KUCHARZ Hrubieszów oferta pracy Bar Restauracja " U Chłopa " Lucyna Gniecka i Przemysław Gniecki
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: praca w kuchni
Data publikacji: 2018-07-02
Lokalizacja: Hrubieszów (lubelskie)
Pracodawca: Bar Restauracja " U Chłopa " Lucyna Gniecka i Przemysław Gniecki
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:KOLEJOWA 29, 22-500 Hrubieszów, powiat: hrubieszowski, woj: lubelskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: praca w kuchni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Hrubieszów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubelskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: hrubieszowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Hrubieszów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 28.06.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, inne
Nazwa pracodawcy:
Bar Restauracja " U Chłopa " Lucyna Gniecka i Przemysław Gniecki
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Hrubieszowie
Adres pracodawcy:
KOLEJOWA 29, 22-500 Hrubieszów, powiat: hrubieszowski, woj: lubelskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV na e-mail: biuro (at) gniecki.com
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubelskie
Powiat pracodawcy: hrubieszowski
Gmina pracodawcy: Hrubieszów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Hrubieszów
Ulica pracodawcy: KOLEJOWA
Numer budynku pracodawcy: 29
Profil działalności pracodawcy: hotelarsko-gastronomiczny
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Hrubieszowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 02.07.2018
Oferta pracy ważna do: 27.07.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 02.07.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 02.07.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
kucharz
OSTERIA Grażyna i Karol Korzenieccy spółka jawna - 2017-09-25 - Wysokie Mazowieckie (podlaskie)
praca przy pakowaniu i przepakowywaniu owoców i warzyw, przenoszenie skrzynek z owocami i warzywami, utrzymywanie miejsca pracy w porzadku
kontakt przez PUP - 2016-12-09 - Bronisze (mazowieckie)
praca w restauracji , pizzerii
PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWO HOTELOWE HOTEL POMORSKI ZDZISŁAW SABINIARZ - 2016-11-03 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Kucharz
FHU FAMA Adrian Kijowski - 2018-04-18 - Tarnów (małopolskie)
przyjmowanie do magazynu materiałów zgodnie z Instrukcją Magazynową, wydawanie z magazynu materiałów, ewidencjonowanie obrotu magazynowego w systemie komputerowym
Zakład Wsparcia Produkcji JSW S.A. - 2017-07-28 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
kierowca
Przeds. Wielobranżowe"Ciach"Zbigniew Ciach, Wanda Ciach - 2018-08-20 - Frombork (warmińsko-mazurskie)
Kucharz
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE/ Karczma Chata Wiejska ANDRZEJ SŁAWIŃSKI - 2016-05-18 - Skórzewo (wielkopolskie)
- przygotowywanie potraw- ustalanie karty dań- utrzymanie w czystości pomieszczeń kuchennych i sprzętu
kontakt przez PUP - 2016-12-05 - Jeleśnia (śląskie)
PRZYGOTOWANIE RÓŻNORODNYCH SURÓWEK, SOSÓW KUCHNI ARABSKIEJ, ŚRÓDZIEMNOMORSKIEJ;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE MIN. 2 LATA
kontakt przez PUP - 2017-05-18 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków
"IZERSKA CHATA" Michał Rutkowski - 2015-11-26 - Świeradów-Zdrój (dolnośląskie)
zgodnie ze stanowiskiem; okres próbny 3 m-ce, następnie umowa na czas określony; godz. pracy 7-15 lub 9-17; kontakt osobisty z pracodawcą pn. - pt. 7-17
PIEROGARNIA U MAŁGOSI Małgorzata Tokarczyk - 2018-06-26 - Słupsk (pomorskie)
Sporzadzanie posiłków, wydawanie posiłków, dbanie o stanowisko pracy, sprzatanie, przygotowanie stanowiska pracy.
Hotel MARHABA Restauracja "ŚNIEŻNIK" - Barbara Ladżyńska - 2016-01-08 - Kłodzko (dolnośląskie)
gotowanie, przygotowywanie posiłków z przewagą dietetyki
kontakt przez PUP - 2016-09-09 - Radzionków (śląskie)
PP-RPO
kontakt przez PUP - 2017-06-22 - Darłowo (zachodniopomorskie)
przygotowyanie posiłków tj. śniadań, obiadokolacji, potraw z karty, deserów, ciast oraz sprzątanie kuchni
Asturia Dorota Powiecka - 2018-01-08 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
Kajetan Leszek PIZZERIA HADES - 2015-12-29 - Ryki (lubelskie)
Realizacja zadań związanych z usuwaniem awarii w sieciach, prace eksploatacyjne, czynności łączeniowe, prowadzenie samochodu służbowego
ENEA OPERATOR SP. Z O.O Poznań - 2015-12-17 - Sępólno Krajeńskie (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie różnych dań mięsnych, sałatek, pizz.
kontakt przez OHP - 2018-01-25 - Niemcy (Niemcy)
kucharz
BORAN MEMET BORAN - 2016-01-13 - Poznań (wielkopolskie)
przygotowanie dań kuchni tureckiej (ciepłej i zimnej) zgodnie z oczekiwaniami klientów, utrzymanie higieny oraz porządku zgodnie z obowiązującymi zasadami
kontakt przez PUP - 2017-07-24 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie posiłków dzieci przedszkolnych zamieszkałych w domach pomocy społecznej i przygotowanie ich, spakowanie w termopaki, termosy
GASTRO Irena Dzwonnik - 2018-08-20 - Poznań (wielkopolskie)
Gastronomia.Przygotowywanie posiłków kuchni arabskiej.Praca w godz: 10 - 18 lub 16 - 24
kontakt przez PUP - 2016-08-16 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie potraw
Catermed SA - 2017-10-10 - Szczecin (zachodniopomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem, praca w systemie II zmianowym w godz. 10.00-23.00
Pizzeria -Restauracja STRZECHA Dawid Ruliński - 2016-04-18 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie i stosowanie zasad "Dobrej Praktyki Higienicznej i Produkcyjnej", przygotowywanie posiłków dobrej jakości, przestrzeganie NORM SYSTEMU ISO 9001-2000
kontakt przez PUP - 2015-12-22 - Kłodzko (dolnośląskie)
Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej
kontakt przez PUP - 2015-12-02 - Łódź (łódzkie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-11-21 - Jedlińsk (mazowieckie)
kompletacja zamówień, przygotowanie towaru do wysyłki, wysyłka towaru, pakowanie- praca w magazynie farmaceutycznym
kontakt przez OHP - 2018-04-05 - Katowice (śląskie)
robienie pizy dania kuchni polskiej i wloskiej
kontakt przez PUP - 2016-03-02 - Grodzisk Wielkopolski (wielkopolskie)
Wstępna, ręczna obróbka produktów spożywczych. Przygotowywanie potraw z warzyw, owoców, jak, mięsa, ryb. Obsługa urządzeń gastronomicznych.
P.P.H.U. "CASTLE" S.C. J. Stopyra, B. Stopyra - 2018-05-09 - Bystrzyca Kłodzka (dolnośląskie)