KUCHARZ Świnoujście oferta pracy Zespół Szkół Publicznych Nr 4 im.kpt.ż.w.Mamerta Stankiewicz
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: gotowanie w kuchni szkolnej (obiady)
Data publikacji: 2019-07-22
Lokalizacja: Świnoujście (zachodniopomorskie)
Pracodawca: Zespół Szkół Publicznych Nr 4 im.kpt.ż.w.Mamerta Stankiewicz
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Szkolna 1, 72-600 Świnoujście, powiat: m. Świnoujście, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: gotowanie w kuchni szkolnej (obiady)
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Świnoujście
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Świnoujście
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Świnoujście
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.09.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko:
zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: kucharz
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: mile widziane doświadczenie zawodowe
Nazwa pracodawcy:
Zespół Szkół Publicznych Nr 4 im.kpt.ż.w.Mamerta Stankiewicz
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Świnoujściu
Adres pracodawcy:
Szkolna 1, 72-600 Świnoujście, powiat: m. Świnoujście, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: m. Świnoujście
Gmina pracodawcy: Świnoujście
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Świnoujście
Ulica pracodawcy: Szkolna
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Świnoujściu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 24.07.2019
Oferta pracy ważna do: 15.08.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 24.07.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 22.07.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?126ee483ebb9b4d22c6d63862deff072
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw, wybór naczyń do podawania dań, nadzór nad jakością żywności, przestrzeganie przepisów BHP, ustalanie menu dań
kontakt przez PUP - 2017-12-12 - Świętochłowice (śląskie)
Praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2018-05-08 - Ostrzyce (pomorskie)
sporządzanie dań i pizzy
kontakt przez PUP - 2016-08-12 - Radzionków (śląskie)
przygotowywanie posiłków dla 400 osób
Przedsiębiorstwo Usługowo - Handlowe "PRO" Cisłowski - 2016-07-13 - Białystok (podlaskie)
przygotowywanie dań, dbałość
Max-Dom S.C. S. Ślązak J.Ślązak - 2019-03-12 - Darłowo (zachodniopomorskie)
Kucharz w pizzerii
F.H. Maj Cezary Maj - 2018-02-01 - Tuszyn (łódzkie)
przygotowywanie dań, robienie pizzy
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA SID WOJCIECH SKRZYPEK - 2019-01-03 - Ustrzyki Dolne (podkarpackie)
sporządzanie posiłków w systemie restauracyjnym i grupowym, organizacja prac w kuchni; praca w zespole itp.
CENTRUM MIERKI SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-04-05 - Olsztynek (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej, praca w grupie wymagająca zamiłowania do ładu i porządku, charakter pracywymaga odporności na wysokie temperatury, praca w pozycji stojącejumowa zlecenie, ilość gdozin w miesiącu około 100przewidywany okres wykonywania zlecenia 3 latadyspozycyjność w godz. 10-22
SZEIKS DAVID SZEIK - 2019-08-13 - Wrocław (dolnośląskie)
PRZYGOTOWYWANIE I PRZYRZĄDZANIE POTRAW AZJATYCKICH W BARZE ORIENTALNYM;WYMAGANIA: ZNAJOMOŚĆ KUCHNI ORIENTALNEJ, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ J.WIETNAMSKIEGO
kontakt przez PUP - 2017-09-15 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Kompletacja oraz wydawanie towarów
kontakt przez PUP - 2018-07-10 - Mikołajewice (łódzkie)
Wydawanie potraw, przygotowywanie preparacji
URSZULA JANISZEWSKA UNI-MAX - 2018-07-18 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
wg zakresu obowiązku
Bartłomiej Myzyk, Tomasz Wnuk Lipiński spółka cywilna - 2018-04-07 - Przechlewo (pomorskie)
przygotowywanie dań w oparciu o ryby w elementach kulinarnych weług własnych receptur lub dań "na żądanie" uzgadnianych bezpośrednio z klientami rosyjsko i ukraińskojęzycznymi.
kontakt przez PUP - 2019-05-15 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków kuchni indyjskiej; umowa o pracę na okres 3 lat.
kontakt przez PUP - 2018-10-11 - Konstantynów Łódzki (łódzkie)
prace zbrojarskie na terenie Żor i okolic
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-USŁUGOWO-HANDLOWE "THERMODOM" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-08-31 - Żory (śląskie)
przygotowanie posiłków
Kombinat Rolny Kietrz Sp. z o.o. - 2017-12-07 - Regietów (małopolskie)
Przygotowywanie dań kuchni wietnamnskiej.
kontakt przez PUP - 2018-08-14 - Wieluń (łódzkie)
Sporządzanie dań dla gości hotelowych.
SADOWA Sp. z o.o. - 2016-04-27 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie potraw, dbanie o najwyższą jakość i smak sporządzanych potraw, dbałość o estetykę dań
Restauracja Ostoja s.c. - 2016-10-27 - Zawady (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej.
PAPROCKA AGNIESZKA WADAN - 2018-04-10 - Lublin (lubelskie)
PRZYGOTOWYWANIE I SERWOWANIE POTRAW, PRZYGOTOWYWANIE MIEJSCA PRACY PRZED ROZPOCZĘCIEM WYDAWANIA POTRAWCu, Sala G
kontakt przez PUP - 2017-08-08 - Wrocław (dolnośląskie)
przyuczenie do zawodu kucharz
kontakt przez OHP - 2017-10-03 - Głubczyce (opolskie)
przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej, znajomość oryginalnych przepisów kuchni indyjskiej, przepisy są w języku hindi, kontakt z producentami żywności z Indii
kontakt przez PUP - 2016-10-31 - Pabianice (łódzkie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE MINIMUM ZASADNICZE ZAWODOWE,PRACA W ZESPOLE, KREATYWNOŚĆ, AKTUALNA KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, MINIMUM 2 LAT DOŚWIADCZENIA NA PODOBNYM STANOWISKU; GODZINY PRACY: 12.00 DO 24.00; 05.00-13.00;
PANORAMA HOTEL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-03-10 - Szczecin (zachodniopomorskie)
.
Przedsiębiorstwo Produkcyjno - Handlowo - Usługowe Paweł Maciejewski - 2017-12-11 - Pępowo (wielkopolskie)
Wymagania: doświadczenie zawodowe oraz dyspozycyjność w tygodniu i oraz w weekendy.
Adam Samorajczyk "Restauracja nad Odrą" - 2017-07-27 - Racibórz (śląskie)
Sprzedaż stacjonarna art.RTV i AGD oraz obsługa klienta
Firma Handlowo-Usługowa AGMAR Agata Stetko-Skubisz - 2018-02-22 - Dubiecko (podkarpackie)
Zakres obowiązków:- przygotowywanie surowców do produkcji posiłków- przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisem- pobieranie towaru z magazynu żywności do produkcji i właściwe przechowywanie go w magazynie dobowym- dbanie o najwyższą jakość przygotowanych posiłków- porcjowanie i wydawanie posiłków zgodnie z jadłospisem i wg zapotrzebowania żywnościowego- mycie i dezynfekcja sprzętu i urządzeń kuchennychpraca w dni robocze, także w soboty, niedziele i święta
Kujawsko-Pomorskie Centrum Pulmonologii w Bydgoszczy - 2019-01-08 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
-
CAMPING POMONA ARTUR LUBCZYK NIECHORZE - 2016-04-04 - Niechorze (zachodniopomorskie)