KUCHARZ Wierzawice oferta pracy SPÓŁDZIELNIA SOCJALNA "Dębnianka"
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 000 PLN
Zakres obowiązków: - Praca zespołowa w kuchni.- Przygotowywanie i wypiek pizzy.- Przygotowywanie dań fast food.- Pomoc w przygotowywaniu dań obiadowych.
Data publikacji: 2019-10-31
Lokalizacja: Wierzawice (podkarpackie)
Pracodawca: SPÓŁDZIELNIA SOCJALNA "Dębnianka"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:37-300 Wierzawice 798, powiat: leżajski, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- Praca zespołowa w kuchni.- Przygotowywanie i wypiek pizzy.- Przygotowywanie dań fast food.- Pomoc w przygotowywaniu dań obiadowych.
Forma zatrudnienia: Nie dotyczy
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wierzawice
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: leżajski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Leżajsk
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Inny
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 12.11.2019
Data zakończenia pracy: 31.12.2020
wymagania_wymaganiaPozadane_zawody_0: Kucharz*
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy: SPÓŁDZIELNIA SOCJALNA "Dębnianka"
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Leżajsku
Adres pracodawcy:
37-300 Wierzawice 517, powiat: leżajski, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: leżajski
Gmina pracodawcy: Leżajsk
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wierzawice
Numer budynku pracodawcy: 517
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Leżajsku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 31.10.2019
Oferta pracy ważna do: 30.11.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 31.10.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 31.10.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?ca7fc8eebc6d79c8258514f9cedb9ee5
Podobne oferty pracy
kosztorysowanie, prawdzanie projektów
PAŃSTWOWE GOSPODARSTWO LEŚNE LASY PAŃSTWOWE ZAKŁAD TRANSPORTU I SPEDYCJI LASÓW PAŃSTWOWYCH - 2017-03-17 - Świerklaniec (śląskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
"NIESPODZIANKA" Danuta Rudnicka - Zajazd Lotos - 2018-03-27 - Worów (mazowieckie)
przygotowywanie potraw, obsługa imprez okolicznościowych, wesel
PAŁACYK ŁĄKOMIN Krzysztof Śmiglak - 2016-01-18 - Łąkomin (lubuskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-04-08 - Gorlice (małopolskie)
obsługa klienta biura podróży
kontakt przez PUP - 2019-06-17 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
PRZYGOTOWYWANIE LISTY ZAKUPÓW, KOORDYNACJA PRACY POMOCNIKÓW KUCHENNYCH, PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW
kontakt przez PUP - 2019-08-14 - Opoczno (łódzkie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze wietnamskim, przyrządzanie potraw wietnamksich
kontakt przez PUP - 2016-03-03 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Dostarczanie towaru do klientów na terenie Małopolski i Śląska. Praca na okres próbny 3 m-ce z możliwością przedłużenia, pełny etat, jednozmianowa od 05:00-13:00, praca od wtorku do soboty. Wynagrodzenie 2 250 zł brutto/miesięcznie.Kontakt z pracodawcą osobisty od poniedziałku do czwartku w godzinach 10:00-13:00.
Zakład Przetwórstwa Mięsnego Szlagor Sp.z. o.o.s.k. - 2019-07-24 - Andrychów (małopolskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji hotelowej
MARKET ABC SPÓŁKA JAWNA BOŻENA PIEKARZ, WŁADYSŁAW PIEKARZ - 2018-01-12 - Lubin (dolnośląskie)
Realizacja planu dydaktyczno-wychowawczego według tygodniowego rozkładu zajęć, wspieranie swoją postawą i działaniami pedagogicznymi rozwoju psychofizycznego uczniów, ich zdolności i zainteresowań, bezstronne, obiektywne i sprawiedliwe ocenianie oraz traktowanie wszystkich uczniów, obsługa programu MOL
Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych w Przodkowie - 2018-09-13 - Przodkowo (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW
kontakt przez PUP - 2015-12-01 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków - opracowywanie receptur - zamawianie i przyjmowanie towaru na potrzeby kuchni - dbałość o wysoką jakość serwowanych posiłków.
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe Maciej Chałupka - 2017-08-18 - Legnica (dolnośląskie)
wprowadzanie danych uczniów i nauczycieliobsługa urządzeń biurowychobsługa poczty elektronicznejprowadzenie archiwum
kontakt przez PUP - 2019-08-23 - Rynarzewo (kujawsko-pomorskie)
Oferta dla osób do 30 roku zgodnie z art. 150f ustawy.Wykształcenie kierunkowe zawodowe; min. 6 m-cy doświadczenia w zawodzie; zakres obowiązków: przygotowywanie stołu szewdzkiego na śniadania, przyg. mięs i warzyw do dalszej obróbki; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
kontakt przez PUP - 2016-08-17 - Gliwice (śląskie)
Przygotowanie posiłków.
Firma Handlowo-Usługowa "AGAT" Sp. z o.o. - 2016-06-23 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
wg stanowiska
CAMP PARK SONATA Sp. zo.o. Jerzy Puszkarewicz - 2019-07-01 - Harsz (warmińsko-mazurskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-08-28 - Warszawa (mazowieckie)
księgi przychodow i rozchodów, opodatkowanie na zasadach ogólnych, księgi rachunkowe (w okrojonym zakresie)
BIURO RACHUNKOWE ANNA KRUPICKA - 2016-08-25 - Białystok (podlaskie)
kucharz
OSTERIA Grażyna i Karol Korzenieccy spółka jawna - 2017-07-26 - Wysokie Mazowieckie (podlaskie)
Samodzielna funkcja kucharza. Zamawianie towarów spożywczych. Przygotowywanie posiłków dla dzieci.
Przedszkole Niepubliczne SMERFY Elżbieta Krupa - 2016-02-25 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków kuchni domowej, prace porządkowe
"WALESTA" SP. Z O. O. - 2017-12-11 - Świebodzice (dolnośląskie)
Zgodny z oferowanym stanowiskiem. Wymagane wykształcenie zasadnicze zawodowe gastronomiczne, min. 3 lata doświadczenia zawodowego, książeczka sanepid.
Przedszkole Nr 13 - 2018-07-30 - Mysłowice (śląskie)
Sporządzenie różnego rodzaju potraw, napoi i deserów z zastosowaniem narzędzi , maszyn i urządzeń w zakładach gastronomicznych. Obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw, pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych; zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych; ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi; obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna); wykonywanie różnymi technikami i metodami zgodnie z normami surowcowymi różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźniczych i przetworów mięsnych, drobiu, potraw półmięsnych i jarskich; posługiwanie się narzędziami i maszynami przy przygotowaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń. Wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetycznie wydawanie wyrobów kulinarnych; sporządzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych narodów; utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie oraz polerowanie naczyń oraz sprzętu kuchennego), a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy; przestrzeganie przepisów bhp i ppoż obowiązujących w zakładzie pracy; stosowanie zasad działań marketingowych w działalności gospodarczej. Nadzorowanie bieżącego zużycia surowców i półproduktów potrzebnych do przygotowania potraw, przygotowanie listy wymaganego zaopatrzenia, bieżące uzupełnianie zaopatrzenia.
kontakt przez PUP - 2018-04-19 - Częstochowa (śląskie)
Wymagania: wykształcenie zawodowe/średnie; znajomość kuchni hinduskiej oraz przypraw orientalnych; 2 lata doświadczenia zawodowego. Zakres obowiązków: przygotowywanie dań, napojów i deserów z zakresu kuchni hinduskiej; utrzymywanie czystości w kuchni i na zapleczu.
kontakt przez PUP - 2019-03-08 - Warszawa (mazowieckie)
obsługa kuchniPraca w woj. Dolnośląskim, Duszniki Zdrój, ul. Olimpijska 1. Osoby zainteresowane ofertą pracy proszone są o wysyłanie cv na adres e-mail: sekretariat (at) agrol.eu
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe Agrol Raciąż - 2016-05-10 - Raciąż (mazowieckie)
gotowanie, przygotowywanie kebab
SAP GROUP SP. Z OO - 2019-04-08 - Miastko (pomorskie)
przygotowanie produktów do sporządzania posiłków, nauka gotowania, sprzątanie, wydawanie posiłków, zmywanie, obsługa klientów i kasy fiskalnej
kontakt przez PUP - 2017-01-31 - Żory (śląskie)
Przygotowywanie posiłków
Przedsiębiorstwo Handlowe - Marcin Molik - - 2017-07-21 - Słubice (lubuskie)
Pomocnik lakiernika samochodowego
kontakt przez PUP - 2017-09-13 - Podlipie (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-09-14 - Szówsko (podkarpackie)