KUCHARZ- PIZZER Niepołomice oferta pracy Pizzeria Napoli
Stanowisko: KUCHARZ- PIZZER
Wynagrodzenie: od 3 400 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie pizzy.
Data publikacji: 2017-02-16
Lokalizacja: Niepołomice (małopolskie)
Pracodawca: Pizzeria Napoli
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Rynek 17, 32-005 Niepołomice, powiat: wielicki, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie pizzy.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 400 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ- PIZZER
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Niepołomice
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: wielicki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Niepołomice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 400 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 16.02.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Doświadczenie mile widziane.
Nazwa pracodawcy: Pizzeria Napoli
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Wieliczce
Adres pracodawcy:
Rynek 17, 32-005 Niepołomice, powiat: wielicki, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Skierowanie, CV.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: wielicki
Gmina pracodawcy: Niepołomice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Niepołomice
Ulica pracodawcy: Rynek
Numer budynku pracodawcy: 17
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Wieliczce
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 16.02.2017
Oferta pracy ważna do: 16.03.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 16.02.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 16.02.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Do głównych obowiązków osoby zatrudnionej na tym stanowisku będzie należało:1. wykonywanie obsług technicznych i napraw elektromechanicznych zgodnie z zakresem zawartym w karcie pracy sprzętu transportowego Policji,2. diagnozowanie układów elektronicznych w pojazdach służbowych,3. rozliczanie w magazynie pobranych materiałów eksploatacyjnych i części do pojazdów,4. przestrzeganie obowiązujących przepisów p.poż., bezpieczeństwa i higieny pracy, regulaminu pracy.
Komenda Wojewódzka Policji w Bydgoszczy - 2017-01-16 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonym jadłospisem.
SP ZOZ SANATORIUM MSWiA W SOPOCIE - 2018-01-10 - Sopot (pomorskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków, przygotowywanie półproduktów, dbałość o zachowanie czystosci i higieny w miejscu pracy
"Biały Dom" Jolanta Kiwerska - 2017-01-12 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Obsługa klienta, przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-09-12 - Piekoszów (świętokrzyskie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej, dowóz posiłków na terenie Rzeszowa
kontakt przez PUP - 2017-09-18 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie, produkcja, sprzedaż żywności
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE "ELINET" MIROSŁAW SIEMASZKO - 2017-08-07 - Polkowice (dolnośląskie)
Przygotowywanie, gotowanie potraw kuchni orientalnej.
Tran Thanh Ha Kuchnia Orientalna KIM LONG - 2016-03-11 - Wrocław (dolnośląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-07-12 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie i podawanie potraw i napoi i deserów z zakresu kuchni bengalskiej i tureckiej
kontakt przez PUP - 2018-02-26 - Poznań (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
UNIVERSUM Paweł Berent - 2017-05-25 - Wykrot (mazowieckie)
Przygotowanie potraw mięsnych, sałatek, dań regionalnych, ukraińskich.Wypiek ciast i tortów, wykonywanie deserów.
Kamil Żurek FIRMA GASTRONOMICZNO CATERINGOWA, RESTAURACJA- KAWIARNIA "LAGUNA" - 2018-03-28 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
Obsługa klienta detalicznego obsluga i rozliczanie kasy zamawianie i przyjmowanie towaru wykładanie towaru kontrola zgodności cen.
REGIONALNA GRUPA DETALICZNA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-02-08 - Borzęcin (małopolskie)
Kucharzoferta pracy dla osób do 30 roku życiakucharz - pomoc kuchenna
kontakt przez PUP - 2017-03-24 - Jarosław (podkarpackie)
Instruktor d/s zalipiańskiej sztuki ludowej
kontakt przez PUP - 2016-03-24 - Zalipie (małopolskie)
•przygotowywanie surówek i sałatek• Składanie zamówień na brakujące i potrzebne towary•dbałość o estetykę i smak potraw•przygotowywanie potraw zgodnie ze standardami •właściwe wykorzystywanie sprzętu kuchennego• nadzór nad magazynami z żywnością•dbanie o prawidłowe wydawanie posiłków
NOWA TY ALICJA KIERWIŃSKA - 2017-11-22 - Jastrzębia Góra (pomorskie)
dania z kuchni arabskiej
kontakt przez PUP - 2017-01-19 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
pomoc na kuchni
"Pawelec - Galon" Spółka Jawna - 2015-11-19 - Mroków (mazowieckie)
układanie kostki brukowej
kontakt przez PUP - 2016-02-24 - Wolwark (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie produktów do wyrobu garmażerki, produkcja garmażerki, sprzedaż art. spożywczych
Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe Bartosz Wądołowski - 2018-04-23 - Łomża (podlaskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
Zakład Usugowo Handlowy DANA Zajazd w Miąsowej - 2018-01-17 - Miąsowa (świętokrzyskie)
lepienie pierogów,przygotowywanie farszu
kontakt przez PUP - 2016-04-25 - Dobczyce (małopolskie)
przytowywanie posiłków na stacji paliw
F.P.H. MICHAŁ GRZYBOWSKI - 2016-03-14 - Połupin (lubuskie)
przygotowywanie dań, kebabów
S&S POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-08-17 - Świecie (kujawsko-pomorskie)
Zgodny
ISKANDAR Sp. z o. o. - 2017-02-06 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków w gastronimii. Umowa o pracę na okres próbny 3 miesiace.
OGÓLNOKRAJOWA SPÓŁDZIELNIA TURYSTYCZNA "GROMADA" - 2015-12-22 - Piła (wielkopolskie)
Przygotowywanie śniadań i dań serwowanych w restauracji hotelowej, przygotowywaniedań na podstawie receptur głównie kuchni wschodniej, praca w kuchni restauracji hotelowej
GRUPA REZYDENT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-03-02 - Gdańsk (pomorskie)
-
kontakt przez PUP - 2018-07-10 - Kościerzyna (pomorskie)
przygotowanie potraw kuchni polskiej
Bar u Basi - 2018-01-31 - Częstochowa (śląskie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2018-06-14 - Ostrzeszów (wielkopolskie)
- Koordynowanie działań personelu z rynków wschodnich. Nadzorowanie usług co-packingu na obiekcie. Prowadzenie projektów w zakresie usprawnienia procesu co-packingu. Sporządzanie analiz i raportów, dotyczących realizacji wytyczonych planów. Wsparcie Działu Rekrutacji w pozyskiwaniu kandydatów do pracy zza wschodniej granicy. Bieżąca współpraca z innymi działami firmy (m.in. Działem Personalnym, Działem Księgowości i Działem Legalizacji zatrudnienia cudzoziemców). Inne prace oddelegowane przez Przełożonego.- Miejsce wykonywania pracy: Teren całej Polski.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto. Pierwsza umowa na okres próbny 3 miesiące. Następna umowa na czas określony 2 lata. Kolejna umowa na czas nieokreślony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 6:00-14:00 + soboty, niedziele. Wymagane wykształcenie min. średnie. Wymagana doświadczenie zawodowe min. 6 miesięcy w pracy na podobnym stanowisku; min. 6 miesięcy doświadczenia w branży logistyczno-magazynowej (szczególnie w co-packingu); doświadczenie w pracy z obcojęzycznym personelem; doświadczenie w tworzeniu zestawień i raportów. Wymagana znajomość języka polskiego bardzo dobra w mowie i piśmie i/lub jako język ojczysty; Wymagana znajomość języka rosyjskiego biegła (na poziomie C2) potwierdzona stosownym certyfikatem i/lub jako język ojczysty; wymagana znajomość języka ukraińskiego biegła (na poziomie min. C1), potwierdzona stosownym certyfikatem i/lub jako język ojczysty. Wymagana praktyczna znajomość procesów logistycznych i systemów zarządzania gospodarką magazynową (zwłaszcza co-packingu); umiejętność poruszania się w środowisku wielokulturowym; bardzo dobra i praktyczna znajomość obsługi MS Office (zwłaszcza Excel); nastawienie na wysoką wydajność i jakość pracy; gotowość do relokacji (zmiany miejsca zamieszkania). Wymagane czynne prawo jazdy kat. B.
kontakt przez PUP - 2017-05-29 - Katowice (śląskie)