KUCHARZ 艢mi艂owo oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽800 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie potraw, w艂a艣ciwe przechowywanie przygotowanych potraw, dba艂o艣膰 o w艂a艣ciw膮 rotacj臋 produkt贸w.
Data publikacji: 2020-08-25
Lokalizacja: 艢mi艂owo (wielkopolskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: 艢mi艂owo, powiat: pilski, woj: wielkopolskieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowywanie potraw, w艂a艣ciwe przechowywanie przygotowanych potraw, dba艂o艣膰 o w艂a艣ciw膮 rotacj臋 produkt贸w.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽800 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: 艢mi艂owo
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: wielkopolskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 30
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: pilski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 3019
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽800 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 22.09.2020
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, kierunek: gastronomia
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
wykszta艂cenie gastronomiczne zawodowe oraz do艣wiadczenie zawodowe 1 rok og贸艂em
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
danePracodawcy_nip: 8250003251
danePracodawcy_regon: 000566517
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Pile
Adres pracodawcy:
al. Niepodleg艂o艣ci 24, 64-920 Pi艂a, powiat: pilski, woj: wielkopolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie do pracy
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: wielkopolskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 30
Powiat pracodawcy: pilski
danePracodawcy_kodPowiatu: 3019
Gmina pracodawcy: Pi艂a
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Pi艂a
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0966530
Ulica pracodawcy: al. Niepodleg艂o艣ci
Numer budynku pracodawcy: 24
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Pile
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 1
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Stanowisko pracy finansowane z PFRON: 1
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|551
Data dodania oferty pracy: 25.08.2020
Oferta pracy wa偶na do: 22.09.2020
Data udost臋pnienia oferty pracy: 25.08.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 25.08.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
rodzajOferty_1: DLA_ZAREJESTROWANYCH
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?9c3a656f64adc1bed2b17c5e29158f5e
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posi艂k贸w
DOM PRZYJ臉C TRADYCJA ALINA STACHURA - 2018-03-24 - Ruda 艢l膮ska (艣l膮skie)
przyrzadzanie posi艂k贸w od podstaw, sk艂adanie zam贸wie艅 ( kuchnia specjalistyczna dla os贸b wymagaj膮cych - 艣r贸dziemnomorska)
SZYSZKA Natalia Szyszkiewicz - 2016-06-30 - Gubin (lubuskie)
Zgodnie ze stanowiskiem. Okres zatrudnienia 6 m-cy z mo偶liwo艣ci膮 zatrudnienia na sta艂e. Godz. pracy 6-14, 12-20.
ABM TOURISTIC SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2019-01-23 - Ustka (pomorskie)
Praca w kuchni. Dowo偶enie posi艂k贸w (zast臋pstwa).
Kuchnia Caritas Diecezji Opolskiej w Raciborzu - 2017-08-09 - Racib贸rz (艣l膮skie)
- Praca zespo艂owa w kuchni.- Przygotowywanie i wypiek pizzy.- Przygotowywanie da艅 fast food.- Pomoc w przygotowywaniu da艅 obiadowych.
SP脫艁DZIELNIA SOCJALNA "D臋bnianka" - 2019-10-31 - Wierzawice (podkarpackie)
obr贸bka wst臋pna produktu, obr贸bka termiczna produktu, utrzymanie czysto艣ci na stanowisku pracy, sporz膮dzanie potraw m膮cznych, przygotowywanie farszu do pierog贸w i krokiet贸w, mycie naczy艅 kuchennych
RESTAURACJA POD S艁O艃CEM S.C. W. J臉DRZEJEC, M. KOWALCZYK - 2018-10-17 - K臋dzierzyn-Ko藕le (opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-03-02 - Markowice (艣l膮skie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-04-23 - Warszawa (mazowieckie)
-
ALEMS Tomasz Smela - 2017-11-07 - Ostrowiec 艢wi臋tokrzyski (艣wi臋tokrzyskie)
kucharz ma艂ej gastronomii
"MELISSA" Salon Masa偶u i Odnowy Biologicznej Lidia Serafin - 2019-05-08 - Borowa (podkarpackie)
przygotowywanie potraw kuchni, krojenie kebaba no偶em, sporz膮dzanie sa艂atek, sur贸wek
OKSUZ Sp. z o.o. - 2018-01-22 - G艂og贸w (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w wg. ustalonego menu, dbanie o prawid艂owe przechowywanie produkt贸w, prztgotowanie listy zakup贸w, dba艂osc o czysto艣膰 miejsca pracy.
"RANCZO FURIA" Marek Kot - 2016-09-20 - Tr膮bki (ma艂opolskie)
Odpowiednie porcjowanie i przygotowywanie posi艂k贸w, przestrzeganie przepis贸w higieniczno-sanitarnych, zasad technologii 偶ywienia, dbanie o porz膮dek i higien臋 pracy w kuchni, przygotowywanie i przechowywanie pr贸bek pokarmowych zgodnie z wymaganiami sanepidu, udzia艂 w opracowaniu jad艂ospisu, wsp贸艂praca z personelem pomocniczym kuchni. Umowa o prac臋 na czas okre艣lony, docelowo - na czas nieokre艣lony. Praca w godz.: 7:00-15:00. Oferta dost臋pna w sali G. Kontakt z pracodawc膮 - tel.: 71 798 68 87, e-mail: zsnr11 (at) o2.pl
Szko艂a Podstawowa nr 43 z Oddzia艂ami Integracyjnymi im. Jana Kaczmarka - 2020-10-21 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
zgodny z programem
kontakt przez PUP - 2018-07-27 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie da艅 cateringu dietetycznego Maczfit
Maczfit Foods Sp. z o.o. - 2019-09-19 - Szyman贸w (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
kontakt przez PUP - 2019-11-18 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie da艅 obiadowych i deser贸w
VENDI SERVIS SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-02-07 - Bia艂a Podlaska (lubelskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z kart膮 da艅.
Zajazd GAJ脫WKA Tadeusz Margol - 2017-07-27 - Wyw艂oczka (lubelskie)
zgodnie ze stanowiskiem; umowa na miesi膮c z mo偶liwo艣ci膮 przed艂u偶enia; godziny pracy: 5.50- 14.10
Randstad Polska Sp. z o.o. - 2017-11-17 - S艂upsk (pomorskie)
Przygotowywanie potraw, prowadzenie gospodarki surowcowej.
DW脫R ELIZY Sp贸艂ka z ograniczon膮 odpowiedzialno艣ci膮 - 2018-08-09 - D艂ugopole-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
Gotowanie posi艂k贸w dla pacjent贸w szpitala. Praca w r贸wnowa偶nym systemie czasu pracy w Bystrej.
JOL-MARK SP脫艁KA Z OGRANICZONA ODPOWIEDZIALNOSCIA - 2017-02-09 - Bystra (艣l膮skie)
sprz膮tanie szko艂y
SZKO艁A PODSTAWOWA NR 38 IM. BRACTWA KURKOWEGO W KRAKOWIE - 2020-10-07 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Do艣wiadczenie zawodowe.
Zak艂ad Piekarniczo-Cukierniczy PODHALE Joanna Kranc - 2017-01-02 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
Wymagania: wykszta艂cenie i do艣wiadczenie bez znaczeniaZakres obowi膮zk贸w: prace magazynowe
BM-EKO SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 SP脫艁KA KOMANDYTOWA - 2018-04-03 - Kobylin (wielkopolskie)
1.Zapoznanie si臋 z przepisami bezpiecze艅stwa i higieny pracy na stanowisku kucharza2.Nauka przygotowania posi艂k贸w.3.Wydawanie posi艂k贸w.
kontakt przez PUP - 2020-06-26 - Gryfino (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w w sto艂贸wce dla student贸w, zakup produkt贸w spo偶ywczych potrzebnych do przygotowywanych posi艂k贸w.Umowa o prac臋 na okres pr贸bny 15.09.2020 - 15.12.2020, pe艂en etat, system jednozmianowy 7.00-15.00.
Wy偶sza Szko艂a Ekonomiczno-Humanistyczna - 2020-07-24 - Bielsko-Bia艂a (艣l膮skie)
-
Kaszubskie Centrum Sportowo - Rekreacyjne Sp. z o.o. - 2018-03-16 - Ko艣cierzyna (pomorskie)
KUCHARZ
F.H.U Malibu Z. i M. Niedbalec Sp贸艂ka Jawna - 2018-04-09 - Brze藕nica (podkarpackie)
przyrz膮dzanie potraw
PIEROGARNIA Anna Gadomska - 2020-10-30 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
Wykonywanie potraw kuchni orientalnej w szczeg贸lno艣ci kuchni ormia艅skiej i gruzi艅skiej. Przygotowywanie potraw regionalnych Kaukazu. Prezentowanie potraw i szczeg贸艂owy opis sk艂adnik贸w da艅 klientom restauracji.Wymagania pracodawcy: wykszta艂cenie 艣rednie zawodowe, umiej臋tno艣膰 przygotowywania potraw kuchni orientalnej: ormia艅skiej i gruzi艅skiej, mile widziana ksi膮偶eczka sanitarno- epidemiologiczna, do艣wiadczenie zawodowe: min. 2 lata na w/w stanowisku.Miejsce wykonywania pracy: Lublin, teren Polski.
kontakt przez PUP - 2016-08-01 - Lublin (lubelskie)