KUCHARZ (ŻAGAŃ) Żagań oferta pracy PUNKT MAŁEJ GASTRONOMII DUET
Stanowisko: KUCHARZ (ŻAGAŃ)
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: Produkcja wyrobów gastronomicznych z mąki.
Data publikacji: 2019-08-09
Lokalizacja: Żagań (lubuskie)
Pracodawca: PUNKT MAŁEJ GASTRONOMII DUET
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:WARSZAWSKA 15/1, 68-100 Żagań, powiat: żagański, woj: lubuskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Produkcja wyrobów gastronomicznych z mąki.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Godziny pracy 6-14.Umowa na okres próbny 1 tydzień z możliwością przedłużenia.
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ (ŻAGAŃ)
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Żagań
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubuskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: żagański
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Żagań
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 12.08.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe 4-letnie, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Mile widziane doświadczenie, chęć do pracy.
Nazwa pracodawcy: PUNKT MAŁEJ GASTRONOMII DUET
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Żaganiu
Adres pracodawcy:
WARSZAWSKA 15/1, 68-100 Żagań, powiat: żagański, woj: lubuskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Na spotkanie z pracodawcą należy zgłosić się z otrzymanym skierowaniem do pracy oraz dokumentami aplikacyjnymi.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubuskie
Powiat pracodawcy: żagański
Gmina pracodawcy: Żagań
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Żagań
Ulica pracodawcy: WARSZAWSKA
Numer budynku pracodawcy: 15
Profil działalności pracodawcy: usługi gastronomiczne
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Żaganiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 09.08.2019
Oferta pracy ważna do: 08.11.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 09.08.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 09.08.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?56604071e862e18976f75fc4e0d12c0e
Podobne oferty pracy
realizowanie zamówień klientów w zakresie zatrudnienia pracowników , prowadzenie rekrutacji kandydatów, koordynowanie pracy zatrudnionych pracowników
kontakt przez PUP - 2017-12-22 - Świebodzin (lubuskie)
1. Przygotowywanie dań z menu restauracji. 2. Utrzymanie czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych. Około 160 godzin pracy miesięcznie, dyspozycyjność w godz.: 13-24. Proponowany okres wykonywania pracy: 3 lata. 1
kontakt przez PUP - 2018-07-09 - Wrocław (dolnośląskie)
samodzielny kucharz; kuchnia Polska
kontakt przez PUP - 2016-04-25 - Chorzów (śląskie)
praca biurowa
Fundacja "Praca dla Niewidomych" - 2016-02-04 - Krzyżewo (podlaskie)
zgody ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2015-12-17 - Będzin (śląskie)
wg stanowiska pracy
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA STEFAN MADYDA - 2016-11-15 - Mników (małopolskie)
Wykształcenie: brak wymagań; min. 3 m-ce doświadczenia w gastronomii; ks. sanepidu; zakres obowiązków: gotowanie i przygotowywanie potraw; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
HYBRYDA ALEKSANDRA GÓRALCZYK - 2018-08-20 - Gliwice (śląskie)
Pracaw kuchni hotelowej
kontakt przez PUP - 2016-10-05 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-11 - Warszawa (mazowieckie)
Do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2018-08-30 - Sanok (podkarpackie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-11-08 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie zamówionych dań
P.H.U. "TROJA" Adrian Osicki - 2017-03-14 - Lubawa (warmińsko-mazurskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI INDYJSKIEJ ZGODNIE Z RECEPTURAMI I ZASTOSOWANIEM INDYJSKICH PRZYPRAW, DBANIE O STANY PRODUKTÓW I ICH UZUPEŁNIANIE, ORGANIZACJA PRACY W KUCHNIWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE PODSTAWOWE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI INDYJSKIEJ, MIN. 1 ROK DOŚWIADCZENIA NA STANOWISKU KUCHARZ KUCHNI INDYJSKIEJPRACA W GODZINACH: 11:00-19:00
INDIAN EXPRESS ROFIKUL SHAIKH - 2019-01-24 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Prace porządkowe na magazynie, przyjmowanie towaru, rozładunki i załadunki towaru, pakowanie mebli na linii do pakowania oraz ręczne pakowanie mebli
Newsda Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp.K. - 2019-07-25 - Kartuzy (pomorskie)
przestrzeganie przepisów BHP, GMP, GHP, przygotowywanie potraw, przygotowanie menu, dekorowanie potraw, dbałość o estetykę
kontakt przez PUP - 2017-04-13 - Góra (dolnośląskie)
Obsługa gości hotelowych, restauracyjnych, przygotowanie posiłków, obsługa imprez okolicznościowych, przygotowanie menu, dekorowanie potraw
"ZAS-UE" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-07-12 - Słupca (wielkopolskie)
1.przygotowywanie dań zgodnie z ustalonym menu i procedurami firmy2.przestrzeganie obowiązujących norm i standardów3.współtworzenie oferty kulinarnejMiejsce pracy: Kąty Wrocławskie ul. HandlowaKontakt kandydatów z pracodawcą: 511-468-592 lub 504-165-214 / rekrutacja (at) citronex.plPraca na dwie zmiany: 19-7/7-19 umowa o pracę na okres próbny. Oferta w sali: G
CITRONEX I SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-06-27 - Kąty Wrocławskie (dolnośląskie)
przygotowanie potraw w zakresie od obróbki wstępnej do obróbki termicznej,obsługa urządzeń gastronomiczynch.praca w Skwierzynie
45 Wojskowy Oddział Gospodarczy w Wędrzynie - 2017-01-09 - Wędrzyn (lubuskie)
Przygotowanie i pieczenie pizzy
MIDOM Michał Smoleński - 2018-02-07 - Wąbrzeźno (kujawsko-pomorskie)
Zgodnie ze stanowiskiem II zmiany 8-22 pn-nd
kontakt przez PUP - 2016-08-05 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
-
PHU Dawid Rudziński Restauracja Topollino - 2017-06-28 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
praca w małej gastronomii
PIZZERIA POD ZEGAREM Karolina Szejna - 2017-08-25 - Stawiguda (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków wg. jadłospisu, pomoc w układaniu jadłospisu.
Zakopiańskie Centrum Edukacji im. Heleny Modrzejewskiej - 2018-11-07 - Zakopane (małopolskie)
Przygotowywanie dań obiadowych. Praca na terenie bazaru TOMEX. Praca w godz. 8-16 lub 10-18 od poniedziałku do soboty.
BAR POD BRZÓZKAMI " PRZYSMAK" S.C. W. BUCKA, J.KLĘK - 2017-03-31 - Kraków (małopolskie)
Wykonywanie różnego rodzaju prac prostych w zależnośći od specyfiki i branży np. rozkładanie, pakowanie towaru. Uprawa grzybów jadalnych w pomieszczeniach na róznych podłożach, przygotowanie podłoża do uprawy, pielęgnacja,zbiór.
KRISMAR Spółka z o.o. Spółka komandytowa - 2019-03-08 - Zakrze (mazowieckie)
Praca w kuchni, estetyczne sporządzanie posiłków, odbieranie produktów żywnościowych z magazynu.
kontakt przez PUP - 2018-06-14 - Turów (śląskie)
przygotowywanie pizzy, salatek i makaronów
kontakt przez PUP - 2018-06-22 - Łuków (lubelskie)
Praca w gastronomii otwartej. Praca w zespole.
JRW Invest Podhale Sp. z o.o. Rest. Cristalpatio - 2016-11-22 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
Przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-07-15 - Jasło (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków dla pensjonariuszy. Praca na umowę o pracę w godz. 7-19, 11-19 w Malechowie.
Prestige Care und Pflege Spółka z o.o. (Dom Seniora ERANIA) - 2017-04-28 - Ustronie Morskie (zachodniopomorskie)