KUCHARZ K/M (J.UKR) Warszawa oferta pracy kontakt przez PUP
![Największy wybór odzieży](/pracodawcy/banner-zakupy.avanti24.pl.png)
Stanowisko: KUCHARZ K/M (J.UKR)
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie dań w oparciu o ryby w elementach kulinarnych weług własnych receptur lub dań "na żądanie" uzgadnianych bezpośrednio z klientami rosyjsko i ukraińskojęzycznymi.
Data publikacji: 2019-05-15
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie dań w oparciu o ryby w elementach kulinarnych weług własnych receptur lub dań "na żądanie" uzgadnianych bezpośrednio z klientami rosyjsko i ukraińskojęzycznymi.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: praca w godz. 10-22 również weekedny
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ K/M (J.UKR)
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Warszawa
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m.st. Warszawa
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.05.2019
Data zakończenia pracy: 15.05.2022
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy:
Pozostali kucharze (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 6)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
ukraiński, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - A1 - początkujący
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
doświadczenie 6 miesięcy i mile widziana wiedza o przygotowaniu sushi. Obowiązki: przygotowywanie dań w oparciu o ryby w elementach kulinarnych weług własnych receptur lub dań "na żądanie" uzgadnianych bezpośrednio z klientami rosyjsko i ukraińskojęzycznymi.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 6
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Grochowska 171b, 04-111 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Grochowska
Numer budynku pracodawcy: 171b
Oferta zgłoszona przez: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 10
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 15.05.2019
Oferta pracy ważna do: 29.05.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 15.05.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 15.05.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?04dccf72a5ffaac3b8ebc3c38def978f
Podobne oferty pracy
KUCHARZ W RESTAURACJI
Zespół Pałacowo-Parkowy imieniem Jana Witkowskiego Magdalena Witkowska - 2018-02-12 - Bądzów (dolnośląskie)
Obsługa klienta na sali sprzedaży oraz w kasie, rozliczenie powierzonej gotówki, wykładanie towarów, porządek i czystość w sali sprzedażowej i na zapleczu.
kontakt przez PUP - 2016-01-20 - Gdańsk (pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie zasadnicze zawodowe kierunkowe, umiejętność: wykonywania potraw kuchni tajskiej, uprawnienia: książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych, doświadczenie zawodowe: min. 2 lata na w/w stanowisku, znajomość j. angielskiego w stopniu dobrym. Ogólny zakres obowiązków: przygotowywanie oraz wydawanie dań z zakresu kuchni tajskiej, kompletowanie menu.
kontakt przez PUP - 2018-02-21 - Lublin (lubelskie)
Zgodnie z programem stażu.
kontakt przez PUP - 2019-02-04 - Złotoryja (dolnośląskie)
przygotowywanie według tradycyjnych receptur potraw kuchni arabskiej, indyjskiej i bengalskiej - składanie zamówień, układanie menu, czytanie receptur
kontakt przez PUP - 2016-12-02 - Żyrardów (mazowieckie)
Głównymi zadaniami osoby zatrudnionej na tym stanowisku będą: pakowanie, montowanie, lutowanie, docinanie kabli oraz kontrola jakości produktu. Branża motoryzacyjna. Miejsce pracy Pikutkowo, Brześć Kujawski - Kongsberg Automotive.
"ADECCO POLAND" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ (Krajowy Rejestr Agencji Zatrudnienia 364) - 2019-01-22 - Pikutkowo (kujawsko-pomorskie)
realizacja zamówień, przygotowanie półproduktów, dbałośc w miejscu pracy
Wzgórze Smaków Usługi Gastronomiczne - Izabella Wojtkowiak - 2016-09-05 - Puszczykowo (wielkopolskie)
przygotowywanie i gotowanie potraw kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2017-11-28 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków.
"RENATA" Renata Gluza - 2017-01-26 - Dębno (zachodniopomorskie)
Ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi, wykonywanie różnymi technikami i metodami, zgodnie z normami surowcowymi - różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnych i przetworów mięsnych, utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy, obsługa kasy fiskalnej.I zmiana: 09.00 17.00 pn-pt
kontakt przez PUP - 2019-04-29 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków.
UBOJNIA ZWIERZĄT Robert Rytel - 2016-11-03 - Podgórze (podlaskie)
Praca w kuchni jako kucharz-instruktor pracy osób niepełnosprawnych. Przygotowywanie posiłków obiadowych i dań cateringowych, pieczenie ciast. Praca jednozmianowa w godz.: 7:00-15:00 lub 8:00-16:00. Data rozpoczęcia zatrudnienia: styczeń-luty 2016 r. Kontakt z pracodawcą: telefoniczny w celu umówienia się na rozmowę kwalifikacyjną - tel.: 71 354 64 25.
Wrocławski Zakład Aktywności Zawodowej - 2015-11-30 - Wrocław (dolnośląskie)
praca w kuchni, przygotowywanie posiłków zarówno ciepłych jak i zimnych , grilowanie , ustalanie menu , dbałość o stanowisko pracy, rozdzielanie obowiązków zespołowiprzepracowywanie na umowie zlecenia +ZUS około 80 godzin w miesiącu według potrzeb, dyspozycyjność od 9:00 do23:00
kontakt przez PUP - 2017-08-28 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie potyraw kuchnii wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2019-04-12 - Przemyśl (podkarpackie)
Zdolności manualne i praktyczna, wiedza na stanowisku kucharz. Wymagania: wykształcenie zawodowe lub średnie, kierunek kucharz, staż pracy 5 lat, znajomość branży gastronomicznej.
HOTEL MANAGEMENT ADAM KRUPA - 2017-09-27 - Wejherowo (pomorskie)
według stanowiska
PAŁAC W PASZKÓWCE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-01-11 - Paszkówka (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
NARODOWA FUNDACJA POMOCY - 2018-10-08 - Brześć Kujawski (kujawsko-pomorskie)
odpowiedzialność za współpracę z dostawcami towaru z Indii, składanie zamówień na towary u indyjskich dostawców, koordynacja terminowości dostaw, wspomaganie pracy indyjskich handlowców
kontakt przez PUP - 2018-07-31 - Jabłonowo (mazowieckie)
Znajomość kuchni arabskiej - przygotowywanie posiłków, sprzedaż i obsługa klientów.
Bar Mleczny "KROKIECIK" Regina Nielebock - 2017-01-24 - Wąbrzeźno (kujawsko-pomorskie)
-Praca przy przygotowywaniu posiłków w restauracji,-Praca w godzinach 13-22, -Kontakt telefoniczny 503-054-600; e-mail: poczta (at) ristocafe.pl
WALDEMAR NADOLSKI - ROLAND PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWO-USŁUGOWE - 2016-07-04 - Tczew (pomorskie)
staż - zapoznanie się z regulaminem pracy, przepisami bhp i ppoż, z organizacja pracy, wyposażeniem technicznym zakładu i asortymentem oferowanych produktów i usług kulinarnych, z obowiazujacą dokumentacją rozliczeniową z pobranego towaru i wyrobów gotowych, poznanie wlaściwej organizacji zaopatrZenia towarowego oraz sposobów przechowywania, magazynowania, zamrażania i rozmrazania towarów i produktów, produkcja dań gorących, zup, wywarów , sosów, zapoznanie się z właściwa obróbką mięs oraz sposobami obróbki termicznej warzyw i owoców, produkcja dan garmażeryjnych i różnych potraw dietetycznych i jarskich, produkcja wyrobów cukierniczych, ciast i deserów, sporzadzanie karty menu, opracowanie jadłospisu imprez okolicznościowych wg zamówienia, zaplanowanie towarowe, asortymentowe, ilościowe imprezy okolicznościowej zgodnie z jadłospisem, nadzór nad jakościa i iloscią produkcji, opracowanie własnego przepisu kilinarnego, własciwa organizacja pracy na zmywalni naczyń kuchennych i stołowych, utrzymanie właściwego stanu sanitarnego pomieszczeń kuchennych i zAPLECZA MAGAZYNOWEGO, STALY NADZÓR NAD HIGIENĄ OSOBISTĄ I ODZIEŻĄ ROBOCZĄ. Na stanowisku wymagane badanie do celów sanitarno-epidemiologicznych.
kontakt przez PUP - 2018-04-25 - Przygodzice (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków, obróbka termiczna produktów, zmywanie naczyń.
kontakt przez PUP - 2016-02-19 - Kazuń Nowy (mazowieckie)
-opracowanie planu pracy dydaktyczno-wychowawczej i opiekuńczej oraz dokładna znajomość ujętej w nim problematyki. -prowadzenie dzienników zajęć wychowawczych z dotyczących planowania i dokumentowania przeprowadzonych zajęć,-realizacja zajęć wychowawczych ,-prowadzenie zajęć socjoterapeutycznych, działalności profilaktycznej,-kompletowanie dokumentacji uczestników,-opracowanie i bieżące prowadzenie charakterystyki uczestników,-organizowanie i prowadzenie kół zainteresowań , sekcji zadaniowych,-organizowanie i nadzorowanie prawidłowego przebiegu nauki własnej uczestników,-przeprowadzanie rozmów wychowawczych z uczniami z udziałem rodziców, pracodawców, nauczycieli.-udział w przygotowaniu i przeprowadzaniu planowanych imprez kulturalno - oświatowych i sportowo rekreacyjnych,-działania związane z realizacją programów i projektów europejskich wynikających z głównych kierunków działalności jednostki organizacyjnej.
Warmińsko-Mazurska Wojewódzka Komenda Ochotniczych Hufców Pracy - 2017-06-07 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Zgodnie ze stanowiskiem.
kontakt przez PUP - 2017-01-19 - Łódź (łódzkie)
REALIZACJA ZADAŃ ZLECONYCH PRZEZ PRZEŁOŻONEGO W ZAKRESIE KIEROWANIA I ORGANIZACJI PRACY PODLEGŁYCH PRACOWNIKÓW PRZY REALIZACJI ZAPLANOWANYCH WYNIKÓW; UCZESTNICZY W PROCESIE PRODUKCJI WYROBÓW GARMAŻERYJNYCH, MIĘSNYCH I WĘDLINIARSKICH. DODATKOWO PRACODAWCA OFERUJE ŚWIADCZENIA SOCJALNE W FORMIE DODATKOWEJ OPIEKI ZDROWOTNEJ DLA PRACOWNIKÓW I ICH RODZIN; DOFINANSOWANIE DO URLOPU; KARTY PODARUNKOWE NA ŚWIĘTA, PACZKI DLA DZIECI ORAZ KARTY SPORTOWO-REKREACYJNE. WYMAGANE WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, ODPOWIEDZIALNOŚĆ ORAZ CHĘĆ DO PRACY. CV NA ADRES EMAIL : m.michalczyszyn (at) bi1.pl
RELLA INVESTMENTS SP. Z O.O. - 2018-10-03 - Szczecin (zachodniopomorskie)
sporządzenie potraw kuchni tureckiej na zaawansowanym poziomie,
Alanya Kebab - Tolga Ardic - 2017-11-14 - Opole (opolskie)
Planowanie jadłospisu, przygotowanie listy produktów zamówień, gotowanie i przygotowywanie potraw. Praca na lini. Umowa zlecenie około 160h w m-cu, docelowo umowa o pracę, praca także w weekendy.
kontakt przez PUP - 2018-04-20 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowanie potraw, utrzymanie czystości na stanowisku pracy
Catering-express spółka cywilna B. Strzelec, T. Edries, M. Postupalski - 2016-10-31 - Oświęcim (małopolskie)
Samodzielne sporządzanie nowych potraw wg receptur i przepisów szefa kuchni (obrobka wstępna surowców: ręczna, mechaniczna, termiczna), uczestniczenie we wprowadzaniu nowych wyrobów; wydawanie potraw z kuchni, przygotowywanie deserów i regionalnych napojów; przygotowywanie potrawy, napoje i desery na przyjęcia okolicznościowe. Umowa o pracę na czas określony. Praca na dwie zmiany w przedziale: 10:00-24:00. Oferta dostepna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-07-14 - Wrocław (dolnośląskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-03-11 - Turów (śląskie)