KUCHARZ/SPRZEDAWCA Radymno oferta pracy Henryk Kiszka KAPSALON
Stanowisko: KUCHARZ/SPRZEDAWCA
Wynagrodzenie: od 1 200 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowanie i wydawanie poisiłków (kebab).Dbanie o czystość w miejscu pracy.Mile widziane doświadczenie zawodowe.Pracodawca opłaci badania lekarskie, możliwość przeszkolenia.Praca na 1/2 etatu, wynagrodzenie 1200 zł + premia.Po umowie na czas określony praca na czas nieokreślony.
Data publikacji: 2019-02-15
Lokalizacja: Radymno (podkarpackie)
Pracodawca: Henryk Kiszka KAPSALON
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Lwowska 9, 37-550 Radymno, powiat: jarosławski, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowanie i wydawanie poisiłków (kebab).Dbanie o czystość w miejscu pracy.Mile widziane doświadczenie zawodowe.Pracodawca opłaci badania lekarskie, możliwość przeszkolenia.Praca na 1/2 etatu, wynagrodzenie 1200 zł + premia.Po umowie na czas określony praca na czas nieokreślony.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 80
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 200 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: Wynagrodz. 1200zł + premia
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/SPRZEDAWCA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Radymno
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: jarosławski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Radymno
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 200 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 04.03.2019
Data zakończenia pracy: 04.09.2019
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: obsługa kasy fiskalnej
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy: Henryk Kiszka KAPSALON
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Jarosławiu
Adres pracodawcy:
Lwowska 9, 37-550 Radymno, powiat: jarosławski, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: jarosławski
Gmina pracodawcy: Radymno
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Radymno
Ulica pracodawcy: Lwowska
Numer budynku pracodawcy: 9
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Jarosławiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 15.02.2019
Oferta pracy ważna do: 01.03.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 15.02.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 15.02.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
organizacja pracy w kuchni, przyjmowanie surowców (sprawdzanie masy, jakości, ilości itp.), sporządzanie potraw, posiłków, nadzór nad utrzymaniem w czystości drobnego sprzętu i urządzeń w kuchni, dbanie o higienę osobistą i stanowisko oraz odzież ochronną, utrzymywanie porządku i czystości stanowiska pracy w trakcie i po zakończeniu powierzonych zadań i czynności, praca 5 dni w tygodniu w godz. 12.00-21.00
kontakt przez PUP - 2016-04-06 - Pruszków (mazowieckie)
- bezpośrednia odpowiedzialność za zarządzanie codziennymi aktywnościami członków zespołu, w tym zatwierdzanie grafiku, harmonogramów wakacji i nadzór nad zadaniami-odpowiedzialny za ciągłą poprawę wskaźników jakości związanych z dostępnością i wydajnością aplikacji- odpowiedzialność za przywództwo techniczne i nadzór aplikacjami- przeprowadzanie ocen wyników zespołu- mentorowanie zespołu techników- utrzymanie wysokiego poziomu stabilności i dostępności we wszystkich obsługiwanych systemach- eksperckie prowadzenie zespołów podczas nieplanowanych przestojów- zlecanie, dokumentowanie i egzekwowanie najlepszych praktyk, w tym podczas awarii- pomoc w ustanawianiu i zapewnianiu standardów i procesów konfiguracyjnych- pełnienie funkcji kontaktu technicznego dla klientów wewnętrznych i zewn.miejsce pracy: Wrocław, ul. Komandorskasala H
kontakt przez PUP - 2018-03-28 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie i wydawanie potraw zgodnie z recepturami, wydawanie dań z karty menu, prowadzenie zmian, organizacja produkcji i pracy
kontakt przez PUP - 2018-02-15 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
pomoc w przygotowywaniu potraw
HOTEL PRIMA - 2017-05-26 - Puławy (lubelskie)
przygotowywanie posiłków w stołówce żywieniowej
Łukasz Demendecki - „DEMENDECCY HOLDING” - 2016-08-31 - Zamość (lubelskie)
jw.
Młodzieżowy Ośrodek Wychowawczy Nr 2 - 2015-12-11 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków.Praca na umowę o pracę w równoważnym systemie czasu pracy w godz. 7-20 w Kołobrzegu. Praca również w weekendy.
MAGNAT SPA PALACE Sp. z o.o. - 2016-07-22 - Grzybowo (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie dań (obiady domowe) kuchni polskiej
FISEB SEBASTIAN BŁAŻUSIAK - 2017-01-16 - Chorzów (śląskie)
Kierowanie zespołem 3 osób, gotowanie obiadów dla uczniów i pracowników, wydawanie posiłków, dbanie o czystość w kuchni
Zespół Szkół nr 2 w Pruszczu Gdańskim - 2017-09-22 - Pruszcz Gdański (pomorskie)
sporządzanie posiłków
FIRMA HANDL.-USŁUG. "SABEX" O.W. MEWA W MRZEŻYNIE - 2016-03-24 - Mrzeżyno (zachodniopomorskie)
Według stanowiska kucharz. Praca co drugi dzień.
Firma Gastronomiczno - Handlowa "ARKADIA" Roman Włodarczyk - 2018-03-16 - Limanowa (małopolskie)
sporządzanie wycen i kalkulacji ofert wg. standardów firmy, prezentacja oferty firmy, zawieranie umów handlowych.
kontakt przez PUP - 2017-07-21 - Żabno (małopolskie)
znajomośc kuchnii polskiej, ukraińskiej i wloskiej
kontakt przez PUP - 2018-02-21 - Żywiec (śląskie)
przygotowywanie posiłków kuchni orientalnej
"GLARE GLOBAL SOURCING FARUQUE" SPÓŁKA JAWNA - 2019-04-23 - Sosnowiec (śląskie)
jw.
TOWAROWA 33 SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-12-11 - Warszawa (mazowieckie)
x
"HORT - CAFE" S.J. Teresa i Stanisław Komar - 2017-02-08 - Białystok (podlaskie)
wg zakresu
kontakt przez PUP - 2017-10-09 - Grodków (opolskie)
Transport towarów samochodem ciężarowym powyżej 3,5 dopuszczalnej masy całkowitej na terenie Ukrainy i Rumuni.Załadunek i rozładunek towarów.
DLC TRANSPORT Dariusz Łucyk - 2016-06-10 - Krzynka (zachodniopomorskie)
kompleksowe przygotowanie dań, deserów, śniadań, obiadów, kolacji dla klientów ośrodka
kontakt przez PUP - 2016-06-09 - Istebna (śląskie)
Prasowanie odzieży ciężkiej (płaszcze damskie, kurtki)
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe "Wrozet" Jerzy Wróbel - 2016-05-10 - Wałbrzych (dolnośląskie)
przygotowanie pizzy oraz jej wypiek wg. receptury Del Piero,sporządzanioe posiłków na bazie wcześniej gotowanych wywarów tj. zóp, sosów
kontakt przez PUP - 2017-05-12 - Gorlice (małopolskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
Zespół Szkół Ogólnokształcących w Rzepinie - 2018-07-13 - Rzepin (lubuskie)
nauczanie języka
Anglojęzyczne Niepubliczne Przedszkole Guguś - 2018-06-04 - Iława (warmińsko-mazurskie)
Układanie jadłospisów, przygotowywanie posiłków, obsługa pensjonariuszy, wydawanie posiłków.Okres zatrudnienie w przypadku pracy na podstawie umowy: umowa na zastępstwo minim. 2 m-ceMiejsce wykonywania pracy: MikołówPraca w godzinach: 7-15 pn-pt
Dzienny Dom Pomocy - 2016-09-30 - Mikołów (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW
kontakt przez PUP - 2016-03-15 - Aleksandrów Kujawski (kujawsko-pomorskie)
Praca na stanowisku samodzielnym. Kuchnia polska. Wykształcenie min. zawodowe kierunkowe - kucharz. Koniecznie min. 7 lat doświadczenia zawodowego na w/w stanowisku. Wynagrodzenie do uzgodnienia w zależności od umiejętności i kwalifikacji kandydatów. Pracodawca nie wyklucza zatrudnienia również osób z orzeczeniem o niepełnosprawności.
EKSPRESSO RESTAURACYJKA S.C. - 2017-09-19 - Gdynia (pomorskie)
j.w
kontakt przez PUP - 2018-12-05 - Warszawa (mazowieckie)
- usuwanie nieskomplikowanych awarii i usterek,- wykonywanie prac konserwacyjnych,- wykonywanie wszelkiego rodzaju prac gospodarczych,- dokonywanie zaopatrzenia,- prowadzenie samochodu służbowego,- dbanie o środki transportu,- sprawdzanie stanu technicznego sprzętu i urządzeń,- przygotowywanie pomieszczeń do remontów i wykonywanie drobnych prac remontowych
Wojewódzki Inspektorat Inspekcji Handlowej - 2016-11-23 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
.
kontakt przez PUP - 2016-01-25 - Zwoleń (mazowieckie)
sprzedawca
kontakt przez PUP - 2016-07-13 - Golub-Dobrzyń (kujawsko-pomorskie)