KUCHARZ Wysokie Mazowieckie oferta pracy OSTERIA Grażyna i Karol Korzenieccy spółka jawna
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: kucharz
Data publikacji: 2017-09-25
Lokalizacja: Wysokie Mazowieckie (podlaskie)
Pracodawca: OSTERIA Grażyna i Karol Korzenieccy spółka jawna
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Ludowa 80, 18-200 Wysokie Mazowieckie, powiat: wysokomazowiecki, woj: podlaskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: kucharz
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wysokie Mazowieckie
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podlaskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: wysokomazowiecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wysokie Mazowieckie
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 25.09.2017
wymagania_wymaganiaDodatkowe_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Mile widziane doświadczenie,możliwość przyuczenia
Nazwa pracodawcy:
OSTERIA Grażyna i Karol Korzenieccy spółka jawna
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Wysokiem Mazowieckiem
Adres pracodawcy:
Ludowa 80, 18-200 Wysokie Mazowieckie, powiat: wysokomazowiecki, woj: podlaskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podlaskie
Powiat pracodawcy: wysokomazowiecki
Gmina pracodawcy: Wysokie Mazowieckie
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wysokie Mazowieckie
Ulica pracodawcy: Ludowa
Numer budynku pracodawcy: 80
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Wysokiem Mazowieckiem
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 25.09.2017
Oferta pracy ważna do: 24.10.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 25.09.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 25.09.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przyrządzanie posiłków, dań, tradycyjna kuchnia polska. Możliwość dojazdu.
AUTO-KOMIS MIROSŁAW USAREK - 2016-09-23 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Kierowanie robót budowlanych w branży sanitarnej, kontrola oraz prowadzenie rozliczeń inwestycji
DEKPOL SPÓŁKA AKCYJNA - 2017-07-10 - Litwa (Litwa)
przygotowywanie makaronów, pizzy, naleśników
Firma Usługowa- Handlowa" Na Deptaku" Justyna Maksimczyk - 2018-01-12 - Drawsko Pomorskie (zachodniopomorskie)
Praca na kuchni
kontakt przez PUP - 2016-12-20 - Nowy Sącz (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
"SPORTING" Bogusław Mamiński - 2017-04-07 - Międzyzdroje (zachodniopomorskie)
w/g stanowiska
kontakt przez PUP - 2018-07-12 - Kielce (świętokrzyskie)
Praca w charakterze pizzera na terenie Wrocławia lub 1-dniowe wyjazdy do Oławy (w przypadku zapotrzebowania na kucharza), dojazd we własnym zakresie lub lub czasem do dyspozycji samochód służbowy. Przygotowywanie dań kuchni włoskiej, szczególnie pizzy. Miejsca pracy: Wrocław ul. Czajkowskiego, Wyszyńskiego.
kontakt przez PUP - 2016-12-12 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-02-18 - Ostrzeszów (wielkopolskie)
praca w godz. 14-22; wstępnie kontakt tel. z pracodawcą w godz. 9-15 w celu ustalenia terminu spotkania
"Erenda" (Pizzeria Pinokio) - 2016-04-20 - Słupsk (pomorskie)
Przygotowanie potraw kuchni wietnamskiej z oryginalnych przepisów.
kontakt przez PUP - 2017-09-21 - Łódź (łódzkie)
- przygotowywanie korespondencji wychodzącej dotyczącej zadań z zakresu działania referatu,- pomoc w obsłudze kancelaryjnej placówki, w tym wprowadzanie korespondencji do systemu elektronicznego,- archiwizacja dokumentacji tworzonej w referacie,- praca przy ewidencji majątku, znakowanie wyposażenia.
KRUS OR BYDGOSZCZ - 2016-03-21 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
kuchnia grecka i włoska
Tawerna "U GREKA "- Grzegorz Rzymski - 2016-10-25 - Białystok (podlaskie)
Obowiązki: 1.Wdrażanie swoich podopiecznych do czynnego udziału w życiu społecznym DDP2.Opracowanie Rocznego Planu Zajęć Terapeutycznych w DDP ze szczególnym uwzględnieniem możliwości psychofizycznych podopiecznego oraz indywidualnego programu dla każdego podopiecznego, we współpracy z zespołu.3.Modyfikowanie programu zgodnie z postępami lub regresami podopiecznego.4.Podejmowanie działań zmierzających do ogólnego rozwoju każdego uczestnika, poprawy jego zaradności osobistej, sprawności psychofizycznej oraz przystosowania i funkcjonowania społecznego 5.Bieżąca współpraca z psychologiem, rehabilitantem, opiekunami i pielęgniarką. Bieżąca wymiana informacji na temat postępów czynionych przez podopiecznych w ramach superwizji.6.Prowadzenie dziennika zajęć.7.Doskonalenie umiejętności własnych w zakresie pracy z podopiecznymi, udział w szkoleniach.8.Dbanie o powierzony sprzęt, ład i porządek w świetlicy. 9.Prowadzenie Dziennika Ewidencji Zajęć.
Chrześcijańskie Stowarzyszenie Dobroczynne - 2018-03-09 - Witów (śląskie)
I zmiana8.00-16.00
kontakt przez PUP - 2016-03-03 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z recepturą, gotowanie zup, przygotowywanie cateringu; wydawanie posiłków;
ARRUBA PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE PIOTR KURLEJ - 2017-03-17 - Lublin (lubelskie)
praca w transporcie kolejowym
Alchemia S.A. - 2016-03-04 - Zawadzkie (opolskie)
Przygotowywanie i sprzedaż produktów małej gastronomii
TRAFART OKTAWIAN KIESZKOWSKI - 2017-05-16 - Turek (podlaskie)
przygotowanie i wydawanie posiłków oraz potraw afrykańskich
Yasmin sp. z o.o - 2017-05-24 - Polanica-Zdrój (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez OHP - 2016-10-19 - Niemcy (Niemcy)
Zgodny z wykonywanym stanowiskiem
Ośrodek Rehabilitacyjno Wypoczynkowy "SYRENA" - 2016-03-15 - Mielno (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków kuchni cateringowej
Grek RTC S.A. - 2017-04-10 - Zgierz (łódzkie)
Praca na kuchni
kontakt przez PUP - 2016-01-05 - Stanisławów (mazowieckie)
Przygotowanie półproduktów takich jak sosy, warzywa, pasty w restauracji. Obsługa grilla, robienie burgerów.
TOKO SUSHI S.C. - 2018-01-09 - Rumia (pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej, praca w godzinach od 10.30 do 19.30 od poniedziałku do niedzieli - według grafiku
Bar Kolorowa Antoni Zarzecki - 2018-01-04 - Michałowice (mazowieckie)
przygotowywanie potraw kuchni chińskiej
kontakt przez PUP - 2015-12-21 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowanie posiłków kuchni polskiej i ukraińskiej, przygotowanie zamówień produktów
kontakt przez PUP - 2017-02-15 - Komorowo (mazowieckie)
Kucharz jest odpowiedzialny za przygotowywanie dań a'la carte i innych dań w ramach usług konferencyjnych i imprez okolicznościowych
Qubus Hotel Management Sp. z o.o. - 2017-12-04 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
praca w kuchni
KOMPACT Sp. z o.o. - 2016-06-17 - Uniejów (łódzkie)
przygotowywanie posiłków
Hotel Restauracja "Anka" Anna Mrozińska-Łuckiewicz - 2016-05-12 - Słubice (lubuskie)
obsługa imprez okolicznościowych , przygotowywanie potraw
Spółdzielnia Socjalna - 2016-07-13 - Słupca (wielkopolskie)