Zgodny
BAR MLECZNY "KROKIECIK" REGINA NIELEBOCK - 2016-03-15 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
praca na targach poznańskich podczas koncertów i wydarzeń targowych
WORLD TRADE CENTER POZNAŃ sp.zoo - 2017-01-17 - Poznań (wielkopolskie)
- pomoc w kuchni
Karczma u Stryja Małgorzata Kierlewicz-Popescu - 2016-06-20 - Osipy-Wydziory Pierwsze (podlaskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie średnie zawodowe, mile widziane gastronomiczne, umiejętności: zmysł gastronomiczny, znajomość kuchni ukraińskiej, uprawnienia: aktualna książeczka sanepidu, doświadczenie zawodowe: min. pół roku, znajomość kuchni ukraińskiej, mile widziana znajomość j. angielskiego. Ogólny zakres obowiązków: przygotowanie potraw w/g oryginalnych receptur, dbanie o dobór składników najlepszej jakości, właściwe przechowywanie produktów, układanie menu oraz zarządzanie wydatkami na produkty spożywcze, przygotowywanie dań kuchni ukraińskiej.
kontakt przez PUP - 2017-11-15 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie potrawUtrzymywanie czystości stanowiska pracyDbanie o estetykę podawanych potraw
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe RENE Wiesław Kolatowicz - 2016-05-17 - Przewłoka (pomorskie)
przygotowywania potraw kuchni orientalnej oraz organizacja pracy w kuchni.
kontakt przez PUP - 2017-03-08 - Warszawa (mazowieckie)
wg programu
kontakt przez PUP - 2018-04-10 - Jarnice (mazowieckie)
Obróbka wstępna surowców, sporządzanie potraw kuchni polskiej i innych narodów, posługiwanie sie narzedziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw, napojów i deserów na przyjęcia okolicznościowe. Utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy. Obsługa gości hotelowych ze wschodu i Rumunii.
kontakt przez PUP - 2017-11-09 - Rukławki (warmińsko-mazurskie)
rozkładanie towaru, dbanie o stan magazynu sprzątanie
kontakt przez PUP - 2015-12-10 - Żuromin (mazowieckie)
Przygotowywanie dań kuchni orientalnej: kebabu, kanapek, przekąsek orientalnych. Dbanie o zcystośc miejsca pracy, prowadzenie sprzeadży, przygotowywanie list zaopatrzeniowych
kontakt przez PUP - 2017-04-24 - Łódź (łódzkie)