KUCHARZ Markowice oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽200 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie posi艂k贸w
Data publikacji: 2017-03-02
Lokalizacja: Markowice (艣l膮skie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: Markowice, powiat: myszkowski, woj: 艣l膮skieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie posi艂k贸w
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽200 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: 6-14, 14.-22
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Markowice
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: myszkowski
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽200 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 02.03.2017
Data zako艅czenia pracy: 01.06.2017
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: ksi膮偶eczka sanepidowska
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
umiej臋tno艣膰 przygotowywania potraw oraz dba艂o艣膰 o form臋 wydawanych posi艂k贸w
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
do艣wiadczenie w zawodzie (wymagany sta偶 - lata: 5)
wymagania_wymaganiaDodatkowe_wyksztalcenia_0: brak lub niepe艂ne podstawowe
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 5
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Myszkowie
Adres pracodawcy:
Partyzant贸w 21, 42-300 Myszk贸w, powiat: myszkowski, woj: 艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie do pracy
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: 艣l膮skie
Powiat pracodawcy: myszkowski
Gmina pracodawcy: Myszk贸w
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Myszk贸w
Ulica pracodawcy: Partyzant贸w
Numer budynku pracodawcy: 21
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Myszkowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 02.03.2017
Oferta pracy wa偶na do: 30.06.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 02.03.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 02.03.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Kucharz ma艂ej gastronomii, Prace zwi膮zane z obr贸bk膮 produkt贸w, Prace kuchenne, Prace przy stanowisku wypieku pizzy, praca Nowy Folwark, umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony, wynagrodzenie 2000 - 4000z艂 brutto
COUNTRY CLUB IGA ROGOZI艃SKA - 2016-07-29 - Nowy Folwark (wielkopolskie)
praca kucharza w pizzerii
kontakt przez PUP - 2017-09-28 - Kamienna G贸ra (dolno艣l膮skie)
Sprz膮tanie pokoi hotelowych.
Hotel "BARTAN" Bo偶enna Gast - 2016-09-06 - Gda艅sk (pomorskie)
Przygotowywanie da艅 a'la carte zgodnie z recepturami i ustalonymi standardami kuchni. Kreatywna wsp贸艂praca w planowaniu menu. Przestrzeganie standard贸w i regulacji dotycz膮cych wysokiej jako艣ci serwowanych posi艂k贸w oraz zapewnienia higieny. Wspieranie proces贸w zakupu odpowiednich produkt贸w spo偶ywczych - wsp贸艂praca sektora kuchennego i dzia艂u zamawia艅 oraz kontrola stanu magazynowego.
Brauereigasthof Rothaus GmbH - 2017-06-07 - Niemcy (Niemcy)
kucharz
kontakt przez PUP - 2017-03-08 - Zygry (艂贸dzkie)
gotowanie posi艂k贸w, mile widziane do艣wiadczenie zawodowe
MOTEL ORION Daria Szyler - Laskowska - 2018-02-28 - Wolsztyn (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw w zakresie od obr贸bki wst臋pnej do obr贸bki termicznej, obs艂uga urz膮dze艅 gastronomicznych. Wymagane: wykszta艂cenie zasadnicze zawodowe (kucharz), ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych, do艣wiadczenie zawodowe zwi膮zane ze zbiorowym 偶ywieniem. Tel.: 261 676 251 Jolanta Ka艂u偶na.
45 Wojskowy Oddzia艂 Gospodarczy w W臋drzynie - 2017-03-14 - W臋drzyn (lubuskie)
PRZYGOTOWYWANIE TRADYCYJNYCH POTRAW KUCHNI ARABSKIEJ, INDYSJKIEJ I BENGALSKIEJ WED艁UG TRADYCYJNYCH RECEPTUR. UK艁ADANIE MENU, SK艁ADANIE ZAM脫WIE艃 ZAGRANIC臉. DBANIE O PORZ膭DEK I HIGIEN臉 W MIEJSCU PRACY.
kontakt przez PUP - 2016-09-09 - Piaseczno (mazowieckie)
oferta sta偶u: zapoznanie i przestrzeganie przepis贸w BHP, zapoznanie si臋 z porcjowaniem potraw zgodnie z gramatura podan膮 w obowi膮zuj膮cych przepisach
kontakt przez PUP - 2016-04-06 - Pi艂a (wielkopolskie)
przygotowanie posi艂k贸w zgodnie z receptur膮, obs艂uga urz膮dze艅 kuchennych, utrzymanie czysto艣ci
kontakt przez PUP - 2017-04-21 - Kajew (艂贸dzkie)
zgodnie ze stanowiskiem; wykszta艂cenie zasadnicze zawodowe kierunkowe, umiej臋tno艣ci: wykonywanie da艅 orientalnych, uprawnienia: ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna, do艣wiadczenie zawodowe: min. 2 lata na w/w stanowisku. Og贸lny zakres obowi膮zk贸w: przygotowanie da艅 kuchni orientalnej- arabskiej, kompletowanie menu, zaopatrzenie.
kontakt przez PUP - 2017-03-21 - Lublin (lubelskie)
wykszta艂cenie zawodowe gastronomiczne, do艣wiadczenie jako kucharz.
ARTMI SP脫艁KA AKCYJNA - 2017-02-03 - Krotoszyn (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w w restauracji
kontakt przez PUP - 2016-02-04 - Koszalin (zachodniopomorskie)
wg programu sta偶u
kontakt przez PUP - 2016-08-01 - Siemiatycze (podlaskie)
kucharzOferta pracy skierowana do os贸b bezrobotnych do 30 r.偶. z ustalonym II profilem pomocy.Rodzaj wyk. pracy: przygotowanie posi艂k贸w, pieczenie pizzy.Miejsce wyk. pracy: ul. Soko艂owska 1, 36-130 Rani偶贸w.Godz. wyk. pracy: 12:00-20:00.
kontakt przez PUP - 2018-06-07 - Rani偶贸w (podkarpackie)
-
Osada Grzybowski M艂yn Adela Kaiser - 2017-03-10 - Grzybowski M艂yn (pomorskie)
obr贸bka wst臋pna warzyw, przygotowanie i klejenie pierog贸w, sporz膮dzanie r贸偶nych sur贸wek, przygotowanie i gotowanie zup, da艅 jarskich i barowych, przygotowanie i ska偶anie r贸偶nego rodzaju mi臋s, wydawanie posi艂k贸w konsumentom, utrzymywanie porz膮dku na stanowisku pracy, mycie naczy艅.
kontakt przez PUP - 2017-08-01 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
Prowadzenie dokumentacji pracowniczej
kontakt przez PUP - 2016-07-26 - Pu艂awy (lubelskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-09-05 - Warszawa (mazowieckie)
Kucharz
FHU ISKIERKA Iwona 艁awruk - 2018-01-03 - Mielec (podkarpackie)
Kucharz - przyrz膮dzanie potraw kuchni tureckiej, obs艂uga kasy fiskalnej, zamawianie towaru z zagranicy do przyrz膮dzania oryginalnych potraw tureckich. Dwie zmiany: 10-18, 14-22. Miejsce pracy: Wroc艂aw, przyczepa objazdowa.
kontakt przez PUP - 2016-10-17 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
asystent projektanta
kontakt przez PUP - 2016-01-20 - Zielona G贸ra (lubuskie)
Przygotowywanie da艅 kuchni w艂oskiej od podstaw. Wymagana znajomo艣膰 kuchni w艂oskiej.
kontakt przez PUP - 2017-03-09 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Przygotowywanie posi艂k贸w: przystawek, zup, da艅 g艂贸wnych.
SAN S.C. Koppel A Wojnar - 2017-03-01 - Gda艅sk (pomorskie)
kuchnia polska
Ober偶a Z艁OTA G臉艢 Kubik Bo偶ena - 2016-05-06 - Siewierz (艣l膮skie)
Og贸lny zakres obowi膮zk贸w: przygotowanie da艅 kuchni indyjskiej z zachowaniem receptur, zastosowaniem oryginalnych produkt贸w, dbanie o czysto艣膰 na stanowisku pracy, umiej臋tno艣膰 pracy w zespole. Wymagania dotycz膮ce kandydata: wykszta艂cenie zasadnicze zawodowe; umiej臋tno艣ci znajomo艣膰 kuchni hinduskiej; uprawnienia ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno-epidemiologiczna; do艣wiadczenie zawodowe min. 1 rok; znajomo艣膰 j臋zyka angielskiego w stopniu podstawowym. Miejsce wykonywania pracy Lublin.
kontakt przez PUP - 2017-11-14 - Lublin (lubelskie)
Praca w centrum Handlowym Solaris w w jednym z punkt贸w sieci"EXPRES". - Wynagrodzenie: 1850 z艂/brutto + premia po okresie pr贸bnym.Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do trzech miesi臋cy.Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy. - Praca: 9:00-21:00 + soboty, niedziele- wed艂ug grafiku do uzgodnienia.
ARCH INSTAL Sp.z o.o Sp.Komandytowa - 2016-07-05 - Opole (opolskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2016-02-04 - Sanok (podkarpackie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-12-21 - Warszawa (mazowieckie)
Wykszta艂cenie zawodowe kierunkowe; min. 3 lata do艣wiadczenia w zawodzie; aktualna ksi膮偶eczka sanepidu; znajomo艣膰 procedur HACCP; znajomo艣膰 zasad obs艂ugi urz膮dze艅 i sprz臋tu kuchennego; znajomo艣膰 zasad wst臋pnej obr贸bki warzyw i owoc贸w; znajomo艣膰 zasad pobierania i przechowywania pr贸bek posi艂k贸w; umiej臋tno艣膰 utrzymania stanu sanitarno-higienicznego pomieszcze艅 kuchennych, sprz臋t贸w i urz膮dze艅 technicznych; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
4 WOJSKOWY ODDZIA艁 GOSPODARCZY - 2017-04-21 - Gliwice (艣l膮skie)