KUCHARZ Dominów oferta pracy BON APPETIT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: przygotowanie posiłków dla dzieci
Data publikacji: 2016-08-05
Lokalizacja: Dominów (lubelskie)
Pracodawca: BON APPETIT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Rynek 2, 20-388 Dominów, powiat: lubelski, woj: lubelskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowanie posiłków dla dzieci
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: trzy zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Dominów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubelskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: lubelski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Głusk
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 22.08.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy:
BON APPETIT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Lublinie
Adres pracodawcy:
Rynek 2, 20-388 Dominów, powiat: lubelski, woj: lubelskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: kontakt telefoniczny
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubelskie
Powiat pracodawcy: lubelski
Gmina pracodawcy: Głusk
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Dominów
Ulica pracodawcy: Rynek
Numer budynku pracodawcy: 2
Profil działalności pracodawcy:
działalność gastronomiczna, wytwarzania gotowych posiłków i dań
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Lublinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 06.08.2016
Oferta pracy ważna do: 04.09.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 06.08.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 05.08.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
żywienie zbiorowe
kontakt przez PUP - 2016-03-01 - Spała (łódzkie)
Przygotowywanie pizzy.
Pizzeria Napoli - 2017-02-16 - Niepołomice (małopolskie)
Praca w godz. 8-16
kontakt przez PUP - 2017-09-13 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie i podawanie potraw i napoi, desrów z zakresu kuchni bengalskiej i tureckiej
kontakt przez PUP - 2017-08-29 - Poznań (wielkopolskie)
praca w kuchni, obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2017-08-22 - Chrzanów (małopolskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-02-22 - Tarnów (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków- śniadań, obiadów, kolacji
EVER CATERING SP.ZO.O - 2017-05-10 - Belsk Duży (mazowieckie)
Kierowanie grupą pracowników produkcji, ustalanie zadań do wykonania i nadzór nad produkcją
PRO-TRAILER Sp. z o.o. - 2018-03-14 - Lipiany (zachodniopomorskie)
- Samodzielne przygotowywanie posiłków dla dzieci i młodzieży- korekty i aktualizacja Menu- sprzorządzanie listy zakupów- nadzór dostaw surowców- nadzór HAACP- nadzór nad pomocą kuchenną
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE "DJ-INWEST" Dariusz Jedliński - 2017-12-01 - Stare Kaleńsko (zachodniopomorskie)
wg zakersu obowiązków
Firma Handlowo-Transportowa Tomasz Maciejewski - Przechlewo - 2017-11-22 - Przechlewo (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
"Bernard Kubiak" - 2016-04-13 - Gniezno (wielkopolskie)
ważenie, formowanie oraz wypiekanie pieczywa
PIEKARNIA "PRECEL " ZPH MICHAŁ GRUDYSZ - 2017-01-20 - Polanica-Zdrój (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw
BEA Restauracja Pokoje Gościnne ROBERT BAC - 2017-04-11 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
Przygotowywanie i wydawanie terminowo posiłków, zgodnie z jadłospisem i reżimami technologicznymi produkcji posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 7-15.30 w Kołobrzegu.
17 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY nr 2117 + WOJSKOWA KOMENDA UZUPEŁNIEŃ w Kołobrzegu - 2018-01-17 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Osoby zarejestrowane w PUP Zabrze z II profilem pomocy.
kontakt przez PUP - 2018-02-23 - Zabrze (śląskie)
wykonywanie dań przyjmowanych przze system POSNET, przyrządzanie dań zgodnie ze standardami i recepturą restauracji, wydawanie gotowych dań do strefy odbioru, obsługa marynatora oraz pozostałych urządzeń gaastronomicznych , dbanie o maszyny i urządzenia gastronomiczne oraz o czystość na stanowisku pracy, przestrzeganie zasad BHP, regulaminu pracy oraz wewnętrzych procedur restauracji.
kontakt przez PUP - 2017-10-24 - Kartuzy (pomorskie)
prace przy montażu obuwia
OLEKSY Spółka Jawna Paweł i Witold Oleksy - 2016-06-17 - Stanisław Dolny (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków na zamówienie, przygotowywanie produktów, dbanie o porządek w miejscu pracy, sprzątanie w restauracji. Wymagania: umiejętność pracy pod presją czasu, dobra organizacja pracy, dokładność, sumienność, odpowiedzialność, mile widziana książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych.
AMREST Sp. z o.o. - 2016-05-17 - Reda (pomorskie)
kucharz przy grillu, smażenie ryb i mięs, produkcja meksykańskich dań
kontakt przez PUP - 2018-05-08 - Tarnowskie Góry (śląskie)
wyksz.zawodowe kierunkowe, mile widziane doświadczenie
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA WALDEMAR RATAJCZYK,MARCIN GRZYBOWSKI SPÓŁKA CYWILNA - 2017-01-25 - Kalisz (mazowieckie)
Zgodnie z umową.
P.P.H "PIEKARNIA" TOMASZ WOŁOWIEC W ROPCZYCACH - 2016-01-07 - Ostrów (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-02-05 - Lutomiersk (łódzkie)
przygotowanie dań kuchni meksykańskiej, zamawianie produktów, przypraw, opracowanie menu
RENTOS Sp. z o.o. - 2018-02-13 - Supraśl (podlaskie)
Przygotowywanie dań z uwzględnieniem kuchni wschodniej, obsługa zmywarki WINTERHALTER, obsługa robota COUPLE CL-30, przygotowywanie zamówień na półfabrykaty.
kontakt przez PUP - 2018-03-29 - Łódź (łódzkie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-02-01 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków w kuchni szpitalnej. Praca w godz.: 5-13 lub 6-14. Umowa zlecenie z możliwością przejścia na umowę o pracę. Oferta pracy dostępna w sali G. Kontakt z pracodawcą - tel.: 71 348 20 33 do godz. 15.00.
IMPEL CATERING "COMPANY" Sp. z o.o. Sp. k. - 2016-04-26 - Wrocław (dolnośląskie)
smażenie ryb
Przedsiębiorstwo-Handlowo-Usługowe DACH-DOM Anna Ozimek - 2015-11-24 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków, kontrola stanu surowców
"ASPEN-RES" Sp. z o.o. - 2016-06-30 - Sosnowiec (śląskie)
Wymagane: wykształcenie zasadnicze zawodowe, doświadczenie gastronomiczne. Tel.: 95 755 75 76/95 755 75 77/ 665 211 709 Joanna Tytus. Adres e-mail: ksiegowosc (at) woinskispa.pl
Woiński Dionizy Zakład Wyrobów i Prefabrykatów Betonowych - 2016-04-21 - Lubniewice (lubuskie)