KUCHARZ Wieprz oferta pracy Mokwa Anna ZAJAZD NAD WIEPRZ脫WK膭
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 17,39 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie posi艂k贸w, wydawanie, dbanie o miejsce pracy.Praca na dwie zmiany w godzinach 8:30-15:00, 15:00-20:00 lub do 22:00 - w weekendy. Okres pr贸bny 3 miesi膮ce z mo偶liwo艣ci膮 przed艂u偶enia. Wynagrodzenie 15 z艂 netto.Kontakt osobisty poprzedzony telefoniczym 577 394 823.
Data publikacji: 2020-07-29
Lokalizacja: Wieprz (ma艂opolskie)
Pracodawca: Mokwa Anna ZAJAZD NAD WIEPRZ脫WK膭
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Beskidzka 118, 34-122 Wieprz, powiat: wadowicki, woj: ma艂opolskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowywanie posi艂k贸w, wydawanie, dbanie o miejsce pracy.Praca na dwie zmiany w godzinach 8:30-15:00, 15:00-20:00 lub do 22:00 - w weekendy. Okres pr贸bny 3 miesi膮ce z mo偶liwo艣ci膮 przed艂u偶enia. Wynagrodzenie 15 z艂 netto.Kontakt osobisty poprzedzony telefoniczym 577 394 823.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 17,39 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: Wynagrodzenie 15 z艂 netto.
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 godzinow膮
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|2
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Wieprz
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: ma艂opolskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 12
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: wadowicki
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1218
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Wieprz
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 17,39 PLN/godz
Data rozpocz臋cia pracy: 05.08.2020
Data zako艅czenia pracy: 04.11.2020
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz*
wymagania_wymaganiaKonieczne_zawodySzczegoly_0: Array
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: brak lub niepe艂ne podstawowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wykszta艂cenie nie ma znaczenia, mile widziane kierunkowe, do艣wiadczenie zawodowe konieczne, ch臋膰 do pracy.
Nazwa pracodawcy: Mokwa Anna ZAJAZD NAD WIEPRZ脫WK膭
danePracodawcy_nip: 6821724535
danePracodawcy_regon: 383360730
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Wadowicach
Adres pracodawcy:
Beskidzka 118, 34-122 Wieprz, powiat: 偶ywiecki, woj: 艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV, mo偶e by膰 skierowanie
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, inny - Osobisty poprzedzony telefonicznym.
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: 艣l膮skie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 24
Powiat pracodawcy: 偶ywiecki
danePracodawcy_kodPowiatu: 2417
Gmina pracodawcy: Radziechowy-Wieprz
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Wieprz
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0065873
Ulica pracodawcy: Beskidzka
Numer budynku pracodawcy: 118
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Wadowicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 29.07.2020
Oferta pracy wa偶na do: 27.08.2020
Data udost臋pnienia oferty pracy: 29.07.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 29.07.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?9de05de6288f3b8417e6f4d1d1fd8d8f
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posilk贸w, gotowanie, wydawanie posi艂k贸w, obsluga salli jadalnej
kontakt przez PUP - 2017-02-20 - Lubawka (dolno艣l膮skie)
Prowadzenie kuchni
Gabriela Puszko Przedsi臋biorstwo Produkcyjno-Us艂ugowo-Handlowe - 2018-06-12 - Wilkasy (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie da艅.
Pizzeria LAGUNA Konrad Okraska - 2016-05-16 - P艂ock (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
SP脫艁KA CYWILNA "KAAN" GASTRONOMIA-HANDEL - Tomasz Chrzanowski, Edward Kulik - 2017-03-22 - 艁eba (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, kierowanie zespo艂em
PRO-MOT SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-01-18 - Sopot (pomorskie)
Przygotowywanie potraw.
EFEZ POLSKA Sp. z o.o. - 2017-03-10 - Legnica (dolno艣l膮skie)
praca zmianowa 7 - 1512-21.30
"STIGMA" DARIUSZ 艢PIEWAK SP脫艁KA JAWNA - 2020-07-13 - Gryfice (zachodniopomorskie)
Sporz膮dzanie potraw kuchni ukrai艅skiej, rosyjskiej, polskiej i innych.Wst臋pna obr贸bka surowc贸w, utrzymanie czysto艣ci na stanowisku pracy. Obs艂uga imrez okoliczno艣ciowych z udzia艂em go艣ci narodowo艣ci ukrai艅skiej, rosyjskiej. Prezentowanie potraw klientom, obs艂uga imprez biznesowych poza lokalem(znajomo艣膰 j臋zyk贸w).
kontakt przez PUP - 2016-03-25 - Karczew (mazowieckie)
programowanie, ustawianie i przygotowywanie maszyny CNC do pracy; wdra偶anie program贸w CNC (tokarki CNC lub frezarki CNC); wprowadzanie korekt do programu; pomiar wykonanych detali przy u偶yciu podstawowych narz臋dzi; kontrola procesu obr贸bki; opieka nad powierzonym sprz臋tem (w tym wymiana narz臋dzi np. wierte艂, frez贸w); raportowanie wszelkich niezgodno艣ci do prze艂o偶onego; wykonywanie prac przegl膮dowych, konserwuj膮cych, czyszcz膮cych u偶ywanego sprz臋tu; dobra organizacja pracy oraz samodzielno艣膰 w wykonywaniu powierzonych obowi膮zk贸w, dba艂o艣膰 o stanowisko pracy; przestrzeganie norm i procedur jako艣ciowych
REMSOD SP Z O O - 2017-07-27 - Inowroc艂aw (kujawsko-pomorskie)
okablowanie obiektu IKEA, znajomo艣膰 j臋zyka niemieckiego, praca w Niemczech
EL - KON HENRYK PACHOLCZYK - 2016-04-04 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
przygotowywanie posi艂k贸w kuchni arabskiej i maroka艅skiej
kontakt przez PUP - 2019-03-04 - Radom (mazowieckie)
przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w, kuchnia tradycyjna
kontakt przez PUP - 2016-03-31 - Leszno (wielkopolskie)
Roz艂adunek i za艂adunek produkt贸w m膮cznych workowanych, paczkowanych i luzem
kontakt przez OHP - 2017-07-24 - Krak贸w (ma艂opolskie)
j.w
Eurest Poland Sp. z o.o. - 2015-12-01 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw i da艅 kuchni polskiej, w艂oskiej, pizzy, ciast, utrzymanie czysto艣ci w miejscu pracy.Umowa zlecenie: min. oko艂o 3 latIlo艣膰 godzin w miesi膮cu oko艂o 100, w godzinach 10:00-22:00 wed艂ug potrzeb
kontakt przez PUP - 2019-04-10 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw, ciast, napoj贸w i deser贸w
Przedsi臋biorstwo Wielobran偶owe "CEZAR" D.Szymalak - 2016-08-31 - Zawiercie (艣l膮skie)
obr贸bka wst臋pna warzyw i owoc贸w, dbanie o czysto艣c stanowiska pracy, metody uk艂adania jad艂ospis贸w, dob贸r surowc贸w
kontakt przez PUP - 2017-02-20 - Cieszyn (艣l膮skie)
Przygotowanie da艅,dekorowanie
Mariola Jasek Kama Bar - 2015-12-07 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Pomoc przy pobieraniu produkt贸w 偶ywno艣ciowych z magazynu 偶ywno艣ciowego. Wykonywanie prac zwi膮zanych z przygotowywaniem posi艂k贸w. Dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak posi艂kow. Wydawanie posi艂k贸w.Sprz膮tanie stanowisk pracy w kuchni. Codzienne sporz膮dzanie pr贸b pokarmowych i ich w艂a艣ciwe zabezpieczenie, praca w godz.6-14/10-18/12-20
Dom Pomocy Spo艂ecznej dla Kombatant贸w - 2015-11-25 - Opole (opolskie)
kuchnia bangalska i indyjska
kontakt przez PUP - 2017-03-13 - 呕yrard贸w (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-06-14 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw, praca w miejscowosci Skrybicze
EFEKT Sp. z o.o. - 2016-07-06 - Skrybicze (podlaskie)
Pomoc przy produkcji mebli tapicerowanych (piankowanie, pakowanie gotowych element贸w mebli)
kontakt przez PUP - 2016-03-03 - Donabor贸w (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw wg. receptury.Zapewnieniewysokiej jako艣ci produkt贸w i us艂ug, zachowanie estetyki wydawanych da艅,przestrzeganie standard贸w post臋powania z 偶ywno艣ci膮 HACCP,prawid艂owe magazynowanie zywno艣ci i sprz臋tu.
Przedsi臋biorstwo Us艂ugowe "艢wider-Ski" Grzegorz 艢widerski - 2019-02-01 - Szklarska Por臋ba (dolno艣l膮skie)
Dyspozycyjno艣膰, dbanie o czysto艣膰 stanowiska pracy, aktualna ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno 鈥揺pidemiologicznych, przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy, bardzo dobra organizacja pracy, do艣wiadczenie mile widziane.
RES-SERVICE Bogus艂aw Bober - 2020-06-15 - D臋bica (podkarpackie)
przygotowywanie 艣niada艅, potraw obiadowych i wydawnie potraw
kontakt przez PUP - 2019-07-17 - Legnica (dolno艣l膮skie)
- przygotowanie stanowiska pracy- praca przy linii produkcyjnej- pakowanie produkt贸w- dbanie o czysto艣膰 przy linii produkcyjnej- przeprowadzanie oceny zwierz膮t przeznaczonych do uboju- kwalifikowanie zwierz膮t do odpowiedniej grupy jako艣ciowej
kontakt przez PUP - 2016-08-24 - Zag贸rze (艣wi臋tokrzyskie)
-Produkcja przek膮sek, da艅 drugich, zup,-Praca jednozmianowa: 6-14-Na rozmow臋 nale偶y um贸wi膰 si臋 telefonicznie tel. 58-531-54-52 lub 696-161-063.
BAR DWORCOWY S.C. K. CHY艁A, P. CHY艁A - 2016-10-13 - Tczew (pomorskie)
kuchnia restauracyjna, praca na 2 zmiany: 7-15-23
HOTEL "POD HERBEM" DARIUSZ I TOMASZ KULESZA SP脫艁KA JAWNA - 2016-01-08 - Bia艂ystok (podlaskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w. Praca w Siano偶臋tach w godz. 8-16, r贸wnie偶 w soboty i niedziele (wg grafiku).
Dom Wczasowy SOLATOR FORTUNA LESZEK - 2020-08-18 - Siano偶臋ty (zachodniopomorskie)