KUCHARZ/PIZZERMAN Gryfice oferta pracy "STIGMA" DARIUSZ ŚPIEWAK SPÓŁKA JAWNA
Stanowisko: KUCHARZ/PIZZERMAN
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: praca zmianowa 7 - 1512-21.30
Data publikacji: 2020-07-13
Lokalizacja: Gryfice (zachodniopomorskie)
Pracodawca: "STIGMA" DARIUSZ ŚPIEWAK SPÓŁKA JAWNA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:PIŁSUDSKIEGO 34, 72-300 Gryfice, powiat: gryficki, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: praca zmianowa 7 - 1512-21.30
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/PIZZERMAN
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Gryfice
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 32
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: gryficki
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 3205
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Gryfice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 13.07.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
Nazwa pracodawcy: "STIGMA" DARIUSZ ŚPIEWAK SPÓŁKA JAWNA
danePracodawcy_nip: 8571876758
danePracodawcy_regon: 320473200
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Gryficach
Adres pracodawcy:
PIŁSUDSKIEGO 34, 72-300 Gryfice, powiat: gryficki, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 32
Powiat pracodawcy: gryficki
danePracodawcy_kodPowiatu: 3205
Gmina pracodawcy: Gryfice
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Gryfice
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0979053
Ulica pracodawcy: PIŁSUDSKIEGO
Numer budynku pracodawcy: 34
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Gryficach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 13.07.2020
Oferta pracy ważna do: 15.08.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 13.07.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 13.07.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?c8cfad7ad39ef05b32be575639784aa8
Podobne oferty pracy
umiejętność przygotowania obiadów dla uczniów zgodnie z jadłospisem, normami żywieniowymi i sanitarnymi
kontakt przez PUP - 2019-03-12 - Luboń (wielkopolskie)
-zapoznanie sie z przepisami BHP i Ppoż. oraz regulaminami-przechowywanie żywności-obróbka artykułów spożywczych -przygotowywanie potraw i deserów -sporządzanie napojów zimnych i gorących-wydawanie potraw i napojów zimnych o gorących-utrzymywanie czystości i porządku na stanowisku pracy -obsługa maszyn i urządzeń typu: piec konwekcyjny, krajalnica do wędlin, maszyna do mielenia mięsa
kontakt przez PUP - 2016-06-13 - Cibórz (lubuskie)
Praca polegająca na przygotowywaniu dań na zamówienie, wytwarzanych przy pomocy temperatury z pieca opalanego drewnem. Potrzebna umiejętność i zdolności logistyczne w układaniu kolejno potraw, patelni zapiekanych w 400C i odpowiednio szybkiej obsłudze. Umowa zlecenie z odprowadzeniem składek na ubezpieczenie społeczne, około 20 godzin w tygodniu, dyspozycyjność w godzinach 11-22.
kontakt przez PUP - 2016-03-11 - Wrocław (dolnośląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-02-17 - Warszawa (mazowieckie)
STAŻ ORGANIZOWANY PRZEZ GDAŃSKI URZĄD PRACY. KONTAKT OSOBISTY W SIEDZIBIE URZĘDU W POK. 28, 122, 123.
kontakt przez PUP - 2017-04-07 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie potraw(dań tradycyjnych, fast food) , nadzór nad jakością wydawanych potraw.
"GRUPA HANDLOWA MULTIBRAND SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ" SPÓŁKA JAWNA - 2019-05-24 - Jarosław (podkarpackie)
przygotowywanie potraw, dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych dań, porcjowanie i wydawanie posiłków, utrzymywanie należnej czystości godz. 6-14, 7-15
Szpital Wojewódzki w Opolu Sp. z o.o. - 2019-09-26 - Opole (opolskie)
sporządzanie różnego rodzaju potraw kuchni bengalskiej i dań z zastosowaniem urządzeń w zakładzie gastronomicznym, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych, obsługa klienta, obsługa kasy fiskalnej, bieżąca konserwacja urządzeń gastronomicznych i wyposazenia lokalu.
kontakt przez PUP - 2020-08-19 - Skępe (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw
KUŹNIA s.c. Jacek Bożena Kruchelscy - 2017-09-04 - Suwałki (podlaskie)
przygotowanie posiłków zgodnie z recepturą restauracji
DEKA Agnieszka Sączawa-Kwiatkowska - 2017-04-03 - Świdnica (dolnośląskie)
przygotowywanie i wydawanie dan kuchni polskiej, utrzymanie czystości w miejscu pracy
F.U. Aleksandra Tomczyk - 2017-03-13 - Mysłowice (śląskie)
przygotowanie dań kuchni orientalnej, kebabu, kanapek i przekąsek orientalnych, dbanie o czystość w miejscu pracy, prowadzenie sprzedaży, przygotowanie list zaopatrzeniowych
kontakt przez PUP - 2019-01-21 - Sandomierz (świętokrzyskie)
przygotowanie posiłków dla dzieci
BON APPETIT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2016-08-05 - Dominów (lubelskie)
OBSŁUGA MASZYN TARTACZNYCH, PILAREK DO POZYSKIWANIA TARCICY, SKŁADOWANIE MATERIAŁÓW TARTYCH
WYROBY Z DREWNA DANUTA ŚWIERCZEK - 2017-09-08 - Żdżary (podkarpackie)
prace na kuchni
kontakt przez PUP - 2017-03-07 - Czernice Borowe (mazowieckie)
organizowanie stanowiska pracy zgodnie z wymogami BHP, instalacja urządzeń telekomunikacyjnych, konfigurowanie urządzeń telekomunikacyjnych, testowanie urządzeń sieci telekomunikacyjnych, demontowanie nieczynnych linii lub urządzeń telekomunikacyjnych(godziny pracy 8-16)
kontakt przez PUP - 2020-08-07 - Biała Podlaska (lubelskie)
Lepienie pierogów.
ŁUKASZ DUBICKI F.U.H. "IWA" ZDZIECHOWICE - 2016-11-02 - Praszka (opolskie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej oraz składanie zamówień towarów tureckich w języku tureckim
kontakt przez PUP - 2017-08-04 - Mława (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, możliwość wyboru formy zatrudnienia: umowa o pracę lub umowa zlecenie
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ Wolsztyn - 2017-04-25 - Wolsztyn (wielkopolskie)
Przygotowwywanie potraw (zup, dań głównych, sałatek). Praca w godzinach 10:00 - 22:00 a następnie dzień wolny.
Krzysztof Madałkiewicz Domino Bar (Central Park Pizza) - 2016-06-28 - Myślibórz (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWANIE DAŃ ZGODNIE Z OBOWIĄZUJĄCYMI STANDARDAMI I RECEPTURAMI. NADZÓR NAD JAKOŚCIĄ SERWOWANYCH DAŃ. PRAWIDŁOWE I TERMINOWE WYKONYWANIE ZADAŃ WYNIKAJĄCYCH ZE SPECYFIKACJI STANOWISKA. DBALOŚĆ O PRZESTRZEGANIA PROCEDUR HACCP. WYMAGANE: WYKSZTAŁCENIE ZASADNICZE ZAWODOWE, ZAANGAŻOWANIE, ODPOWIEDZIALNOŚĆ, UMIEJĘTNOŚĆ PRACY W GRUPIE, AKTUALNA KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH.MIEJSCE PRACY I KONTAKT OSOBISTY - MIĘDZYGMINNY ZAKŁAD AKTYWNOŚCI ZAWODOWEJ, DOBRA UL. SPEŁNIONYCH MARZEŃ 3, KONTAKT TELEFONICZNY 518 810 170, CV NA EMAIL- BIURO (at) PSONISZCZECIN.ORG.PL
POLSKIE STOWARZYSZENIE NA RZECZ OSÓB Z NIEPEŁNOSPRAWNOŚCIĄ INTELEKTUALNĄ KOŁO W SZCZECINIE - 2019-05-07 - Dobra (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni arabskiej. Znajomość przepisów, przypraw oraz zasad ich stosowania.
B&F Food Beata Dich - 2019-09-26 - Zielonka (mazowieckie)
praca w cateringu (czasami również w weekendy)wykształcenie bez znaczeniawymagane doświadczenie
Przedsiębiorstwo Handlowo usługowe MARTA PRAJSNAR - 2017-08-29 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2018-11-08 - Solina (podkarpackie)
obróbka produktów, przygotowanie pizzy
kontakt przez PUP - 2017-02-14 - Wyszków (mazowieckie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2016-09-14 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
ukladanie, naprawianie, rozbieranie i wykończenia nawierzchni brukowej ulic i ciągów pieszych, transport materiałów na miejsce pracy
Transport Ciężarowy Eugeniusz Kuśnierz - 2018-04-03 - Kościelnik (dolnośląskie)
praca na stanowisku sprzedawcy w sklepie
Firma Handlowo-Usługowa Irena Kóska - 2019-01-08 - Góra (śląskie)
Obróbka wstępna produktów, przygotowanie i podawanie dań.
Khan Sp. z o.o. - 2018-10-04 - Janki (mazowieckie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2016-07-08 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)