KUCHARZ (PIZZERMAN) Grudzi膮dz oferta pracy BAR MLECZNY "KROKIECIK" REGINA NIELEBOCK
Stanowisko: KUCHARZ (PIZZERMAN)
Wynagrodzenie: od 1聽850 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Zgodny
Data publikacji: 2016-03-15
Lokalizacja: Grudzi膮dz (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: BAR MLECZNY "KROKIECIK" REGINA NIELEBOCK
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Pi艂sudskiego 20, 86-300 Grudzi膮dz, powiat: m. Grudzi膮dz, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: Zgodny
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 1聽850 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ (PIZZERMAN)
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Grudzi膮dz
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: kujawsko-pomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Grudzi膮dz
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Grudzi膮dz
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 1聽850 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 15.03.2016
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: podstawowe
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Do艣wiadczenie w kuchni, praca na umow臋 o prac臋, w pe艂nym etacie.
Nazwa pracodawcy: BAR MLECZNY "KROKIECIK" REGINA NIELEBOCK
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Grudzi膮dzu
Adres pracodawcy:
Pi艂sudskiego 20, 86-300 Grudzi膮dz, powiat: m. Grudzi膮dz, woj: kujawsko-pomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV, skierowanie do pracyKontakt tel. 665-836-362
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, Termin: Kontakt telefoniczny, osobisty
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Grudzi膮dz
Gmina pracodawcy: Grudzi膮dz
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Grudzi膮dz
Ulica pracodawcy: Pi艂sudskiego
Numer budynku pracodawcy: 20
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Grudzi膮dzu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 15.03.2016
Oferta pracy wa偶na do: 15.04.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 15.03.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 15.03.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
prawo jazdy kat.T, mile widziane do艣wiadczenie,miejsce pracy: Paw艂贸w (gm.So艣nia)
AMI AGRO S.C. IRENA AKSAMSKA,MAREK AKSAMSKI,KRYSTIAN AKSAMSKI,EWA G艁AZIK - 2016-10-21 - Mikstat (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
J&G WICZ Jacek 呕y艂kiewicz 艢wierad贸w - 2016-10-31 - 艢wierad贸w-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
prze艂adunek towar贸w; wyk艂adanie; pakowanie i zabezpieczanie towar贸w,
WORK4EU Sp. zo.o. - 2017-06-08 - Opole (opolskie)
wz
kontakt przez PUP - 2017-07-20 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie prostych posi艂k贸w i produkt贸w do degustacji - praca w Giebni w godznach 8:00 - 16:00
POLOMARKET SP. Z O. O. - 2016-10-25 - Giebnia (kujawsko-pomorskie)
Kucharz - nowoczesna kuchnia typu slowfood. Wymagania pracodawcy- wykszta艂cenie gastronomiczne, mile widziane do艣wiadczenie.
Agencja Handlowa "Rafa", Rafa艂 艢wierczek - 2016-06-22 - Nowy S膮cz (ma艂opolskie)
KUCHARZ
"ANDY" Andrzej Koz艂owski - 2018-03-22 - Niechorze (zachodniopomorskie)
jw.
Selforce Sp.z o.o. - 2016-11-22 - Rusiec (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-06 - Warszawa (mazowieckie)
Dor臋czanie przesy艂ek przekaz贸w pocztowych prowadzenie sprzeda偶y wybranych us艂ug i towar贸w.
"POCZTA POLSKA SP脫艁KA AKCYJNA" - 2017-02-16 - Oleszyce (podkarpackie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-04-21 - Inow艂贸dz (艂贸dzkie)
* Przygotowanie, wyko艅czenie i serwowania da艅 na ciep艂o i zimno* Domowe potrawy z kuchni tury艅skiej oraz dania kuchni mi臋dzynarodowej * Tworzenie i przygotowanie da艅 w formie bufetu* Obs艂uga 艣niada艅
ZAV- Internationaler Personalservice Sachsen-Anhalt-Th眉ringen - 2015-07-20 - Niemcy (Niemcy)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-09-30 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie potraw wed艂ug karty da艅; umiej臋tno艣膰 przygotowywania potraw ukrai艅skich
kontakt przez PUP - 2016-11-28 - Zakopane (ma艂opolskie)
przygotowywanie da艅 wed艂ug obowi膮zuj膮cych standard贸wpraca na umow臋 zlecenie z odprowadzaniem sk艂adek ZUS, praca oko艂o 180 godzin w miesi膮cy, dyspozycyjno艣膰 w godzinach 8:00-22:00oferta dost臋pna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-04-07 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-06-01 - Warszawa (mazowieckie)
gotowanie, prowadzenie kuchni, dbanie o porz膮dek
RENATA TADLA Klubokawiarnia NA KOLE - 2017-05-31 - Kostrzyn nad Odr膮 (lubuskie)
PRZYGOTOWYWANIE I WYDAWANIE POSI艁K脫W KUCHNI POLSKIEJ; WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, MILE WIDZIANE DO艢WIADCZENIE; PRACODAWCA PROSI O KONTAKT TELEFONICZNY; ROZK艁AD CZASU PRACY: 2 DNI PRACY; 2 DNI WOLNE 40 GODZIN TYGODNIOWO; PRACODAWCA ZAPEWNIA ZAKWATEROWANIE + OBIAD; MIEJSCE PRACY: WISE艁KA;
VILLA MADRE SP. Z O. O. - 2016-06-08 - Wise艂ka (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw ekskluzywnej kuchni bawarskiej - serwowanej w salonie biznesowym, na bankietach oraz w salach konferencyjnych. Kreatywno艣膰 w przygotowaniu sezonowo zmieniaj膮cego si臋 menu. Dba艂o艣膰 o zapewnienie norm bezpiecze艅stwa i higieny pracy.
kontakt przez OHP - 2017-09-21 - Niemcy (Niemcy)
wg stanowiska
Dworek GOLIKOWO Joanna Golik - 2016-08-01 - Rzyszczewo (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie da艅 kuchni indyjskiej wg oryginalnych przepis贸w.
TAMARYND S.C. - 2016-03-29 - Gda艅sk (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
"Bazuny" Dymowska i Ankiersztejn Sp贸艂ka Jawna - 2016-07-04 - Ko艣cierzyna (pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-08-04 - Elbl膮g (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw w zakresie od obr贸bki wst臋pnej do obr贸bki termicznej, obs艂uga urz膮dze艅 gastronomicznych. Wymagane: wykszta艂cenie zasadnicze zawodowe (kucharz), ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych, do艣wiadczenie zawodowe zwi膮zane ze zbiorowym 偶ywieniem. Tel.: 261 676 251 Jolanta Ka艂u偶na.
45 Wojskowy Oddzia艂 Gospodarczy w W臋drzynie - 2017-09-21 - W臋drzyn (lubuskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-10-05 - Garwolin (mazowieckie)
jw.
Szko艂a Podstawowa z Oddzia艂ami Integracyjnymi Nr 154 im. P.E. Strzeleckiego - 2016-12-01 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w kuchni cateringowej
Grek RTC S.A. - 2016-12-07 - Zgierz (艂贸dzkie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2017-06-23 - Nowy Staw (pomorskie)
przygotowywanie potraw w Restauracji Rejtan贸wka
PARTNERSHIP CATERING SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-05-31 - S艂omniki (ma艂opolskie)
Prace zwi膮zane z wykonywanym zawodem
kontakt przez PUP - 2016-03-11 - Narzym (warmi艅sko-mazurskie)