KUCHARZ Sokołów Podlaski oferta pracy KERVAN KEBAB RAFAŁ SZYMANIK
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań typu fast food.Dania kuchni tureckiej oraz indyjskiej.
Data publikacji: 2020-09-21
Lokalizacja: Sokołów Podlaski (mazowieckie)
Pracodawca: KERVAN KEBAB RAFAŁ SZYMANIK
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wolności 19A, 08-300 Sokołów Podlaski, powiat: sokołowski, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie dań typu fast food.Dania kuchni tureckiej oraz indyjskiej.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|11
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: Godziny pracy 10 -18
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Sokołów Podlaski
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 14
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: sokołowski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1429
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Sokołów Podlaski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.10.2020
Data zakończenia pracy: 31.12.2021
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: Przygotowywanie dań kuchni turecko - indyjskiej
wymagania_wymaganiaPozadane_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
Nazwa pracodawcy: KERVAN KEBAB RAFAŁ SZYMANIK
danePracodawcy_nip: 8231535113
danePracodawcy_regon: 386289866
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Sokołowie Podlaskim
Adres pracodawcy:
Wolności 19A, 08-300 Sokołów Podlaski, powiat: sokołowski, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 14
Powiat pracodawcy: sokołowski
danePracodawcy_kodPowiatu: 1429
Gmina pracodawcy: Sokołów Podlaski
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Sokołów Podlaski
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0975760
Ulica pracodawcy: Wolności
Numer budynku pracodawcy: 19A
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Sokołowie Podlaskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 21.09.2020
Oferta pracy ważna do: 30.10.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 21.09.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 21.09.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?bced1dc300bf2d0776062970983c8c0f
Podobne oferty pracy
pomoc w przygotowaniu posiłków, wstępna obróbka warzyw i owoców, pomoc w dostarczaniu posiłków
kontakt przez PUP - 2020-07-01 - Braniewo (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków wg przepisów dietetyka, obsługa urządzeń oraz narzędzi kuchennych, wydawanie posiłków, utrzymanie czystości w miejscu wykonywania czynności, oferta przeznaczona dla osób bezrobotnych do 30 roku życia
kontakt przez PUP - 2018-01-19 - Sosnowiec (śląskie)
realizacja zadań zgodnie z instrukcjami zakładu pracy, przygotowywanie potraw, przyjmowanie towaru wraz z kontrolą, uzytkowanie sprzętu zgodnie z jego przeznaczeniem, sporządzanie zamówień, przestrzeganie zadad HACCP, prowadzenie dokumentacji żywieniowej, udział w opracowaniu jadłospisu.
kontakt przez PUP - 2020-06-16 - Głogów (dolnośląskie)
Przygotowywanie i wydawanie potraw.Okres zatrudnienie w przypadku pracy na podstawie umowy: umowa na czas określony (do końca 04.2018r.)Miejsce wykonywania pracy: OrzeszePraca w godzinach: 10-18, 14-22 pn-ndz.(system pracy równoważny).
kontakt przez PUP - 2017-04-28 - Orzesze (śląskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków, utrzymanie czystości naczyń narzędzi oraz sprzętu używanego sprzetu w kuchni przygotowywanie pół produktów obróbka art. spożywczych, przechowywanie surowców, półproduktów i wyrobów
kontakt przez PUP - 2019-08-28 - Poniki (warmińsko-mazurskie)
- Przygotowywanie posiłków,- Wymagane min. 3 lata doświadczenia w zawodzie kucharza,- Kontakt telefoniczny: 58 535-25-37
ZAMEK GNIEW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-01-25 - Gniew (pomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2020-10-28 - Nowa Wieś (wielkopolskie)
Organizacja zaopatrzenia, nadzór nad jakością serwowanych dań, przygotowywanie dań, dbanie o estetykę potraw, utrzymywanie porządku i higieny w miejscu pracy
kontakt przez OHP - 2019-08-12 - Szczawnica (małopolskie)
Spawacz
ZAKŁAD MECHANICZNY "METALTECH" Sp.z o.o.Mirosławiec - 2018-04-18 - Mirosławiec Górny (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków, deserów. Obsługa klientów.Praca zmianowa: 10:00-18:00 i 14:00-22:00
CAFE - ARTYSTYCZNA Jolanta Głód-Torki - 2017-01-19 - Solec-Zdrój (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z kartą dań
Tadeusz Turczyn Gastronomia - 2016-03-15 - Zamość (lubelskie)
BIEŻĄCA OBSŁUGA SEKRETARIATU, NADZÓR NAD PRAWIDŁOWYM PRZEPŁYWEM INFORMACJI, DOKUMENTÓW, OBSŁUGA POCZTY, KORESPONDENCJA, INNE CZYNNOŚCI WSKAZANE PRZEZ PRZEŁOŻONEGO
ŚLUSARSTWO PRODUKCJA-HANDEL-USŁUGI WŁADYSŁAW RADZIK - 2018-09-07 - Straszęcin (podkarpackie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków.
Zajazd Zagroda Tomasz Obłonczek - 2019-04-19 - Konradów (opolskie)
gotowanie i przygotowywanie posiłków dla gości restauracji, praca na dwie zmiany, I zmiana 7-15, II zmiana 15-22, miejsce wykonywania pracy Restauracja "Hopferówka" w Połczynie-Zdroju
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE "SONCAS-2" - 2018-01-16 - Połczyn-Zdrój (zachodniopomorskie)
przygotowywanie , wstępna obróbka warzyw i mięsa,przygotowywanie dań zgodnie z recepturą, dbanie o jakość i wygląd potraw,dbanie o czystość na stanowisku
XO BURGER SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2019-07-23 - Gdynia (pomorskie)
przygotowywanie potraw, wymagane doświadczenie zawodowe, umiejętność przygotowywania potraw
Hotel Amax s.c. - 2018-02-12 - Mikołajki (warmińsko-mazurskie)
j.w
Zjednoczone Przedsiębiorstwa Rozrywkowe S.A. - 2017-10-20 - Warszawa (mazowieckie)
Wykształcenie zawodowe kierunkowe; doświadczenie zawodowe: mile widziane; przygotowywanie posiłków i imprez okolicznościowych; jedna zmiana; miejsce pracy: Knurów
RESTAURACJA "Zacisze Leśne" NOCLEGI Gembala Wioletta - 2018-03-07 - Knurów (śląskie)
Przygotowywanie dań i tworzenie przepisów kuchni ukraińskiej i łemkowskiej.
"API" Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Andrzej Pichur - 2020-09-24 - Przemyśl (podkarpackie)
Tworzenie menu, nadzorowanie pracy kuchni, delegowanie zadań pracownikom podległym, wprowadzanie nowych receptur, kontrola jakości produktów i surowców, reprezentowanie firmy na targach gastronomicznych.
kontakt przez PUP - 2019-08-14 - Warszawa (mazowieckie)
-
PRZEDSIĘBIORSTWO TWORZYW SZTUCZNYCH MARMAT SP Z O.O. - 2018-01-24 - Jasin (wielkopolskie)
Obróbka termiczna mięs, ryb, warzyw. Przygotowanie potraw zgodnie z zaleceniami.
kontakt przez PUP - 2017-06-07 - Legionowo (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z zamówieniem: pieczenie pizzy, przygotowywanie dań obiadowych oraz dań typu fast - food.
Walczyk Sara BONANZA - 2016-06-29 - Wodzisław Śląski (śląskie)
- Miejsce pracy: Tczew SP Nr 4- Wynagrodzenie do ustalenia wg regulaminu- Kontakt telefon: 58 532-60-28
Szkoła Podstawowa Nr 4 im. Kardynała Wyszyńskiego w Tczewie - 2019-09-02 - Tczew (pomorskie)
przygptowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2019-01-23 - Kraśnik (lubelskie)
Przygotowywanie dań według ustalonych receptur.
Gastro Group Sp. z o.o. oddział w Polsce - 2020-02-24 - Lublin (lubelskie)
przygotowywanie,sporzadzanie posiłków i pizzy.
Bar Gastronomiczny "ŹRÓDEŁKO" Transport Zarobkowy Kuzańscy Sp. j. - 2016-09-22 - Ozorków (łódzkie)
- Przygotowywanie dań kuchni polskiej i dla dzieci.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 10:00-18:00. Wymagane wykształcenie min. zawodowe. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 3 lata na stanowisku kucharza. Wymagana aktualna Książeczka sanepidu. Wymagana umiejętność przygotowywania potraw kuchni polskiej. Mile widziane Prawo jazdy kat. B. Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (8:00-20:00) (Tel. 784-044-590) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Franciszkańska 33, 40-708 Katowice).
P.H.U. PYCHOTKA MAREK ILLG - 2017-05-12 - Katowice (śląskie)
Szkolenie BHP, ppoż. i stanowiskowe, przechowywanie żywności, przygotowywanie półproduktów, bróbka art. spożywczych, sporzadzanie potraw i napojów, dekorowanie potraw, obsługa maszyn i urządzeń gastronomicznych, utrzymanie czystości naczyń , narzędzi i sprzętu kuchennego oraz stanowiska pracy.
kontakt przez PUP - 2020-03-09 - Będzin (śląskie)
przygotowywanie dań wg.receptur, komponowanie dań, gotowanie, smażenie, pieczenie
HOTEL SPA Dr Irena Eris POLANICA ZDRÓJ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-01-18 - Polanica-Zdrój (dolnośląskie)