KUCHARZ Dobra oferta pracy POLSKIE STOWARZYSZENIE NA RZECZ OSÓB Z NIEPEŁNOSPRAWNOŚCIĄ INTELEKTUALNĄ KOŁO W SZCZECINIE
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 3 600 - 4 500 PLN
Zakres obowiązków: PRZYGOTOWANIE DAŃ ZGODNIE Z OBOWIĄZUJĄCYMI STANDARDAMI I RECEPTURAMI. NADZÓR NAD JAKOŚCIĄ SERWOWANYCH DAŃ. PRAWIDŁOWE I TERMINOWE WYKONYWANIE ZADAŃ WYNIKAJĄCYCH ZE SPECYFIKACJI STANOWISKA. DBALOŚĆ O PRZESTRZEGANIA PROCEDUR HACCP. WYMAGANE: WYKSZTAŁCENIE ZASADNICZE ZAWODOWE, ZAANGAŻOWANIE, ODPOWIEDZIALNOŚĆ, UMIEJĘTNOŚĆ PRACY W GRUPIE, AKTUALNA KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH.MIEJSCE PRACY I KONTAKT OSOBISTY - MIĘDZYGMINNY ZAKŁAD AKTYWNOŚCI ZAWODOWEJ, DOBRA UL. SPEŁNIONYCH MARZEŃ 3, KONTAKT TELEFONICZNY 518 810 170, CV NA EMAIL- BIURO (at) PSONISZCZECIN.ORG.PL
Data publikacji: 2019-05-07
Lokalizacja: Dobra (zachodniopomorskie)
Pracodawca: POLSKIE STOWARZYSZENIE NA RZECZ OSÓB Z NIEPEŁNOSPRAWNOŚCIĄ INTELEKTUALNĄ KOŁO W SZCZECINIE
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:SPEŁNIONYCH MARZEŃ 3, 72-003 Dobra, powiat: policki, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
PRZYGOTOWANIE DAŃ ZGODNIE Z OBOWIĄZUJĄCYMI STANDARDAMI I RECEPTURAMI. NADZÓR NAD JAKOŚCIĄ SERWOWANYCH DAŃ. PRAWIDŁOWE I TERMINOWE WYKONYWANIE ZADAŃ WYNIKAJĄCYCH ZE SPECYFIKACJI STANOWISKA. DBALOŚĆ O PRZESTRZEGANIA PROCEDUR HACCP. WYMAGANE: WYKSZTAŁCENIE ZASADNICZE ZAWODOWE, ZAANGAŻOWANIE, ODPOWIEDZIALNOŚĆ, UMIEJĘTNOŚĆ PRACY W GRUPIE, AKTUALNA KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH.MIEJSCE PRACY I KONTAKT OSOBISTY - MIĘDZYGMINNY ZAKŁAD AKTYWNOŚCI ZAWODOWEJ, DOBRA UL. SPEŁNIONYCH MARZEŃ 3, KONTAKT TELEFONICZNY 518 810 170, CV NA EMAIL- BIURO (at) PSONISZCZECIN.ORG.PL
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 3 600 - 4 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Dobra
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: policki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Dobra (Szczecińska)
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 3 600 - 4 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 07.05.2019
Data zakończenia pracy: 31.12.2021
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: ZAANGAŻOWANIE, ODPOWIEDZIALNOŚĆ
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: PRACA W GRUPIE
Nazwa pracodawcy:
POLSKIE STOWARZYSZENIE NA RZECZ OSÓB Z NIEPEŁNOSPRAWNOŚCIĄ INTELEKTUALNĄ KOŁO W SZCZECINIE
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Szczecinie
Adres pracodawcy:
ROSTOCKA 125, 71-771 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV NA EMAIL- BIURO (at) PSONISZCZECIN.ORG.PL
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: m. Szczecin
Gmina pracodawcy: Szczecin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Szczecin
Ulica pracodawcy: ROSTOCKA
Numer budynku pracodawcy: 125
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Szczecinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 07.05.2019
Oferta pracy ważna do: 06.06.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 07.05.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 07.05.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?ca15de9f982c630d3e7206ef064a404d
Podobne oferty pracy
stprzedaż materiałów budowlanych
kontakt przez PUP - 2018-01-15 - Zakrzówek-Wieś (lubelskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z obowiązującym menu na restauracji.WYMAGANIA :wykształcenie średnie zawodowe - kucharzmile widziane doświadczenie zawodowe.KONTAKT Z PRACODAWCĄ:tel: 500 107 285
Zakład Usługowo Handlowo Gastronomiczny ADM ARTUR TELEGA - 2019-01-28 - Jarosław (podkarpackie)
Przygotowanie potraw kuchni arabskiej. Kontakt z innymi kucharzami tamtejszej kuchni. Odczytywanie przepisów w języku arabskim, tworzenie menu.
ALBASHA ABOUEGELLA HASSAN - 2019-03-07 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków
Nadwiślańska Agencja Turystyczna Sp. z o.o. - 2018-12-20 - Bukowina Tatrzańska (małopolskie)
gospodarka magazynowa, zabezpieczenie materiałów do produkcji
kontakt przez PUP - 2018-04-06 - Świdwin (zachodniopomorskie)
Prezentacja potraw w formie zgodnej ze standardami firmy. Przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami. Racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat. Dbanie o odpowiednią estetykę potraw. Utrzymywanie porządku i higieny w miejscu pracy. Dbanie o właściwy stan techniczny urządzeń kuchennych.Prawidłowe i terminowe wykonywanie zadań wynikających ze specyfiki zajmowanego stanowiska. Informowanie przełożonego o wykrytych zagrożeniach. Zgłaszanie bezpośredniemu przełożonemu wszelkich informacji na temat przygotowywanych posiłków, w szczególności zaś o stanie ich świeżości, brakach magazynowych, potrzebie zamówień produktów oraz innych problemów jakie mogą utrudnić czy uniemożliwić prawidłowe wykonanie obowiązków służbowych.
RESTAURACJA "MARKUS" Marian Oblong - 2019-01-04 - Kolonowskie (opolskie)
Kontakt z klientami zagranicznymi, prezentacja usług firmy. Praca w siedzibie firmy oraz na terenie kraju
GEORGE & COMPANY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-01-04 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie kebabów, dań i przekąsek orientalnych według tradycyjnych receptur potraw kuchni arabskiej, indyjskiej i bengalskiej, dekorowanie dań, tworzenie nowości w karcie menu i list zaopatrzeniowych.
kontakt przez PUP - 2019-01-23 - Wysokie Mazowieckie (podlaskie)
przygotowanie i przyrządzanie potraw wg receptur kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2016-09-23 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Sporządzanie wyrobów kulinarnych, sporządzanie surówek, sałatek, sporzadzanie napojów gorących, obsługa konsumentów, inkasowanie od nich należności.
kontakt przez PUP - 2016-04-06 - Płock (mazowieckie)
Sprzedaż art. instalacyjnych, wyposażenia łazienek. Zamawianie i przyjmowanie towarów. Obsługa kasy fiskalnej.
kontakt przez PUP - 2017-09-29 - Roczyny (małopolskie)
Przygotowywanie dań kuchni wietnamsko- chińskiej i orientalnej.
kontakt przez PUP - 2018-03-14 - Łomża (podlaskie)
Typowanie podmiotów do kontroli podatkowej lub celno-skarbowej i czynności sprawdzajacych, dokonywanie analiz danych zawartych w oświadczeniach majątkowych, przeprowadzanie czynności analitycznych i sprawdzających. Praca w godz. 7.30-15.30 w Kołobrzegu
Urząd Skarbowy w Kołobrzegu - 2018-03-20 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
przygotowywanie półproduktów,i obróbka artykułów spożywczych, wykonywanie obróbki ręcznej, mechanicznej i termicznej surowców, sporządzanie potraw wg receptur gastronomicznych, obsługa maszyn i urządzeń gastronomicznych wykorzystywanych w kuchni z zachowaniem zasad bezpieczeństwa.
kontakt przez PUP - 2016-09-13 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań, wybór naczyń do podawania dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności, przestrzeganie zasad BHP w kuchni.
e-worldworks - 2017-01-26 - Gdańsk (pomorskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2019-02-07 - Lutocin (mazowieckie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-03-29 - Radom (mazowieckie)
- przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2019-04-10 - Łódź (łódzkie)
Gastronomia.Przygotowywanie posiłków kuchni arabskiej.Praca w godz: 10 - 18 lub 16 - 24
kontakt przez PUP - 2016-08-16 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie potraw z karty dańI zmiana 9:00-17:00II zmiana 15:00-23:00Praca w "Piwiarni Warka" i w "Restauracji Nad Warką"
FUZJA sp z o.o. - 2017-02-03 - Mielec (podkarpackie)
Miejsce wykonywania stażu Raszowa.
kontakt przez PUP - 2016-03-29 - Raszowa (opolskie)
Sprzedaż artykułów instalacji sanitarnych.
kontakt przez PUP - 2017-07-06 - Jasło (podkarpackie)
Kucharz
Firma Transportowa Mirko Spółka Cywilna - 2016-11-04 - Łąka (dolnośląskie)
sporzadzanie różnego r5odzaju potraw, przy zastosowaniu narzedzi maszyn znajdujących się w zakładzie gastronomicznym
kontakt przez PUP - 2018-08-02 - Górowo Iławeckie (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie posiłków dla dzieci
Związek Harcerstwa Polskiego Komenda Chorągwii Śląskiej - 2016-04-13 - Chrzanów (małopolskie)
Transport kontenerów morskich po kraju.
EKB CONTAINER LOGISTIK POLSKA Sp. z o.o. - 2015-12-11 - Gdynia (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI GRUZIŃSKIEJ WG ZLECENIA KLIENTA, WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, DOŚWIADCZENIE W ZAWODZIE KUCHARZA MIN. 3 LATA, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI GRUZIŃSKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA, BRAK PRZECIWWSKAZAŃ, PRACA W GODZINACH 11.00-23.00 (WG ZLECENIA) OK. 20-25 GODZIN TYGODNIOWO, WYNAGRODZENIE BRUTTO 15,70 ZŁ/H
kontakt przez PUP - 2019-04-18 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni tureckiej, tj. adana, kofte, dolma, sarma. Przygotowywanie sosów i napojów.
kontakt przez PUP - 2019-04-09 - Mińsk Mazowiecki (mazowieckie)
Przygotowywanie i wydawanie dań, obsługa imprez okolicznościowych, utrzymanie stanowiska pracy w czystości
kontakt przez PUP - 2019-03-26 - Kamienna Góra (dolnośląskie)
Kucharz
SZEPTUCHA Adam Iwanicki - 2016-05-05 - Polańczyk (podkarpackie)