KUCHARZ-1699 Namysłów oferta pracy OPOLSKA WOJEWÓDZKA KOMENDA OCHOTNICZYCH HUFCÓW PRACY
Stanowisko: KUCHARZ-1699
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: wg stanowiska
Data publikacji: 2015-12-31
Lokalizacja: Namysłów (opolskie)
Pracodawca: OPOLSKA WOJEWÓDZKA KOMENDA OCHOTNICZYCH HUFCÓW PRACY
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Namysłów, 46-100 Namysłów, powiat: namysłowski, woj: opolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: wg stanowiska
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: trzy zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ-1699
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Namysłów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: opolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: namysłowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Namysłów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 11.01.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, inne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Mile widziane doświadczenie 2 lata
Nazwa pracodawcy:
OPOLSKA WOJEWÓDZKA KOMENDA OCHOTNICZYCH HUFCÓW PRACY
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Namysłowie
Adres pracodawcy:
Armii Krajowej 4, 45-071 Opole, powiat: m. Opole, woj: opolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv wysyłać na meila kadry (at) ohp.opole.pl
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: opolskie
Powiat pracodawcy: m. Opole
Gmina pracodawcy: Opole
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Opole
Ulica pracodawcy: Armii Krajowej
Numer budynku pracodawcy: 4
Profil działalności pracodawcy: Q DZIAŁALNOŚĆ - OCHOTNICZE HUFCE PRACY
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Namysłowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 31.12.2015
Oferta pracy ważna do: 07.01.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 31.12.2015
Data przyjęcia oferty pracy: 31.12.2015
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-23 - Warszawa (mazowieckie)
terminowe,jakościowe i smakowe przygotowanie posiłków oraz ich wydawanie osobom uprawnionym
22 Wojskowy Oddział Gospodarczy w Olsztynie - 2017-03-01 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw kuchni staropolskiej
PPHU CLASSIC SŁAWOMIR GIŻA - 2018-07-30 - Janikowo (kujawsko-pomorskie)
PROWADZENIE DOKUMENTACJI PRZEDSIĘBIORSTWA W FORMIE ELEKTRONICZNEJ (KOMPUTEROWEJ);WYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, LICENCJAT LUB WYŻSZE;PRACA: SZCZECIN, PRZYJACIÓŁ ŻOŁNIERZA;CV PRZESŁAĆ NA e-maila: m.jania (at) asklepios.com.plPRACODAWCA SKONTAKTUJE SIĘ TYLKO Z WYBRANYMI KANDYDATAMI
ASKLEPIOS MAŁGORZATA JANIA - 2017-04-21 - Szczecin (zachodniopomorskie)
SPORZĄDZANIE POSIŁKÓW, PORCJOWANIE, WYDAWANIE, SPRZĄTANIE POMIESZCZEŃ KUCHNIWYMAGANIA WYKSZTACENIE ZAWODOWE, LUB ŚREDNIE, DOŚWIADCZENIE W ZYWIENIU ZBIOROWYM, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH,
GIMNAZJUM NR 7 IM. SYBIRAKÓW - 2015-11-27 - Szczecin (zachodniopomorskie)
samodzielne przygotowanie dań, obróbka termiczna, przechowywanie, mycie, przestrzeganie norm HACCAP
kontakt przez PUP - 2016-11-07 - Piła (wielkopolskie)
praca na: kuchni, sali; Restauracja czynna od wtorku do niedzieli - w godz. od 12.00 do 20.00 - godziny pracy do uzgodnienia; (poniedziałki wolne)
CATERING CHERRY RESTAURACJA IZBICZANKA JUSTYNA WARWAS - 2016-09-14 - Izbicko (opolskie)
PRZYGOTOWANIE POMIESZCZEŃ KUCHNI MLECZNEJ DO PRODUKCJI(DEZYNFEKCJA ORAZ NAŚWIETLANIE LAMPAMI BAKTERIOBÓJCZYMI). PRZYGOTOWANIE MIESZANEK, KLEIKÓW I HERBAT ZGODNIE Z OBOWIĄZUJĄCĄ GRAMATURĄ ORAZ ZALECENIAMI PEDIATRÓW, PRZYJMOWANIE BUTELEK Z ODDZIAŁÓW, MYCIE I STERYLIZACJI ZGODNIE Z OBOWIĄZUJĄCYMI PRZEPISAMI, PRZYGOTOWANIE WYSTERYLIZOWANYCH BUTELEK DO PROCESU NAPEŁNIANIA NA POSZCZEGÓLNE ODDZIAŁY, ZAKRYWANIE I OPISYWANIE NAPEŁNIONYCH BUTELEK, PASTERYZACJA MIESZANEK I HERBAT, SCHŁADZANIE W BASENACH WODNYCH MIESZANEK PO UPRZEDNIEJ PASTERYZACJI, WYDAWANIE MIESZANEK I HERBAT NA POSZCZEGÓLNE ODDZIAŁY
WOJEWÓDZKI SZPITAL ZESPOLONY W KONINIE - 2016-09-05 - Konin (wielkopolskie)
przygotowywanie dań tradycyjnej kuchi orientalnej samosy,kulfi, biryani, dolma, sarma, przygotowywanie sosów i napojów
kontakt przez PUP - 2018-03-09 - Mława (mazowieckie)
sporządzanie map do celów projektowych, digitalizacja map, wykonywanie pomiarów w terenie
Habrajska Bożena ALFA - 2018-04-10 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie potraw kuchni bengalskiej
kontakt przez PUP - 2017-09-22 - Pułtusk (mazowieckie)
Do głównych obowiązków osoby zatrudnionej na tym stanowisku będzie należało:- umiejętność posługiwania się jadłospisem dziennym i asygnatą kuchenną,- właściwe dokonywanie obróbki wstępnej i zasadniczej produktów żywnościowych,- jakościowe i terminowe przyrządzanie potraw zgodnie z jadłospisem i wskazówkami kuchmistrza,- przyjmowanie artykułów spożywczych do kuchni po ich dokładnym przeważeniu i sprawdzeniu terminu przydatności do spożycia oraz wydawanie ich z magazynu przykuchennego na podstawie asygnaty kuchennej,- właściwe pobieranie próbek żywnościowych oraz nadzór nad ich przechowywaniem według obowiązujących przepisów,- kierowanie i wydawanie poleceń personelowi stołówki przygotowującemu posiłki oraz zastępowanie kuchmistrza w dniach jego nieobecności,- przestrzeganie porządku dnia w stołówce oraz harmonogramu pobierania i wydawania posiłków,- ścisłe przestrzeganie wymogów higieniczno-sanitarnych zgodnie z zasadami GMP i GHP oraz systemu HACCP.
Warmińsko-Mazurski Oddział Straży Granicznej w Kętrzynie - 2016-08-18 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
praca w kuchni
Bar Restauracja " U Chłopa " Lucyna Gniecka i Przemysław Gniecki - 2018-07-02 - Hrubieszów (lubelskie)
jw.
MAKROKLIMAT Sp. z o.o. - 2018-03-11 - Warszawa (mazowieckie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-09-01 - Dębówko (warmińsko-mazurskie)
Praca w kuchni z umiejętnością przygotowania dań specjalnych, estetyka podania - kuchnia ukraińska.
Inter Nos Sp. z o.o. - 2016-11-02 - Złocieniec (zachodniopomorskie)
Przygotoywanie potraw zgodnie z recepturami restauracyji, przestrzeganie norm HCCP, utrzymanie porządku na stanowisku pracy.
RESTAURACJA FUM AGNIESZKA KUROWSKA-Kobus - 2018-03-14 - Warka (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków. Dbanie o czystość w miejscy pracy.
"PD" Dariusz Dziewa, Przemysław Dziewa s.c. - 2016-11-28 - Stalowa Wola (podkarpackie)
Pomoc w przygotowywaniu dań, dbanie o czystość lokalu, przygotowywanie pizzy. Praca od piątku do niedzieli w godzinach 13.00-22.00 lub 17.00-23.00.
Jaciow Dawid Pizzeria & Restauracja Długa 2 - 2017-03-13 - Wodzisław Śląski (śląskie)
obsługa klientów
kontakt przez PUP - 2018-04-04 - Łowicz (łódzkie)
przygotowywanie posiłków w barze z domowymi obiadami
BAR BERNI DAMIAN BERNAŚ - 2016-06-02 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
KUCHARZ/POMOC KUCHENNA
CREATIV KATARZYNA CYZA-GAŁKOWSKA - 2018-01-24 - Dębica (podkarpackie)
Stała obecność na basenie i sprawowanie czujnej kontroli celem zapobieżenie jakimkolwiek wypadkom na basenie. Zapewnienie bezpieczeństwa osobom przebywającym na basenie.
kontakt przez OHP - 2018-02-05 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
.
kontakt przez PUP - 2016-02-02 - Łowicz (łódzkie)
Praca w kuchni
Aleksandra Kubiesa A&J - 2017-03-29 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie dań tradycyjnych kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2017-02-24 - Sarbinowo (zachodniopomorskie)
praca kucharza w małej gastronomii
kontakt przez PUP - 2017-04-07 - Kamienna Góra (dolnośląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW I NAPOJÓW KUCHNI INDYJSKIEJ; WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE LUB ŚREDNIE, UMIEJĘTNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA POTRAW I NAPOJÓW KUCHNI INDYJSKIEJ, 2-5 LAT DOŚWIADCZENIA W PRACY NA STANOWISKU KUCHARZ KUCHNI INDYJSKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ANGIELSKIEGO I HINDI;
KATHMANDU SPÓŁKA CYWILNA JOLANTA GRABARZ ILONA GRABARZ - 2016-05-09 - Szczecin (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW
kontakt przez PUP - 2017-06-06 - Ziębice (dolnośląskie)
-
FIRMA REMONTOWO BUDOWLANA - DEKARSTWO RAFAŁ CICHY - 2016-09-07 - Wieleń (wielkopolskie)