KUCHARZ Sopot oferta pracy SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAK艁AD OPIEKI ZDROWOTNEJ "UZDROWISKO SOPOT" W SOPOCIE
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Wykonywanie prac kucharza w dziale 偶ywienia, przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w, sprz膮tanie stanowiska pracy
Data publikacji: 2020-07-02
Lokalizacja: Sopot (pomorskie)
Pracodawca: SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAK艁AD OPIEKI ZDROWOTNEJ "UZDROWISKO SOPOT" W SOPOCIE
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:23-go Marca 105, 81-820 Sopot, powiat: m. Sopot, woj: pomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Wykonywanie prac kucharza w dziale 偶ywienia, przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w, sprz膮tanie stanowiska pracy
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o 艣wiadczenie us艂ug
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|20
Zmianowo艣膰 pracy: nie dotyczy
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|6
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 3聽000 PLN
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Sopot
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: pomorskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 22
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Sopot
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 2264
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Sopot
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 3聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 02.07.2020
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: podstawowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0:
zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: kucharz
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wymagane uprawnienia do pracy na stanowisku kucharza i gotowo艣膰 do wyrobienia ksi膮偶eczki do cel贸w sanitarno- epidemiologicznych. Praca w godzinach 07:30-19:30. Docelowo umowa o prac臋 na czas okre艣lony.
Nazwa pracodawcy:
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAK艁AD OPIEKI ZDROWOTNEJ "UZDROWISKO SOPOT" W SOPOCIE
danePracodawcy_nip: 5851942294
danePracodawcy_regon: 000308235
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Gdyni
Adres pracodawcy:
Boles艂awa Chrobrego 6/8, 81-756 Sopot, powiat: m. Sopot, woj: pomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: - CV
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: pomorskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 22
Powiat pracodawcy: m. Sopot
danePracodawcy_kodPowiatu: 2264
Gmina pracodawcy: Sopot
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Sopot
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0934783
Ulica pracodawcy: Boles艂awa Chrobrego
Numer budynku pracodawcy: 6
danePracodawcy_nrLokalu: 8
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Gdyni
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 02.07.2020
Oferta pracy wa偶na do: 31.07.2020
Data udost臋pnienia oferty pracy: 02.07.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 02.07.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?a42e13c7f04a51ac0ed8e4f5be9d5523
Podobne oferty pracy
Zgodnie z programem sta偶u m.in:- prowadzenie zaj臋膰 edukacyjnych- czuwanie na bezpiecze艅stwem dzieci- pomoc w zabiegach sanitarno-higienicznych dzieci-
kontakt przez PUP - 2015-11-11 - 呕ywiec (艣l膮skie)
pomoc w przygotowywaniu posi艂k贸w, obs艂uga baru
kontakt przez PUP - 2019-05-09 - Krotoszyn (wielkopolskie)
...
PIZZERIA BOSS Mariusz Janicki - 2017-08-04 - 艁owicz (艂贸dzkie)
Samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w
Zak艂ad Us艂ug Leczniczo Wypoczynkowych "PZL-Mielec" sp. z o.o. - 2017-09-19 - Krynica-Zdr贸j (ma艂opolskie)
wg stanowiska
OPOLSKA WOJEW脫DZKA KOMENDA OCHOTNICZYCH HUFC脫W PRACY - 2015-12-31 - Namys艂贸w (opolskie)
Wystawianie faktur dla realizowanych dostaw.
kontakt przez PUP - 2017-10-04 - Wyrzysk (wielkopolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w z rozszerzon膮 specjalno艣cia kuchni ukrai艅skiej, obs艂uga go艣ci z Ukrainy na 艣niadaniach hotelowych
kontakt przez PUP - 2016-10-14 - Z艂otoria (podlaskie)
Produkcja wyrob贸w gastronomicznych z m膮ki.
PUNKT MA艁EJ GASTRONOMII DUET - 2019-08-09 - 呕aga艅 (lubuskie)
-
US艁UGI TURYSTYCZNE Zbigniew Gali艅ski- (PTTK STANICA WODNA WDZYDZE) - 2018-02-16 - W膮glikowice (pomorskie)
Zgodnie ze stanowiskiem - przygotowywanie posi艂k贸w.Wynagrodzenie do uzgodnienia z pracodawc膮 - uzale偶nione od do艣wiadczenia i umiej臋tno艣ci.Praca w Domu Weselnym " KAZIMIERZ脫WKA"
"Kazimierz贸wka" Iwona Demby - 2018-03-09 - Kazimierzowo (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie da艅, menu, kontakt z klientami wietnamskimi, wsp贸艂praca z pracodawc膮 wietnamskoj臋zycznym, negocjacje z kontrahentami pochodzenia wietnamskiego
kontakt przez PUP - 2017-03-20 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
Organizacja zaopatrzenia, nadz贸r nad jako艣ci膮 serwowanych da艅, przygotowywanie da艅, dbanie o estetyk臋 potraw, utrzymywanie porz膮dku i higieny w miejscu pracy
kontakt przez OHP - 2019-03-29 - Szczawnica (ma艂opolskie)
Wykszta艂cenie zawodowe kierunkowe; min. 2 lata do艣wiadczenia w zawodzie; aktualna ksi膮偶eczka sanepidu; znajomo艣膰 procedur HACCP; znajomo艣膰 zasad obs艂ugi urz膮dze艅 i sprz臋tu kuchennego; znajomo艣膰 zasad pobierania i przechowywania pr贸bek posi艂k贸w, znajomo艣膰 zasad wst臋pnej obr贸bki 偶ywno艣ci; umiej臋tno艣膰 utrzymania stanu sanitarno-higienicznego pomieszcze艅 kuchennych, sprz臋t贸w i urz膮dze艅 technicznych; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
4 WOJSKOWY ODDZIA艁 GOSPODARCZY - 2017-11-23 - Gliwice (艣l膮skie)
wykonywanie da艅 m膮cznych, ziemniaczanych, mi臋snych, pieczenie ciast, robienie przek膮sek zimnych, sprz膮tanie, zmywanie, zamawianie towaru
kontakt przez PUP - 2020-03-12 - Olecko (warmi艅sko-mazurskie)
wg zawodu
A & SZ Sp. z o.o. Sp. komandytowa - 2016-10-14 - Zielona G贸ra (lubuskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, p贸艂produkt贸w, kr臋cenie pizzy
Galeria "MANTA" SC Robert Cidy艂o, Przemys艂aw Cidy艂o - 2017-01-19 - Gorz贸w Wielkopolski (lubuskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Przedsi臋biorstwo Wielobran偶owe "LUTYNIA" Jakub Siera艅ski - 2015-11-30 - Nowe Miasto nad Wart膮 (wielkopolskie)
wykonywanie sporz膮dzonych projekt贸w, obs艂uga lakierni oraz szlifierni, zdobienie element贸w drewnianych, przygotowywanie konstrukcji drewnianych, branie pomiar贸w, monta偶 gotowych element贸w u klienta
kontakt przez PUP - 2018-01-09 - Jazgarzew (mazowieckie)
-
LESZEK SMOLI艃SKI ZRB i UTH PRZYBIERN脫WKO - 2017-11-10 - Trz臋sacz (zachodniopomorskie)
Obs艂uga maszyn i urz膮dze艅 przemys艂u w艂贸kienniczego. Praca w zespole pracownik贸w ukrai艅sko i rosyjskoj臋zycznych, stoj膮ca, w ci膮g艂ym ruchu, w ha艂asie, zwi膮zana ze sporadycznym d藕wiganiem przedmiot贸w o masie do 25 kg, od poniedzia艂ku do niedzieli w systemie trzyzmianowym lub r贸wnowa偶nym po 12 godzin w Wilkowicach (grafik ustalany wsp贸lnie z pracownikiem). Zatrudnienie przez agencj臋 zatrudnienia w ramach umowy zlecenie w wymiarze minimum 30 godzin tygodniowo. Proponowane wynagrodzenie 14,70 z艂 brutto na godzin臋.
P.P.H.U. "VENA" Stachura Jadwiga - 2019-02-08 - Wilkowice (艣l膮skie)
Szkolenie BHP, ppo偶. i stanowiskowe, zapoznanie z zasadami HACCP, GMP, I GAP oraz stosowanie ich w praktyce, zapoznanie i obs艂uga maszy i urzadze艅 gastronomicznych, pakowanie wyrob贸w garma偶eryjnych i ich oznaczenie etykietami, przygotowywanie wyrob贸w garma偶eryjnych, przechowywanie 偶ywno艣ci i ich zabezpieczanie przed zepsuciem, przygotowywanie potraw na sal臋 sprzeda偶y, sporz膮dzanie potraw zgodnie z receptur膮, obs艂uga konsument贸w, sporz膮dzanie kalkulacja potraw,utrzymanie czysto艣ci naczy艅, narz臋dzi i sprz膮tanie w kuchni i na swoim stanowisku pracy odpowiednymi 艣rodkami myj膮cymi.
kontakt przez PUP - 2020-02-18 - S艂awk贸w (艣l膮skie)
przygotowywanie posilk贸w, dbanie o smak i jako艣c,, utrzymanie nalezytej czystosci na stanowisku
Karczma Mazurska Stefan Chmielewski Ostr贸da - 2017-03-29 - Ostr贸da (warmi艅sko-mazurskie)
Gotowanie, sprz膮tanie, obieranie i szatkowanie warzyw, dowozy. Mile widziane osoby z orzeczeniem o niepe艂nosprawno艣ci, mile widziane prawo jazdy kat B.
"TWOJA KUCHNIA" BISTRO MIROS艁AW JERMAK - 2017-05-25 - Wejherowo (pomorskie)
sporz膮dzanie r贸znego rodzaju potraw, napoi, deser贸w itp.
PRZEDSI臉BIORSTWO PRODUKCYJNO HANDLOWO US艁UGOWE "ROLMIX" ANNA LE艢NIEWSKA - 2017-07-24 - Lubst贸wek (kujawsko-pomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-03-30 - Ostrzesz贸w (wielkopolskie)
Przygotowanie posi艂k贸w, kuchnia tradycyjna
Firma Handlowo - Us艂ugowa "BO呕ENA" Chmielewska Bo偶ena - 2019-05-27 - Legnica (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw wed艂ug przepis贸w.
T.O.K. SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-05-26 - Gda艅sk (pomorskie)
Gotowanie i sporz膮dzanie potraw i obiad贸w w 偶ywieniu zbiorowym.
FIRMA "COLOR" Jaros艂aw Krasowski - 2016-10-13 - Jastrz臋bia G贸ra (pomorskie)
Przygotowanie potraw wed艂ug ustalonej recepturuy kuchni wietnamskiej i chi艅skiej. Umowa o prac臋 na cazs nieokre艣lony. Praca jednozmianowa: 10:00-18:00. Oferta dost臋pna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-05-31 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
przygotowanie posi艂k贸w
FHU 6STAR Krzysztof Sadowski - 2019-01-15 - I艂awa (warmi艅sko-mazurskie)