KUCHARZ KUCHNI INDYJSKIEJ Wroc艂aw oferta pracy SZEIKS DAVID SZEIK
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI INDYJSKIEJ
Wynagrodzenie: do 15 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej, praca w grupie wymagaj膮ca zami艂owania do 艂adu i porz膮dku, charakter pracywymaga odporno艣ci na wysokie temperatury, praca w pozycji stoj膮cejumowa zlecenie, ilo艣膰 gdozin w miesi膮cu oko艂o 100przewidywany okres wykonywania zlecenia 3 latadyspozycyjno艣膰 w godz. 10-22
Data publikacji: 2019-08-13
Lokalizacja: Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Pracodawca: SZEIKS DAVID SZEIK
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Kie艂ba艣nicza 7a, 50-108 Wroc艂aw, powiat: m. Wroc艂aw, woj: dolno艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej, praca w grupie wymagaj膮ca zami艂owania do 艂adu i porz膮dku, charakter pracywymaga odporno艣ci na wysokie temperatury, praca w pozycji stoj膮cejumowa zlecenie, ilo艣膰 gdozin w miesi膮cu oko艂o 100przewidywany okres wykonywania zlecenia 3 latadyspozycyjno艣膰 w godz. 10-22
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o 艣wiadczenie us艂ug
Zmianowo艣膰 pracy: nie dotyczy
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 100
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: do 15 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI INDYJSKIEJ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Wroc艂aw
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: dolno艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Wroc艂aw
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Wroc艂aw
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: do 15 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 12.08.2019
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: podstawowe
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
wykszta艂cenie podstawowe, sta偶 pracy bez znaczeniaZNAJOMO艢膯 KUCHNI INDYJSKIEJmile widziana znajomo艣膰 j臋zyka angielskiego lub hinduskiego z uwagi na to, iz sp贸艂ka wsp贸艂pracuje z obywatelami Indii,umiej臋tno艣膰 przygotowywania potraw kuchni indyjskiejksi膮偶eczka sanepid - mile widzian (do wyrobienia)
Nazwa pracodawcy: SZEIKS DAVID SZEIK
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy we Wroc艂awiu
Adres pracodawcy:
Pobo偶nego 20, 50-241 Wroc艂aw, powiat: m. Wroc艂aw, woj: dolno艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Brak danych.
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: dolno艣l膮skie
Powiat pracodawcy: m. Wroc艂aw
Gmina pracodawcy: Wroc艂aw
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Wroc艂aw
Ulica pracodawcy: Pobo偶nego
Numer budynku pracodawcy: 20
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy we Wroc艂awiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 5
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 13.08.2019
Data dodania oferty pracy: 13.08.2019
Oferta pracy wa偶na do: 02.09.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 13.08.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 09.08.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?ed3e659da4f941d5daf1787e7ce66c0d
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posi艂k贸w, sprz膮tanie stanowiska pracy, realizacja zam贸wie艅 w restauracji i na dow贸z
MG DOLCE VITA SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-09-04 - D膮browa G贸rnicza (艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw, obs艂uga klienta i kasy fiskalnej.
AHSAN HABIB JARGAL - 2017-09-08 - Gda艅sk (pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
MISTRAL-KARNITY Sp. z o.o.FRANK UWE DOCKE - 2019-06-06 - Karnity (warmi艅sko-mazurskie)
- przygotowywanie da艅 z recepturami i instrukcjami,- kontrola w艂a艣ciwego wykorzystania produkt贸w,- kontrola i utrzymanie czysto艣ci i standart贸w bezpiecze艅stwa zgodnie z regulacjami w zakresie bezpiecze艅stwa i higieny pracy,- wsp贸艂praca z zespo艂em,
ZDROJOWA HOTELS CENTRAL POMERANIA Sp. z o.o. - 2019-10-04 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
zapoznanie si臋 z menu lokalu, nauka obs艂ugi maszyn i urz膮dze艅 kuchennych, zapoznanie si臋 ze sposobem przygotowywania potraworaz da艅 serwowanych w lokalu, dekorowanie potraw i da艅, sporz膮dzanie list zakup贸w produkt贸w spo偶ywczych.
kontakt przez PUP - 2017-08-18 - Gostynin (mazowieckie)
przygotowywanie r贸偶nego rodzaju potraw, ciast, napoj贸w i deser贸w z zastosowanie narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅, wyka艅czanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych
kontakt przez PUP - 2018-10-30 - Ustro艅 (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, wydawanie, dbanie o miejsce pracy.Praca na dwie zmiany w godzinach 8:30-15:00, 15:00-20:00 lub do 22:00 - w weekendy. Okres pr贸bny 3 miesi膮ce z mo偶liwo艣ci膮 przed艂u偶enia. Wynagrodzenie 15 z艂 netto.Kontakt osobisty poprzedzony telefoniczym 577 394 823.
Mokwa Anna ZAJAZD NAD WIEPRZ脫WK膭 - 2020-07-29 - Wieprz (ma艂opolskie)
-PRODUKCJA POSI艁K脫W,-PRODUKCJA TOWARU,-SAMODZIELNE GOTOWANIE,-SAMODZIELNE UTRZYMANIE STANOWISKA W CZYSTO艢CI.WYMAGANIA:-WYKSZTA艁CENIE 艢REDNIE,-UMIEJ臉TNO艢膯: GOTOWANIE SAMODZIELNE,-KURSY KUCHARSKIE,-DO艢WAIDCZENIE ZAWODOWE: 5 LAT W ZAWODZIE,-ZNAJOMO艢膯 J臉ZYK脫W OBCYCH: NIEMIECKI, ANGIELSKI - MILE WIDZIANE.UMOWA O PRAC臉 NA CZAS NIEOKRE艢LONY, PE艁EN ETAT, PRACA W GODZ.: 09:00-21:00,WYNAGRODZENIE 2250,00 Z艁 BRUTTO.
kontakt przez PUP - 2019-10-09 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie da艅 tradycyjnej kuchni orientalnej, samosy, kulfi, biryani, dolma, sarma, przygotowywanie sos贸w i napoj贸w. Praca w godzinach 21-1.
kontakt przez PUP - 2017-03-20 - M艂awa (mazowieckie)
Przygotowanie posi艂k贸w i ich sprawne wydawanie wg. przygotowanego jad艂ospisu, dochowanie wymog贸w receputry wagowych kaloryczno艣ci przygotowanych posi艂k贸w
Dom Seniora DWOREK Sp贸艂ka z o.o. - 2020-04-03 - D膮bie (pomorskie)
przygotowywanie potraw i napoj贸w w barze orientalnym, przyrz膮dzanie potraw arabskich
kontakt przez PUP - 2016-11-21 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
WG STANOWISKA
kontakt przez PUP - 2018-10-05 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
wykonywanie prac biurowych
kontakt przez PUP - 2016-10-17 - 艢wi臋toch艂owice (艣l膮skie)
zgodny z zawodem
Pstr膮g Alina Karkut - 2015-12-03 - 呕yrzyn (lubelskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-08-29 - Warszawa (mazowieckie)
zgodny ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-02-10 - W膮brze藕no (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie potraw, ustalanie karty da艅, estetyka da艅, nadz贸r nad jako艣ci膮 zam贸wionej 偶ywno艣ci, znajomo艣膰 zasad dotycz膮cych 偶ywienia i wcielanie ich w przygotowane potrawy, przestrzeganie przepis贸w BHP.
Firma Handlowo-Us艂ugowa Anna Lewicka - 2016-11-22 - Nowy Tomy艣l (wielkopolskie)
Praca w "Restauracji Pod Or艂em",Praca w godzinach 10-22 /jeden dzie艅 pracy, jeden dzie艅 wolny/Pracodawca poszukuje osoby z co najmniej 3-letnim do艣wiadczeniem w pracy na stanowisku kucharza [nie wliczaj膮 si臋 w to praktyki!!!]Kontakt osobisty lub telefoniczny: 58 531-52-69
Restauracja POD OR艁EM s.c. Krzysztof i Maciej Rosinek - 2016-05-30 - Tczew (pomorskie)
Wykszta艂cenie zawodowe, kierunek: 艣lusarz, mechanik maszyn, monter, minimum rok do艣wiadczenia, znajomo艣膰 rysunku technicznego, znajomo艣膰 przyrz膮d贸w kontrolno-pomiarowych. Monta偶, czyszczenie, ci臋cie, wiercenie i szlifowanie element贸w metalowych, kontrola wymiar贸w na podstawie rysunk贸w technicznych. Malowanie, test szczelno艣ci, kontrola wymair贸w, transport detali. Wynagrodzenie + premia. Kontakt z pracodawc膮 telefoniczny oraz osobisty.
HERKULES SP. Z O.O. - 2018-03-13 - Rydu艂towy (艣l膮skie)
praca w kuchni
Kayman s.r.o - 2019-02-13 - S艂owacja (S艂owacja)
Kucharz*
O艢RODEK REHABILITACYJNO-WYPOCZYNKOWY " MIRA-MAR" - 2019-03-07 - Pogorzelica (zachodniopomorskie)
-
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZESP脫艁 ZAK艁AD脫W OPIEKI ZDROWOTNEJ - 2016-04-19 - Gryfice (zachodniopomorskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2018-06-21 - Grudzi膮dz (kujawsko-pomorskie)
wprowadzanie danych do przygotowanego pliku excel, odsy艂anie wype艂nionego pliku w wyznaczonym terminie
Sanpro Job Service Sp. z o.o. - 2015-12-21 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
Przygotowywanie potraw, napoj贸w, ciast i deser贸w. Przestrzeganie zasad bezpiecze艅stwa i higieny pracy. Przestrzeganie zasad Dobrej Praktyki Higienicznej (GHP) i Dobrej Praktyki Produkcyjnej (GMP).
PPHU Hortulus Iwona Bigo艅ska - 2018-03-19 - Dobrzyca (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie da艅 zgodnie z ustalonymi normami i recepturami. Dob贸r surowc贸w i p贸艂produkt贸w, porcjowanie i dekorowanie przygotowywanych potraw oraz ich wydawanie. Przestrzeganie zasad bezpiecze艅stwa dotycz膮cych jako艣ci przyrz膮dzanej 偶ywno艣ci, utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci i porz膮dku na stanowisku pracy, przestrzeganie przepis贸w sanitarnych oraz przepis贸w BHP. Nadz贸r nad uczniami z Ukrainy, odbywaj膮cymi sta偶 na stanowisku kucharz.
kontakt przez PUP - 2019-11-26 - Wilkasy (warmi艅sko-mazurskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w
SIDAR S.C. Damian Zad臋cki, Kazimierz Zad臋cki - 2018-08-31 - L臋dziny (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, wydawanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-10-03 - Jastrz臋bie-Zdr贸j (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w kuchni cateringowej
"GREK RTC" SP脫艁KA AKCYJNA - 2017-12-18 - Zgierz (艂贸dzkie)